Uživatel s deaktivovaným účtem

Dejte celé vejce do výběhu a uvidíte, která ho jako první rozklovne.

vosajda
napsal(a):
Jeeee,moc děkuju.Je to jednoduché, ale mě to nenapadlo.Moc děkuju.Jdu na to!
To je blbost.

maxichov
napsal(a):
jasně,jedině po jedné zavřít a pak je to 100%
třeba. Nebo sledovat. Také jsem měl stejný problém.
vosajda
napsal(a):
Nevím jak to mám udělat, Vždycky jednu dát jinam a další den jinou atd., atd. ? Nebo nějak jinak?
A jsou sežraná všechna vejce, nebo jen nějaké? Někdy to je i tím, že je slabá skořápka a slepice vejce rozšlápne a pak sežere. Celého vejce si nevšimne. Pokud to jde, je dobré vejce sbírat několikrát za den. Aby po nich další slepice nešlapaly. Mám hromdu snášedel, ale i tak se často tři slepice mačkají v jednom a dalších pět zeje prázdnotou.
Pokud opravdu nějká slepice cíleně vejce rozklovne a sežere, tak se to dá taky poznat podle žlutého zobáku. Ale to chce zase chodit ke slepicím často a pozorovat. A i tak, než slepici zlikvidujete, či jinak "zasáhnete" je dobré slepici dát na samotku a dát k ní dobré pevné vejce, ať máte jistotu.

napsal(a):
třeba. Nebo sledovat. Také jsem měl stejný problém.
A jaký je rozdíl mezi "sledovat" a "dát vejce do výběhu" a sledovat? Protože požíračka prostě vejci neodolá....,

napsal(a):
A jaký je rozdíl mezi "sledovat" a "dát vejce do výběhu" a sledovat? Protože požíračka prostě vejci neodolá....,
Ve výběhu se vrhnou na vejce všechny. Aspoň když jsem to udělal já

napsal(a):
Ve výběhu se vrhnou na vejce všechny. Aspoň když jsem to udělal já
U mě je to tak, že slepičí vejce žádná slepice nežere, ale holubí ano a snad všechny.
A když se slepičí vejce válí ve výběhu, tak slepice nezajímá (akorát husa ho někdy rozlouskne a spolkne). Když tam položím holubí vejce, tak se na něj vrhají všechny.
A to se holubí vejce od slepičích krom velikosti a síly skořápky moc neliší. Mám i liliputky a jejich vejce žádná ze slepic (hlavně vlašek) nikdy nerozklovne. Prostě jenom holubí je zajímavé. Slepičí sežerou jenom když je rozbité.
A bez ohledu na umístění je to vždy to samé.