Čekání na déšť jsem si zkrátil mj. tím, že jsem vzal největší tašku, co doma mám a cestou na kole lesem na chalupu, co jezdím za zvířaty denně, jsem posbíral všechny odpadky a roušky. Až mi to z nadupané tašky vypadávalo. Měl jsem z toho fakt dobrej pocit, přes noc, do dneška. Dnes na té samé LESNÍ trase šest nových plechovek (pivo a energeťáky, tři igelitky a tři nové roušky). Tak si vy-tři. Příroda a sport Počesku. Omaga.
Uživatel s deaktivovaným účtem

honzapm
napsal(a):
Čekání na déšť jsem si zkrátil mj. tím, že jsem vzal největší tašku, co doma mám a cestou na kole lesem na chalupu, co jezdím za zvířaty denně, jsem posbíral všechny odpadky a roušky. Až mi to z nadupané tašky vypadávalo. Měl jsem z toho fakt dobrej pocit, přes noc, do dneška. Dnes na té samé LESNÍ trase šest nových plechovek (pivo a energeťáky, tři igelitky a tři nové roušky). Tak si vy-tři. Příroda a sport Počesku. Omaga.
Ani mě tohle hlava nebere. A nemusím do lesa, stačí k lavičce u Bahna skoro uprostřed vsi, pytel na odpad u ní a bordel všude kolem....
veraboskova
napsal(a):
Pár novinek ze zahrady.
PS: kachňata jsou indičtí běžci srnčí sedlatí. Podsadila jsem po týdnu sezení čínky 7 vajec běžců. Dvě vejce záhadně zmizela, dvě se nevylíhla. Čekala jsem 50:50 jestli to dopadne dobře nebo špatně a kachna pozná, že místo číňanů má běžce, ale dopadlo to zatím dobře.