3 roky se snažím o koťátka

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.1.2018 13:17
Nikki.Madison

XXX.XXX.139.252

Dobrý den, prosím o radu.Mám doma dvě překrásné mačičky plemene Ragdoll..kočičku a kocourka, každý z jiného vrhu.Kočičce je 3 a půl roku a kocourek má 3 roky.Moc bych si přála mít aspoň jednou koťátka.Ve dvou letech naší Esminky o ní kocourek Tayler neměl zájem..i když se mrouskala..jeho to vůbec nezajímalo..Rozhodla jsem se Esmínku dovézt k jinému kocourkovi ve druhém dni mrouskání na krytí.Pro Esme jsem si už druhý den musela přijít, protože se chovala agresivně a kocourka k sobě vůbec nepustila.Po půl roce jsem si jiného kocourka přinesla domu a nechala je samotné v pokoji pro hosty.Pokaždé když se k ní kocourek jen na krok přiblížil, řvala jako když jí na nože berou.Poslední rok náš Tayler vždy za mrouskající Esme dolézá a snaží se všemožně k aktu, kterému se ona vůbec nebrání, ale kocourek ať se snaží jak se snaží ne a ne si najít ten správný způsob...vymýšlí všemožné polohy které ani já neznám :-D Esme v klidu drží i mu ocásek dává stranou..ale on ne a ne na to přijít..jsem už zoufalá a nevím co s tím... prosím o jakoukoliv radu jak bych jim mohla pomoci a přicházím i s dotazem zda má někdo zkušenost s umělou inseminací.
Předem děkuji, s pozdravem Lucie

23.1.2018 13:43
rapotacka11

XXX.XXX.32.5

Není na první porod stará ?
(komplikace?).

23.1.2018 13:52
Nikki.Madison

XXX.XXX.139.252

3,5 roku je moc stará?kamarádky perská kočka měla první koťata v 5 letech a vše proběhlo v pořádku...

23.1.2018 15:58
karo2702

XXX.XXX.172.116

3 a půl roku už je na hraně.
Pomoct asi ne. Pokud na to kocour do těď nepřišel tak asi Bohužel.

S kočkou jsem měla stejný problém, u cizích se schovávala a dokonce přestala mrouskat (možná ze stresu? ) Pak jsme koupili vlastního kocoura, ale to už ta naše měla 4 roky. Potratila a šlo se kastrovat.
Ale u sousedů měla kočka první koťata v 5 a vše ok

23.1.2018 17:12
rapotacka11

XXX.XXX.32.5

Takže dobrý !
Doporučujete!
Nač zbytečně plašit, že ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.1.2018 17:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

No prostě koťata nebudou, netřeba být zoufalý, tak to prostě někdy je.

A na UI zapomeňte, zvířata, která za tři roky nepřišla na to, jak na to, se prostě množit z nějakého důvodu nemají.

Přidejte reakci

Přidat smajlík