Podvod? Nebo jak si toto vysvětlit?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

7.4.2011 18:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.152.87

Dobrý den,
při "listování" inzercí štěňat jsem narazila na několik podivných inzerátů psaných lámanou češtinou (pravděpodobně překladač). Dotyčný nebo dotyčná nabízí podezřele levně podle fotek pěkná štěňata. Ale nikde na netu jsem nenašla jedinou zmínku varující před podvodem, což je mi vzhledem k množství inzerátů stejného typu na různá štěňata divné, protože za tu dobu, co dotyčný inzeruje, musel už určitě někdo tak lákavé nabídce podlehnout.. ale jako realita se mi to zdá až moc pohádkové.
Na několik z oněch inzerátů jsem odepsala, že bych měla zájem o bližší info, načež mi dorazily odpovědi tohoto typu:

Dobrý den,
Děkujeme za váš zájem o mé štěňátka, i přesto se zde 3 čivava, že
jsou milující, očkovaná a připravena k přesunu do milující domov nyní.
Důvodem, proč jsem rozdávání těchto štěňat je, protože jsem byla
nedávno přesunuta do vnitrozemí victoria Kamerunu a tady jsem velmi
obsazené, a nemají čas na péči o tyto mé štěňata, že je důvod, proč
chci dát jim, aby můj přítel tam, IW nemocný bych se zeptat vás nějaký
dotaz,
Už jste někdy měli štěně před ?.............
Jste připraveni na péči o toto štěňátko, když to přijde k vám ?....
Budete moci zaplatit cenu 3500 ?.......
Který z štěňat budete chtít na ?.........
Budu čekat slyším od vás brzy.
Pozdravy

Dobrý den,
to je radost číst od tebe a vědět, že máte zájem nad mou čivava štěňata. Mám dvě štěňátka, jsou připraveni se připojit k jejich nových domovů naplněný hodně lásky a péče. jsou velmi zdravé a navštívit veterináře, jak naplánováno na prohlídky a pet rad, takže jsme mohli vzít dobrou péči o ně. Budeme rádi, pokud jste odpověděli na následující otázky. Budete potřebovat jeden nebo oba štěňata?
-Jste ženatý? -Máte štěně zkušenosti?
-Máš domácí zvířata? Pokud ano, jaký typ domácí zvířata. Moje štěňátka jsou papír vyškoleni a jsou odčervená. oni jsou velmi společenští a přátelští ke všem ostatním domácí zvířata a děti a jsou velmi hravé. Jsem zbavit našich štěňátek, protože jsem právě dostal podporu v mé kanceláři a já byla převedena do Kamerunu, kde nyní pracuji jako lékař s katolickou nemocnici a já pošlu štěně vás kompetentní a spolehlivá přeprava domácích zvířat letecké společnosti. tak jsem teď mají velmi těsný a zaneprázdněný rozvrh práce, takže jsem sotva nemám čas vzít dobrou péči o štěně. Vše, co je třeba udělat, je zaplatit za přepravu poplatek 3000 Kč za jedno štěně nebo 5500 Kč za oba štěně, které platí pro jejich letu poplatek z mého místa až k vašim dveřím kroky a budete dělat, že se dodavatelská firma budu používat letět s nimi na vás. přicházejí spolu s jejich potvrzení o pů vodu zvířete a osvědčení o zdravotní nezávadnosti Jsem připraven vám tyto dvě štěňátka, ale předtím, než budeme pokračovat, budu rád, že odpovědi na výše uvedené otázky. Vrať se mi na vaše pohodlí
s pozdravem

atd.. samozřejmě opět s fotem dokonalých štěňat. Zvědavost mi nedá v komunikaci nepokračovat. Proč by někdo rozdával takové kvantum zvířat za cenu dopravy?! Zdá se mi to jako holý nesmysl, má někdo zkušenost s prodejcem alis Lucia Verdugo, chris nebo skloden ? Či podobnými nabídkami?

tady jeden inzerát pro ilustraci http://civava.inzerce-psu.cz/krasne-civava-stene-1248.html

Díky J.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2011 18:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.68

Vysvětlování je na dlouho, tedy jen - je to podvod. Podobně jsem si kdysi psala o papouška..., ale naštěstí mi to došlo celkem včas.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2011 19:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.235.194

Ano, je to podvod. Budou chtít po vás peníze dopředu, psa žádého samozřejmě už neuvidíte.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2011 19:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.114

nedávno o tom byl nějaký pořad v TV na na ČT1

Neregistrovaný uživatel

7.4.2011 19:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.6

Jasně,že je to podvod:-) Takhle jsem si s nima dopisovala pro prču o bílých koliích:-))

Neregistrovaný uživatel

7.4.2011 19:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.152.87

Mě jen nešlo na rozum, že si ten člověk v klidu takhle inzeruje všude možně, inzeráty mu publikujou i tam, kde prochází schválením a ani nikdo z případných podvedených pod to nenapsal, že je to fake.. nebo že by nikdo takhle ještě nenaletěl...

Neregistrovaný uživatel

7.4.2011 20:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.4

Jo, takhle nesmyslně levně lámanou češtinou nabízí více plemen - čivavy, anglické buldoky. Je to blbost, pod cenou by to nikdo solidní nenabízel. A prachy dopředu - to smrdí na dálku.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2011 20:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.44.82

Tak stejně inzeruje i fríské koně a gipsy horses.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2011 21:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.152.87

jj, máte pravdu, jen jsem se opravdu pozastavila nad tím, že mu toto inzerování prochází vesele a beztrestně už jakou dobu..
komická mi připadala představa, že by skutečně posadil psa do letadla a jak píše - pes přistál u mojich dveří :-) no být to pravda, tak by to byl obchod jedna báseň za takové krásné psy, co ukazuje na fotkách.. J.

Neregistrovaný uživatel

7.4.2011 22:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.4

Jo, jenže ty fotky stahuje ze zahraničních inzercí, kde inzerují kvalitní papírová štěňata za o hodně vyšší cenu. Takže podvod od fotky počínaje a nedodáním štěněte konče. Hlavně když nějaký trotl co si myslí, že za málo peněz získá kvalitní štěně pošle prachy ...

Neregistrovaný uživatel

7.4.2011 22:29

Neregistrovaný uživatel

8.4.2011 08:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.157.1

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Mě jen nešlo na rozum, že si ten člověk v klidu takhle inzeruje všude možně, inzeráty mu publikujou i tam, kde prochází schválením a ani nikdo z případných podvedených pod to nenapsal, že je to fake.. nebo že by nikdo takhle ještě nenaletěl...

A vy si myslíte, že ty inzeráty někdo kontroluje? Těm stačí, když je zaplacený a bezplatnou inzerci nekontroluje nikdo

Neregistrovaný uživatel

10.4.2011 18:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.152.87

myslím si jen, že už určitě za dobu co se panáček tímhle živí, mu naletělo dost lidí (né každý je tak zběhlý v nakupování psů a dalších zvířat přes net, někdo tak činí poprvé a nechá se snadno nalákat) a zaráží mě, že o těhle jeho podnicích jsem nenašla nikde na internetu diskusi podvedených lidí a varování, nebo cokoliv, čeho by se člověk mohl chytit a říct si - aha, podvodník!

Neregistrovaný uživatel

12.4.2011 11:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.117

http://prodej.slando.cz/praha_14/jeden-dobrman-a-jedna-nemecka-doga-stene-pro-prijeti_P_33037657.html?nrk=CZ-PHA

něco podobného je i zde ,nekupte to za ty peníze smajlík

Tak jsem z legrace odpověděl na tento inzerát.Jakási Nicole ze Španělska si se mnou velice příjemně dopisovala o psech atd.velice divnou češtinou,z které jsem toho moc nepochopil o co jí jde.:-))ale ve finále mě nabídla,že štěně Dogy pošle letadlem na Ruzyň za cca 4300,-Kč(pouze náklady za dopravu).Tak jsem jí ihned odpověděl,že do Španělska jezdím velice často,takže si štěně vyzvednu u ní doma včetně dokumentů.A hádejte co?:-) začala být velice nepříjemná,ale že přijet můžu do Barcelony za ní, ovšem po zaplacení rezervačního poplatku 90euro.Rozhodně těmto podvodným inzerátům nevěřit!!!!Budu si s ní ještě chvíli dopisovat a uvidíme,jak se bude dále vykrucovat:-)

Neregistrovaný uživatel

19.8.2011 00:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.123.69

dávejte si pozor na chuje z Kamerunu lámanou češtinou,mění neustále své jména,,,,,,,,podvod,,,,,,,,,,,,smajlíksmajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

30.11.2011 20:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.5

ano, tohle je typický podvod. vždy je email psán lámanou čj a chtějí poplatky zaplatit přes Western union, a pokud ten poplatek pošete, tak budou chtít další peníze- na klec, na očkování, na karanténu atd..

Neregistrovaný uživatel

30.11.2011 21:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.4

ano, tohle je typický podvod. vždy je email psán lámanou čj a chtějí poplatky zaplatit přes Western union, a pokud ten poplatek pošete, tak budou chtít další peníze- na klec, na očkování, na karanténu atd..

Jo, lámanou češtinou takhle inzerují i anglické buldoky za 2500,- Kč - když se běžně bez PP prodávají za 10 000,- Kč. Je to podvod.

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 11:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.126

teď na to koukám zrovna jsem přemýšlela jestli jde o podvod s jedním si píšu takže nic nepošlu děkuju vám za tuto diskuzi

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 12:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.15

Jo, takhle nesmyslně levně lámanou češtinou nabízí více plemen - čivavy, anglické buldoky. Je to blbost, pod cenou by to nikdo solidní nenabízel. A prachy dopředu - to smrdí na dálku.

To fakt v dnešní době ještě někdo pošle peníze dopředu, aniž by byl v osobním kontaktu s prodejcem??? Ilona

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 12:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.15

teď na to koukám zrovna jsem přemýšlela jestli jde o podvod s jedním si píšu takže nic nepošlu děkuju vám za tuto diskuzi

Nebýt této diskuze, to byste vážně poslala někomu cizímu peníze jen tak....? Já se na druhou stranu těm podvodníkům nedivím, když přes veškerá varování jak v tisku, tak v televizi, furt dokola....se stále ještě najde hafo lidí, kteří zřejmě vůbec nepřemýšlí....smajlík Ilona

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 12:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.148.183

Řeknu vám, je to masakr, je to podvod a už několik let - a inzerují i neskutečné krásné koně, pouze nádherné koně. Jedná známá (asi dost hloupá paní, ale hodná) naletěla. Tomu rozumný člověk ani neuvěří!! Ale ona opravdu si napsala o tohohle koně, by zadarmo, cena dopravy 20tis. Byl čistokrevný, hrozně drahé plemeno. A ona jim těch 20tis. poslala! Přitom sama má sotva na jídlo pro ty svoje koně! Všichni jí varovali, že je blázen. A představte si, dokonce jí přišlo potvrzení o zaplacení dopravy, koupená letenka pro tohoto koně a td.
A pak se nic nedělo. Paní psala, kde je její kůň, oni chvíli psaly něco jako, že se vyskytli komplikace, že chudák čeká někde na letišti, že ještě týden, ještě dva týdny.... Dnes je to dva roky, vše postupně utichlo..A ta hloupá ani nikoho nežalovala, ona snad stále věří, že kůň dorazí...
A ještě jedna zajímavost - inzeráty se stejnýma fotkama na jdete VŽDY i na serverech cizích zemí. Takže bych si typla, že ani nejsou češi ty podvodníci. Akorát jsem dodnes nevěděla, že nedělají pouze koně...

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 12:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.174

Řeknu vám, je to masakr, je to podvod a už několik let - a inzerují i neskutečné krásné koně, pouze nádherné koně. Jedná známá (asi dost hloupá paní, ale hodná) naletěla. Tomu rozumný člověk ani neuvěří!! Ale ona opravdu si napsala o tohohle koně, by zadarmo, cena dopravy 20tis. Byl čistokrevný, hrozně drahé plemeno. A ona jim těch 20tis. poslala! Přitom sama má sotva na jídlo pro ty svoje koně! Všichni jí varovali, že je blázen. A představte si, dokonce jí přišlo potvrzení o zaplacení dopravy, koupená letenka pro tohoto koně a td.
A pak se nic nedělo. Paní psala, kde je její kůň, oni chvíli psaly něco jako, že se vyskytli komplikace, že chudák čeká někde na letišti, že ještě týden, ještě dva týdny.... Dnes je to dva roky, vše postupně utichlo..A ta hloupá ani nikoho nežalovala, ona snad stále věří, že kůň dorazí...
A ještě jedna zajímavost - inzeráty se stejnýma fotkama na jdete VŽDY i na serverech cizích zemí. Takže bych si typla, že ani nejsou češi ty podvodníci. Akorát jsem dodnes nevěděla, že nedělají pouze koně...

Tohle opravdu nejsou češi a prodávají koně,psi,kočky,exoty no prostě všechno tsmajlíko o co je zajem a myslím že tu bylo těch co naletělo podstatně víc.Vím že chtěli nejdřív na letenku a pak se většinou kun někde zasekl takže chtěli další a další peníze a nakonec nic.... jo myslím že to byly ještě i auta

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 12:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.184.14

Tohle opravdu nejsou češi a prodávají koně,psi,kočky,exoty no prostě všechno tsmajlíko o co je zajem a myslím že tu bylo těch co naletělo podstatně víc.Vím že chtěli nejdřív na letenku a pak se většinou kun někde zasekl takže chtěli další a další peníze a nakonec nic.... jo myslím že to byly ještě i auta

Auta, motorky, starožitný nábytek... cokoliv.

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 13:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.236.165

Dávejte si pozor!! Je to podvod jako kráva!!! Před třemi roky jsme psala na tento inzerát ze srandy. Napsalo se mi přesně co Vám. Text je to naprosto stejný i včetně hrubek a poslala i stejné fotky, co má teď v inzerátu smajlík Nějaká baba Lucia Verdugo, či co. Následovalo to, že chtěla poslat peníze předem přes western union. Do Kamerunu - Afriky. V údajích pro poslání peněz nebylo ale jméno Lucie nýbrž nějaké africké nyashi - tuším. Dělala jsem si prdel a napsala, že je zaplaceno.smajlík Po pár hodinách přišel nasraný mail ať okamžitě pošlu peníze, že štěně čeká chudinka na letišti. Na to už jsem nereagovala. Bylo to fakt už trapně vymyšlené. Po hodině mi přišel mail a teď fakt nekecám.smajlík Rozklikla jsem to a v souboru mi poslala obrázek černého havrana na náhrobním kameni a v mailu text, že na mě pošle kletbu voodoo za to, že jsem jí chtěla nachytat.smajlíksmajlík Přeberte si to sami. Asi nějaký úchyl smajlík Jsou to podvodníci z kamerunu, což je Afrika a prodávají i Koali a opice.

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 14:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.15

Tak to máte z pekla štěstí.....smajlík ilona

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 15:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.4

Dobrý den,
při "listování" inzercí štěňat jsem narazila na několik podivných inzerátů psaných lámanou češtinou (pravděpodobně překladač). Dotyčný nebo dotyčná nabízí podezřele levně podle fotek pěkná štěňata. Ale nikde na netu jsem nenašla jedinou zmínku varující před podvodem, což je mi vzhledem k množství inzerátů stejného typu na různá štěňata divné, protože za tu dobu, co dotyčný inzeruje, musel už určitě někdo tak lákavé nabídce podlehnout.. ale jako realita se mi to zdá až moc pohádkové.
Na několik z oněch inzerátů jsem odepsala, že bych měla zájem o bližší info, načež mi dorazily odpovědi tohoto typu:

Dobrý den,
dotaz,
Pozdravy

Dobrý den,
to je radost číst od tebe a vědět, že máte zájem nad mou čivava štěňata. Mám dvě štěňátka, jsou připraveni se připojit k jejich nových domovů naplněný hodně lásky a péče. jsou velmi zdravé a navštívit veterináře, jak naplánováno na prohlídky a pet rad, takže jsme mohli vzít dobrou péči o ně. Budeme rádi, pokud jste odpověděli na následující otázky. Budete potřebovat jeden nebo oba štěňata?
-Máš domácí zvířata? Pokud ano, jaký typ domácí zvířata. Moje štěňátka jsou papír vyškoleni a jsou odčervená. oni jsou velmi společenští a přátelští ke všem ostatním domácí zvířata a děti a jsou velmi hravé. Jsem zbavit našich štěňátek, protože jsem právě dostal podporu v mé kanceláři a já byla převedena do Kamerunu, kde nyní pracuji jako lékař s katolickou nemocnici a já pošlu štěně vás kompetentní a spolehlivá přeprava domácích zvířat letecké společnosti. tak jsem teď mají velmi těsný a zaneprázdněný rozvrh práce, takže jsem sotva nemám čas vzít dobrou péči o štěně. Vše, co je třeba udělat, je zaplatit za přepravu poplatek 3000 Kč za jedno štěně nebo 5500 Kč za oba štěně, které platí pro jejich letu poplatek z mého místa až k vašim dveřím kroky a budete dělat, že se dodavatelská firma budu používat letět s nimi na vás. přicházejí spolu s jejich potvrzení o pů vodu zvířete a osvědčení o zdravotní nezávadnosti Jsem připraven vám tyto dvě štěňátka, ale předtím, než budeme pokračovat, budu rád, že odpovědi na výše uvedené otázky. Vrať se mi na vaše pohodlí
s pozdravem

atd.. samozřejmě opět s fotem dokonalých štěňat. Zvědavost mi nedá v komunikaci nepokračovat. Proč by někdo rozdával takové kvantum zvířat za cenu dopravy?! Zdá se mi to jako holý nesmysl, má někdo zkušenost s prodejcem alis Lucia Verdugo, chris nebo skloden ? Či podobnými nabídkami?

tady jeden inzerát pro ilustraci http://civava.inzerce-psu.cz/krasne-civava-stene-1248.html

Díky J.

Je to podvod, inzerují strašně levně štěňata různých lukrativních plemen - mops, čivava, anglický buldok, apod - za podezřele nízlou cenu 2 - 3 tisíce Kč ( když štěňata těchto plemen se s PP pohybují za ceny třeba 5 krát vyšší. U inzerátu není telefon nebo je tam jen smyšlené číslo, takže se nedovoláte, a v odpovědi na email po vás chtějí poslat peníze na leteckou přepravu. Je to jeden velký podvod a nalákávají na směšně nízkou cenu - různí blbečci od nás věří, že se za to dá pořídit štěně s PP, nevadí jim ani lámaná čeština v inzerátu - vidí jen vidinu levně získaného štěněte. Takže pozor je to jen nesmyslný podvod, fotky mají stažené z různých zahraničních inzercí, žádná štěňata ve skutečnosti nemají.

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 15:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.230

Mně to přijde důvěryhodný. Já bych ty peníze poslala.

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 15:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.15

A nepovídejte smajlík ilona

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 16:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.63

A těm co rozesílají mejly že jste dědila miliony, stačí jen poslat zálohu na převod peněz a peníze vám přijdou na účet, taky? smajlík

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 16:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.126

Stalo se mi to samé krásná štěňata čivavy z Afriky. Psala mi že věří v Boha a zdála se věrohodná ale mě to pořád nějak nehrálo. Poslala jsem svoje udaje v žádným případě rodné číslo. Chtěli po mě 2tis. za krásnou čivavu Saschu. Psala mi že je důchodkyně že tam mají blbí podmínky což je fakt ale proč ji tam tahaj? Na fotkách jsou krásný štěňata vypadají jako papírový a v pozadí krásné vybavení bytu. Když jsem ji napsala že jde o podvod s tím že mi pořád volali z agentury prdlajs jsem rozuměla tak už jsem to nezvedala. Napsali mi z agentury že paní bla bla bla mail zaplatila 1tis. za přepravu čivavy a že já mám doplatit zbytek. Když jsem ji chtěla při převzetí tak mi napsali že mě předají policii interpool za zneužití. Napsala jsem a já vás budu žalovat za vydírání a za podvod. Paní mi ted píše že za ni dala tisíc a víc už nemá přitom mají doma nádhernej nábytek a nemají peníze co to je za kravinu? Tohle se stalo během minulého týdne a dnes po mě chtěli ty peníze. Kdo bude chtít udaje mail cokoliv klidně napíšu. Mám schované i maily a přemýšlím že s tím zajdu na policii at už nikoho neokrádají. A je mi to docela líto protože Sascha at je kdekoliv je fakt krásná a hezčí jsem nikde nenašla=o(.

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 16:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.184.14

Stalo se mi to samé krásná štěňata čivavy z Afriky. Psala mi že věří v Boha a zdála se věrohodná ale mě to pořád nějak nehrálo. Poslala jsem svoje udaje v žádným případě rodné číslo. Chtěli po mě 2tis. za krásnou čivavu Saschu. Psala mi že je důchodkyně že tam mají blbí podmínky což je fakt ale proč ji tam tahaj? Na fotkách jsou krásný štěňata vypadají jako papírový a v pozadí krásné vybavení bytu. Když jsem ji napsala že jde o podvod s tím že mi pořád volali z agentury prdlajs jsem rozuměla tak už jsem to nezvedala. Napsali mi z agentury že paní bla bla bla mail zaplatila 1tis. za přepravu čivavy a že já mám doplatit zbytek. Když jsem ji chtěla při převzetí tak mi napsali že mě předají policii interpool za zneužití. Napsala jsem a já vás budu žalovat za vydírání a za podvod. Paní mi ted píše že za ni dala tisíc a víc už nemá přitom mají doma nádhernej nábytek a nemají peníze co to je za kravinu? Tohle se stalo během minulého týdne a dnes po mě chtěli ty peníze. Kdo bude chtít udaje mail cokoliv klidně napíšu. Mám schované i maily a přemýšlím že s tím zajdu na policii at už nikoho neokrádají. A je mi to docela líto protože Sascha at je kdekoliv je fakt krásná a hezčí jsem nikde nenašla=o(.

Ta "Sascha", jejíž obrázek vám poslali, bude mít dle mého odhadu už aspoň osm let, jestli není dokonce už po smrti. Tihle podvodníci mají z internetu stažených několik obzvlášť povedených fotek a používají je v inzerátech pořád dokola, celé roky. Jo, na lidské blbosti se dá vydělávat pořád... A může se tu dokola a dokola psát o tom, jak je důležité kupovat si štěně s prověřeným původem ze seriózní chovky, pořád bude dost lidí, kteří si budou chtít radši nechat poslat od úplně neznámého člověka čivavičku z Afriky, protože je na fotce děsně ťuťu smajlík

Jak říkal Einstein: "Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost. Jen tím vesmírem si nejsem úplně jistý."

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 16:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.128.174

smajlík
Mně taky! Já už jsem peníze poslala a teď čekáme na štěňátka. Mají akci: 2 + 1. Kupuju 2 štěňata, ale dostanu 3. Super. Moc se těšíme.

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 16:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.128.174

Dobrý den,

Dobrý den,
dotaz,
Pozdravy

Dobrý den,
s pozdravem

Díky J.

Je strašné pomyšlení, že kdejaký idiot s vidinou takové "super koupě" má také volební právo.

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 16:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.4

Je strašné pomyšlení, že kdejaký idiot s vidinou takové "super koupě" má také volební právo.

Přesně. Velmi trefně napsané. smajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 16:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.146

Lidská hloupost nezná mezí aneb kdo chce kam, pomožme mu tam smajlík Tak jen hezky plaťte a čekejte na hezké štěňátko smajlík A hlavně že je akční cena, to se vyplatí smajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

9.9.2013 17:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.228.46

smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

10.9.2013 07:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.16

"Jak říkal Einstein: "Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost. Jen tím vesmírem si nejsem úplně jistý."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tak to fakt nemá chybusmajlík Ilona.

Neregistrovaný uživatel

10.9.2013 07:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.16

Tak to ano, to je jasné, také jsem takto letos posílala zálohu na štěndo do CHS, kterou jsem si vybrala, ale to je přeci jen trošku něco jiného, naštěstí....Ilona

Neregistrovaný uživatel

10.9.2013 08:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.4

Tak to ano, to je jasné, také jsem takto letos posílala zálohu na štěndo do CHS, kterou jsem si vybrala, ale to je přeci jen trošku něco jiného, naštěstí....Ilona

To je úplně něco jiného než tyto podvodné inzeráty lámanou češtinou na štěně s PP za 2000,- Kč. Ale to už si musí každý v hlavě přebrat sám, chytrým stačí napovědět. Blbům není divného nic, když vidí směšně nízkou cenu a vidinu, jak mohou ušetřit oproti běžným cenám. Není jim ani divné, že někdo nabízí lámanou češtinou štěňata s PP za cenu daleko nižší, než se u nás v inzercích prodávají u daného plemene i štěňata bez PP. Je to celé jeden velký podvod a snaží se z lidí vylákat peníze za štěně, které by nikdy nedostali.

Neregistrovaný uživatel

10.9.2013 11:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.249

Přesně na tohle jsem také narazila. Taky jako z googlu překladače a skoro stejné otázky. Akorát to byla štěňata Husky.

Neregistrovaný uživatel

10.9.2013 16:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.229.19

Dnešní inzerce nabízí něco podobného.Hned 5 inzerátů pod sebou.Čivavy,yorky,beng. koťata,ang. buldoky a husky.Honestylizzy@hotmail.comNěkoho to hold baví dělat si z lidí prdel a navíc když mu za to i zaplatí??? Dost bych se divil,kdyby to někdo platil,ale to je stejný jak s domovníma prodejcema.Vždy nějaký důchodce naletí.smajlík

Neregistrovaný uživatel

10.2.2014 14:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.252

moje teta před několika dny zde narazila na inzerát že paní prodává mopse za 4.000,- po několika emailech se dozvěděla že paní je z belgie, když už nákup psa chtěla zrušit, paní odepsala že ho předala dopravní agentuře a požaduje peníze. a stejně tak přišel email i od dopr. agentury. teta té paní poslala svou adresu. po několika emailech že pejska už nechce, paní požadovala 2.500,- za krmivo a dopravu - teta peníze poslala. nyní přišel email jak od paní, tak od agentury že požadují 6000,- protože přes víkend dopravní kancelář nefunguje, paní nema penize na uhradu a dokud se to nezaplati pejsek nebude dan zpet te pani do rukou, a je nutné zaplatit částku za uschovu pejska, je mi jasné že jde o podvod. Co ale ted když teta dala svou adresu? Máte někdo zkušenosti??? Psali jste si také s touto paní nebo s podobným člověkěm??? MOC PROSÍM O RADU STŘAŠNĚ MOC.

Neregistrovaný uživatel

10.2.2014 14:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.37.2

Nic neplatit!!! Jde o nátlak nebojte se.hlavně nikam neposílat peníze!!!

Neregistrovaný uživatel

10.2.2014 14:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.252

teta ty 2.500,- už bohužel předtím poslala - já o tom nevěděla. samozřemě další peníze nepošlem, ale mají už její adresu :( :(

Neregistrovaný uživatel

10.2.2014 14:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

moje teta před několika dny zde narazila na inzerát že paní prodává mopse za 4.000,- po několika emailech se dozvěděla že paní je z belgie, když už nákup psa chtěla zrušit, paní odepsala že ho předala dopravní agentuře a požaduje peníze. a stejně tak přišel email i od dopr. agentury. teta té paní poslala svou adresu. po několika emailech že pejska už nechce, paní požadovala 2.500,- za krmivo a dopravu - teta peníze poslala. nyní přišel email jak od paní, tak od agentury že požadují 6000,- protože přes víkend dopravní kancelář nefunguje, paní nema penize na uhradu a dokud se to nezaplati pejsek nebude dan zpet te pani do rukou, a je nutné zaplatit částku za uschovu pejska, je mi jasné že jde o podvod. Co ale ted když teta dala svou adresu? Máte někdo zkušenosti??? Psali jste si také s touto paní nebo s podobným člověkěm??? MOC PROSÍM O RADU STŘAŠNĚ MOC.

vůbec nechápu, jak někoho může napadnout tahat sem další pochybný křížence z Belgie, když nabídka našich množáren výrazně převyšuje poptávku?!

Neregistrovaný uživatel

10.2.2014 14:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.252

Paní mohu se zeptat o koho šlo email nebo tak? prosím dekuji

Neregistrovaný uživatel

10.2.2014 14:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.60

Předpokládám, že teta nepodepsala nějakou smlouvu? A nemá žádná doklad ke psovi ani k tomu, že byl někam předán? Pokud ne, tak jim napište, že požadujete vrácení zaplacené částky, že celou věc považujete za vydírání a vše předáváte policii. Tipuju, že prachy nevrátěj, ale nejspíš už se neozvou.

Neregistrovaný uživatel

10.2.2014 14:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.79

Vytiskněte maily a doklad o zaplacení peněz a jděte to sepsat na policii.

Neregistrovaný uživatel

10.2.2014 16:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.4

Ten inzerát na mopse je podvod, nic neprodávají ani žádné mopse nemají, jen se snaží z lidí vylákat peníze. Žádné peníze jim neposílejte je to podvod !!! Není také tetě divné, že když se u nás v inzercích prodávají štěňata mopsů bez PP běžně za 6 tisíc, že by někdo z Belgie, kde jsou štěňata o dost dražší než u nás prodával za 4 tisíce. Když se teta nechá nalákat na nesmyslně nízkou cenu, tak je to pěkná blbost, když pošle podvodníkům peníze, kteří žádné štěně nemají, je to ještě větší blbost ... smajlík

6.1.2015 15:30
iriska86

XXX.XXX.112.110

S paní, pánem, či co je to vlastně zač jsem nejspíš od včerejška v kontaktu.
Narazila jsem na "to" na anonci, kde nabízí dvě Husky štěňata zdarma. Štěňátka miluje k smrti, ale bohužel měl/a autonehodu a skončil/a na vozíku a tak hledá těm šmudlíkům nový, laskavý domov plný lásky, "svině" jedna, nebo jeden.
v inzerátu je uvedeno, že je z Prahy 5 a byl podaný včera, dnes nám ale napsal/a, že je i se štěňaty v Polsku, kde jí dává dohromady jakýsi specialista, a že si pro ně musíme tam, ale že pokud je to pro nás problém, zašle nám je letecky přes jakousi společnost, kterou jsem do teď nevygooglovala Letenka za jedno štěně měla stát 3000 Kč a peníze se měli zaslat přes Western Union právě do Kamerunu, který je tu tolikrát zmiňovaný. Nadšená kvůli pár fotkám a "starostlivosti" původního majitele, jsem se jako idiot hnala na poštu, zaplatit těch šest táců, aby chudáci dlouho nečekali na letišti a vrátila se domů s pláčem, jelikož w.u. Má v čr nějaké technické potíže a peníze neposílá, jen vyplácí - díky Bohu ! Asi jsem dnes měla opravdu štěstí
Okamžitě jsem psala jako o život, abych zjistila nějaký kontakt na zmiňovanou "seriozní" firmu, kde chudáci malý čekají, až jim "mamka" zaplatí letenku a nic, jen rady jak zaplatit jinak a ujištování se, že určitě zaplatím. Až teprve to mi začalo být divné a začala jsem se zajímat víc... Našla jsem ento Váš odkaz a chtěla bych Vám mockrát poděkovat za jeho zveřejnění! Nikde jinde na internetu o tom není ani zmínka. Dnes jste můj strážný anděl, Děkuji !

6.1.2015 15:33
iriska86

XXX.XXX.112.110

Jinak - snažím se domluvit to prve nabízené osobní převzetí, jsem zvědavá, zda se ještě ozve :).

6.1.2015 15:35
pidla

XXX.XXX.106.11

Nic ve zlém, ale to jste si to vážně musela přečíst tady, aby vám docvaklo, že jde o jasný podvod?

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.1.2015 17:58

iriska86 napsal(a):
Narazila jsem na "to" na anonci, kde nabízí dvě Husky štěňata zdarma. Štěňátka miluje k smrti, ale bohužel měl/a autonehodu a skončil/a na vozíku a tak hledá těm šmudlíkům nový, laskavý domov plný lásky, "svině" jedna, nebo jeden.
v inzerátu je uvedeno, že je z Prahy 5 a byl podaný včera, dnes nám ale napsal/a, že je i se štěňaty v Polsku, kde jí dává dohromady jakýsi specialista, a že si pro ně musíme tam, ale že pokud je to pro nás problém, zašle nám je letecky přes jakousi společnost, kterou jsem do teď nevygooglovala Letenka za jedno štěně měla stát 3000 Kč a peníze se měli zaslat přes Western Union právě do Kamerunu, který je tu tolikrát zmiňovaný. Nadšená kvůli pár fotkám a "starostlivosti" původního majitele, jsem se jako idiot hnala na poštu, zaplatit těch šest táců, aby chudáci dlouho nečekali na letišti a vrátila se domů s pláčem, jelikož w.u. Má v čr nějaké technické potíže a peníze neposílá, jen vyplácí - díky Bohu ! Asi jsem dnes měla opravdu štěstí
Okamžitě jsem psala jako o život, abych zjistila nějaký kontakt na zmiňovanou "seriozní" firmu, kde chudáci malý čekají, až jim "mamka" zaplatí letenku a nic, jen rady jak zaplatit jinak a ujištování se, že určitě zaplatím. Až teprve to mi začalo být divné a začala jsem se zajímat víc... Našla jsem ento Váš odkaz a chtěla bych Vám mockrát poděkovat za jeho zveřejnění! Nikde jinde na internetu o tom není ani zmínka. Dnes jste můj strážný anděl, Děkuji !

Vy teda asi nemáte lehký život, když naletíte na něco takového, že?

6.1.2015 21:58
jupa111

XXX.XXX.142.18

Je to sice staré téma, ale pořád aktuální!
NECHÁPU drzost těchto podvodníků!
Bohužel, se pořád najde spoustu důvěřivců co peníze pošlou..
Zrovna před 2 dny se něco podbného řešilo v jiné diskuzi, na jiném serveru!
zájemce scháněl štěně akita inu s pp a narazil na anonnci na podobný inzerát, kde mu nabídli štěně akita inu spp za 5000 Kč!cena se pohybuje kolem 20tis!
Pán tam přesto napsal a došla mu taky skvělá odpověd, touhle lámanou češtinou, níže zveřejním!
Já sama jsem tam také napsala dotaz, ale né na štěně, ale prostě dotaz ohledně zvláštní ceny atd..nasali mi naprosto to samé co mu!a vlastně všem co tam schválně napsali jako falešní zájemci..
Nakonec jsme zjistili, že ti podvodníci ukradli a okopírovali celý inzerát, včetně chov.stanice a jejich jména plemenných psů a nabízeli jako štěnátka..fotky vzali zse jinde!
Paní chovatelku jsme upozornili, byla uplně bez sebe, jak mohl někdo zneužít jméno její ch.stanice a jejich psů atd!ihned děkovala a do annonce hned volala a inzerát stáhli!Ona sama pak promazávala veškeré svoje inzeráty, protože svoje pejsky měla už v nových domovech!
tohle byla jejich odpověd na falešný okopírovaný inzerát!
Dobrý den,

Díky za dotaz naší krásné Akita Inu štěňata. Jsme rodina hledá nové
domovy pro naše krásné Akita Inu štěňata. Máme 4 Akita Inu štěňata a
jsou 12 týdnů (muži a ženy).

Naše štěňátka jsou odčervená při dodání, micro štípané, očkovaná a
přijít s osvědčení o zdravotní nezávadnosti z našeho veterináře.Nový
majitel získá kromě pasu průkazem původu a štěně bohatě naplněného
obalu.

Naše štěňátka vyrůstají s dětmi, kočkami a spoustou lásky. Jsou
dobře socializovaná a připravená pro jejich budoucí život!

Naše štěňátka jsou zvyklí jednat s dětmi, dospělé, cizinci a
všechny členy rodiny.

V současné době máme 1 pejska a 3 fenky.

* Popis štěňat;

- Lessy: Lessy je žena

- Annie: Lessy je žena

- Tina: Lessy je žena

- Leo: Lessy je muž

Naše štěňátka jsou velmi milující vodu a rodinu orientované. Jsou
velmi rád děti a ostatní domácí zvířata. Takže hledáme dobrý domov,
která bude mít jeden z těchto štěňat.

Jsme se nacházejí ve Belgie, a budeme muset přepravovat některý z
těchto štěňat na vás. Dáváme štěňátka na 5000 Kč. Peníze zahrnuje
dopravu a dodací náklady.
Tato štěňátka přijde se všemi potřebnými dokumenty taky.
Abychom byli schopni přepravit tyto štěňata na vás, budeme
potřebovat následující;

-Jméno štěněte, které chcete
-Vaše Celé jméno
-Váš Dům adresa
-Váš Město a poštovní směrovací číslo
-Váš Telefonní číslo
-Váš Nejbližší letiště

Budete muset nám říct jméno štěněte (y), který Vás zajímá s. S výše
uvedenou adresu, budeme moci dopravit štěně pro vás. Budeme používat
adresu na domácí zvířata dopravní agentury zaregistrovat let pro ně.
Štěně může být dodán do vašeho domova nebo na nejbližší letiště do
vašeho domova.
Jsme opravdu zabývá blaho těchto štěňat. Takže jsme hledali dům,
který může trvat velmi dobrou péči o ně. Takže budeme rádi vědět,
pokud máte nějaké zkušenosti, než držet štěňata. Budeme také rádi, že
jste nás měli slíbit, že můžete milovat a starat se o ně.

Těšíme se na Vaši odpověď.
Marie a rodina

OPRAVDU budte všichni moc opatrní a všechno si ověřujte!
SPOUSTU lidí takhle napalí, pak přijdete o peníze a štěnátko žádné nikdy neuvidíte!

Řešilo se to nedávno i v tv, přesně tyhle podvody!

6.1.2015 23:09
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

Já opravdu nechápu, že existuje tolik pitomých lidí, že se to těmhle podvodníkům vyplatí se pouštět do akce

7.1.2015 00:02
iriska86

XXX.XXX.112.110

Naopak :) Myslím si, že to Vy nemůžete mít lehký život, když nevěříte na to, že jsou ještě na světe slušní a milí lidé.
Já jsem se svým životem spokojená a ráda budu i dál naivně věřit, že žiji ve světě, který je růžový a krásný :) Děkuji za reakci a doufám, že se budete mít lépe.

7.1.2015 00:03
iriska86

XXX.XXX.112.110

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vy teda asi nemáte lehký život, když naletíte na něco takového, že?

Naopak :) Myslím si, že to Vy nemůžete mít lehký život, když nevěříte na to, že jsou ještě na světe slušní a milí lidé.
Já jsem se svým životem spokojená a ráda budu i dál naivně věřit, že žiji ve světě, který je růžový a krásný :) Děkuji za reakci a doufám, že se budete mít lépe.

7.1.2015 00:28
Šarina

XXX.XXX.231.146

Ale já věřím, že existují slušní a milí lidé. To nemá nic společného s tím, že bych naletěla každé evidentně podvodné kravině. Vypnutý mozek nepovažuji do života za nějaké velké plus, i když dotyčnému to může usnadnit přežívání. Ovšem, chudák ostražité okolí...

7.1.2015 07:50
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

iriska86 napsal(a):

Na světě je spousta slušných a milých lidí. Ale ti netvrdí, že jsou v Polsku a že nutně potřebují poslat 6 tisíc do Kamerunu. Vážně vám to nepřišlo divné?

7.1.2015 09:01

iriska86 napsal(a):

Slušní a milí lidé na světě jsou. Ale ti nepíší tyhle inzeráty. Takové inzeráty, psané špatnou češtinou, evidentně z překladače, přece musí varovat. Nehledě na to, když vám dorazí výše uvedená odpověď. To bych řekla, že by musí trknout i absolventa pomocné školy. Ale evidentně ne.

7.1.2015 09:03
papuchalk

XXX.XXX.184.13

Nejhorší není to, že je pořád spousta lidí, kteří jsou na takovéhle evidentní podvody schopní naletět... Nejhorší je to, že mají všichni volební právo

9.1.2015 15:50
Abies

XXX.XXX.89.52

Svatá pravda...

7.2.2015 17:23
bobesch

XXX.XXX.248.66

Musí to být opravdu velká "chovatelská stanice", když aktuálně "nabízí" hned 18 plemen psů - viz web inzerce-cz.cz/moje-inzeraty/?email-hash=crz4lBzgOCaUOkW3

7.2.2015 18:12
tyrana.zvirata

XXX.XXX.196.98

JE TO PODVOD!

Je to zdroj odněkud z Afriky. Vytahnou z Vás peníze na psa. Pak na letenku a neplánované poplatky. Pak na další a další věci. Psa nikdy neuvidíte.

Jediné, co bych udělala - být Vámi - je oznámení na policii a oznámení inzertního serveru na podvodný inzerát.

7.2.2015 20:56
bobesch

XXX.XXX.248.66

Prosím pěkně, já myslel, že čtveřice uvozovek a smajlík v příspěvku jednoznačně ukazuje, co si o daném inzerentovi myslím. Přeji hezký večer :).

8.2.2015 03:41
tyrana.zvirata

XXX.XXX.196.98

bobesch napsal(a):
Prosím pěkně, já myslel, že čtveřice uvozovek a smajlík v příspěvku jednoznačně ukazuje, co si o daném inzerentovi myslím. Přeji hezký večer :).

Jestli je to na mě, tak já taky odpovídám na ten první příspěvek. Zapomněla jsem to označit.

8.2.2015 11:33
davidka

XXX.XXX.212.160

Kamerun je přece plný solidních chovatelských stanic. Neznáte velmi známý kamerunský chovatelský klub?
Upřímně? Pokud někdo na takovouto blbost naletí, neměl by mít (jak je zmíněno výše) nejen volební právo, ale měl by být zbaven svéprávnosti ve všech úkonech.

Nač si kupovat psa běžného plemene někde z tramtárie, když je celá Evropa plná slušných chovatelů, mohu si ověřit rodokmen, prolustrovat předky a nakonec si i pro štěně dojet a osobně se podívat, za co peníze dávám.

Jim není hloupé narvat peníze nějakým kamerunským podvodníkům, ale mnohdy je jim líto dát českému chovateli poctivou cenu za psa s PP.

8.2.2015 11:43
manako

XXX.XXX.168.4

iriska86 napsal(a):

Svatá prostoto...

8.2.2015 11:54
davidka

XXX.XXX.212.160

iriska86 napsal(a):

Aspoň jste poučená. Tedy snad smajlík

Já si dlouho myslela, že lidé jako vy ani neexistují, že si v médiích vymýšlejí. Že přece nikdo nemůže být tak tupý, aby poslal někomu anonymnímu peníze jen kvůli pěkné fotce po mailu. Že by přece nikdo nemohl poslat peníze společnosti, která ani nemá web, není dohledatelná na netu. A že samozřejmě každý ví, že přeprava zvířat z cizí země, letadlem, nejde uskutečnit z hodiny na hodinu. Že v dnešní době si každý může najít ceny přepravy jednotlivých společností, veterinární podmínky importu.

Určitě jste ale hodná, myslíte to se zvířátky dobře. Doporučuji začít sponzorovat nějaký slušný útulek v ČR, než cpát peníze podvodníkům z kamerunu.

8.2.2015 15:13
Abies

XXX.XXX.89.52

tyrana.zvirata napsal(a):
JE TO PODVOD!

Je to zdroj odněkud z Afriky. Vytahnou z Vás peníze na psa. Pak na letenku a neplánované poplatky. Pak na další a další věci. Psa nikdy neuvidíte.

Jediné, co bych udělala - být Vámi - je oznámení na policii a oznámení inzertního serveru na podvodný inzerát.

Je smutné že i po tolika letech je stále hodně hlupáků, kteří na tento a další internetové podvody uvěří.

Mg

9.11.2015 19:38
Mg

XXX.XXX.99.252

Ted jsem jedna takove pani z Danska napsala, ze bych si pro stene prijela.. taky uvidim..

9.11.2015 20:34
manako

XXX.XXX.168.4

Mg napsal(a):
Ted jsem jedna takove pani z Danska napsala, ze bych si pro stene prijela.. taky uvidim..

Nic neuvidíte, je to podvod a nebudou chtít abyste přijela, budou nabízet že štěně pošlou letecky a budou chtít peníze dopředu... Je to jen podvod a lákají na nízké ceny. Proč si myslíte, že by vám nabízeli z Dánska štěně o více než polovinu levnější než jsou u nás - když v Dánsku stojí štěně bez PP 3 krát víc než je nejvyšší běžná cena u nás. Je to jen podvod a spousta blbů se naláká jen na tu nízkou cenu. Myslí si, jak jsou chytří, a pak když pošlou perníze na údajnou dopravu tak tu breč jak želvy, že naletěli... Je to celé jen podvod a nemá cenu ani nikam psát, natož někam posílat peníze. Divím se lidem, kteří tomu i jen na vteřinu uvěřili, že by pořídili štěně lukrativních plemen bez PP ze zahraničí o hodně levněji než u nás. Je to jen nesmysl a inzeráty jsou podvodné.

daridani

17.1.2016 10:37
daridani

XXX.XXX.6.25

Prožívám to samé. Reagovala jsem na psí inzerát, mám nabídku zaslání psa letadlem z Bruselu už zítra. Samozřejmě při pročítání inzerátů jsem si hned všimla, že na jeden kontakt existuje mraky inzerátů, které se trochu liší - množstvím, pohlavím, s PP nebo bez atd. Jsem zvědavá, kam až je ten člověk schopen zajít, právě jsem odeslala e-mail s nabídkou, že si pro pejska do Belgie rádi zajedeme osobně a požádala jsem o telefonní kontakt a přesnou adresu.
Existuje nějaká možnost, jak takového člověka dopadnout? Reagovala by policie po nahlášení takového podvodného inzerátu? Tuším, že spoustu lidí může důvěřivě naletět a ráda bych tomu předešla. Také chci vydržet psát a zahnat ho do úzkých, ale možná je to plýtvání energií a časem. Raději bych udělala něco pro to, aby lidé zbytečně nepřicházeli o peníze.

17.1.2016 10:44
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

daridani napsal(a):
Prožívám to samé. Reagovala jsem na psí inzerát, mám nabídku zaslání psa letadlem z Bruselu už zítra. Samozřejmě při pročítání inzerátů jsem si hned všimla, že na jeden kontakt existuje mraky inzerátů, které se trochu liší - množstvím, pohlavím, s PP nebo bez atd. Jsem zvědavá, kam až je ten člověk schopen zajít, právě jsem odeslala e-mail s nabídkou, že si pro pejska do Belgie rádi zajedeme osobně a požádala jsem o telefonní kontakt a přesnou adresu.
Existuje nějaká možnost, jak takového člověka dopadnout? Reagovala by policie po nahlášení takového podvodného inzerátu? Tuším, že spoustu lidí může důvěřivě naletět a ráda bych tomu předešla. Také chci vydržet psát a zahnat ho do úzkých, ale možná je to plýtvání energií a časem. Raději bych udělala něco pro to, aby lidé zbytečně nepřicházeli o peníze.

Policie by možná i reagovala, ale stopy vedou někam do Afriky a to je jaksi mimo jurisdikci celého světa... Jediné co může pomoct, všude upozorňovat na takové podvodné inzeráty...a přesto se stejně najdou lidi, co zase naletí, viz. důchodci a šmejdi atd.

17.1.2016 13:23

lesnížínka napsal(a):
Policie by možná i reagovala, ale stopy vedou někam do Afriky a to je jaksi mimo jurisdikci celého světa... Jediné co může pomoct, všude upozorňovat na takové podvodné inzeráty...a přesto se stejně najdou lidi, co zase naletí, viz. důchodci a šmejdi atd.

Někdy mám pocit, že by bylo nejlepší říct takovým "zákazníkům": Dobře vám tak !
Podvodníkům nahrává to, že pořád chce někdo k něčemu přijít lacino, bezpracně, vydělat na výhodném obchodě - a většinou naletí na podvodníka.
Jak jinak si vysvětlit, že lidi vkládali své tisícovky do desek s jakousi rašelinou a čekali, že se jim do druhého dne rozmnoží a ten člověk jim je přinese ! Nakonec ho stíhali pro podvod, já bych mu dala metál, že nachytal tolik ziskuchtivých hlupců !

17.1.2016 15:33
awake

XXX.XXX.115.136

Také jsem reagovala na inzerát na německé špice za 4000. Inzerát byl v češtině nikoliv přeložen překladačem. Říkám si překlep ceny.
Odpověď?
Mail - veronika.jonas.poms@gmail.com
text - Ahoj můj drahý

Jmenuji se Veronika, a já píši vám, pokud jde Pomeranian štěňat, které
jste požadovali.
Za prvé, chci moc děkuji za zájem máte v štěňata, a chci vás ujistit,
že nebudete litovat, že ty malé anděly jako domácí mazlíčky.

V současné době jsme rozdávání šest (6) čistokrevná Pomeranian štěňata
a oni jsou odčervená, očkovaná, čipovaná a se všemi doklady.
Mají perfektní zdravotní záznamy a přijde se všemi z nich, včetně
některých hracích hračky.

Připojuje k tomuto e mailu jsou některé fotky štěňat, a my žádáme,
abyste zkontrolovat fotografie a dostat se zpátky k nám s štěně, které
Vás zajímá.
Budeme rádi, že jste zkontrolovat stručný popis štěňat, a dostat
zpátky k nám se štěňátkem (y), které Vás zajímá.

Kiki : Žena (11 týdnů)

Puria : Žena (11 týdnů)

Pepsi : Žena (11 týdnů)

Pipi : muž (11 týdnů)

Diva : muž (11 týdnů)

Denzel : muž (11 týdnů)

Trváme na tom, že byste nám měli říct štěně (y), o kterou máte zájem
(jméno a pohlaví), takže pak můžeme hovořit o štěně (y), pokud je to
možné, další fotografie a jak budete mít.

Štěňátka přijde s následujícím.

Balíček startér,
Rodokmen
TASSO registrace.
Deka
A kupní smlouvy dokument.

Naše štěňátka jsou vychováváni v domě s našimi malými 8 let chlapec,
králíků a dalších psů, a proto jsou velmi dobře socializují. Dáváme
jim, protože my potřebujeme pečovatelské domovy ochotné jim zkazit s
nejlepší z lásky, péče a pozornosti. Takže se vám slíbit, že budete
starat a zacházet s nimi jako s vlastními členy rodiny?
Moje povaha práce opravdu dělá mi zůstat mimo domov tolik hodin (hodně
cestování, a štěňata mě nemůže následovat všude i cestoval do)

Takže prosím, budeme rádi, abyste nám stručné informace o sobě.

Máte zkušenosti v chovu domácích mazlíčků ?

Jaká je vaše povaha práce ?

Máte děti?

Jste ženatý?

Prosím, nebuďte v rozpacích, my jen chceme vědět, jak nový ráj pro ty
nejmenší bude vypadat. Mohl byste mi prosím pošlete nám fotky vašeho
bytu tak, že bychom byli schopni vidět nový ráj malí miláčkové budou
jít do?

Jeden štěně bude vás to stát 4000 korun.4000 Kč budete platit za
jednu štěně zahrnuje dopravu a dodání náklady na vás domu. Tak,
nebudete jít na letiště vyzvednout štěně jako štěně bude doručen přímo
k vám ve vašem domě dodací agenty letiště.

Takže pokud jste přijmout všechna štěňata (všichni šest z nich), pak
budete platit 24.000 Kč.

Sídlíme v Itálii, a to je místo, kde budeme transportu štěně z. Tak,
aby k přepravě štěňata pro vás bez jakýchkoliv problémech, budeme
potřebovat následující od vás.

Jméno štěněte přijímače (jak ve vašem občanský průkaz nebo cestovní pas)

Adresa dům (kde bude štěně dodáno dodání agenty.)

Město a poštovní směrovací číslo

Telefonní číslo

Nejbližší letiště do svého domu.

A také nám sdělit jméno štěněte, které Vás zajímá, pokud se nebere
více než jedno štěně.
Pokud budeme mít veškeré tuto adresu, budeme mít štěně na letiště a my
se zaregistrovat štěně adresa (včetně
kupní smlouvu dokument, který bude zpracován na letišti vlastní
oddělení s pomocí vaší adresy).

Bude to trvat asi 4 hodiny maximum pro vás dostávat štěně.
Budeme čekat přečíst od vás zase doufal, že naše štěňátka jsou vaše sen láska.

S pozdravem
Veronika a rodina.

17.1.2016 15:48
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Hezkýýý Už tam jen chybí čísla k trezoru a mapka, kde přesně v domě je

17.1.2016 15:53
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Orionka - Jak jinak si vysvětlit, že lidi vkládali své tisícovky do desek s jakousi rašelinou a čekali, že se jim do druhého dne rozmnoží - to si děláte pr..l, to jako fakt?!? Tak to jsem ani neslyšela Ale vzhledem k tomu, kolik kravin za kolik tisíc, je schopný nakoupit můj 70letý tchán, radši se moc nedivím, on by do toho taky určitě šel I když...o peníze zase nouzi nemá, tak množit ani nepotřebuje

17.1.2016 15:59
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

To přece není možné, aby někdo reagoval na takový inzerát a poslat 4000 (nebo víc) někam do horoucích pekel a doufal, že mu nějak přifrčí štěně, které viděl na fotce od anonymního člověka.

17.1.2016 16:28
bilusik

XXX.XXX.168.4

Je to podvod, inzerují strašně levně štěňata různých lukrativních plemen - mops, čivava, anglický buldok, apod - za podezřele nízlou cenu 2 - 3 tisíce Kč ( když štěňata těchto plemen se s PP pohybují za ceny třeba 5 krát vyšší. U inzerátu není telefon nebo je tam jen smyšlené číslo, takže se nedovoláte, a v odpovědi na email po vás chtějí poslat peníze na leteckou přepravu. Je to jeden velký podvod a nalákávají na směšně nízkou cenu - různí blbečci od nás věří, že se za to dá pořídit štěně s PP, nevadí jim ani lámaná čeština v inzerátu - vidí jen vidinu levně získaného štěněte. Takže pozor je to jen nesmyslný podvod, fotky mají stažené z různých zahraničních inzercí, žádná štěňata ve skutečnosti nemají.

Přesně na to se může nachytat jen úplný blb.

Tami

28.1.2016 15:55
Tami

XXX.XXX.171.253

Tak jsem na to taky narazila tohle je neskutecny..Spis jsem myslela ze jsou to nejaci mnozitele ale ocividne, pouze zlodeji´´...zvraceny to svet...

Ahoj můj drahý

Jmenuji se Veronika, a já píši vám, pokud jde Pomeranian štěňat, které
jste požadovali.
Za prvé, chci moc děkuji za zájem máte v štěňata, a chci vás ujistit,
že nebudete litovat, že ty malé anděly jako domácí mazlíčky.

V současné době jsme rozdávání šest (6) čistokrevná Pomeranian štěňata
a oni jsou odčervená, očkovaná, čipovaná a se všemi doklady.
Mají perfektní zdravotní záznamy a přijde se všemi z nich, včetně
některých hracích hračky.

Připojuje k tomuto e mailu jsou některé fotky štěňat, a my žádáme,
abyste zkontrolovat fotografie a dostat se zpátky k nám s štěně, které
Vás zajímá.
Budeme rádi, že jste zkontrolovat stručný popis štěňat, a dostat
zpátky k nám se štěňátkem (y), které Vás zajímá.

Kiki : Žena (11 týdnů)

Puria : Žena (11 týdnů)

Pepsi : Žena (11 týdnů)

Pipi : muž (11 týdnů)

Diva : muž (11 týdnů)

Denzel : muž (11 týdnů)

Trváme na tom, že byste nám měli říct štěně (y), o kterou máte zájem
(jméno a pohlaví), takže pak můžeme hovořit o štěně (y), pokud je to
možné, další fotografie a jak budete mít.

Štěňátka přijde s následujícím.

Balíček startér,
Rodokmen
TASSO registrace.
Deka
A kupní smlouvy dokument.

Naše štěňátka jsou vychováváni v domě s našimi malými 8 let chlapec,
králíků a dalších psů, a proto jsou velmi dobře socializují. Dáváme
jim, protože my potřebujeme pečovatelské domovy ochotné jim zkazit s
nejlepší z lásky, péče a pozornosti. Takže se vám slíbit, že budete
starat a zacházet s nimi jako s vlastními členy rodiny?
Moje povaha práce opravdu dělá mi zůstat mimo domov tolik hodin (hodně
cestování, a štěňata mě nemůže následovat všude i cestoval do)

Takže prosím, budeme rádi, abyste nám stručné informace o sobě.

Máte zkušenosti v chovu domácích mazlíčků ?

Jaká je vaše povaha práce ?

Máte děti?

Jste ženatý?

Prosím, nebuďte v rozpacích, my jen chceme vědět, jak nový ráj pro ty
nejmenší bude vypadat. Mohl byste mi prosím pošlete nám fotky vašeho
bytu tak, že bychom byli schopni vidět nový ráj malí miláčkové budou
jít do?

Jeden štěně bude vás to stát 4000 korun.4000 Kč budete platit za
jednu štěně zahrnuje dopravu a dodání náklady na vás domu. Tak,
nebudete jít na letiště vyzvednout štěně jako štěně bude doručen přímo
k vám ve vašem domě dodací agenty letiště.

Takže pokud jste přijmout všechna štěňata (všichni šest z nich), pak
budete platit 24.000 Kč.

Sídlíme v Itálii, a to je místo, kde budeme transportu štěně z. Tak,
aby k přepravě štěňata pro vás bez jakýchkoliv problémech, budeme
potřebovat následující od vás.

Jméno štěněte přijímače (jak ve vašem občanský průkaz nebo cestovní pas)

Adresa dům (kde bude štěně dodáno dodání agenty.)

Město a poštovní směrovací číslo

Telefonní číslo

Nejbližší letiště do svého domu.

A také nám sdělit jméno štěněte, které Vás zajímá, pokud se nebere
více než jedno štěně.
Pokud budeme mít veškeré tuto adresu, budeme mít štěně na letiště a my
se zaregistrovat štěně adresa (včetně
kupní smlouvu dokument, který bude zpracován na letišti vlastní
oddělení s pomocí vaší adresy).

Bude to trvat asi 4 hodiny maximum pro vás dostávat štěně.
Budeme čekat přečíst od vás zase doufal, že naše štěňátka jsou vaše sen láska.

S pozdravem
Veronika a rodina.

Bulit

4.3.2016 10:16
Bulit

XXX.XXX.101.112

Aj nas pokusali na buldoga

Dobrý den a vďaka za kontaktovanie ma v súvislosti mojich šteniat.
Mám ešte dve šteňatá k dispozícii darovať ako darček.

Niektoré informácie o šteniat;

samica šteňa sa volá Trudy
samec šteňa sa volá Lincoln.
šteniatka sú 15 týždňov veku.
šteňatá sú zdraví, odčervené a očkované.
Šteniatka sú hygienicky vyškolení.
šteniatka sú priateľské k deťom.

Vezmite na vedomie, že šteňatá sú dané ako darček, a nie je predávaný.

O mojej osobnosti;

Hovoria mi Maria Chebenova.
Ja som 59 rokov
Som právny poradca

Ja som teraz v Namur v Belgicku so psami.

Som darovanie šteňatá, ako darček kvôli svojej novo získané
prácu vo Belgicku ako právny poradca.

Môj nový úlohu vo Belgicku ako právny poradca vyžaduje
veľa času a vyžaduje veľa cestovania.

Ako taký sa svoju novú prácu, mám málo alebo žiadny čas
tráviť s Trudy a Lincoln.

Dve šteňatá naozaj potrebujú nový domov, kde budú mať k
dispozícii všetku láskou, starostlivosťou a pozornosťou, že sú tu
zbavený.

Dôvodom, prečo nie som predávať šteňatá sú;

Ako kresťan verím, že zvieratá sú zvláštne stvorenia od Boha
vytvorený, aby nás ľudskú spoločnosť a robiť nám radosť, keď sme
smutní a núti nás smiať, keď sme sa hnevá.

Preto by sme nemali predávať tieto zvieratá stvorený Bohom,
ako by boli články a nič, čo by naše životy.

Tieto zvieratá sú naše priateľov, deti a rodiny. Preto by sme
ich mali správať ako ľudia a časť z nás. Verím, že každý si zaslúži
pet dobrý láskyplný domov.

Ale skôr, než budeme pokračovať, mám niektoré veľmi dôležité otázky pre vás.

- Už ste niekedy mali šteňa pred?
- Koľko máš rokov?
- Aká je tvoja profesia?
- Kde sídlite?.
- Ak obe šteňatá alebo jeden?.
- Chcete, aby muža alebo fenku?
- Sľubuješ venovať náležitú starostlivosť o šteňa?
- Ako rýchlo potrebujete šteňa?

Mám pripojený ich krásne fotky.
S pozdravom.

4.3.2016 11:28
Monika28

XXX.XXX.23.108

Inzerují i kočky. Inzerují úplně všechno. už z too je jasné, že jde o podvod

4.3.2016 11:30
Monika28

XXX.XXX.23.108

Fiona.Praha napsal(a):
To přece není možné, aby někdo reagoval na takový inzerát a poslat 4000 (nebo víc) někam do horoucích pekel a doufal, že mu nějak přifrčí štěně, které viděl na fotce od anonymního člověka.

Bohužel i tací jsou...

4.3.2016 11:42
Monika28

XXX.XXX.23.108

iriska86 napsal(a):

Tak to jsem se fakt pobavila... Poslat peníze ženský z Čech, která se léčí v Polsku a prachy jdou přes Kamerun.. A vám to vůbec nepřijde divné a okamžitě letíte poslat šest taců Víte, že se těm podvodníkům ani nedivím...

4.3.2016 11:57
bilusik

XXX.XXX.168.4

Monika28 napsal(a):
Tak to jsem se fakt pobavila... Poslat peníze ženský z Čech, která se léčí v Polsku a prachy jdou přes Kamerun.. A vám to vůbec nepřijde divné a okamžitě letíte poslat šest taců Víte, že se těm podvodníkům ani nedivím...

No, jo ale nezkuste to, že jo , když tady inzerují anglické buldoky bez PP běžně za 10 až 12 tisíc Kč a v inzerátu je nabízí za 3 až 4 tisíce... co kdyby... A když je někdo tak blbej, že si myslí, že ze zhraničí, kde jsou ceny vyšší než u nás pořídí levněji, tak se pak nemůže divit, že naletí podvodníkům. Proto by to měli správci na inzertních serverech více aktivně sami inzeráty kontrolovat a podvodné inzeráty hned mazat a nečekat až jim to někdo dvakrát až třikrát nahlásí, a pak teprve teprve inzeráty mazat.

4.3.2016 12:07
Monika28

XXX.XXX.23.108

Taky se divím, že tam ty inzeráty nechávají. Stačí si to jen přečíst a je přece jasné, že je to podvod. A to nemluvím o tom, že fakt nabízí vše od papoušků až po koně No, ale někteří stejně podlehnou

Paja123

8.3.2016 18:40
Paja123

XXX.XXX.13.172

Taky jsem narazila na podivný inzerát psaný špatnou češtinou, prvně mě taky napadla množírna, ale "naštěstí" je to jenom podvodník. Nabízí štěňata štafordšírského bulteriéra. Poslal i nějakou adresu a souhlasil s osobním předáním, ale po několika e-mailech už vyrazil s taktikou letecké přepravy...

MR

5.4.2016 20:35
MR

XXX.XXX.210.130

Také jsme narazili na podobný inzerát, tentokrát s Perskými kočkami. Asi rozšiřují sortiment. Stejné emaily a lámaná čeština jako výše.

6.4.2016 03:59
rapotacka11

XXX.XXX.32.107

Je to sice starý příspěvek, ale probíhá to dál a stále stejně.
Týká se to nejen ptáků.

https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/forum/r/detail/824108/pozor-na-podvod-s-ptaky-dovozene-z-kamerunu#a3096414.

6.4.2016 06:01
rapotacka11

XXX.XXX.32.107

Http://www.prodejstenata.cz/spolecensti-psi/civava-na-prodej-bez-pp-1822.html

Z matky, zl. retrívra padají čivavy někdy "pomeriani" a jsou dokonce schopní lovu.

6.4.2016 06:47
stschvojkovicebrod

XXX.XXX.103.194

rapotacka11 napsal(a):

Z matky, zl. retrívra padají čivavy někdy "pomeriani" a jsou dokonce schopní lovu.

Nic.

6.4.2016 06:53

rapotacka11 napsal(a):

To je fakt vtipný

6.4.2016 07:00
rapotacka11

XXX.XXX.32.107

Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2723359/pomeranian-stene/.

Feně Joy White Glow Brdské Zlato - V1, V1 excellent, OVVR 1. cena a psu Zephyr Golden Erinor - VT, NV, CAC, CACIB, BOB, BIG 2, evropský šampion se narodila světlá štěňátka z perspektivního vrhu výstavně i lovecky úspěšných rodičů se zahraničním rodokmenem. Štěňátka mají předpoklad výstavního úspěchu, loveckého výcviku, role pohodového rodinného kamaráda i kvalitního zdraví. Tel/////////.

6.4.2016 08:49

rapotacka11 napsal(a):

6.4.2016 09:11

rapotacka11 napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2723359/pomeranian-stene/.

Feně Joy White Glow Brdské Zlato - V1, V1 excellent, OVVR 1. cena a psu Zephyr Golden Erinor - VT, NV, CAC, CACIB, BOB, BIG 2, evropský šampion se narodila světlá štěňátka z perspektivního vrhu výstavně i lovecky úspěšných rodičů se zahraničním rodokmenem. Štěňátka mají předpoklad výstavního úspěchu, loveckého výcviku, role pohodového rodinného kamaráda i kvalitního zdraví. Tel/////////.

Kdo by to byl řekl?

Marek7

26.4.2016 10:50
Marek7

XXX.XXX.22.42

Další verze podovodu:
Paní musela odletět do Polska na operaci s mozkem, pejska(Amstaffa) zašle pomocí dopravní společnosti, jen se musí zaplatit letenka.

Dokonce mají udělané i stránky dopravní společnosti (http://priority-global-shipping.com/).

Po pár emailech, kdy jsem si procvičil angličtinu, jsem paní napsal, že to jsou známý případy z cameronem atd. po 1 dni dokonce přišly i dokumenty na mail s předáním psa(ale bylo v nich chyb jak máku :D). Nakonec se ozvala sama přepravní společnost, že mi zažalujou a můžu dostat pokutu až 60 000 liber nebo 10 měsíců vězení.

Jméno obchodnice: Juyce Putte

Tak kdyby někdo narazil na něco takového, tak mu třeba tohle pomůže.

S pozdravem.

Marek7

26.4.2016 11:22
Marek7

XXX.XXX.22.42

Ještě přikládám formulář o registraci amstaffa u přepravní společnosti - viditelné na první pohled jeho "kvalitní" zpracování.

26.4.2016 22:16
fikovnice

XXX.XXX.30.49

rapotacka11 napsal(a):

26.4.2016 22:47
rapotacka11

XXX.XXX.79.37

Dnes na Primě - Očima Josefa Klímy
- teď dávali paní, která "šmejdům" už poslala milión.
Nekupovala psa, ale nalítla na seznamce.
Stejný systém...

Marek7

27.4.2016 07:02
Marek7

XXX.XXX.22.42

Tak už si založili i rádoby e-mail nejvyššího soudu v United Kingdom - infothesupremecourt@gmail.com a jejich rádoby výhružky pokračují.

Jen pro info, kdyby taky někomu psali z této emailové adresy, že mu hrozí soud.

Anton9551

29.5.2016 17:10
Anton9551

XXX.XXX.112.225

Taky tak.

Dobrý den a ďakujem za kontaktovanie ma v súvislosti mojich mačiek.
Mám ešte dve mačky k dispozícii darovať ako darček.

Niektoré informácie o mačkách;

samica mačka sa volá Trudy
samec mačka sa volá Lincoln.
mačky sú 15 týždňov veku.
mačky sú zdravé a očkované.

Vezmite na vedomie, že mačky sú dané ako darček, a nie je predávaný.

O mojej osobnosti;

Hovoria mi Anna Majkova.
Ja som 59 rokov
Som právny poradca

Ja som teraz v Brussels vo Belgicko so psami.

Som darovanie šteňatá, ako darček kvôli svojej novo získané
prácu vo Belgicko ako právny poradca.

Môj nový úlohu vo Belgicko ako právny poradca vyžaduje
veľa času a vyžaduje veľa cestovania.

Kvôli svojej novej práci, mám málo alebo žiadny čas tráviť s
Trudy a Lincoln.

Tieto dve mačky naozaj potrebujú nový domov, kde budú
poskytnuté s láskou, starostlivosťou a pozornosťou, ktoré sú zbavení
tu so mnou.

Dôvodom, prečo nie som predávať mačky sú;

Ako kresťan verím, že zvieratá sú zvláštne stvorenia od Boha
vytvorený, aby nás ľudskú spoločnosť a robiť nám radosť, keď sme
smutní a núti nás smiať, keď sme sa hnevá.

Preto by sme nemali predávať tieto zvieratá stvorený Bohom,
ako by boli články a nič, čo by naše životy.

Tieto zvieratá sú naše priateľov, deti a rodiny. Preto by sme
ich mali správať ako ľudia a časť z nás. Verím, že každý si zaslúži
pet dobrý láskyplný domov.

Ale skôr, než budeme pokračovať, mám niektoré veľmi dôležité otázky pre vás.

- Už ste niekedy mali mačku pred?
- Koľko máš rokov?
- Aká je tvoja profesia?
- Kde sídlite?.
- Ak obe mačky alebo jeden?.
- Chcete, aby mužský alebo ženský mačku?
- Sľubuješ venovať náležitú starostlivosť o mačky?
- Ako rýchlo potrebujete mačku?

S pozdravom.

18.6.2016 12:46
18.6.2016 21:57
sisi58

XXX.XXX.191.1

Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2769046/registrovani-stenata-cistokrevna-sibirsky-husky/

No zajímavé štěně huskyho

NENALEZENO.

18.6.2016 22:06

sisi58 napsal(a):
NENALEZENO.

No tak asi staženo...byla tam moc hezká fotečka štěněte...zřejmě bílý špic a klasický inzerát v té správné češtině

30.6.2016 07:48

Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2776871/anglicky-setr-stenata-modra-belton/
Anglický setr Štěňata Modrá Belton

Anglický setr štěňata,5 dívek 3 chlapci narodili 22. května 2016.an neplánované překvapení. Dam a Otec jsou modré belton. (Černý a bílý ). Jsou to naše domácí zvířata, ale pochází z francouzské dělnické skladu. Takže nejsou registrovány Kennel Club. Štěňata jsou doma chovaných a plný fazolí, oba rodiče může být viděn s mláďaty. Velmi milující a láskyplný psi. upozorňujeme, anglický setr nejsou módní doplňky a potřebují hodně exersize a tlc.They budou připraveni jít do nových domovů tam po 8 týdnech. Budou veterináři kontrolují odčervená a mikročip. kontaktujte nás pro všechny dotazy a fotky.

Plemeno Šarplaninec - Šarplaninský ovčák.

smajlík

30.6.2016 08:15
Šarina

XXX.XXX.231.146

Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2776871/anglicky-setr-stenata-modra-belton/

Anglický setr štěňata,5 dívek 3 chlapci narodili 22. května 2016.an neplánované překvapení. Dam a Otec jsou modré belton. (Černý a bílý ). Jsou to naše domácí zvířata, ale pochází z francouzské dělnické skladu. Takže nejsou registrovány Kennel Club. Štěňata jsou doma chovaných a plný fazolí, oba rodiče může být viděn s mláďaty. Velmi milující a láskyplný psi. upozorňujeme, anglický setr nejsou módní doplňky a potřebují hodně exersize a tlc.They budou připraveni jít do nových domovů tam po 8 týdnech. Budou veterináři kontrolují odčervená a mikročip. kontaktujte nás pro všechny dotazy a fotky.

smajlík

Tak v originále je to ještě lepší - u té fotky je napsáno:

Stunning Siberian Setters

30.6.2016 08:51
LájošM

XXX.XXX.14.251

Hlásíte to ifauně jako závadné inzeráty?

30.6.2016 11:55
fikovnice

XXX.XXX.30.49

smajlík

...Plní fazolí...no potěpánbů...

30.6.2016 15:18
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

rapotacka11 napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2777138/ciste-male-amp-female-aljassky-malamut-stenata/.

Píšou, že
Otec má mnoho titulů na jeho jméno nejen ve výstavním kruhu, ale na cestách příliš.

Tak ešivá je ten táta na cestách příliš...tak bůh ví, kdo je teda otcem štěňátek

29.7.2016 13:47
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

rapotacka11 napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2796770/dva-palec-hore-t-cup-pomeransky-stenata/.

Nemůžu ostatní připravit o tu krásnou googlovštinu

Dva Palec hore T-Cup Pomeranský Šteňatá
Krásne Pomeranian šteňatá len otočil 12 týždňov a sú teraz pripravení splniť svoju novú milujúcu rodinu. Oni sú aktuálne informácie o všetkých záberov, nočník vyškolený AKC zaregistrovaných, a majú vynikajúce rodokmeň.

Nechce se mi věřit, že by na tohle ještě někdo "skočil".

Neregistrovaný uživatel

29.7.2016 14:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.32

Plemeno Šarplaninec - Šarplaninský ovčák

- tohle je chyba Ifauny, pokud dáváš inzerát, tak tam vybíráš z nabídky Ifauny předdefinované plemeno, které prodáváš a vyleze ti toto...

29.7.2016 20:32

Fiona.Praha napsal(a):
Nemůžu ostatní připravit o tu krásnou googlovštinu

Dva Palec hore T-Cup Pomeranský Šteňatá
Krásne Pomeranian šteňatá len otočil 12 týždňov a sú teraz pripravení splniť svoju novú milujúcu rodinu. Oni sú aktuálne informácie o všetkých záberov, nočník vyškolený AKC zaregistrovaných, a majú vynikajúce rodokmeň.

Nechce se mi věřit, že by na tohle ještě někdo "skočil".

No tak hlavně, že je vyškolenej ten nočník

29.7.2016 20:39
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

No tak hlavně, že je vyškolenej ten nočník

U mne vyhrálo: Dva Palec Hore (vůbec netuším, jaká byla původní informace)

29.7.2016 21:29
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2797027/teddy-akc-pomeranian/

Teddy AKC Pomeranian
Tento malý chlapec má krásny sobolej srsť. Tento pekný malý chlapec, bude sa zamilujete s ním na prvý pohľad. Je to muž AKC zaregistrovaných Pomeranian. Je to bystrozraký Všetečka, ktorý musí vyskúšať každý obrazu, zvuku a aktivitu a prednostne tí, čo si myslia o tom. Je nádherne nažive a poznať všetko, čo sa deje okolo neho.

29.7.2016 21:37

Fiona.Praha napsal(a):
U mne vyhrálo: Dva Palec Hore (vůbec netuším, jaká byla původní informace)

Two thumbs up = hovorově super, výborný

mě zas vrtájí hlavou ty štěňata plná fazolí, co tím chtěl básník říci...

29.7.2016 21:44

Two thumbs up = hovorově super, výborný

mě zas vrtájí hlavou ty štěňata plná fazolí, co tím chtěl básník říci...

Tak strýček gůgl vyzradil to co jsem si myslela: full of beans = živý, plný energie
ale na živo jsem to ještě nikoho říct neslyšela

za mě v tom slovníku padlo do oka toto:

http://es.urbandictionary.com/define.php?term=Seagulling

chudák racek, takový nevinný zviřátko, a co po něm nepojmenujou.

29.7.2016 21:51
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Tak strýček gůgl vyzradil to co jsem si myslela: full of beans = živý, plný energie

zeptám se a odpovím si sama

29.7.2016 21:52

Fiona.Praha napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2797027/teddy-akc-pomeranian/

Teddy AKC Pomeranian
Tento malý chlapec má krásny sobolej srsť. Tento pekný malý chlapec, bude sa zamilujete s ním na prvý pohľad. Je to muž AKC zaregistrovaných Pomeranian. Je to bystrozraký Všetečka, ktorý musí vyskúšať každý obrazu, zvuku a aktivitu a prednostne tí, čo si myslia o tom. Je nádherne nažive a poznať všetko, čo sa deje okolo neho.

Mě napadaj jen samý blbosti..."je nádherne nažive"....no to jsem teda ráda, že není mrtvý ...

29.7.2016 21:58
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

zajímavý význam slova

29.7.2016 23:27

Fiona.Praha napsal(a):
zeptám se a odpovím si sama

Jo, to se mi občas stává, čím jsem starší, tím je to horší...

a ani to po sobě neumím přečíst "za mě..." - tam mělo být "zato mě..."

5.8.2016 06:53
rapotacka11

XXX.XXX.32.254

Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2801115/12-tydnu-stare-stene-anglicky-buldok/

12 týdnů staré štěně anglický buldok
Dobrý den, musím do domu mé 12 týdnů staré štěně anglický buldok. Je naprosto úžasná ! Bílá s hnědým sedla jako značení na záda. Je úžasné s dětmi všech věkových kategorií. On je pro hladovějící pozornost, že prostě nemůžeme ho dát. On byl zvýšen se svými třemi dětmi, které jsou ve věku do 7 let, neteře a synovci, jiný malý pes a kočka.
05.08.2016 00:52 | - Starojická Lhota, okr. Nový Jičín

https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2801114/dva-palec-nahoru-t-cup-pomeransky-stenata/.

https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2801113/sladke-stenata-sibirsky-husky/.

5.8.2016 07:36

rapotacka11 napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2801115/12-tydnu-stare-stene-anglicky-buldok/

Dobrý den, musím do domu mé 12 týdnů staré štěně anglický buldok. Je naprosto úžasná ! Bílá s hnědým sedla jako značení na záda. Je úžasné s dětmi všech věkových kategorií. On je pro hladovějící pozornost, že prostě nemůžeme ho dát. On byl zvýšen se svými třemi dětmi, které jsou ve věku do 7 let, neteře a synovci, jiný malý pes a kočka.

https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2801114/dva-palec-nahoru-t-cup-pomeransky-stenata/.

https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2801113/sladke-stenata-sibirsky-husky/.

No koukám, že v Novým Jičíně používaj zvláštní dialekt...asi jinej gang

5.8.2016 14:52
sisi58

XXX.XXX.191.1

rapotacka11 napsal(a):

Ani jeden z inzerátů už není

8.11.2016 13:40
kačenka81

XXX.XXX.105.21

Mám presne túto istú skúsenosť, len pani tam tentokrát núkala plemeno mini pomeranian boo, presne tie isté slová, že sú to božie stvorenia a že ona pracuje v Belgicku ako právny poradca a že je kresťan, takže nie je zato aby sa šteniatka predávali ale darovali.Dokonca aj tie isté menáTrudy a Lincoln, ona nám ich pošle letecky, že všetko uhradí ale potom prišlo na to, že treba zaplatiť za prepravnú elektronickú debnu 130€ cez Western Union.No my sme si mysleli, že je to pravda čo bohužiaľ nebolo.Proste sme prišli o peniaze a oni mali ešte tú drzosť požadovať poistné pre šteňatá, pretože ich vraj vo Francúzsku nepustia z letiska colníci.Na to som im napísala, že ja tie peniaze nemám ešte chvíľu tlačili a hrali na city, že šteňatá dajú do karantény a poplatok za debnu mi nebude vrátený.Lenže ja som trvala na svojom a ešte som im napísala, že ako je možné že taká prepravná spoločnosť nevie o nejakom poistení a že mali o tom informovať odosielateľa.Táto pani vystupuje pod menom Sofia Gabrišová/sofiagabrisova@gmail.com, len teraz napísala, že pracuje v Arlone, kde má novo získanú prácu

8.11.2016 13:42
kačenka81

XXX.XXX.105.21

Tým myslím, čo písal Bulit len on píše o buldogoch.

8.11.2016 15:45
balisek

XXX.XXX.131.211

Kačenko, Kačenko - neexistuje žádná paní Gabrišová, žádné pomeriani a žádná práce v Arloně. Nikdy mě nepřestane udivovat, že se pořád najdou lidi, co věří, že jim někdo z čiré dobroty srdce daruje drahého psa (kočku, auto atd.). Vždyť by stačila minuta hledání na internetu a věděla byste, že je to podvod.

Buďte ráda, že Vás tato zkušenost stále jen 130 Euro smajlík.

8.11.2016 16:01
kačenka81

XXX.XXX.105.21

Tak to som rada, že len o 130€ ale máme poučenie a moja dcéra už nebude viac prehľadávať inzeráty, osoba je prefíkaná ma viacero mien no proste osoba, ktorá je hľadaná v Belgicku, človek sa učí z vlastných chýb.

podvody s čivavou

14.1.2017 22:02
podvody s čivavou

XXX.XXX.24.164

Mi přišel takový podvodný mail: na dotaz prodeje čivavy - dokonalé krásné od
Klára Húleková (sk2klara9hulekovas@gmail.com)

Dobrý vecer, omlouvám se za pozdní odpověď a šťastný nový
rok. Kéž vám Bůh žehná v tomto novém roce 2017. V současné době stále
mám k dispozici dvě štěňata, které chci darovat jako dárek.

Stále mám k dispozícii dve šteňatá darovať ako darček. Nie som
predávať šteňatá, ale ja som im dať ako darček.

Niektoré informácie o šteniat;
Samice šteňa sa volá Trudy a psík je Lincoln. Šteňatá sú zdravá,
odčervené a majú dve čas zaočkovať. Šteniatka sú hygienicky vyškolení.
Štěňata jsou 9 týdnů.

O mojej osobnosti;
Moje mená sú Klára Húleková a som 48 rokov. Som právo obchodných
spoločností poradcov, ktorí pracujú v štátnej advokátskej komory v
Belgicku.

Šteňatá sú so mnou v Lille ve Francii a ja som
darovanie šteňatá, ako darček kvôli svojej novo získané práce v
Lille ve Francii ako korporátneho práva konzultanta.

Môj nový úloha Lille ve Francii ako právo obchodných
spoločností poradcu vyžaduje veľa času a aby som cestovať veľa. Občas
musím pracovať mimo bežnej pracovnej doby za účelom splnenia termínov
ktorá im bola pridelená práce.

Ako taký sa svoju novú prácu, mám malú alebo žiadnu
času tráviť s Trudy a Lincoln. Šteňatá sú veľmi osamelý, pretože som
začal pracovať. Trudy a Lincoln potrebujú nový domov, ktorý ich bude
so všetkou láskou, starostlivosťou a pozornosťou, ktorú potrebujú.

Dôvodom, prečo nie som predávať šteňatá sú;
- Som kresťan: Ako kresťan verím, že domáce zvieratá (psy) sú zvláštne
stvorenia od Boha. Boh stvoril tieto špeciálne plemeno zvierat (psov),
aby nás ľudskú spoločnosť a robia nám veľkú radosť, keď sme nahnevaní
a nás rozosmejú, keď sme smutní. Takže by sme sa nemali predávať Božie
zvláštne bytosti (psi), ako by boli články a nič zvláštne v našich
životoch.

Tieto špeciálne Božie stvorenie (psi) sú naši
priatelia, deti a rodinu. Mali by sme s nimi zaobchádzať ako ľudia a
časť nášho života. Verím, že každý Boží zvláštne tvor (psi) si zaslúži
dobrý a milujúci domov.

S pozdravom a Boh ti žehnaj.

14.1.2017 23:13
koňadra

XXX.XXX.128.31

kačenka81 napsal(a):
Tak to som rada, že len o 130€ ale máme poučenie a moja dcéra už nebude viac prehľadávať inzeráty, osoba je prefíkaná ma viacero mien no proste osoba, ktorá je hľadaná v Belgicku, človek sa učí z vlastných chýb.

No, ono by spíš stačilo obrátit se na klub chovatelů čivav a vybírat z chovatelských stanic. Už to, chtít koupit psa ze zahraničí od člověka, kterého jsem nikdy neviděla, zavání průšvihem. Když kupuji v zahraničí, tak jedině na doporučení některého mého známého zdejšího chovatele. A určitě mně žádný chovatel v zahraničí nebude chtít štěně jen tak darovat, spíše si musím připravit tučný obnos.

Barbora2000

10.2.2017 12:09
Barbora2000

XXX.XXX.168.148

Sháním psa Čau Čau nebo Mopse a přišli mi email odpovědi stejného typu :( člověk je akorát zklamaný ale aspoň vidím kolik lidí tu píše že se jedná o podvod.Já naštěstí zatím nic neposlala ani nepošlu

10.2.2017 12:24
awake

XXX.XXX.115.235

kačenka81 napsal(a):
Mám presne túto istú skúsenosť, len pani tam tentokrát núkala plemeno mini pomeranian boo, presne tie isté slová, že sú to božie stvorenia a že ona pracuje v Belgicku ako právny poradca a že je kresťan, takže nie je zato aby sa šteniatka predávali ale darovali.Dokonca aj tie isté menáTrudy a Lincoln, ona nám ich pošle letecky, že všetko uhradí ale potom prišlo na to, že treba zaplatiť za prepravnú elektronickú debnu 130€ cez Western Union.No my sme si mysleli, že je to pravda čo bohužiaľ nebolo.Proste sme prišli o peniaze a oni mali ešte tú drzosť požadovať poistné pre šteňatá, pretože ich vraj vo Francúzsku nepustia z letiska colníci.Na to som im napísala, že ja tie peniaze nemám ešte chvíľu tlačili a hrali na city, že šteňatá dajú do karantény a poplatok za debnu mi nebude vrátený.Lenže ja som trvala na svojom a ešte som im napísala, že ako je možné že taká prepravná spoločnosť nevie o nejakom poistení a že mali o tom informovať odosielateľa.Táto pani vystupuje pod menom Sofia Gabrišová/sofiagabrisova@gmail.com, len teraz napísala, že pracuje v Arlone, kde má novo získanú prácu

Těžko Vám někdo daruje Pomeriana. Je to modní plemeno a jeho cena je v zahraničí cca. od 2000 eur. A to je opravdu jen minimální částka. Cena se může vyšplhat až ke 100 000, - kč za štěně.

carlita

29.4.2017 16:45
carlita

XXX.XXX.150.48

Dobry den chtela bych vsem oznamit ze jsem naletela jedne pani ktera prodava francouzske buldocky. A chtela bych vsechny varovat aby si na pani davali pozor. jeji emailova adresa je sk2klara9hulekovas@gmail.com

29.4.2017 17:04
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

carlita napsal(a):
Dobry den chtela bych vsem oznamit ze jsem naletela jedne pani ktera prodava francouzske buldocky. A chtela bych vsechny varovat aby si na pani davali pozor. jeji emailova adresa je sk2klara9hulekovas@gmail.com

Tohle je takový výkřik do tmy.
Pokud chcete varovat, měla byste asi vysvětlit, jak jste naletěla, ne?

carlita

29.4.2017 17:47
carlita

XXX.XXX.150.48

Naletela jsem tak ze jsme s kamaradem hledali stenatko pro jeho maleho syna. Pani nabizela pejska na internetu a bylo napsano cena dohoudou.Okmazite jsem pani napsala ze bych mela o pejska zajem.Pani mi obratem napsala ze nic platit nemusim ze se o vse postara. jedine co budu muset zaplatit je elekronicka klec ve ktere bude stene prepravovano ke me. Ale po te chtela dalsi penize za pojisteni pejska a nakonec za ubytovani jelikoz pejska posila v pondeli a k nam mel dorazit ve ctvrtek. bohuzel ale zadny pejsek nedorazil a penize uz nejspise take neuvidime.

29.4.2017 17:54
Lorie161

XXX.XXX.66.112

carlita napsal(a):
Naletela jsem tak ze jsme s kamaradem hledali stenatko pro jeho maleho syna. Pani nabizela pejska na internetu a bylo napsano cena dohoudou.Okmazite jsem pani napsala ze bych mela o pejska zajem.Pani mi obratem napsala ze nic platit nemusim ze se o vse postara. jedine co budu muset zaplatit je elekronicka klec ve ktere bude stene prepravovano ke me. Ale po te chtela dalsi penize za pojisteni pejska a nakonec za ubytovani jelikoz pejska posila v pondeli a k nam mel dorazit ve ctvrtek. bohuzel ale zadny pejsek nedorazil a penize uz nejspise take neuvidime.

Nezlobte se, ale takhle naletět, to je celkem běžný podvod na inzercích s pejsky, vím, že budu hnusná, ale co jste sakra čekala?

29.4.2017 17:59
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

carlita napsal(a):

Vážně Vám nepřišlo divné, že někdo daruje štěně francouzského buldočka?
Ani Vám nepřišlo divné, že někdo pošle kdoví odkud štěně zadarmo?
Co je elektronická klec?
Kolik Vás údajně štěně stálo?

S penězi se rozlučte, žádné štěně neexistuje.

29.4.2017 18:01
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Lorie161 napsal(a):
Nezlobte se, ale takhle naletět, to je celkem běžný podvod na inzercích s pejsky, vím, že budu hnusná, ale co jste sakra čekala?

Nejenom se psy, už i s auty a svatebními šaty.

29.4.2017 18:04
Lorie161

XXX.XXX.66.112

Fiona.Praha napsal(a):
Nejenom se psy, už i s auty a svatebními šaty.

No to možná ještě pochopím, že někdo naletí, ale že někdo naletí někomu kdo chce poslat psa zdarma letadlem, to fakt ne.

29.4.2017 18:58
sisi58

XXX.XXX.191.1

Odpověděla jsem na podobný inzerát, nikoli kvůli koupi, ale ze zvědavosti. Někde jsem to tu i popisovala. Vše bylo krásné do chvíle, než jsem napsala, že si pro štěndo přijedu. Proč ho trápit posíláním, že?
Pán mi vysvětlil, že jede z během pár dní z Němec do Polska. I se štěňaty (tuším měl ještě 2 kousky) a čekat na mě nemůže.
Načež já zajásala, že mám u polských hranic rodinu, že spojím příjemné s příjemným a pejska si vyzvednu v Polsku.
Pán odpověděl, že to nepůjde, jde totiž na operaci na kliniku na Slovensko. To mě ale nezaskočilo. Zrušila jsem návštěvu u příbuzných a naplánovala návštěvu u bývale spolužačky, která se vdala na Slovensko.
A hádejte co? Pán už se vůbec neozval, ač jsem mu ještě psala. Doteď nevím proč.

29.4.2017 19:00
sisi58

XXX.XXX.191.1

Pokud budete mít čas, nakoukněte zde. Je to tu dost vyčerpávajícím způsobem popsané.

29.4.2017 19:28
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

sisi58 napsal(a):
Odpověděla jsem na podobný inzerát, nikoli kvůli koupi, ale ze zvědavosti. Někde jsem to tu i popisovala. Vše bylo krásné do chvíle, než jsem napsala, že si pro štěndo přijedu. Proč ho trápit posíláním, že?
Pán mi vysvětlil, že jede z během pár dní z Němec do Polska. I se štěňaty (tuším měl ještě 2 kousky) a čekat na mě nemůže.
Načež já zajásala, že mám u polských hranic rodinu, že spojím příjemné s příjemným a pejska si vyzvednu v Polsku.
Pán odpověděl, že to nepůjde, jde totiž na operaci na kliniku na Slovensko. To mě ale nezaskočilo. Zrušila jsem návštěvu u příbuzných a naplánovala návštěvu u bývale spolužačky, která se vdala na Slovensko.
A hádejte co? Pán už se vůbec neozval, ač jsem mu ještě psala. Doteď nevím proč.

Pán se asi lekl, že nebude mít klid ani v nemocnici
Tak krásně to vymyslel a Vy jako stihačka jste pořád přeorganizovávala své plány a chtěla jste ho vyloženě pronásledovat

29.4.2017 20:21
sisi58

XXX.XXX.191.1

Fiona.Praha napsal(a):
Pán se asi lekl, že nebude mít klid ani v nemocnici
Tak krásně to vymyslel a Vy jako stihačka jste pořád přeorganizovávala své plány a chtěla jste ho vyloženě pronásledovat

Ho ne, to štěndo! Už nevím, byl to pomeranian nebo biewer?

31.5.2017 22:27

Tohle to je fakt strašné že se pořád najde tolik blbců co si myslí jaký udělají "skvělý obchod" když zaplatí za štěně náklady za které se nedá koupit ani letenka a čekají že jim přiletí krásné papírové štěně.
Teď je to tam těch podvodných inzerátů úplně plné. Měli by udělat možnost něco napsat pod inzerát, to by tam všude stačilo upozornit že je to podvod a ti blbci co by na to i přesto odpověděli a zaplatili by jim, těm bynezbívalo než zatleskat

21.2.2018 12:17
kimm7

XXX.XXX.80.12

Mám bohužel s tímhle negativní zkušenost. Paní nejdřív říkala že se platí při převzetí pejska, potom najednou že přepravní agentuře předem, to se mi nezdálo ale paní říkala že pes už je u nich ať si pospíším aby tam nebyl dlouho. Poslala jsem tedy peníze s nadějí že štěně přivezou. Tak jsem přišla o pár tisíc a pes nikde. Email kristinakova02@gmail.com jakási agentura GK Airfreight Service MEZINÁRODNÍ POLSKO. Bohužel jsem si ověřovala pozdě, peníze už jsem jim poslala. Psala jsem jim email at mi vrátí peníze, že jinak zajdu na policii a nic, bez odezvy, jak paní tak agentura. Jsem hloupá, bylo mi pejska líto a vůbec mi nedošlo o co jde, že něco takového je ještě možné.

21.2.2018 12:45
tralalák

XXX.XXX.14.251

Kdyby neexistoval internet, kdyby nebyl plný varování před podobnými podvodníky, kdyby se všeobecně nevarovalo před koupí psů bez PP (už kvůli podpoře hrůzostrašných podmínek v množírnách), pak by mi možná podvedených bylo i líto.
Ale když někdo chce živého tvora zadarmo, a táhnout ho přes půl světa jen kvůli pár ušetřeným korunám, ještě je tak neskutečně líný si cokoli zjistit a trošku zapojit mozek... ne, fakt mi jich líto není. Kdyby to nebylo aspoň tak průhledné, ale člověk aspoň se základním vzděláním (což by měl mít v naší zemi každý), naletět na takovou ptákovinu prostě nemůže.

Pejskař

17.2.2019 16:03
Pejskař

XXX.XXX.214.57

Dobrý den Vám všem, reaguji na příspěvek o Polsku a pejskovi. Dnes se mi ozvala přesně tato paní a podařilo se mi objevit ještě jednoho pána který podvádí lidi stejným způsobem. Doporučuji aby jste všechny materiály a podklady nahlásily jelikož po rozhovoru s policií ČR který sem dnes měl, je dobré to ohlásit aby se rozjelo vyšetřování za účelem dopadení podvodníka. Oba podvody se mi ozvali díky portálu http://www.cz-pes.cz tak dejte pozor.

17.2.2019 17:28
LájošM

XXX.XXX.14.251

Pejskař napsal(a):
Dobrý den Vám všem, reaguji na příspěvek o Polsku a pejskovi. Dnes se mi ozvala přesně tato paní a podařilo se mi objevit ještě jednoho pána který podvádí lidi stejným způsobem. Doporučuji aby jste všechny materiály a podklady nahlásily jelikož po rozhovoru s policií ČR který sem dnes měl, je dobré to ohlásit aby se rozjelo vyšetřování za účelem dopadení podvodníka. Oba podvody se mi ozvali díky portálu http://www.cz-pes.cz tak dejte pozor.

Fakt vám řekla Policie, že budou něco vyšetřovat? :-) To si z vás pěkně vystřelili. Tito podvodníci jsou většinou z Afriky nebo podobné tramtárie. Mívají kumpány v Belgii apod., peníze si nechávají posílat přes Western Union, takže jsou nedohledatelní. Těch podvodníků je plno, je to pro ně velmi lehký výdělek, dokud lidé nezapojí mozek.
Přiznám se, že dřív mi podvedených bylo i líto, ale poslední léta je velmi snadné dohledat o jaký podvod se jedná a pokud jim někdo peníze pošle, patří mu to jako daň za podporu množíren (i když žádný pes neexistuje) a za blbost, a měl by být zbaven svéprávnosti.

A otvírá se mi kudla v kapse, když vidím ve zprávách a na netu plakat ty chudáčky podvedené, co si koupili od zlých množitelů podtržená nemocná štěňátka. A vůbec jim nedochází, že za to týrání mohou jen oni sami, protože jim peníze naservírovali a nestarali se, jak rodiče štěňátek žijí, do té chvíle jim bylo nelidské zacházení s živými tvory šumák. Ale až přijdou o prachy... Fakt se mi z nich chce zvracet.

A tady ty podvody jsou nemlich to samé.

18.2.2019 08:33

A také by se to dalo shrnout lakonicky : Nejsem tak bohatý, abych mohl kupovat levné věci.
( I když, když jde o živého tvora, neměly by být peníze na prvním místě)

Bebe1

18.3.2019 11:55
Bebe1

XXX.XXX.40.193

Já teď zrovna řeším podobnou nabídku koupi štěněte.Cena 5500 Kč, 2500 kč dopředu přepravní službě a zbytek při doručení štěněte. Napsala jsem jí, že si pro štěně přijedu vybrat osobně, protože se inzerát tvářil, že je chovatelka z Německa. Odepsala , že je z Londýna! Ukončila jsem to tím, že nemám zájem kupovat "překvapení" a paní se už neozvala

Ankin

11.7.2019 14:38
Ankin

XXX.XXX.239.25

Na tuhle ženu si dávejte pozor mi s pritelem jsme se nechali napálit na akita inu poslali jsme dohromady 15000kc

11.7.2019 14:49

Ankin napsal(a):
Na tuhle ženu si dávejte pozor mi s pritelem jsme se nechali napálit na akita inu poslali jsme dohromady 15000kc

...prostoto boží, to snad ani není možné

11.7.2019 14:55
Markéta80

XXX.XXX.176.4

Ankin napsal(a):

proč jste někomu naposílali tolik peněz? Co někoho vede cizímu člověku poslat tolik peněz?

11.7.2019 15:28
GAELLE

XXX.XXX.55.67

za blbost se holt platí

bobinaa

12.10.2019 10:27
bobinaa

XXX.XXX.150.22

Také se připojuji k tomuto tématu,asi před týdnem jsem narazila na podivný inzerát psaný lámavou češtinou,nabízející štěňátka Shih- tsu na stránkách anonce,po mé reakci mi dotyčný-čná ihned odepsal-a,podobné otázky,jaké jsem zde už četla ohledně mé lásky k domácím mazlíčků, a ačkoli byl inzerát jakoby podaný v Olomouci,nabízející mi tvrdil,že je z Polska a požaduje poslat peníze předem a pak že mi štěňátko nějaká "agentura" doručí domů.Samozřejmě jsem ihned pochopila,že se jedná o podvod,dnes jsem narazila na stránkách anonce na stejnou fotku Shih-tsu,majitel tentokrát z České lípy a když jsem klikla na všechny inzeráty uživatele,objevila jsem spooooooustu inzerátů nabízející různé domácí mazlíčky,pokaždé z jiného města republiky.TAKŽE POZOR!!!!!Snad tomuhle podvodníkovi-ci nikdo nenaletí!!

12.10.2019 10:38

Jestli na tohle někdo naletí, tak je to jen jeho blbost...Lidi chtějí na všem ušetřit a vůbec nepřemýšlí...přece na tohle průměrně inteligentní člověk skočit nemůže.

12.10.2019 10:45
fikovnice

XXX.XXX.110.162

bobinaa napsal(a):
Také se připojuji k tomuto tématu,asi před týdnem jsem narazila na podivný inzerát psaný lámavou češtinou,nabízející štěňátka Shih- tsu na stránkách anonce,po mé reakci mi dotyčný-čná ihned odepsal-a,podobné otázky,jaké jsem zde už četla ohledně mé lásky k domácím mazlíčků, a ačkoli byl inzerát jakoby podaný v Olomouci,nabízející mi tvrdil,že je z Polska a požaduje poslat peníze předem a pak že mi štěňátko nějaká "agentura" doručí domů.Samozřejmě jsem ihned pochopila,že se jedná o podvod,dnes jsem narazila na stránkách anonce na stejnou fotku Shih-tsu,majitel tentokrát z České lípy a když jsem klikla na všechny inzeráty uživatele,objevila jsem spooooooustu inzerátů nabízející různé domácí mazlíčky,pokaždé z jiného města republiky.TAKŽE POZOR!!!!!Snad tomuhle podvodníkovi-ci nikdo nenaletí!!

Díky za varování , ale prosím Vás pro příště na tyto inzeráty vůbec nereagujte, tak maximálně je nahlaste adminovi, ať je smaže. Anebo možná ne, lidská hloupost je nekonečná a když má někdo tolik peněz, aby je naposílal podvodníkům, tak ať to udělá! Jo, jestlipak titíž lidé pomohou, když se třeba koná sbírka na nějakou unikátní operaci např. malého dítěte?!?
Pozn.: Tedy ne, že bych vždy byla v souhlase s těmito sbírkami...

12.10.2019 10:47
fikovnice

XXX.XXX.110.162

bobinaa napsal(a):

Minioprava: lámavou češtinu neznám , znám lámanou češtinu. Je to dáno tím, že je to hozeno do nějakého google překladače a vyleze z toho prapodivný paskvil. A už toto je první a zcela JASNÉ varování, že jde o podvod!

miroslavamago

24.10.2019 23:08
miroslavamago

XXX.XXX.43.222

Dobry den,
včera jsem se rozhodla koupit akita inu štěnjatko, které ja zdarma a jen za dopravu zaplatít. Ještě trochu, a šla bych do toho, jen můj rozum řekl že něco není vpořadku. A je to ono, je to podvodníci.
Tak vypada dopis od agentury, ktera jakoby už převzala moje štěnatko a čeka na let:
"Tento poplatek budete muset převést prostřednictvím převodu peněz Western Union, protože jde o nejrychlejší a nejspolehlivější způsob zasílání peněz. Zde máme své služby v naší pobočce. Převod budete muset provést pomocí níže uvedených údajů o pokladně naší pobočky.

NÁZVY:......................:Jarnik Ambe

ZEMĚ.............................. KAMERUN

STÁT:........................................DOUALA

MĚSTO:......................................BAMENDA

POŠTOVNÍ SMĚROVACÍ ČÍSLO :................................00237

ADRESA:..................VIA 54 CITY CHEMIST

MNOŽSTVÍ:............................................3000CZK

DŮLEŽITÉ TIPY A DOPORUČENÍ VŠECH NAŠICH ZÁKAZNÍKŮM PRO PLATBU NA SNÍŽENÍ POPLATKŮ NA WESTERN UNION

V transferové agentuře Western Union máme společnou radu
které dáváme všem našim klientům, aby snížili své poplatky
POZNÁMKA: sdělte agentům Western Union, že chcete vydělat peníze
převést na svého přítele az osobních důvodů
Ujistěte se, že vaše poplatky za převod peněz zůstávají velmi nízké, pokud to řeknete
Agent společnosti Western Union, za který platíte společnosti a za ni
mazlíček účel, budou vás účtovat extrémně velmi vysoké ve srovnání s
k běžnému poplatku za převod. Takže když se dostanete do Western Union
obchod a někdo náhodou se zeptat, koho posíláte peníze a
proč jen řekni, že posíláš peníze za své
balík a je pro osobní účely"

Buďte opatrní.

25.10.2019 00:25

Už jen to ze někdo nabízí štěňata zadarni je asi divné... Jestli je někdo tak blbej že na to skočí, tak si fakt zaslouží být okraden, na to se víc říct nedá.

25.10.2019 07:10
sisi58

XXX.XXX.191.1

Tak to už není ani k pláči. Proč bych si měla pro všechny svaté, brát štěně z Kamerunu?
Já jsem ze zvědavosti odpověděla na inzerát, kde mělo být štěně v Německu a byl napsaný slušnou češtinou, jen sem tam jim to ujelo. Štěně se,díky mému otravování, že si pro ně dojedu, přestěhovalo z Německa do Polska a nakonec na Slovensko.
Když jsem tedy souhlasila i s odvozem ze Slovenska, prodávající se navždy odmlčel.

25.10.2019 08:36
impact

XXX.XXX.195.92

Už jen to ze někdo nabízí štěňata zadarni je asi divné... Jestli je někdo tak blbej že na to skočí, tak si fakt zaslouží být okraden, na to se víc říct nedá.

Mám na to stejnej názor.. Připadá mi, že lidi s dobou internetovou nějak přestali používat zdravej selskej rozum. Jak včera ta ženská, 59 let a lékař John. O babu už asi chlap pohledem nezavadí, jinak si neuím její chování vysvětlit. Že jí napíše nějaký cizinec někde z lodi, že jí pošle čtyři miliony, ale musí prodat byt a peníze mu poslat na letenku nebo co jí to navykládal za bludy. A ona to fakt udělala... To samý včera kámošky. Jedné někdo heknul profil a začal rozesílat přátelům do zpráv, ať pošlou rychle číslo na mobil. Taková ta okrádací klasika. No a druhá kámoška se hned chytla a, co mě naprosto šokovalo, přeposlala i ty další SMSky s kódem. A to i přes to, že se v jedné SMS uvádělo, že stojí 300kč a ve druhé, že stojí 600kč. Takže během minuty přišla o devět stovek.

25.10.2019 08:44

A pak že lidi nemají peníze

25.10.2019 10:02

impact napsal(a):
Mám na to stejnej názor.. Připadá mi, že lidi s dobou internetovou nějak přestali používat zdravej selskej rozum. Jak včera ta ženská, 59 let a lékař John. O babu už asi chlap pohledem nezavadí, jinak si neuím její chování vysvětlit. Že jí napíše nějaký cizinec někde z lodi, že jí pošle čtyři miliony, ale musí prodat byt a peníze mu poslat na letenku nebo co jí to navykládal za bludy. A ona to fakt udělala... To samý včera kámošky. Jedné někdo heknul profil a začal rozesílat přátelům do zpráv, ať pošlou rychle číslo na mobil. Taková ta okrádací klasika. No a druhá kámoška se hned chytla a, co mě naprosto šokovalo, přeposlala i ty další SMSky s kódem. A to i přes to, že se v jedné SMS uvádělo, že stojí 300kč a ve druhé, že stojí 600kč. Takže během minuty přišla o devět stovek.

Dobře jim tak, alespoň možná příště budou přemýšlet...
to je šílený, jak lidi nic nečtou, nepřemýšlí...vidím to všude. Lidi házející do automatu, kde je obrovskej nápis " MIMO PROVOZ" peníze, v pražským metru, kde byla přes jedny dveře dost výrazná červená páska, že dveře nefungují v několika jazycích, se lidi div málem nezabili, jak se na ty dveře mačkali ve snaze vystoupit (snad na každé zastávce ) ...kolegyně na jiné pobočce dala chlápkovi z firemní kasy!!! 20.000 kč, jen proto, že si vymyslel nějakej srdceryvnej příběh a dal jí do zástavy notebook a klíče (noťas samozřejmě nefunkční...). Pokud někdo dobrovolně dá svoje (nebo cizí) peníze na tak jasný podvody, tak jeho blbost...alespoň dostane lekci, že takhle to fakt nefunguje.
V papouščí skupině taky jedna ženská naposílala snad 12 000 s tím, že jí prej pošlu Aru Hyacintovou....jistě... :D už nikdy neviděla peníze a samozřejmě ani toho papouška...
Za blbost se hold platí...

Sarah01: A pak že lidi nemají peníze

No, na neexistujícího psa/ cokoliv pošlou X tisíc, ale za normální štěně s průkazem původu, na který by se mohli přijet podívat, by ty peníze nedali... :D
Evidentně mají dost peněz na to, aby je vyhazovali z okna ...

25.10.2019 10:39

No, na neexistujícího psa/ cokoliv pošlou X tisíc, ale za normální štěně s průkazem původu, na který by se mohli přijet podívat, by ty peníze nedali... :D
Evidentně mají dost peněz na to, aby je vyhazovali z okna
...

No právě, to fakt nepobírám.

25.10.2019 10:52

...

ale voni nechtěj nikam jezdit a to PP přece nepotřebujou

25.10.2019 11:57
Markéta80

XXX.XXX.176.252

Lidi nepřemýšlí, ještě si myslí jak ušetří a ostatní jsou blbci co za psa dají 20 000 ale oni zaplatí jen cestovné a psa s PP mají zadarmo Bych neřekla kolik blbců se najde a zaplatí a pak platí i dál

25.10.2019 13:14
balisek

XXX.XXX.79.55

...

Oni totiž nejdříve žádný velký majlant nechtějí - jen cca 3 tisíce na letenku. Pak je pes jakože na letišti a nastane problém, je potřeba zaplatit přepravku, pak nějaké poplatky za transfér... Opět nejde o nějaké závratné částky. A lidi natěšení na levné štěňátko posílají a posílají, aniž by jim došlo, ze za stejný peníz by už pořídili kvalitní štěně od chovatele.

25.10.2019 13:58

balisek napsal(a):
Oni totiž nejdříve žádný velký majlant nechtějí - jen cca 3 tisíce na letenku. Pak je pes jakože na letišti a nastane problém, je potřeba zaplatit přepravku, pak nějaké poplatky za transfér... Opět nejde o nějaké závratné částky. A lidi natěšení na levné štěňátko posílají a posílají, aniž by jim došlo, ze za stejný peníz by už pořídili kvalitní štěně od chovatele.

Ale tady na to člověk přeci nemusí být žádnej myslitel.

Už jenom to, že někdo rozdává krásná, zdravá, papírová a socializovaná štěňata zadara.....i kdybych tohle třeba se svým vrhem udělala, tak ho bez problémů udám na inzerát v mém nejbližším okolí, protože většinou jsou to atraktivní plemena a nebudu shánět domov pro takové štěně někde na konci světa, kam musím štěndo posílat letadlem, protože ty chudáky v mojí zemi nikdo nechce.

Na něco takovýho může skočit jen malé a naivní dítě.

Myslím, že i ti chovatelé- nebo lidi obecně , co impoirtují štěně ze zahraničí, tak moc dobře ví co si kupují a od koho.

Senky

20.11.2019 21:30
Senky

XXX.XXX.134.39

Náhodou jsem se dostal ke knize "Továrna na štěňata...". Netušil jsem co za svinstvo v tomto státě je tolerováno policií. Pokud by byla snaha, tak tyto lidské mrzáky by nebyl problém pochytat.

Mrknul jsem na net a moc informací o tomto bisnisu tedy není.

Zde mě překvapuje, s prominutím, debilita některých, co předvádějí svoji inteligenci pohrdáním těch co naletěli. Nu, těm doporučuj přečíst danou knihu, a pokud mají tu inteligenci co tu předvádějí, tak zjistí, že jejich PP nemusí být vůbec PP, a 30% pravděpodobností koupí též podpořili lidské šmejdy.

Holt, smát se lidem, kteří ještě stále mají víru v seriozní jednání je ubohé. Ne každý má čas trávit na netu hodiny denně.

BTW.: psa jsem měl před lety

20.11.2019 22:02

Senky napsal(a):
Náhodou jsem se dostal ke knize "Továrna na štěňata...". Netušil jsem co za svinstvo v tomto státě je tolerováno policií. Pokud by byla snaha, tak tyto lidské mrzáky by nebyl problém pochytat.

Zde mě překvapuje, s prominutím, debilita některých, co předvádějí svoji inteligenci pohrdáním těch co naletěli. Nu, těm doporučuj přečíst danou knihu, a pokud mají tu inteligenci co tu předvádějí, tak zjistí, že jejich PP nemusí být vůbec PP, a 30% pravděpodobností koupí též podpořili lidské šmejdy.

Holt, smát se lidem, kteří ještě stále mají víru v seriozní jednání je ubohé. Ne každý má čas trávit na netu hodiny denně.

..no ono stačí občas zapojit ten obyčejný selský rozum.....

20.11.2019 22:06
Šarina

XXX.XXX.231.146

Senky napsal(a):

Nezlobte se na mě, ale pokud někdo naletí na takovou debilitu, tak si posměch (nebo odsouzení) zaslouží.
Pes se nekupuje jako mobil přes internet a i na koupi toho mobilu je třeba věnovat něco energie na zjištění informací. Kladem toho je, že pokud fakt někdo utratí takové nekřesťanské peníze, tak mu doufám další peníze na opravdového psa nezbudou. Protože koupit psa znamená závazek na spoustu let a taky aspoň nějaké minimální IQ, pokud možno, protože jinak chudák pes.

Pokud kupuju psa s PP, tak si o rase něco přečtu, podívám se na stránky klubu, projdu si weby jednotlivých chovatelských stanic, mrknu do specializovaných skupin na FB, navštívím výstavy, pak se rozhlídnu po plánovaných vrzích, informuju se o rodičích těchto vrhů (vzhled, povaha, zdravotní testy, potomstvo z jiných vrhů atd), spojím se s chovatelem/chovateli, po dohodě se pak jedu na štěňata podívat a vybírám (sám či s pomocí). Pokud rase zůstanete věrni, postupně se orientujete víc do hloubky a další výběr už je pochopitelně jednodušší.
Toto vše lze pouze u psů s PP.
( A to víte, že existují DNA testy, které už mnohdy podmínky chovnosti přímo vyžadují? A že výsledky výstav a třeba i zdravotní testy lze dohledat z oficiálních zdrojů?.)

Víra v seriozní jednání je určitě fajn. Ale věřit v takové jednání při čtení nesmyslných inzerátů, jejichž text je evidentně přeložen automatickým překladačem, a které navíc kopírují už milionkrát odhalené podvody, to je fakt jenom neomluvitelná stupidita. Na to nemusíte trávit hodiny na internetu- na to stačí si zadat jednoduchý dotaz: "koupě štěněte".
A číst!

21.11.2019 07:57
Atheira

XXX.XXX.181.160

"tak zjistí, že jejich PP nemusí být vůbec PP"

Tímhle myslíte co? Takový ty množky typu - prodávám modrý yorky a tihle modří yorci mají speciální PP, které vydává špagetový monstrum na cukrátkový planetě?
Ono občas stačí aspoň trochu zapojit mozek a pokud je člověk před koupí psa dostatečně informovaný, ví, jaký má jeho vybrané plemeno standard a že když se někdo ošívá tím, že papíry jsou vydané pod čímsi kdesi, je to podezřelé.

Vy jste zřejmě vůbec nepochopil, o co v tomhle vlákně jde.

Docela dobře jsou množírny a jejich běžné praktiky vidět i tady. Ovšem, je to jen vidět, ničemu víc to zřejmě nepomohlo, ale i tak, aspoň se můžou lidi podívat... https://www.televizeseznam.cz/porad/cernota/mnozirny-1245111

29.11.2019 14:42
hanelbi

XXX.XXX.145.197

Šarina napsal(a):
Nezlobte se na mě, ale pokud někdo naletí na takovou debilitu, tak si posměch (nebo odsouzení) zaslouží.
Pes se nekupuje jako mobil přes internet a i na koupi toho mobilu je třeba věnovat něco energie na zjištění informací. Kladem toho je, že pokud fakt někdo utratí takové nekřesťanské peníze, tak mu doufám další peníze na opravdového psa nezbudou. Protože koupit psa znamená závazek na spoustu let a taky aspoň nějaké minimální IQ, pokud možno, protože jinak chudák pes.

Pokud kupuju psa s PP, tak si o rase něco přečtu, podívám se na stránky klubu, projdu si weby jednotlivých chovatelských stanic, mrknu do specializovaných skupin na FB, navštívím výstavy, pak se rozhlídnu po plánovaných vrzích, informuju se o rodičích těchto vrhů (vzhled, povaha, zdravotní testy, potomstvo z jiných vrhů atd), spojím se s chovatelem/chovateli, po dohodě se pak jedu na štěňata podívat a vybírám (sám či s pomocí). Pokud rase zůstanete věrni, postupně se orientujete víc do hloubky a další výběr už je pochopitelně jednodušší.
Toto vše lze pouze u psů s PP.
( A to víte, že existují DNA testy, které už mnohdy podmínky chovnosti přímo vyžadují? A že výsledky výstav a třeba i zdravotní testy lze dohledat z oficiálních zdrojů?.)

Víra v seriozní jednání je určitě fajn. Ale věřit v takové jednání při čtení nesmyslných inzerátů, jejichž text je evidentně přeložen automatickým překladačem, a které navíc kopírují už milionkrát odhalené podvody, to je fakt jenom neomluvitelná stupidita. Na to nemusíte trávit hodiny na internetu- na to stačí si zadat jednoduchý dotaz: "koupě štěněte".
A číst!

Naprosto souhlasím, člověk nekupuje věc, ale živého tvora. Načítat, zjišťovat, obcházet... kdyby se lidé více informovali a nekupovali pejska jak rohlík v obchodě, nebyli by pak tolik překvapení, co to vlastně mají doma za povahu a že se k jejich životnímu stylu ten "kouzelňák" vlastně vůbec nehodí. Pak ho stačí jen hodit na krk někomu jinému a vlastně se vůbec nic neděje. Ale to je zas další věc.

Pofidérních inzerátů je teď všude spousta, vždycky mě fascinuje, na co lidé zvládnou naletět, kam pošlou naslepo peníze... když jsme sháněli bydlení, narazili jsme vlastně taky na inzerát psaný hodně lámanou češtinou, a o to obezřetnější jsme byli v dalším jednání, protože byla řada příběhů, jak lidé naletěli na inzeráty přeložené google překladačem a poslali peníze bez prohlídky... no z našeho pronajímatele se nakonec vyklubal úplně seriozní Belgičan a bydlí se nám u něj dobře... ale při projíždění těch zpráv, jak lidé naletěli podvodníkům... přitom by prostě stačilo obecně trošku více používat hlavu!

Reakci na "výhodné nabídky" bych ještě pochopila u koupi telefonu... ale proboha, u nákupu ŽIVÉHO TVORA? Achjo.

vegetka

4.3.2020 08:14
vegetka

XXX.XXX.134.126

Dobrý den , právě tuto stejnou situaci řeším se synem . Inzerát zněl úplně normálně. Prodám mini čivavu fenku nebo psíka za 6000 kč až 6500 kč . Brno a venkov můžete nás navštívit a shlédnout i rodiče. Po kontaktu jsem dostala odpověď že se odstěhovala do Waršavy a že mi pejska doručí agentura které zaplatím 5500 kč jinak pejsek bude zadarmo . Jmnéno tam figuruje Andrea sonn. Samozřejmě že jsem vzápětí vše zrušila ale přesto mi píší stále že až přepíší papíry pejska na mé jméno tak se ozvou . Jako nikam peníze posílat nebudu a ani neposílala. na to jsem moc opatrná . Jenže právě nám umřel pejsek , tak jsem z toho celá nešťastná .

4.3.2020 08:20
sisi58

XXX.XXX.191.1

vegetka napsal(a):
Dobrý den , právě tuto stejnou situaci řeším se synem . Inzerát zněl úplně normálně. Prodám mini čivavu fenku nebo psíka za 6000 kč až 6500 kč . Brno a venkov můžete nás navštívit a shlédnout i rodiče. Po kontaktu jsem dostala odpověď že se odstěhovala do Waršavy a že mi pejska doručí agentura které zaplatím 5500 kč jinak pejsek bude zadarmo . Jmnéno tam figuruje Andrea sonn. Samozřejmě že jsem vzápětí vše zrušila ale přesto mi píší stále že až přepíší papíry pejska na mé jméno tak se ozvou . Jako nikam peníze posílat nebudu a ani neposílala. na to jsem moc opatrná . Jenže právě nám umřel pejsek , tak jsem z toho celá nešťastná .

Je to smutek, když odejde parťák.
Držte se! A mějte na paměti, že máte velkou možnost, udělat dalšího pejska šťastným na celý jeho život.

4.3.2020 16:51
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

sisi58 napsal(a):
Je to smutek, když odejde parťák.
Držte se! A mějte na paměti, že máte velkou možnost, udělat dalšího pejska šťastným na celý jeho život.

Jen ne tu imaginární čívu ,,paní" odepište, že to předáváte policii.

4.3.2020 16:56

vegetka napsal(a):

.....základní problém je ten, že plemene MINI ČIVAVA postě neexistuje.......

4.3.2020 17:21
sisi58

XXX.XXX.191.1

.....základní problém je ten, že plemene MINI ČIVAVA postě neexistuje.......

Plemeno takové není, ale v rámci populace čivav jsou psi čím dál prťavější. Za chvíli to nebudou psi, ale přívěšky na klíče.

4.3.2020 17:32
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

sisi58 napsal(a):
Plemeno takové není, ale v rámci populace čivav jsou psi čím dál prťavější. Za chvíli to nebudou psi, ale přívěšky na klíče.

4.3.2020 18:50
GAELLE

XXX.XXX.55.67

sisi58 napsal(a):

4.3.2020 20:09

sisi58 napsal(a):

...to jste mně rozesmála, nejde mi dát smajlík ....

5.3.2020 07:21

sisi58 napsal(a):

Taky se přidávám.

5.3.2020 12:06
rapotacka11

XXX.XXX.212.34

Taky se přidávám.

Můj tedy ne.

Radka007

10.4.2020 17:40
Radka007

XXX.XXX.169.99

Tak přesně dneska i fauna 5 inzerátu jednoho člověka, inzeroval novofundlandského psa cca 3 km od našeho bydliště. Protože to sleduji vím na 100% , že tam nikdo " foundlanda" nemá. Měl dalších 5 inzerátů na různá plemena psů po celé ČR. Kontakt do Belgie jen pomocí Whats up. Když jsem mu naspala, že je to podvodník a nahlásím to, všechny inzeráty smazal. Dávejte si pozor, ať nenaletíte na první pohled vypadají inzeráty normálně.

10.4.2020 19:52
tero

XXX.XXX.236.30

Bylo to i kdysi v TV, je to podvod. \Lákají peníze předem a samozřejmě nikdy žádné štěně nedostanete. Ani neexistují...

D.R.

25.7.2020 13:05
D.R.

XXX.XXX.67.244

Zdravím, sháněl jsem štěndo husky a taky jsem na pár takových inzerátů narazil. Bylo to všechno tuším okolo Nymburka nebo Ml. Boleslavi.. S jedním chlápkem jsem si ohledně štěňátka i volal - zněl trochu jako vietnamec ze Sapy.. Nejdřív jednal slušně ale zajímal se v první řadě o to kolik bych byl ochotný za štěně zaplatit. Když jsem mu řekl že chci štěňátka nejdřív vidět, vypnul si telefon a už se neozval. Holt podvodníků je asi hodně a nejen co se týká prodeje štěňat.. Lidi už nevědí jak si vydělat bez práce, tak si dávejte pozor..

6.8.2020 14:22
impact

XXX.XXX.104.17

A šestnáct litrů udělalo puf.

6.8.2020 14:23
impact

XXX.XXX.104.17

Takový to, když si myslíš, jak zarobíš na vořechovi a najednou....

lukasssss

23.11.2020 22:14
lukasssss

XXX.XXX.252.121

taky jsem malem naletel pan mi psal že je po nehodě a nemuže se starat o sve štěnata pomerania molly a kelly a tak že žije v polsku a že přes agenturu nam zašle kelly pan ma email Weish Jasmin a dopravovaci agentura je GK Airfreight Service Polsko pan pry nechce penize ale chce kelly dat do milujici rodiny jen at zaplatime kelly letenku z polska te agenture dopředu aby kelly rezervovali letenku platit jsme měli přes western union Informace o platbách
Banking .......................................... Western Union

Křestní jména........MALANG TOURE

.. ještě že jsme na to v čas přišly

23.11.2020 22:21
Atheira

XXX.XXX.209.8

Mě na tom nejvíc baví, že z Polska mají ta štěňata letět. Ono je to hrozně daleko. Dělí nás oceán a tak.

23.11.2020 22:29
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Atheira napsal(a):
Mě na tom nejvíc baví, že z Polska mají ta štěňata letět. Ono je to hrozně daleko. Dělí nás oceán a tak.

No, hlavně teď, když sehnat letenku pro psa je hodně velký adrenalin (let pro psa z Varšavy do USA mi v minulych měsících 3x zrušili, protože neměli pasažéry), a navíc poslat psa jako cargo bez doprovodu výjde asi 5x dráž, než kdyby jel ten kousek autem, nebo letel s doprovodem na palubě.

23.11.2020 22:30
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Atheira napsal(a):

Ale zase by podvodníci využili koronu jako výmluvu, proč pes nedorazil.

23.11.2020 22:42
fikovnice

XXX.XXX.134.126

"Lukasssssi", sice je dobře, že jste na podvod včas přišli, ale ve své podstatě mě udivuje, že v dnešní době někdo vůbec uvažuje o tom, že by zaplatil za neexistující zvíře zaobalené v naprosto stupidně vybájeném inzerátu.
Ale asi se to pořád vyplácí... Onehdá bylo, že zas nějaká ženská poslala 200 tis. Kč jakýmusi šamstrovi, co jí tvrdil, teda psal, že je zahraniční voják zraněný na nějaké misi či co a že jí posílá diamanty a zlato, které ale zrovinka náhodou uvízly na jakýmsi africkým letišti, kde je potřeba zaplatit clo !

23.11.2020 23:06
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.63

fikovnice napsal(a):
"Lukasssssi", sice je dobře, že jste na podvod včas přišli, ale ve své podstatě mě udivuje, že v dnešní době někdo vůbec uvažuje o tom, že by zaplatil za neexistující zvíře zaobalené v naprosto stupidně vybájeném inzerátu.
Ale asi se to pořád vyplácí... Onehdá bylo, že zas nějaká ženská poslala 200 tis. Kč jakýmusi šamstrovi, co jí tvrdil, teda psal, že je zahraniční voják zraněný na nějaké misi či co a že jí posílá diamanty a zlato, které ale zrovinka náhodou uvízly na jakýmsi africkým letišti, kde je potřeba zaplatit clo !

Taky mne udivuje, že po tolika letech někdo skočí na inzerát, kdy kdosi kdesi nabízí zdarma štěně s PP. V tomhle případě štěně (asi je to pomík), které normálně stojí snad 50 tisíc, natož v koroně. Fakt to nechápu. A vynášet to musí, protože kdyby na to lidi neskákali, inzeráty by nebyly.

Lukassssss měl kliku, že to odhalili včas a nikam nic neposlali.

23.11.2020 23:28
GAELLE

XXX.XXX.66.235

fikovnice napsal(a):

Lidská blbost nezná mezí.............

23.11.2020 23:36

lukasssss napsal(a):
taky jsem malem naletel pan mi psal že je po nehodě a nemuže se starat o sve štěnata pomerania molly a kelly a tak že žije v polsku a že přes agenturu nam zašle kelly pan ma email Weish Jasmin a dopravovaci agentura je GK Airfreight Service Polsko pan pry nechce penize ale chce kelly dat do milujici rodiny jen at zaplatime kelly letenku z polska te agenture dopředu aby kelly rezervovali letenku platit jsme měli přes western union Informace o platbách
Banking .......................................... Western Union

Křestní jména........MALANG TOURE

.. ještě že jsme na to v čas přišly

...mně stale udivuje, ze jsou lidé schopni na takový inzerat vůbec reagovat....

24.11.2020 12:02
sisi58

XXX.XXX.191.1

Zkusila jsem na takový inzerát odpovědět. Ta omáčka okolo přibližně stejná. Takže jsem psala, že nač posílat, když bydlím na hranicích s Polskem? Zajedu si. Udělám si výlet s rodinou a tak. No pán se nějak zázračně stěhoval na Slovensko. Zajásala jsem. Na Slovensku mám bývalé spolužáky (ještě z doby ČSSR) tak spojím příjemné s příjemným. Vždyť je to kousek, že?
No, pán už nenapsal.

24.11.2020 12:04

sisi58 napsal(a):
Zkusila jsem na takový inzerát odpovědět. Ta omáčka okolo přibližně stejná. Takže jsem psala, že nač posílat, když bydlím na hranicích s Polskem? Zajedu si. Udělám si výlet s rodinou a tak. No pán se nějak zázračně stěhoval na Slovensko. Zajásala jsem. Na Slovensku mám bývalé spolužáky (ještě z doby ČSSR) tak spojím příjemné s příjemným. Vždyť je to kousek, že?
No, pán už nenapsal.

A to je překvapení!

24.11.2020 12:10
sisi58

XXX.XXX.191.1

A to je překvapení!

Že?
Člověk může naletět, vždyť kolik lidí si koupí štěně z CHS a pak zjisti, že to nedopadlo dobře, ale jít těm podvodníkům takto naproti?!
Pochybuji, že by nějaký chlap koupil auto a neviděl ho. Ale u pejska je to asi jinak.

24.11.2020 12:30
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

sisi58 napsal(a):
Že?
Člověk může naletět, vždyť kolik lidí si koupí štěně z CHS a pak zjisti, že to nedopadlo dobře, ale jít těm podvodníkům takto naproti?!
Pochybuji, že by nějaký chlap koupil auto a neviděl ho. Ale u pejska je to asi jinak.

A ještě si to 🚙 nechal poslat letadlem, když je to po zemi kousek... 🤪

Neregistrovaný uživatel

24.11.2020 13:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.107

Divim se ze tohle jeste nepřišlo mezi teraristy. Tam je celkem bezny posilat hady jestery apod letadlem nebo autem pres x statu. Stejne jako platit zalohy predem. Nicmene zas vic lidi vi co a jak a drazsi mutace jdou ppdle fotek poznat komu je ukradli 😁ale byla by to psina.

24.11.2020 13:05
Atheira

XXX.XXX.209.8

Divim se ze tohle jeste nepřišlo mezi teraristy. Tam je celkem bezny posilat hady jestery apod letadlem nebo autem pres x statu. Stejne jako platit zalohy predem. Nicmene zas vic lidi vi co a jak a drazsi mutace jdou ppdle fotek poznat komu je ukradli 😁ale byla by to psina.

Když hady, ještěry, sklípkany a další příšerky nechce tolik blbečků, co psy. Tady to je sázka na jistotu, protože psa, nejlíp zadarmo a nějakýho hezkýho, chce každej de...blb.

2.12.2020 09:00
fikovnice

XXX.XXX.134.244

Marnost https://www.novinky.cz/krimi/clanek/zena-chtela-koupit-na-internetu-psa-prisla-o-20-tisic-40343856#dop_ab_variant=0&dop_req_id=m5zZseoOPAB-202012012230&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Také jsem četla. Jsem nerada škodolibá, ale tady se fakt nabízí říct: Dobře jí tak!

2.12.2020 11:13

Marnost https://www.novinky.cz/krimi/clanek/zena-chtela-koupit-na-internetu-psa-prisla-o-20-tisic-40343856#dop_ab_variant=0&dop_req_id=m5zZseoOPAB-202012012230&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Já nevím, ale ti lidi to fakt neprokouknou? Vždyť už z té platby do jisté africké republiky podvod přímo křičí!

2.12.2020 11:50

Já nevím, ale ti lidi to fakt neprokouknou? Vždyť už z té platby do jisté africké republiky podvod přímo křičí!

My máme na vsi pobočku Western union, je skoro na každé poště. Pořád si říkám, proč by toho někdo nevyužil, že to vymysleli v Nigérii.
Sice musím předložit os. doklad, ale pro peníze mohu poslat kohokoli, když mu daruji dvě kila, že.
Co když je to Franta z Černých Počernic na wifi v obchoďáku s prohlížečem typu Tor?
Ale stejně je to zajímavé, určitě je toho plná tv, noviny, soc. weby,... a furt a furt to vychází :-)

2.12.2020 12:30

My máme na vsi pobočku Western union, je skoro na každé poště. Pořád si říkám, proč by toho někdo nevyužil, že to vymysleli v Nigérii.
Sice musím předložit os. doklad, ale pro peníze mohu poslat kohokoli, když mu daruji dvě kila, že.
Co když je to Franta z Černých Počernic na wifi v obchoďáku s prohlížečem typu Tor?
Ale stejně je to zajímavé, určitě je toho plná tv, noviny, soc. weby,... a furt a furt to vychází :-)

To máte to samý, jak ženský naletí na nějakého amerického generála z Afgánistánu a opakovaně.

2.12.2020 12:33

To máte to samý, jak ženský naletí na nějakého amerického generála z Afgánistánu a opakovaně.

Na tom je zajímavý, jak vždycky uvádějí, že to jsou fakt jako chytrý baby.... O to víc to nechápu.

2.12.2020 12:38
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.44.190

Na tom je zajímavý, jak vždycky uvádějí, že to jsou fakt jako chytrý baby.... O to víc to nechápu.

Asi tak chytrý nebudou🙄

2.12.2020 13:53
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Patří jim to. Za blbost se holt platí.

Vlara

26.1.2021 23:12
Vlara

XXX.XXX.55.230

Také jsem ráda hledala jakoukoli diskusi o těchto ppdvodných imzeratech a našla až tady. I já psala ue zvědavosti cp to jako je,asi na 4 imzeraty tohoto typu.Presně vzdy stejné texty že se léčí ve Španělsku,jiný byl v Polsku,další v Italii s rakovinou. No jasně,vsichni rozhodně mají miliony na léčny v cizích zemích.už to je prinejmemším zarážející.A jedna mi poslala dokonce i foto sveho OP,který prikladam v příloze. Všimněte si datumu platnosti !!To si jej jako natiskla sama nebo co?

Vlara

26.1.2021 23:31
Vlara

XXX.XXX.55.230

27.1.2021 11:22

Vlara napsal(a):
Foto zfalšované OP ?

A tak na počítači si šikovný člověk udělá leccos.

27.1.2021 11:50

A tak na počítači si šikovný člověk udělá leccos.

A nebo jednoduše jde o nalezenou/ukradenou občanku.

Vlara

28.1.2021 19:06
Vlara

XXX.XXX.55.230

Dnes jsem psala na jeden inzerat a prisla mi níže uvedená odpoved.Prosim věrili by jste tomu?Jaké bych měla mit dotazy abych se presvedcila o pravosti inzerátu?

Dobrý den,
Sídlo naší firmy je v zahraničí, jelikož naše podnikání je především v oblasti východní Evropy, kde se ceny pohybují velmi příznive a tudíž můžeme pejsky nabízet v dostupné cenové relaci po světě. Jedno ze štěňátek dnes bylo pevně rezervované a letí až do Japonska.
Vzhledem k aktuální podnikatelské situaci, ani s rozšířením základny mimo naší zemi podnikatelského subjektu (Rusko) nepočítáme.
V Praze máme své zmocněnce, kteří jsou proskoleni, zasmluvneni a řeší s občany české republiky vše po administrativní stránce.
Pokud projevíte vážný zájem o štěňátko a budete chtít uzavřít smlouvu, bude vám přidělen náš pracovník, který bude řídit celou akci až po přívoz štěňátka k vám domů.
Co se týká vašeho požadavku, v příloze zasílám fotografie štěňátek, které mu vyhovují. Štěňátka jsou stará 4-6 týdnu (majitelka má 3 vrhy) a dalších 6-8 týdnu bude trvat, než bude štěňátko připraveno k odchodu s balíčkem do nové rodiny(pelíšek, deky, hračky, krmení, misky, potřeby k venčení, kartáč, šampon atd), bude řádně kompletně naockovano(jako poslední vzteklina) a odčerveno. Důvodem odchodu štěňátek cca ve 3 měsících je čekání na vyhotovení jejich průkazů původu, bez nich nejsme ochotni štěně převézt, štěně předáváme pouze kompletní se všemi doklady.
Přepravu zajišťujeme my a je v ceně štěněte. Budou se převážet majitelům z Ukrajiny.
V případě zájmu mě zpětně kontaktujte a přidělím vám pracovníka, který s Vámi projde smlouvu ( vzhledem ke covid 19 řešíme přes telefon a počítač).
Vybrané štěně bude dle čísla tetování zapsáno na vaše jméno v rezervaci. Před odvozem štěněte od majitelky k vám vám bude zaslána foto dokumentace pro schválení štěněte - foto exteriéru ze všech stran, ukazatel výšky a váhy, fota chrupu, kopie PP, potvrzeni veterináře o zdravotním stavu.
Po vašem schválení začneme zařizovat přívoz štěněte k vám a pracovník s Vámi bude v kontaktu s pravidelnými informacemi, kde se aktuálně štěňátko nachází.
Ve smlouvě máte pojistku, která vás chrání, že pokud bude se štěnětem něco v nepořádku před odvozem z rodné země a nebo po privozu k vám, bude vám v prvním případě vrácen rezervační poplatek, v druhém případě celá částka.

Přeji vám krásný zbytek dne

S pozdravem
Andrea Larosa
Psí agentura Stop Množirnam

28.1.2021 19:19

Vlara napsal(a):
Dnes jsem psala na jeden inzerat a prisla mi níže uvedená odpoved.Prosim věrili by jste tomu?Jaké bych měla mit dotazy abych se presvedcila o pravosti inzerátu?

Dobrý den,
Sídlo naší firmy je v zahraničí, jelikož naše podnikání je především v oblasti východní Evropy, kde se ceny pohybují velmi příznive a tudíž můžeme pejsky nabízet v dostupné cenové relaci po světě. Jedno ze štěňátek dnes bylo pevně rezervované a letí až do Japonska.
Vzhledem k aktuální podnikatelské situaci, ani s rozšířením základny mimo naší zemi podnikatelského subjektu (Rusko) nepočítáme.
V Praze máme své zmocněnce, kteří jsou proskoleni, zasmluvneni a řeší s občany české republiky vše po administrativní stránce.
Pokud projevíte vážný zájem o štěňátko a budete chtít uzavřít smlouvu, bude vám přidělen náš pracovník, který bude řídit celou akci až po přívoz štěňátka k vám domů.
Co se týká vašeho požadavku, v příloze zasílám fotografie štěňátek, které mu vyhovují. Štěňátka jsou stará 4-6 týdnu (majitelka má 3 vrhy) a dalších 6-8 týdnu bude trvat, než bude štěňátko připraveno k odchodu s balíčkem do nové rodiny(pelíšek, deky, hračky, krmení, misky, potřeby k venčení, kartáč, šampon atd), bude řádně kompletně naockovano(jako poslední vzteklina) a odčerveno. Důvodem odchodu štěňátek cca ve 3 měsících je čekání na vyhotovení jejich průkazů původu, bez nich nejsme ochotni štěně převézt, štěně předáváme pouze kompletní se všemi doklady.
Přepravu zajišťujeme my a je v ceně štěněte. Budou se převážet majitelům z Ukrajiny.
V případě zájmu mě zpětně kontaktujte a přidělím vám pracovníka, který s Vámi projde smlouvu ( vzhledem ke covid 19 řešíme přes telefon a počítač).
Vybrané štěně bude dle čísla tetování zapsáno na vaše jméno v rezervaci. Před odvozem štěněte od majitelky k vám vám bude zaslána foto dokumentace pro schválení štěněte - foto exteriéru ze všech stran, ukazatel výšky a váhy, fota chrupu, kopie PP, potvrzeni veterináře o zdravotním stavu.
Po vašem schválení začneme zařizovat přívoz štěněte k vám a pracovník s Vámi bude v kontaktu s pravidelnými informacemi, kde se aktuálně štěňátko nachází.
Ve smlouvě máte pojistku, která vás chrání, že pokud bude se štěnětem něco v nepořádku před odvozem z rodné země a nebo po privozu k vám, bude vám v prvním případě vrácen rezervační poplatek, v druhém případě celá částka.

S pozdravem
Andrea Larosa

Napíší. vám do soukromé zprávy.
Teď koukám, že nelze, tak odpovím i tak

28.1.2021 19:36

Mno, štěně pomíka za dvacku i s dopravou z Ruska, tomu přece nemůžete věřit ani ve snu.

Za málo peněz prostě hodně muziky nebude. Ne a ne a ne.

28.1.2021 19:45

Jaké bych měla mít dotazy.. no, zeptám se gůgla
"andrea LaRosa dogs" a dostanu výsledky jako pán z Itálie, který psa v životě neviděl, nebo třeba pinterest účet, který si vystavil obrázek nějaké korejské kapely s pomerančem
https://cz.pinterest.com/amlarosa23/_saved/
Dělá to z andrey LaRosa osobu, co má agenturu "stop množírnám" (která je mimochodem nickem, který leze po bazosi a píše všem bezpapírákům šílené komentáře a sem lezl pod deseti nicky jako např. prázdiny, petr, ....)
?

Proč si prostě nevezmete psa z cz útulku?
Německý špic nestojí půl milionu, které nakonec dáte podvodníkům.

28.1.2021 19:46
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.27.76

Mno, štěně pomíka za dvacku i s dopravou z Ruska, tomu přece nemůžete věřit ani ve snu.

Za málo peněz prostě hodně muziky nebude. Ne a ne a ne.

Ja teda ten mail ani nečetla celý, protože je to úplný blábol, ale pobavilo mě, že v začátku píšou, ze jejich firma produkuje levná štěňata pro celý svět...

... a pod tím napíše jako název firmy "Stop množírnám" 😂

I když na jejich "obhajobu" musím říct, že oni nic nemnoží, a jen kasirují blbečky, co na tohleto skočí🤭

28.1.2021 19:48

Vlara napsal(a):

Dobrý den,

S pozdravem
Andrea Larosa

Nepotřebujete kontrolní otázky. Je to podvod jak vyšitý.

28.1.2021 19:55

Ale sledujete ten progres? Dřív darovali/za pusu prodávali lidi na smrtelné posteli, nemocní, nemohoucí atd. Osobně.

Teď už tu máme zprostředkovatelskou agenturu. Tedy do důsledku vzato, taková agentura, pokud by existovala, by za konečný prodej neručila. To jde brát, ne?

28.1.2021 19:56

Ale koukám, že češtinu dost vylepšili, nakonec to bude franta ze lhoty v intern. kavárně :-)

Hele, taková legrace.. za 5000 :-)
a telefon odkazuje na feny papouška :-)
https://zvirata.hyperinzerce.cz/papousci-ara/inzerat/15527482-par-papousku-nabidka-tabor/
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/131410674/nemecky-spic-stenata-fci.php

28.1.2021 20:02

Vlara napsal(a):

Dobrý den,

S pozdravem
Andrea Larosa

Když pominu nesmyslné řeči o sídle a o nějakých zmocněncích, tak jako první nesrovnalost je doba vyhotovení PP, + export pedigree? To spíše s pozdějším odběrem souvisí očkování. Další věc je, že Vám píšou o tetování, což není nic proti ničemu, ale proto aby mohlo štěně opustit jakoukoliv zemi, tak potřebuje být očipovano a mít vystaveny pet pass. Info o přepravě je taky mimo, hlavně to, že je budou dovážet i Ukrajincům
Ta smlouva by mě zajímala
A poslední odstavec je úplně sci-fi jakože Vy odsouhlasíte štěně v show kvalitě a po “příjezdu”, možná příletu k Vám se z něj stane Pet kvalitní zvíře a oni Vám nechají i zvíře i Vám za něj vrátí celou sumu?
Jako naposledek nelze neopominout vystupování jakési agentuty, bez jakýchkoliv dalších informací, loga, telefonů, webu atd navíc ani google nic nevyplivnul, takže si názor udělejte sama https://www.google.com/search?client=safari&channel=iphone_bm&sxsrf=ALeKk03wwrW89wIS8fZ3IJHQW2bbJK45_Q%3A1611860284778&ei=PAkTYLncLtSk3APJ3pmoDg&q= андреа+лароса+собаки+&oq=андреа+лароса+собаки+&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAMyBQghEKABMgUIIRCgATIFCCEQoAE6CAghEBYQHRAeUMITWM0rYJA1aAJwAHgAgAHLAYgBvQSSAQUxLjIuMZgBAKABAcABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-serp
Takže, abych to shrnula, max jde o nějaké přrkupníky, kteří skupují vořechy a dovážejí sem naivkám a lidem, kteří chtějí ušetřit

28.1.2021 20:02

Ale koukám, že češtinu dost vylepšili, nakonec to bude franta ze lhoty v intern. kavárně :-)

https://zvirata.hyperinzerce.cz/papousci-ara/inzerat/15527482-par-papousku-nabidka-tabor/

Tak fena papouška suverénně vede!

28.1.2021 20:08

No, ale ten bílý špiclík je tak roztomiloučký a je za hubičku.

A ty papouchy za 3500,- ...beru okamžitě vše co máte...i ty papouší feny, obratem prodám za 20 táců bez problémů, protože jsou podstatně dražší, když takhle otočím dva tři kousky měsíčně, tak nemusím chodit do práce.....předpokládám, že to je teda papoušek s papírama a i když u té papouščí feny nevím...ale tak řeknu, že nemá papíry protože se vyklubala jako nadbytečné papouše....

28.1.2021 20:12

A ty papouchy za 3500,- ...beru okamžitě vše co máte...i ty papouší feny, obratem prodám za 20 táců bez problémů, protože jsou podstatně dražší, když takhle otočím dva tři kousky měsíčně, tak nemusím chodit do práce.....předpokládám, že to je teda papoušek s papírama a i když u té papouščí feny nevím...ale tak řeknu, že nemá papíry protože se vyklubala jako nadbytečné papouše....

:-) :-) však ty bílé špicíky dáte za 60, takže makat začnete v roce 2098 nebo tak nějak :-)
Achjo, proč mám tak dobré vychování, proč nemám žaludek na podvody.

28.1.2021 20:15

Že já tehdy od té zraněné dámy z Polska toho modrýho frbula nevzala 🤔 Nic za něj nechtěla a tady jsem ho mohla otočit za těžký dukáty.

28.1.2021 20:17

Teď mě napadlo.. fena luxusního papouška je z května 2020 a špicík ze včera. A za celou dobu nikdo nekvákl "lidi, bacha", uživatel není zablokovaný, všecko ok. Podvodník si ani nemusel změnit číslo, tolik hloupých mezi námi je.

28.1.2021 21:19

Nadbytečné papouše

28.1.2021 21:43
assil

XXX.XXX.122.3

Když pominu nesmyslné řeči o sídle a o nějakých zmocněncích, tak jako první nesrovnalost je doba vyhotovení PP, + export pedigree? To spíše s pozdějším odběrem souvisí očkování. Další věc je, že Vám píšou o tetování, což není nic proti ničemu, ale proto aby mohlo štěně opustit jakoukoliv zemi, tak potřebuje být očipovano a mít vystaveny pet pass. Info o přepravě je taky mimo, hlavně to, že je budou dovážet i Ukrajincům
Ta smlouva by mě zajímala
A poslední odstavec je úplně sci-fi jakože Vy odsouhlasíte štěně v show kvalitě a po “příjezdu”, možná příletu k Vám se z něj stane Pet kvalitní zvíře a oni Vám nechají i zvíře i Vám za něj vrátí celou sumu?
Jako naposledek nelze neopominout vystupování jakési agentuty, bez jakýchkoliv dalších informací, loga, telefonů, webu atd navíc ani google nic nevyplivnul, takže si názor udělejte sama https://www.google.com/search?client=safari&channel=iphone_bm&sxsrf=ALeKk03wwrW89wIS8fZ3IJHQW2bbJK45_Q%3A1611860284778&ei=PAkTYLncLtSk3APJ3pmoDg&q=андреа+лароса+собаки+&oq=андреа+лароса+собаки+&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAMyBQghEKABMgUIIRCgATIFCCEQoAE6CAghEBYQHRAeUMITWM0rYJA1aAJwAHgAgAHLAYgBvQSSAQUxLjIuMZgBAKABAcABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-serp
Takže, abych to shrnula, max jde o nějaké přrkupníky, kteří skupují vořechy a dovážejí sem naivkám a lidem, kteří chtějí ušetřit

Proč by se obtěžovali skupováním vořechů? Zkásnou rezervační poplatek, pak možná další poplatky za veterináře, PP a dopravu a nazdar bazar, nikdo už o nich neuslyší. Trik starej snad 20 let, jen dneska už psaný sofistikovaněji, oni se učí, na rozdíl od kupujících, kterých je pořád blbejch dost. Kdyby to nefungovalo, už to dávno nedělají.

28.1.2021 22:23

assil napsal(a):
Proč by se obtěžovali skupováním vořechů? Zkásnou rezervační poplatek, pak možná další poplatky za veterináře, PP a dopravu a nazdar bazar, nikdo už o nich neuslyší. Trik starej snad 20 let, jen dneska už psaný sofistikovaněji, oni se učí, na rozdíl od kupujících, kterých je pořád blbejch dost. Kdyby to nefungovalo, už to dávno nedělají.

Vždyť píšu, že maximálně, tedy nanejvýš.

Jorge99

24.2.2021 22:48
Jorge99

XXX.XXX.98.171

sháním štěně a hledám všude , inzeráty bez telefonu a komunikace po emailu , s tím že telefon nenapíše bo je hluchoněmá atd.
na tyhle podvodníky by měl ihned dát blokaci inzertní ztranka

ps: škoda že se nemůžu osobně setkat s takovým člověkem , ( či dámou )

nejsem rasista !!! ale usi by to ta svině nerozchodila

Mstitel

29.3.2021 01:05
Mstitel

XXX.XXX.245.29

Dobrý večer, také jsem se divila, že jim to prochází. Ale ano. Protože s tím nikdo nic nedělá . Je jim to jedno, že někdo bláhově uvěří. A zaplatí. Stačí najít inzerát a nahlásit. Já to tak dělám. Začnu se zajímat a pak ho nahlásit jako podvodný a on zmizí. sice se tam objeví zase tak to udělám znovu. Nedám jim pokoj. Obrali kamarádku, která je sama s dvěmi dětmi. Chce to po nich šlapat! Nejvíce publikují Spěchá to.

Neregistrovaný uživatel

29.3.2021 11:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.148

Mstitel napsal(a):
Dobrý večer, také jsem se divila, že jim to prochází. Ale ano. Protože s tím nikdo nic nedělá . Je jim to jedno, že někdo bláhově uvěří. A zaplatí. Stačí najít inzerát a nahlásit. Já to tak dělám. Začnu se zajímat a pak ho nahlásit jako podvodný a on zmizí. sice se tam objeví zase tak to udělám znovu. Nedám jim pokoj. Obrali kamarádku, která je sama s dvěmi dětmi. Chce to po nich šlapat! Nejvíce publikují Spěchá to.

Když je bl ba

Tomka

9.4.2021 11:47
Tomka

XXX.XXX.215.222

Dobrý den,

Chceme si pořídit štěňátko bostonského teriéra a hledali jsme inzeráty na cz-pes.cz
Dostali jsme odpověď od emailové adresy borismoor12@gmail.com a chceme upozornit, že se pravděpodobně jedná o podvod.
Email nám přišel zřejmě přeložený Googlem, ale čeština není tak hrozná jako v ostatních případech, které jsem tady četla. Na první email jsme odpověděli a v druhém emailu už přišlo, že štěňata jsou zdarma, pouze musíme zaplatit za letenku 150 € a další informace o nás jako celé jméno, adresa, telefon, nejbližší letiště a město.
Na tento druhý email už jsme neodpověděli a tímto chceme upozornit ostatní na tuto emailovou adresu.

Hezký den

9.4.2021 15:12
Mí

XXX.XXX.237.189

Byl na to téma rozhovor s paní která takto naletěla a peníze i poslala. V TV, myslím loni. Podvod jako Brno...

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Kickiki

28.2.2022 10:52
Kickiki

XXX.XXX.168.217

Podvod se stenaty
angelamoore0215@gmail.com

Ahoj,

Jmenuji se Angela a píši vám ohledně štěňat pomeranianů, o která jste požádali.
Nejprve vám chci poděkovat za zájem, který máte o naše štěňátka, a chci vás ujistit, že nebudete litovat, že máte malé andílky jako domácí mazlíčky.
V současné době rozdáváme šest (6) čistokrevných štěňat pomeranian a jsou odčervená, očkovaná, čipovaná a se všemi doklady.
Mají perfektní zdravotní záznamy a přijdou se všemi, včetně některých hraček na hraní.
Níže je uveden stručný popis týkající se našich dostupných štěňat.

Arlo :::::::::::::: Muž (11 týdnů starý)

Zinni :::::::::::: Žena (11 týdnů stará)

Leo :::::::::::: Muž (11 týdnů starý)

Winston :::::::::::: Muž (11 týdnů starý)

Mel :::::::::::: Žena (11 týdnů stará)

Mira :::::::::::: Žena (11 týdnů stará)

K tomuto e -mailu jsou přiloženy fotografie štěňat a musíte je zkontrolovat a sdělit nám štěně, o které máte zájem.
Trváme na tom, že byste nám měli sdělit štěně (štěňata), o které máte zájem (jméno a pohlaví), abychom si pak mohli o štěňátkách (štěňátkách) promluvit a jak je budete mít.

Štěňátka přijdou s následujícím.

Startovací balíček
Hrajte hračky
Registrace tasso.
Deka
A dokument kupní smlouvy.

Naše štěňata jsou vychovávána v našem rušném domě s naším malým 8letým chlapcem, králíky a dalšími psy, a jsou tedy velmi dobře socializovaná. Rozdáváme je, protože potřebujeme pečující domovy, které se o ně velmi dobře postarají a poskytnou jim lásku, kterou si zaslouží.
Moje povaha práce mě nutí zůstat mimo domov tolik hodin (hodně cestování a štěňata mě nemohou sledovat všude, kam jdu)

Budeme tedy rádi, když nám poskytnete stručné informace o sobě.

Máte zkušenosti s chováním domácích mazlíčků ??

Jaká je vaše povaha práce ??

Máte děti??

Jste ženatý??

Máte zkušenosti s přepravou domácích zvířat ??

Nenechte se prosím ztrapnit, chceme jen vědět, jak bude nový ráj pro ty nejmenší vypadat.

Jedno štěně vás vyjde na 6000 Kč. 6000 Kč, které zaplatíte za jedno štěně, zahrnuje dopravu, která vám bude doručena do vašeho domu.

Pokud si tedy vezmete všechna štěňata (všech šest), pak zaplatíte 36 000 Kč.
Nacházíme se v Itálii a odtud budeme štěňata přepravovat. Abychom k vám mohli štěňata přepravit bez jakýchkoli problémů, budeme od vás potřebovat následující.

Jméno příjemce štěněte (jako ve vašem občanském průkazu nebo pasu)

Adresa domu (kam bude štěně doručeno doručovateli.)

Město a PSČ

Telefonní číslo

Nejbližší letiště k vašemu domu.

A také nám řekněte štěně, o které máte zájem, pokud neberete více než jedno štěně.

Pokud máme celou tuto adresu, vezmeme štěně na letiště a adresu použijeme k registraci štěněte (včetně dokladu o kupní smlouvě, který bude zpracován na vlastním oddělení letiště s pomocí vaší adresy).

Přijetí štěněte vám zabere maximálně 4 hodiny.
Budeme čekat, až si to znovu přečteme.

Dík

Angela a rodina

28.2.2022 11:01

Nejvíc se mi líbí "hrajte hračky"!

28.2.2022 11:26

Kdepak, nejlepší je "Nenechte se prosím ztrapnit". Vlastně sami dávají návod

Přidejte reakci