Tropická vedra a vaše drůbež - jak kdo pečujete?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

22.7.2015 17:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.185

Jak, kdo pečujete v těchto tropických dnech o drůbež, zvláště malá kuřátka s kvočnami?

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.7.2015 17:21
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jak, kdo pečujete v těchto tropických dnech o drůbež, zvláště malá kuřátka s kvočnami?

Čerstvá voda a možnost stínu. Já už mám kuřata dvouměsíční a slepice mají k dispozici celou zahradu, takže stín si najdou, ale stejne jim je teplo, je to na nich vidět. Navíc jsou černé.

Ne-chovatel

22.7.2015 18:30
Ne-chovatel

XXX.XXX.141.138

Odtéká mi po betoně voda na kanál, rády si chodí chladit nohy.

Jinak u nás čekám kdy praskne teploměr. Dělat se dá jen ráno a večer (spíš jen ráno, ale sousedi mají malé dítě), pokud člově není příliš zmožen pivem (třeba jen nadmut protože ho nevydržel pořádně vychladit), nebo i prostě jen přepit vody (hrozný stav: žaludek plný vody, více tam nevleze a člověk má pořád žízeň).

22.7.2015 23:49
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

To vedro je neúnosné :/ teď jsem byl ještě v kurníku otevřít slepicím dveře, aby proudil studený vzduch (i když ho moc není) mají otevřené dva okna pak jedno velké okno (všude jsou síta) ale i tak tam je horko, ať už prší...

Neregistrovaný uživatel

23.7.2015 15:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.185

Díky všem za reakci na toto téma, opravdu je to pro zvířata v těchto zeměpisných šířkách a délkách nezvyklé.Natož pak pro nás chovatele.Já jsem slípkám začala i vlhčit popeliště, které mají pod tujemi a velice to přivítaly.Přeji všem, aby tyto extrémy počasí zvládali v péči o svá zvířata, přeji hodně úspěchů v odchovech a na nadcházejících výstavách ať se daří a vše je úspěšné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík