Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2020 21:03
canka

XXX.XXX.215.5

Dneska,když jsem přišla na pozemek,kde máme zvířata,tak hned jak mě uslyšel kocourek,tak mi vyběhl od lesa naproti..jaké bylo mé zděšení,že hned za ním běžela liška!! Hned jak mě viděla,zastavila a otočila se a došla zpátky k jezírku u lesíka,odkud původně vyběhla..kocourek běžel jakoby mu nic nehrozilo,byl úplně v pohodě,žádný naježení nebo vrčení na lišku..bylo už šero,kolem půl osmé..protože liška stále seděla na místě,šla jsem se na ni podívat blíž a ona k mému překvapení neutekla..bylo to mladé zvíře,krásné..ale vůbec se nebálo A kocourek se k němu najednou rozeběhnul...já se prostě bála o kocoura,tak jsem ho drapnula do ruky a nepustila a lišku řvaním vyhnala...ale bojím se,že liška daleko nedošla..kocourek se má kam schovat,má k dispozici uzavřený seník s dvířkama na chip,které dovnitř pustí jen jeho,takže schovat se kam má...jenže on je ještě mladý ťunťa dvouletý,který se ničeho nebojí a hraje si s každou blbostí..přišlo mi,že tu lišku bral jako hru..jenže já se bojím,aby mu liška neublížila
Máte někdo zkušenost,že by liška napadla kočku?

22.9.2020 21:24
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Tam jsem to psala hlavně já
Tak mě ještě nepadlo...krom toho, že to bylo odrostlé lišče....nemohlo být i ochočené(třeba vyhozené) když ani tebe se moc nebálo?

22.9.2020 22:12
canka

XXX.XXX.215.5

Rapoťačko to jste mě nepotěšila,to budu mít bezesnou noc

22.9.2020 22:16
canka

XXX.XXX.215.5

Raduš fakt nevím,ale u nás ve vesnici lišku nikdo nemá a kdyby o ní myslivci věděli,už je zastřelená..možná jen zvědavost,že neutekla,těžko říct...stromů máme všude hodně,takže by se měl kam vyšplhat,ale co když půjde proti ní?Já ho znám,je to nezmar..on si nebezpečí nepřipouští..a vysvětli mu to,že liška není kamarád

22.9.2020 22:46
ladd

XXX.XXX.171.93

Nedavno byl v televizi dokument o vlcich. Byly tam zabery jak si kuna hraje s liskou. Delaly na sebe vypady kolem kmenu stromu. Byla to jasna hra, zadna agrese. Vas locour neni zadne nezkusene kote, s liskou se jiz urcite potkal xkrat. Byl bych v klidu

22.9.2020 23:00
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Já jsem dneska odrývala a odvážela travní drny a při té příležitosti jsem obcházela ploty, kde zase nechal tesař díru, aby mi kočičáci nezdrhali na vedlejší pole. Minule jsem našla díru, tak jsem tam nacpala poměrně velké kameny, i jsem je do sebe tak jako zaklesnula, aby to už vyhrabat nešlo. Jdu se tam pro jistotu kouknout a všechno vyhrabané u sousedů Nechápu, kdo to právě dělá. Pes 100% ne, kočky si myslím, že by to nezvládnuly Sousedovic JRT holky už k nám nelozí asi půl roku, na lišku se mi zdá díra malá....zajíc?? Jsem z toho jelen Vsypala jsem tam kolečko drnů, jsem zvědavá, jak dlouho to tam vydrží

22.9.2020 23:00
rapotacka11

XXX.XXX.212.228

canka napsal(a):
Rapoťačko to jste mě nepotěšila,to budu mít bezesnou noc

Musíte doufat . Když vydržel doposud ...
Dobrou noc - bez ironie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík