Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.8.2015 00:32
karji

XXX.XXX.42.226

Dnes kolem osmé hodiny večerní jsem našla půlroční kuře které nemělo od krku nahoru kůži. Nemělo ani oči. Přesto žilo. Co ho mohlo takto zranit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.8.2015 09:17

karji napsal(a):
Dnes kolem osmé hodiny večerní jsem našla půlroční kuře které nemělo od krku nahoru kůži. Nemělo ani oči. Přesto žilo. Co ho mohlo takto zranit.

Nemohlo strčit někam hlavu? Např. Do oka drátěného plotu apod. Ve snaze se vymanit se mohlo takto skalpovat samo.

16.8.2015 10:10
karji

XXX.XXX.42.226

Nevím jestli je to možné, ležela u sena a nic o co by se mohla skalpovat tam není. Všude okolo ní byla krev. Leda by si to udělala někde jinde a pak došla sem. Ale bez očí?

Ne-chovatel

16.8.2015 10:19
Ne-chovatel

XXX.XXX.99.202

Oči a zbytky kůže jí pak mohli odklovat ostatní slepice. Třeba tehdy, když došlo k jakémukoli vážnějšímu poranění (třeba tomu skalpování jakkoli, či čímkoli). Muselo to být hrozný, divím se že nedostala infarkt.

Jinak půlroční kuře je již snad vždy kuřice začínající snášet, tedy docela slušně velká slepička. Pokud nerostlo, mohl by to být spouštěč útoku od ostatních, stejného druhu? Je to možné?

16.8.2015 10:25
karji

XXX.XXX.42.226

Bylo to kuře Gournay normálního vzrůstu. Byl to pro mě strašný zážitek a přesto, že jsem ještě nikdy nic nezabila tak této slepičce jsem ukončila trápení.

20.8.2015 22:06
merfi

XXX.XXX.220.172

Potkan.

21.8.2015 08:57

merfi napsal(a):
Potkan.

Presne! Samica potkana čo má mladé. Nemá "hniezdo" u Vás, ku Vám chodí len na žrádlo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík