Dobrý den, prosím o radu.Mám doma dvě překrásné mačičky plemene Ragdoll..kočičku a kocourka, každý z jiného vrhu.Kočičce je 3 a půl roku a kocourek má 3 roky.Moc bych si přála mít aspoň jednou koťátka.Ve dvou letech naší Esminky o ní kocourek Tayler neměl zájem..i když se mrouskala..jeho to vůbec nezajímalo..Rozhodla jsem se Esmínku dovézt k jinému kocourkovi ve druhém dni mrouskání na krytí.Pro Esme jsem si už druhý den musela přijít, protože se chovala agresivně a kocourka k sobě vůbec nepustila.Po půl roce jsem si jiného kocourka přinesla domu a nechala je samotné v pokoji pro hosty.Pokaždé když se k ní kocourek jen na krok přiblížil, řvala jako když jí na nože berou.Poslední rok náš Tayler vždy za mrouskající Esme dolézá a snaží se všemožně k aktu, kterému se ona vůbec nebrání, ale kocourek ať se snaží jak se snaží ne a ne si najít ten správný způsob...vymýšlí všemožné polohy které ani já neznám :-D Esme v klidu drží i mu ocásek dává stranou..ale on ne a ne na to přijít..jsem už zoufalá a nevím co s tím... prosím o jakoukoliv radu jak bych jim mohla pomoci a přicházím i s dotazem zda má někdo zkušenost s umělou inseminací.
Předem děkuji, s pozdravem Lucie
3 a půl roku už je na hraně.
Pomoct asi ne. Pokud na to kocour do těď nepřišel tak asi Bohužel.
S kočkou jsem měla stejný problém, u cizích se schovávala a dokonce přestala mrouskat (možná ze stresu? ) Pak jsme koupili vlastního kocoura, ale to už ta naše měla 4 roky. Potratila a šlo se kastrovat.
Ale u sousedů měla kočka první koťata v 5 a vše ok
Uživatel s deaktivovaným účtem
No prostě koťata nebudou, netřeba být zoufalý, tak to prostě někdy je.
A na UI zapomeňte, zvířata, která za tři roky nepřišla na to, jak na to, se prostě množit z nějakého důvodu nemají.