Korela chocholatá přírodní
Prodám Korelu chocholatou - 2,1 kroužek 2025, z venkovní voliéry, 300 Kč/ks
300 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den je to samička?
Upraveno Adminem, 27.11.2025 v 12:57 - odstraněn kontaktní údaj
Uživatel s deaktivovaným účtem
z jarda
napsal(a):
Pro Krista pána, to je co? To je celá mokrá nebo jak? A zase žádné informace, ale navíc i číslo na které můžeme zavolat, no neber to! Zappe
Je od kaše, 10 týdnů bojím se že to je samice
luke05
napsal(a):
Je mladá a fotky nic moc. Abyste měl jistotu, udělejte test DNA. U Sevaronu si zažádáte o testovací sadu a může udělat vzorek výtěrem ze zobáku.
To je daleko já jsem z frýdku Místku samičku mít opravdu nemůžu špatná zkušenost rád bych jí daroval
z jarda
napsal(a):
Pro Krista pána, to je co? To je celá mokrá nebo jak? A zase žádné informace, ale navíc i číslo na které můžeme zavolat, no neber to! Zappe
A má 10 týdnů Ale křik pouze jednotný tón Žádné melodie takže samička rád jí darují sever moravy
z jarda
napsal(a):
S testovací sadou a nebo s odběrem pro DNA se nikde nechodí, ale posílá se to poštou na jejich adresu.
No ještě bych počkal. Je moc mladá, ale vypadá na 0.1 samička. Zappe
No tak budu muset pro ní sehnat nový domov se samičkou mám hodně špatnou zkušenost už nikdy více jsou uřvané tak budu hledat domov okolí frýdku
Tak samička bohužel uletěla
z jarda
napsal(a):
Hm, uletěla...a to jste jí měl venku? Dle fotek to nevypadá. No snad jste se jí nezbavil vypuštěním ven! Zappe
Ne né bohužel mi prolezla ventilačkou ale chytil jsem jí
Koreliak
XXX.XXX.52.132
10 tyždnov a ešte ju krmite kašou? To by už mala byť davno samostana...ale škoda pre jej dobro radšej mohla uletiet
No bohužel se stalo není to schválně
Koreliak
napsal(a):
10 tyždnov a ešte ju krmite kašou? To by už mala byť davno samostana...ale škoda pre jej dobro radšej mohla uletiet
Ona byla strašně špinavá podle mě byla nemocná protože neměla ani peří je možná lepší že ulétla no možná by nakazila Andulku mojí
laik
napsal(a):
Uletěla a chytil nebo uletěla?
Uletěla podruhé Ale je to možná dobře mě se nějak nezdála no
napsal(a):
Ona byla strašně špinavá podle mě byla nemocná protože neměla ani peří je možná lepší že ulétla no možná by nakazila Andulku mojí
Tak vážený dospělý nebo školou povinný, Vy nejste úplně normální a patříte zavřít do Bohnic a zahodit klíč!
Tak včera v 13.17h jste napsal, že jste jí chytil a dnes v 11.37h už píšete, že předci jen ulétla a že to je lepší! A pro koho...pro ní určitě NE nebo v tom zuboženém stavu a v tomto počasí nemá šanci! Víte co, přeji Vám stejný osud a to bez mrknutí oka.
A jenom malá rada - nikde se tím nechlubte a hlavně mezi chovateli nebo by mohla někomu uletět ruka a přeji si, aby to byla moje. Zappe
Ok
Stejně pořád křičela a to dělají holky Andulák je teď v klidu samičky nejsou dobré a jestli byla fakt nemocná tak stejně
z jarda
napsal(a):
Tak vážený dospělý nebo školou povinný, Vy nejste úplně normální a patříte zavřít do Bohnic a zahodit klíč!
Tak včera v 13.17h jste napsal, že jste jí chytil a dnes v 11.37h už píšete, že předci jen ulétla a že to je lepší! A pro koho...pro ní určitě NE nebo v tom zuboženém stavu a v tomto počasí nemá šanci! Víte co, přeji Vám stejný osud a to bez mrknutí oka.
A jenom malá rada - nikde se tím nechlubte a hlavně mezi chovateli nebo by mohla někomu uletět ruka a přeji si, aby to byla moje. Zappe
Takže ono jí to asi vážně schválně vypustilo.
Já jsem hlavně rád že je ta potvora pryč je tady ticho