Kohouttt

XXX.XXX.168.151
Dobrý den,potřebovala bych poradit. Před 2 dny kohout napadl malého a ten ho vzal klackem po zadech. Ten den byl kohout dobrý,ale druhý den nemůže moc chodit většinou jen polehava. A když se rozejde,tak špatně . Myslíte,že to chudák rozdycha,nebo je to s nim špatné. Chuť k jídlu má aj mokrá,ale do chůze se mu moc nechce. Byl vždycky,takovej ostřejší. Ale nechci do zabíjet ,furt doufám,že má jen nějaký otok který přejde.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Určitě ho prohlídněte a prohmatejte, zda nemá nějakou kost špatnou a nebo teplou nohu.
Na bolavé nohy u mých zvířat pomáhá konopná mast.
Uvidíte co bude dál. Buďto se bude lepšit, nebo ne.
Kohouttt
napsal(a):
Dobrý den,potřebovala bych poradit. Před 2 dny kohout napadl malého a ten ho vzal klackem po zadech. Ten den byl kohout dobrý,ale druhý den nemůže moc chodit většinou jen polehava. A když se rozejde,tak špatně . Myslíte,že to chudák rozdycha,nebo je to s nim špatné. Chuť k jídlu má aj mokrá,ale do chůze se mu moc nechce. Byl vždycky,takovej ostřejší. Ale nechci do zabíjet ,furt doufám,že má jen nějaký otok který přejde.
Neberte si to osobně, ale v životě bych neučil dítě, aby bylo agresivní vůči zvířeti jakýmkoliv způsobem. A ještě takovým, aby zvire prizabilo nebo zabilo. Proč asi...
Zvíře má svůj prostor, dítě také. V okamžiku, kdy by dítě zmrzacilo zvíře z důvodu, že se tam chtělo podívat. A že najednou z ničeho nic apod.. Ohýbám ho přes koleno a má jich tam nasazených 26.
Kluka jsem vychoval tak, že k zvířatům prostě neleze sám, tečka. Klacky, kameny jsou pasé. Naučil jsem ho lásce ke zvířatům, sbírá mi i žížaly a pouští je do trávy, byt jsem mu milionkrát rekl, ať je hodí slepicím. A jsem za to v duchu rád, že mi řekne ne. A ještě víc rád, když čtu tohle.
Používat klacek na obranu jste ho naucil, minimálně povolil, jako rodič, tak si neste následky.