Vánoční dárek - obraz kočičky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.11.2019 19:16

skvělý VÁNOČNÍ DÁREK..!
originální obraz Vašeho mazlíčka..!!
..na plátno i na zeď
pokud máte zájem, napište mi..

4.11.2019 23:11
fikovnice

XXX.XXX.135.59

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
skvělý VÁNOČNÍ DÁREK..!
originální obraz Vašeho mazlíčka..!!
..na plátno i na zeď
pokud máte zájem, napište mi..

No já Vám nevím... Vy si v podstatě z diskuze děláte inzerci, potažmo reklamu.

5.11.2019 10:13

už teď o tom diskutujeme

mrzí mě, pokud se vás můj příspěvek dotkl, ale přišlo mi příhodné, dát pejsky a kočičky do diskuze o pejscích a kočičkách.. nic vám ovšem nebrání mě nahlásit adminu a domáhat se stažení mého příspěvku..

pokud je tu ale někdo, koho můj příspěvek neurazil, ráda mu namaluji jeho miláčka, to udělá velkou radost

a život přeci o radosti a lásce je

Janae1

5.11.2019 10:36
Janae1

XXX.XXX.160.6

už teď o tom diskutujeme

mrzí mě, pokud se vás můj příspěvek dotkl, ale přišlo mi příhodné, dát pejsky a kočičky do diskuze o pejscích a kočičkách.. nic vám ovšem nebrání mě nahlásit adminu a domáhat se stažení mého příspěvku..

pokud je tu ale někdo, koho můj příspěvek neurazil, ráda mu namaluji jeho miláčka, to udělá velkou radost

a život přeci o radosti a lásce je

Kdybych chtěla mrtvolné a disproporční zvíře ve stylu naivistů, oslovím místní ZUŠku a beru to jako dobrý skutek. Neplatím za to někomu, kdo to považuje ze dobré a snaží se tím živit.

MMCH, základní poučka, která se vtlouká do hlavy výtvarákům už na ŽUŠce - nikdy nemaluj podle fotky, pokud nejsi opravdu profesionál, nemáš odkresleno a neznáš řemeslo (ano, je to o řemesle ), tak to nikdy nedopadne dobře. A vy to potvrzujete.

Dobrou kresbu se naučí každý. Chce to ještě na sobě pracovat než s tím pujdete na trh.

5.11.2019 10:59

a kolika lidem má mrtvolná a disproporční zvířátka už udělala radost rozhodně nepočítám s tím, že se budou líbit každému, ovšem musela bych mít úplně jiný charakter, abych mohla vyplodit něco podobného, jako Janae1 ..mmj ze zkušenosti vím, že nejvíce kritičtí a hrubí k tvorbě druhých jsou ti, kteří v životě neupletli ani svetr.. z těch, co tvoří, sálá jakási pokora, radost a klid..

Qwerts

5.11.2019 12:07
Qwerts

XXX.XXX.225.174

Věřím, že si to určitý okruh zájemců najde a na rovinu přiznávám, že svetr jsem nikdy neupletla, ale ZUŠ absolvovala a za tohle by nás tam opravdu nepochválili .

Myslím, že Janae1 má v podstatě pravdu, taky bych to hodnotila jako naivní umění, z mého pohledu tomu chybí rozměr (nebo 3d efekt chcete-li) a "život" a to psychadelické pozadí to úplně zabíjí, možná bych to dala do dětského pokojíčku, ale nikam jinam by mi to nesmělo.

A ten kůň mě irituje nejvíc ( je to vlastně jen hodně špatně překreslený motiv už tak nezdařilé samolepky na zeď), ten by byl zatřenej Primalexem dřív než by stačil zaschnout

Omlouvám se za ošklivou kritiku, ale ona často posune člověka dál než falešné pochlebování

5.11.2019 12:38

ten kůň byl prekreslen podle motivu zadavatele

5.11.2019 12:56

Qwerts napsal(a):
Věřím, že si to určitý okruh zájemců najde a na rovinu přiznávám, že svetr jsem nikdy neupletla, ale ZUŠ absolvovala a za tohle by nás tam opravdu nepochválili .

Myslím, že Janae1 má v podstatě pravdu, taky bych to hodnotila jako naivní umění, z mého pohledu tomu chybí rozměr (nebo 3d efekt chcete-li) a "život" a to psychadelické pozadí to úplně zabíjí, možná bych to dala do dětského pokojíčku, ale nikam jinam by mi to nesmělo.

A ten kůň mě irituje nejvíc ( je to vlastně jen hodně špatně překreslený motiv už tak nezdařilé samolepky na zeď), ten by byl zatřenej Primalexem dřív než by stačil zaschnout

Omlouvám se za ošklivou kritiku, ale ona často posune člověka dál než falešné pochlebování

..kdys tady někdo tuším že rubrika KONĚ, ale nejsem si jista ukázal své kresby a ty byly opravdu nádherné, kdybych já věděla, pod čím to tenkrát bylo..........

Qwerts

5.11.2019 13:05
Qwerts

XXX.XXX.225.174

..kdys tady někdo tuším že rubrika KONĚ, ale nejsem si jista ukázal své kresby a ty byly opravdu nádherné, kdybych já věděla, pod čím to tenkrát bylo..........

Tohle?

https://www.ifauna.cz/kone/diskuse/detail/3359403/kresleni-a-malovani

5.11.2019 15:55
fikovnice

XXX.XXX.131.20

Qwerts napsal(a):

"Omlouvám se za ošklivou kritiku, ale ona často posune člověka dál než falešné pochlebování."

5.11.2019 16:13

Qwerts napsal(a):
Tohle?

https://www.ifauna.cz/kone/diskuse/detail/3359403/kresleni-a-malovani

....ano to je ono.......

Janae1

5.11.2019 17:46
Janae1

XXX.XXX.160.6

a kolika lidem má mrtvolná a disproporční zvířátka už udělala radost rozhodně nepočítám s tím, že se budou líbit každému, ovšem musela bych mít úplně jiný charakter, abych mohla vyplodit něco podobného, jako Janae1 ..mmj ze zkušenosti vím, že nejvíce kritičtí a hrubí k tvorbě druhých jsou ti, kteří v životě neupletli ani svetr.. z těch, co tvoří, sálá jakási pokora, radost a klid..

Janae sice neplete, ale výtvarno vystudovala, výtvarno ji živí a je jejím velkým koníčkem.
Věřím, že se najde někdo, komu se tyto "omalovánky" líbí, však net je plný tvořilek a jejich pochlebovačů. Ovšem od někoho, kdo se snaží tímto uživit očekávám jinou kvalitu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík