Sice holuby nechovám, ale jestli je cena v obchodě jak píšete kolem 500 za kilo, tak vaše cena není vůbec vysoká, spíše si myslím, je slušná...
Jsou ale vyčuránci, kteří jsou schopni ještě o ceně smlouvat. Lidé, kteří nic nechovají a nic nedělají tak si myslí, že veškerý živý tvor, který skončí v kuchyni, vyroste úplně zadarmo.Chovám králíky a občas i něco ke kuchyňské úpravě. Vím, že když je v obchodech akce, tak kilo králíka stojí cca 170 kč. Dal jsem cenu 140 za kilo a někteří si myslí, že jsem zloděj(samozřejmě takoví už ode mne nic nedostanou).
S cenou níže nechoďte i vaše práce a krmení něco stojí...
Vaše cena je velmi nízká. Když si spočítáte náklady a vlastní práci. Navíc nyní je ideální doba na prodej dietního a delikátního holubího masa - lidé mají o zdravou a kvalitní výživu zájem. Klidně dejte vyšší cenu. My prodáváme za 350Kč/kg a nemáme problém prodat - spíše naopak se nám holoubat stále nedostává. Dobří zákazníci si vás najdou!
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já když už prodám holubata tak to účtuju podle ksichtu, jednou ke mě přijel předseda Kraj.soudu (přijel na doporučení ) tak jsem mu dal 4 holoubata-váha byla cca 1.6 kg řekl jsem si 1000, -.
Na druhou staranu pravidelně dávam to samé 5 x do roka jednomu významému lékaři z Prahy - Homolky který jejezdí kousek od nás na chalupu za dík-u něj si to vybírám jinak.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jejda, vzala bych hned 20 ks, suprová cena.
Přijatelná cena je taká aby jste nedotoval kupujícího . Do ceny by jste měl započítat všechny náklady na holoubě až do jatečné váhy . Tedy nakup chovných holubů , krmení + vodu , vakcinaci ,vitaminové a minerální prostředky , elektrický proud , škubačku , klece + jejich amortizace , -
No a pokud toho budete prodávat víc aby se to vůbec vyplatilo , tak daně taky nejsou zrovna malé .
Cena 500kč je myslím ta nejnižší při chovu 100par . Čím vice pár tím je provoz levnější .
chovu zdar a podnikání zvlášť