Kocour_v_botach

XXX.XXX.173.179
Dobrý den, moc se nám líbí běhací kolo pro kočky na https://www.catround.cz a chtěli bychom ho pořídit pro naše chlupáče. Jaké máte zkušenosti?
Přiložen obrázek výrobku ze stránek pro zaujmutí :)
Děkuji.
Kocour_v_botach

XXX.XXX.24.187
Tak to je super. A je to kvalitní? Vydrží to? Na fotkách a videích to vypadá mnohem lépe než jakékoliv jiné kolo. Je to kvalitně zpracované? Znám třeba různá skrabadla, některá jsou perfektní a vydrží, jiná jsou jak papírová, tak se radši ptám.
Diky moc.
Kocour_v_botach

XXX.XXX.24.187
Jako není to úplně levný, to je fakt, ale zase na druhou stranu, když jsem koukal na ty co se vyrábí někde v Americe, tak to vyjde s dopravou ještě dráž a je to navíc nějaký montovany a to mi moc dobrý nepřijde, to bude dělat hroznej hluk. Taky to vypadá pěkně forove. Další věc, že to přijde za měsíc. Tohle se aspoň vyrábí u nás a vypadá to mnohem líp. Takže byste to doporučil Fernando?
Díky moc, asi do toho taky půjdeme :)
Kocour_v_botach
napsal(a):
Jako není to úplně levný, to je fakt, ale zase na druhou stranu, když jsem koukal na ty co se vyrábí někde v Americe, tak to vyjde s dopravou ještě dráž a je to navíc nějaký montovany a to mi moc dobrý nepřijde, to bude dělat hroznej hluk. Taky to vypadá pěkně forove. Další věc, že to přijde za měsíc. Tohle se aspoň vyrábí u nás a vypadá to mnohem líp. Takže byste to doporučil Fernando?
Díky moc, asi do toho taky půjdeme :)
Ty skládací vůbec.. A posílat to z USA se mi nechtělo a bylo by to i dražší a skládací .. Když to chci, tak jiná varianta stejně neni.. Peníze budou a my nebudem
Líto peněz ? Kazdý je schopen je cpát do něčeho jinýho co jiným připadá jako blbost, vyhozené peníze.. Takových věcí,koníčků je přeci miliarda.
lesnížínka
napsal(a):
To jako fakt jste koupil za tu cenu?? Nebo vyráběl podle Hrušky, či kdo to ukazoval? Teda...by mi bylo líto peněz, fakt bych to za to nedala, i když je mám
Já bych tohle za ty prachy nekoupila. Jenže já mám kocoura venku a i kdyby kolo doma měl, tak se mi na něj.... Myslím, že pokud si člověk pořídí kočku (nebo víc koček) třeba do malého bytu, tak pak holt musí investovat aby měly kočky vyžití.
Vypadá to pěkně, pokud se v tom kočky naučí, tak to musíbýt super. Snad je to brzy neomrzí.
Fernando
napsal(a):
Ty skládací vůbec.. A posílat to z USA se mi nechtělo a bylo by to i dražší a skládací .. Když to chci, tak jiná varianta stejně neni.. Peníze budou a my nebudem
Líto peněz ? Kazdý je schopen je cpát do něčeho jinýho co jiným připadá jako blbost, vyhozené peníze.. Takových věcí,koníčků je přeci miliarda.
Jo, u mě je to zahrada, která ročně...no raděj to počítat nebudu Kočky se mi vyblbnou tam, takže potřebu to kupovat nemám vůbec, ale teda uvažovala bych nad tím, kdyby to stálo polovinu.
Ale vašim kočkám to samozřejmě přeju a i páníka který je ochotný tolik peněz obětovat a ano, udělal si z koček toho koníčka Já je mám jako ,,jen" další mazly
janae1

XXX.XXX.160.6
Nekoupila.
Nějak si neumím představit, že by v tom naše kočky běhaly.
A když by běhaly, vydrželo by jim to chvilku jako třeba koulodráha, na kterou se po počátečním nadšení jen práší.
To už bych ty peníze investovala spíš dokvalitního škrabadla nebo nějakého sytému prolízaček na stěnu.
Nebo ještě lépe, do nového kotěte.
Kocour_v_botach

XXX.XXX.173.179
Viděl jsem i videa, jak to tu kočku naučit. Nemělo by to být nic složitého. Tohle bych právě neřekl, že bude jako nějaká koulodráha, protože ty kočky jsou furt šelmy a chtěli by se nějak hýbat. Jenže, když mají jen škrabadlo a gauč, tak se prostě musí jen válet, co ji zbývá...
Řešíme i trochu hmotnost u jednoho našeho mazánka, tak mu to třeba pomůže. Navíc jsou naše číči pořád doma, takže se venku nevyblbnou.
Navíc nebudu lhát, líbí se mi to a bude určitě zábava to i pozorovat. Jak říká Fernandez, peníze budou, my nebudeme Už jsem asi rozhodnutý
Kocour_v_botach

XXX.XXX.173.179
Fernando
napsal(a):
Díky moc za rady, mám stejný názor a chci to . Navíc, co bych pro ty moje mazánky neudělal. Přesně tak, člověk utratí za kde co, tak proč kočičákům jednou neudělat taky pořádnou radost
My ho máme, a je to super Kočičky běhají obě, stále je to baví, rády se na něm předvádí Tohle kolo je kvalitní, tiché, je to pěkný designový kousek do interiéru, a v porovnání s ostatními koly na trhu je to prostě nebe a dudy. Není to zas až tak šílený cenový rozdíl, oproti jiným zahraničním kolům, ale za tu kvalitu se to prostě vyplatí. Stejně tak bych doma nechtěla podomácku vyrobené kolo, a to ať už kvůli bezpečnosti, tak kvůli tomu, že se mi to nelíbí
Koloušek
napsal(a):
My ho máme, a je to super Kočičky běhají obě, stále je to baví, rády se na něm předvádí Tohle kolo je kvalitní, tiché, je to pěkný designový kousek do interiéru, a v porovnání s ostatními koly na trhu je to prostě nebe a dudy. Není to zas až tak šílený cenový rozdíl, oproti jiným zahraničním kolům, ale za tu kvalitu se to prostě vyplatí. Stejně tak bych doma nechtěla podomácku vyrobené kolo, a to ať už kvůli bezpečnosti, tak kvůli tomu, že se mi to nelíbí
Píšete, že kočičky to baví...jak dlouho ho máte doma? S tím, že vypadá i moc hezky máte určitě pravdu U nás by to bylo jedno, mají své hračky ve ,,svém" pokojíčku tedy v pracovně, takže design by mi byl úplně jedno. Jen ta funkčnost.
Od září Funkčnost mi tady právě přijde skvělá. To skládané kolo je v provozu šílené – rachtá, viklá se – tady to je naopak plynulé, tiché, a nebojím se s tím holky nechat doma samotné Jako právě z hlediska té bezpečnosti, že vím, že tam někam nestrčí packu nebo tak, že to s nimi třeba nespadne... Prostě za mě ano
Necháváme taky kočky samotné si běhat.. Kolo je opravdu bezpečné, ale když to kočka opravdu rozběhne tak moc tiché teda neni
Běhají třeba 10 sekund nebo minuty, jak kdy..
Kocour chodí běhat ve 3-4 ráno , pak zas ulehne a spinká
A je to opravdu pěkný veliký funkční doplněk interiéru
Máme černé
Foto o Vánocích
Elvíra28

XXX.XXX.48.58
My máme kolo už pár měsíců doma a nemůžu si stěžovat 🙂
Nejdřív si přítel klepal na čelo, co chci domů pořídit, ale pak mi dal za pravdu 😁 Máme kocourka v malém bytě a moc pohybu tedy neměl. Na kole teď běhá každý den a jsem za něj ráda 🙂
Pravda.. není to nejlevnější, ale stálo to za to. Miláček má pohyb a hodně ho to zabaví.. dokonce nám i přestal okusovat kabely 😂
Elvíra28
napsal(a):
My máme kolo už pár měsíců doma a nemůžu si stěžovat 🙂
Nejdřív si přítel klepal na čelo, co chci domů pořídit, ale pak mi dal za pravdu 😁 Máme kocourka v malém bytě a moc pohybu tedy neměl. Na kole teď běhá každý den a jsem za něj ráda 🙂
Pravda.. není to nejlevnější, ale stálo to za to. Miláček má pohyb a hodně ho to zabaví.. dokonce nám i přestal okusovat kabely 😂
lesnížínka
napsal(a):
Jen mě tak zajímá: z čeho je vlastně ten běžecký pás?
Podle výrobce je to EVA pěna. Přirovnala bych to k tatami nebo takovým těm dětským podložkám složeným z barevných čtverců, ale odolnější. Je to měkké, kočičky to rády drápou, ale i tak to vypadá stále dobře. Kdyby ale někomu vadilo, že to kočička podrápala, dá se to koupit nové.
Koloušek
napsal(a):
Podle výrobce je to EVA pěna. Přirovnala bych to k tatami nebo takovým těm dětským podložkám složeným z barevných čtverců, ale odolnější. Je to měkké, kočičky to rády drápou, ale i tak to vypadá stále dobře. Kdyby ale někomu vadilo, že to kočička podrápala, dá se to koupit nové.
Ano, tak nějak jsem si to představila a napadlo mě, jak dlouho to kočičím drápkům odolá. EVA pěnu znám, je to součást podrážek běžeckých (sportovních) bot.
Fernando
napsal(a):
Necháváme taky kočky samotné si běhat.. Kolo je opravdu bezpečné, ale když to kočka opravdu rozběhne tak moc tiché teda neni
Běhají třeba 10 sekund nebo minuty, jak kdy..
Kocour chodí běhat ve 3-4 ráno , pak zas ulehne a spinká
A je to opravdu pěkný veliký funkční doplněk interiéru
Máme černé
Foto o Vánocích
tak tohle kdybych měla doma,tak by Max nemusel z domu
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bobča
napsal(a):
tak tohle kdybych měla doma,tak by Max nemusel z domu
..otázkou je, zda by se mu to libilo a stačilo mu to....myslím že ted vede život, po kterem toužil a který jste mu nedokâzala dát....

.jo jo..
lesnížínka
napsal(a):
Jenomže tak úplně tiché to není a předpokládám, že v noci b ti to lezlo na nervy stejně, jak to lítání po místnosti. Leda by jste měli ve dne dvoufázové tréninky, aby pak v noci chrápal
Kolo máme v obýváku a v noci o ničem nevíme Jasně, pokud ve stejné místnosti spíte, je to asi trochu jiné, ale když například večer koukáme na televizi a kočička se začne procházet, neruší nás to
Koloušek
napsal(a):
Kolo máme v obýváku a v noci o ničem nevíme Jasně, pokud ve stejné místnosti spíte, je to asi trochu jiné, ale když například večer koukáme na televizi a kočička se začne procházet, neruší nás to
Fernanado píše, že když se kočka opravdu rozeběhne, moc tiché to není. Píšu to Bobči proto, že vím, že ona má garsonku
lesnížínka
napsal(a):
Fernanado píše, že když se kočka opravdu rozeběhne, moc tiché to není. Píšu to Bobči proto, že vím, že ona má garsonku
Raduš,mě se to kolo líbilo už kdysi-jo,neměla bych ho kam dát,(teď už jo)ale myslím,že on víc potřeboval kolečko spíš po nábytku kolem garsonky ..u babiček lozí po střechách-to je jeho život
Nafotit nebo natočit se dnes nepodařilo. Tak alespoň přikládám večerní foto z Vánoc ušáka s dlouhym ocasem To jsem ho měl 1 měsíc Dorostl na výšku a skoro délku 5 letého 5,5kg kocourka, ale je samozřejmě štíhlej. Jsou mu 4,5 měsíce a růst by měl 2 roky
Lítá každý den, jen na to vždycky zapomenu. Řešili jsme krev ve zvratkách u pejska a nateklou tvářičku u savaňáka.. tak jsem na to neměl ani myšlenky.. Alespoň posílám foto nového výhledu na jídelní stůl
Všech 3, další savannah holka bude na jaře nebo v létě jestli se zadaří.
lesnížínka
napsal(a):
Ty vás brzo vystěhujou koukám, že už teď z toho máte,,kočičí království"a to bude ještě další
A pejsa? Jak to dopadlo? Určitě jste někde psal, ale zapomněla jsem, co máte za pejska?
Nemá kdo nás vystěhovat Ano, postupně začínáme žít s těma potvorama než aby žily ony s námi . Tvářička u kotěte byla nejspíš z pohmoždění a u psa - boloňáka- to bylo ze sežrání něčeho co nestrávil a pěkně ho to podráždilo. Shltnul tak 3-4 dkg kuřecích krků (nasekaných skoro na kaši)kocourovi a průšvich s jeho citlivim zažívánim byl na světě. Už je zase ok. Jen dietka.. V neděli v noci jsme jeli na pohotovost. Vyšetření, sono, 3 injekce a 1700kč.. Od půlnoci 2300kč.. Jen pro info o cenách
Fernando
napsal(a):
Nemá kdo nás vystěhovat Ano, postupně začínáme žít s těma potvorama než aby žily ony s námi . Tvářička u kotěte byla nejspíš z pohmoždění a u psa - boloňáka- to bylo ze sežrání něčeho co nestrávil a pěkně ho to podráždilo. Shltnul tak 3-4 dkg kuřecích krků (nasekaných skoro na kaši)kocourovi a průšvich s jeho citlivim zažívánim byl na světě. Už je zase ok. Jen dietka.. V neděli v noci jsme jeli na pohotovost. Vyšetření, sono, 3 injekce a 1700kč.. Od půlnoci 2300kč.. Jen pro info o cenách
Tak já mám psa masožrouta, takže tohle se nám neděje a veterině už se snažím pokud možno vyhýbat. Ne kvůli cenám, ale nejsem spokojená jak s přístupem, tak s postupem. Pokud nabydu dojmu, že o jisté věci vím víc, než onen veterinář, tak už nemám důvod po něm dál něco chtít. Jsou věci, které nemůžu, jako třeba to sono No když pak zjistím, že není schopný tam nic vyčíst, to jsem teprve nasr... To se mi stalo právě u kočky Ted mám tady místní vetku, která je velmi vstřícná a rozumná, jezdí po pacientech a doufám, že už to s ní doklepem

Fernando
napsal(a):
Krátké video
Tak jsme se dočkali! Ale úplně tiché to opravdu není.
Fernando
napsal(a):
Díky za chválu Jmenuje se Niko
Niko, víc než zákon....však to říkám, že vás vystěhuje Já to mám nějak bez zvuku, takže nemůžu porovnat(nepřišla jsem na to, kde by ještě mohl být vypnutý, občas mi na klávesnici kde co zruší Viktor) Niko by možná ocenil větší průměr, aby mohl jít víc do skoků. To se ale asi dělá jen v jedné velikosti, už tak to není malé...Je to krásný kočičák, já je tiše obdivuju, ale divočáka bych mít nechtěla doma teda ani omylem
Přesně tak, jak ten Steven Seagal .. Jméno mělo být od Nikodéma biblického .Průměr je velký, na skákání má prostoru zatim až kam. Měřim cca 185cm a mám to pod prsa..Už se tam skoro točì jak na centrifuze(znáte z poutí?). Děkuji za chválu, mám z něj neskutečnou radost z rozmazlínka jednoho
Jestli se situace uklidní, tak bude k vidění na výstavě TICA 2021 ve Znojmě
Fernando
napsal(a):
Přesně tak, jak ten Steven Seagal .. Jméno mělo být od Nikodéma biblického .Průměr je velký, na skákání má prostoru zatim až kam. Měřim cca 185cm a mám to pod prsa..Už se tam skoro točì jak na centrifuze(znáte z poutí?). Děkuji za chválu, mám z něj neskutečnou radost z rozmazlínka jednoho
Jestli se situace uklidní, tak bude k vidění na výstavě TICA 2021 ve Znojmě
budem čekat na fotky klidně průběžně se chlubte. je na co se dívat
Fernando
napsal(a):
Zdravím, přikládám video koťátka Nikouška s kocourkem 5kg Sice se rvou jak blázni, ale maj se rádi
No to je nádhera, mají se rádi U nás se to zatím jen rve, jakýkoliv náznak něžnosti je zatím brán ,,moc osobně" tak pořád doufám, že když už spolu celkem hodně ,,partí", že i tohle se otupí.
lesnížínka
napsal(a):
No to je nádhera, mají se rádi U nás se to zatím jen rve, jakýkoliv náznak něžnosti je zatím brán ,,moc osobně" tak pořád doufám, že když už spolu celkem hodně ,,partí", že i tohle se otupí.
Nemyslete že se to děje nějak často To jen výmečně, když prďous se jde mazlit. To spíš cupuje a cupuje až chudák kocourek křičí .
Ten zrzatý je pan Košťál - jako ten co nevečeřá od Kuvajtu napadení
Viz začátek videa
https://m.youtube.com/watch?v=mOH8Qdo0BO8
Milovnik_kocek

XXX.XXX.173.179
https://www.youtube.com/watch?v=TcErWTFfZFg&ab_channel=CatROUND-B%C4%9Bhac%C3%ADkoloproko%C4%8Dky
Trocha běžecké inspirace :-)
Bobča
napsal(a):
Hezký...byl tam několikrát i Niko od Fernanda
Nebyl, ve videu jsou kočky bengálské
Tady je Niko 5,5 měsíční
Nene bengálky nemaj se savanama nic společného. Savana je uplně něco jiného oproti bengálce.
Na obrázku-nahoře vlevo savannah, v pravo bengál
Milson

XXX.XXX.15.122
Naopak.. kočka bengálská se savanovou má dost společného. Bengálské kočky jsou totiž jedním z plemen použitých ke křížení se servalem pro šlechtění kočky savanové. Mám doma zástupce obou plemen a jsou si hodně podobní. Jak vzhledem, tak i povahou.
https://www.ifauna.cz/kocky/atlas/bengalska-kocka
https://www.ifauna.cz/kocky/clanky/r/detail/8501/savannah-savanova-kocka/
Máte pravdu, dříve se používala bengálka ke křížení. Nicméně se jedná o uplně jiné zvíře.
Milson
napsal(a):
Naopak.. kočka bengálská se savanovou má dost společného. Bengálské kočky jsou totiž jedním z plemen použitých ke křížení se servalem pro šlechtění kočky savanové. Mám doma zástupce obou plemen a jsou si hodně podobní. Jak vzhledem, tak i povahou.
a co tak se pochlubit fotečkama krasavic nebo krasavců? z vlastního chovu???Díky...
Milson

XXX.XXX.0.208
Jsou to 2 krasavci. Savanový kocour je už téměř 5ti letý a bengálek je ještě koťátko. Oba jsou velice chytří, upovídaní, energičtí, prostě úžasní. Koček máme 5, ale tihle 2 jsou jedineční.
Milson

XXX.XXX.0.208
Bobča
napsal(a):
Teda,ti jsou fakt krasavci ..mají super pelíšky...Ten starší musí být i velký...Teď vidím ty rozdíly v tom zbarvení....
Ten starší je velký. Když roztáhne tlapu, má ji obrovskou, až by se člověk bál. Štíhlé, vysoké nohy, prostě atletická postava. Co je na nich super, že z nich téměř nepadají chlupy.
Milson

XXX.XXX.0.208
lesnížínka
napsal(a):
Tak svanový mi přijde jako štíhlá vesnická micka tím ho nechci urazit, je to fešák Ale ten bengál nádhera....to zbarvení je krásné, to se mi líbí moc
Na vesnickou Micku a Mourka už jsme zvyklí.

Milson
napsal(a):
Jsou to 2 krasavci. Savanový kocour je už téměř 5ti letý a bengálek je ještě koťátko. Oba jsou velice chytří, upovídaní, energičtí, prostě úžasní. Koček máme 5, ale tihle 2 jsou jedineční.
....nádhera

Fernando
napsal(a):
Nataženej v kuchyni
..nádherná číča...

Fernando
napsal(a):
No, to máte pravdu, puberta začala
...je to nádherné zvíře, ale asi mít ho doma bude velmi náročné....ja jsem spíš na ty naše ragdoli trubky, co si nechají všechno líbit a ještě se jim to líbí...sice občas zablbnou, ale je to únosné a bez škrábance....
Bobča
napsal(a):
Fernando,co nového?? chodím se sem dívat,jak Nico běhá....
Nového asi nic. Jen stále rosteme a divočíme
Začínaj muj mohutnět stehna,packy, nasvaluje, táhne to jen do výšky. Je pořád stejně štíhlej, jak má být. A veselo je stále větší a větší Začíná být největší tak je to takovej král pruďas na ostatní zvířátka Ale je to furt stejnej mazel, zlatíčko
Fernando
napsal(a):
Začínaj muj mohutnět stehna,packy, nasvaluje, táhne to jen do výšky. Je pořád stejně štíhlej, jak má být. A veselo je stále větší a větší Začíná být největší tak je to takovej král pruďas na ostatní zvířátka Ale je to furt stejnej mazel, zlatíčko
Jéé, to je ale krásná fotka A můžu oči nechat na těch barvách a vzorech Jak se říká: to by byl kožich! Dělám si srandu, já bych si pravý kožich v životě nepořídila A je velkej Až kam poroste, jakové mají tyhle míci parametry?
lesnížínka
napsal(a):
Jéé, to je ale krásná fotka A můžu oči nechat na těch barvách a vzorech Jak se říká: to by byl kožich! Dělám si srandu, já bych si pravý kožich v životě nepořídila A je velkej Až kam poroste, jakové mají tyhle míci parametry?
Děkuju No, jsou brány jako nejvyšší kočky. Má kolem 5 kg a rostou tak do 2 let. Hrozně záleží na genetice
Tady zrovna výměna názorů
uši větší než hlava ...jo letí to
Můj v 6 týdnech,když ho dovezli..ještě jsem mu neočistila oči...

Fernando
napsal(a):
Když si zpomenu jaký to byl mrňousek
Ty uši!