Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kozichlivek

5.2.2016 18:46
kozichlivek

XXX.XXX.158.58

Zdravim, chovam kozy dva roky, kuzlata, vse ok. Dnes zmizelo kuzle trojdenni beze stopy. Cely vybeh s chlivkem oplocen. Mate nekdo podobnou zkušenost? nemyslim, ze to byl soused.

15.2.2016 08:50
Pepa_FM

XXX.XXX.18.41

Myslím si, že to mohl být pes. Ztrácela se mi malá selata a pak jsem ho viděl. Velký kříženec psa. I u kůzlete se mi to stalo. A nade mnou je kravín a malá telátka jsou ustájena venku a psi jim zaživa zežrali zadní nohy až na kosti. Byl to smutný pohled. Nikdo s tím nic nemůže udělat, ani ne myslivci. Bojí se publicity ve zprávách a odsození. Se psy mám neustále problémy, nejsou tak plaší jako lišky. I když jsem párkrát psa poznal, co mi škodil a dotyčným majitelům jsem řekl jakou škodu mi způsobil, vždy byla stejná odpověď on je hodný, on by ničemu neublížil. Pepa

15.2.2016 10:27
nomad72

XXX.XXX.234.53

Mne susedov pes zlikvidoval celý chov sliepok cca 50 ks, (videl som ho) a keď som šiel za susedom, a povedal som mu, čo urobil a bol sa na to pozrieť, tak sused s ním spravil krátky proces... a škodu mi nahradil.

16.2.2016 08:33
Pepa_FM

XXX.XXX.18.41

nomad72 napsal(a):
Mne susedov pes zlikvidoval celý chov sliepok cca 50 ks, (videl som ho) a keď som šiel za susedom, a povedal som mu, čo urobil a bol sa na to pozrieť, tak sused s ním spravil krátky proces... a škodu mi nahradil.

Máte dobrého souseda, když jsou to obyčejné hybridky, tak to není tak líto, jako když máte mnoho let práce s kmenovým chovem. Pepa

Přidejte reakci

Přidat smajlík