Na fejsu koluje informace, že má prý být u nás v ČR zřízená Animal Policie ČR. Prosím, nevíte někdo podrobnější informaci o co vlastně jde?
Status ze skupiny Občanská iniciativa ochránců na FCB aneb SOS pro PES:
Danuše Herpe Jungmannová
Včera v 15:44 · Upraveno
Přátelé, já se s vámi musím podělit o milou zprávu, která mi zatajila dech a která mi potvrdila, že ten boj (a zvláště ten tlak z Německa) přináší ovoce.
Gerhard mi teď napsal: Zdravím, dostal jsem na vas kontakt od Editky z Holandska a zároveň jsem předal kontakt na vas Renée. Te se povedlo tento týden vyjednat s premiérem CR možnost legislativních úprav zákonů ČR a podmínek pro vznik "Animal policie ČR" rada by se s vámi spojila...
(předpokládám, že jde o vážnou věc, když o tom jednal náš premiér, nikoliv o nějakou legraci viz sranda nick "Animal policajt" zde na ifauně).
lev
napsal(a):
A vy tomu jako věříte ?
Tak informace je jasná, čili já tomu věřím. Premiér Sobotka projednával s nějakou Renéé (to ale netuším kdo je - tuší to někdo?) legislativu na téma Animal Policie ČR. Co to bude, jak to bude, čím se bude ta policie zabývat, komu bude pomáhat a koho bude chránit...?
Popřemýšle la jsem o tom, že by se zakládala další policie jsem za svou osobu určitě na 100% cokoliv pomůže všem zvířtkum, ale manžel mě navedl na jednu věc a to, že máme všude měšťáky proč jim nedat větší pravomoc ohledně zvířatek, proč by měly jen vybírat pokuty a proč ne něco dělat pro ty zvířatka. Tak to je jen taková myšlenka nic víc v tom nehledejte. Dája a BB.
No, já bych si od toho asi až zas tak moc asi nesliboval, kopíruji z FB - "Danuše Herpe JungmannováObčanská iniciativa ochránců na FCB aneb SOS pro PES
16 hod · Upraveno ·
Přátelé, já se s vámi musím podělit o milou zprávu, která mi zatajila dech a která mi potvrdila, že ten boj (a zvláště ten tlak z Německa) přináší ovoce.
Gerhard mi teď napsal: Zdravím, dostal jsem na vas kontakt od Editky z Holandska a zároveň jsem předal kontakt na vas Renée. Te se povedlo tento týden vyjednat s premiérem CR možnost legislativních úprav zákonů ČR a podmínek pro vznik "Animal policie ČR" rada by se s vámi spojila..."
-
taky si myslíte, že z tohoto sdělení by mohlo v člověku vyvolat dojem, že díky "kontaktu" Gerharda, Editky a Renée a nakrásně Danuši, vznikne v ČR Animal policie? Emotikona smile
To se mi líbí · Sdílet
Zobrazeno uživateli (38)
To se líbí 4 uživatelům.
Paja Paja jojo
Včera v 11:25 · To se mi líbí · 1
Josef Sklenář..hlavně pak ta činnost v Německu je potřeba vyzdvihnout... I pro běžně vzdelaneho občana musí být jasné, že takto to nefunguje.. Ale jako manipulativni informace fakt dobrý
Včera v 11:27 · To se mi líbí · 5
Eva Pernová přesně tak Josef Sklenář - takto to opravdu nefunguje, ale jako "propaganda" pro méně chápavé ovečky ze stáda to musí vypadat velice líbivě a slibně
Včera v 11:31 · To se mi líbí · 5
Romana Rücker Wau ta Danuše bude asi Čarodějnice když umi takhle vládnout zákony
Včera v 11:31 · To se mi líbí · 5
Eva Pernová Romana Rücker a to nejenom zákony ale i premiérem
Včera v 11:32 · To se mi líbí · 2
Romana Rücker No právě.
Včera v 11:33 · To se mi líbí · 2
Eva Pernová taková novodobá "Jana Nagyová" - dnes již Nečasová
Včera v 11:35 · To se mi líbí · 6
Vlaďka Holcová Čarodějnice je každopádně
Včera v 12:47 · To se mi líbí · 2
Eva Pernová to by bylo docela hezký logo
Fotka uživatele Eva Pernová.
Včera v 13:43 · To se mi líbí · 2
Hana Krylova Hmm. Premiér nám bude legislativně upravovat zákony. To sou ale vjeci pani Nováková!
Včera v 13:45 · To se mi líbí · 4
Romana Rücker Mám taky fotku jen nevím abych neurazila ale me pobavila. Prosím pokud je to až moc smažu
Fotka uživatele Romana Rücker.
Včera v 13:46 · To se mi líbí · 3
Vlaďka Holcová Jako Čarodějnice UZ
Včera v 13:46 · To se mi líbí · 1
Eva Pernová Romana Rücker
Včera v 13:49 · To se mi líbí · 1
Hanka Ciklerová Promiňte...ale tečou mi slzy od smíchu...to se nedá komentovat Tak my si tu lámeme hlavu několik let jak to udělat, včetně právníků a senátorů. Oni zvednou telefon či co : hele premiére uděláme v Čr Policii Omlouvám se předem, klidně si mě někteří vymažte z přátel, ale tohle je moc Kdo mě nezná předseda Animals Cops
19 hod · To se mi líbí · 6
Eva Pernová Hanka Ciklerová - že je to neuvěřitelně neuvěřitelný, taky se musím přiznat že můj "první" dojem z té info mě docela rozesmál
19 hod · To se mi líbí · 1
Hanka Ciklerová jako takhle jsem se dlouho nezasmála fakt díky
19 hod · To se mi líbí · 2
Eva Pernová Hanka Ciklerová - Hani, ono je toho víc k pousmání, i když principielně to má občas "smutnej" podtext...
18 hod · To se mi líbí · 3
Hanka Ciklerová Já vím....
18 hod · To se mi líbí · 1
Marcela Parizek Herpes virus je velice obtížné a vracející se onemocnění ve formě boláků a vzniká obvykle u lidí, kteří prodělali neštovice. To jsou také boláky..vypadá to na epidemii vředů...
6 hod · To se mi líbí · 3
Hana Krylova Na pysku to ještě jde. Ale když se vyrazí jako pásák!
5 hod · To se mi líbí · 2
Ladislav Lacina Může se prý objevit i na rtech...
2 hod · To se mi líbí · 1.
lev
napsal(a):
A důkazy máte kde ? Jen toto tvrzení o němž ani nevíte kdo s kým ? On premier nemá nic jiného na starosti ?
Mne taky zajímají jakože důkazy, anebo lépe - další informace. zatím nic víc neexistuje, než toto prohlášení paní Danuše, že o Animal Policii jednal náš premiér. přijde mi to takové dost odvážné prohlášení, právě proto mne zajímá víc... ovšem, kde je víc?
kdo je Renneé? proč to vychází od německých nějakých lidí? proč jednaj němci - holanďani s našim premiérem o jakési Animal Policii, která má působit na území ČR?
mi to přijde takové zamlžené - prohlášení jedné osoby a nic konkrétního dál.
kateausten
napsal(a):
Mne taky zajímají jakože důkazy, anebo lépe - další informace. zatím nic víc neexistuje, než toto prohlášení paní Danuše, že o Animal Policii jednal náš premiér. přijde mi to takové dost odvážné prohlášení, právě proto mne zajímá víc... ovšem, kde je víc?
kdo je Renneé? proč to vychází od německých nějakých lidí? proč jednaj němci - holanďani s našim premiérem o jakési Animal Policii, která má působit na území ČR?
mi to přijde takové zamlžené - prohlášení jedné osoby a nic konkrétního dál.
Podle mne to bude v rovině jedna paní povídala a moc vážně bych to nebral. A myslím si, že nás tu žádné Renneé nespasí. Státních policajtů i městských máme dost a pravomoce mají dostatečné ve spolupráci s veterinární správou. Žádnou policii navíc asi nepotřebujeme - určitě ne placenou ze státní kasy.
malaga
napsal(a):
Podle mne to bude v rovině jedna paní povídala a moc vážně bych to nebral. A myslím si, že nás tu žádné Renneé nespasí. Státních policajtů i městských máme dost a pravomoce mají dostatečné ve spolupráci s veterinární správou. Žádnou policii navíc asi nepotřebujeme - určitě ne placenou ze státní kasy.
Tak povídají o tom už dvě paní. Plus tady tato viz obr.
kateausten
napsal(a):
Tak povídají o tom už dvě paní. Plus tady tato viz obr.
Tak jedna paní povídala nebo 3 neznámé paní povídaly, ono to vyjde asi na stejno. Také si myslím, že policajtů městských nebo státních máme dost. Takže si myslím, že další úředníky placené státem nepotřebujeme. Stačí, když se místo vypisování lístečků za špatné parkování a podobné buzerace začnou věnovat i jiné problematice. A animal policii mohou suplovat i veternáři z OVS a KVS - také mají při kontrole zvířat určité pravomoci a ve spolupráci s policií by to měllo být dostatečné.
Https://www.facebook.com/groups/343461922528664/permalink/346623518879171/
tady si to povídají :)
akorát já pořád mám dojem, že snahy udělat tady něco jak "zvířecí policii" jsou tu spíš proto, aby mohly některé paní beztrestně vnikat na soukromé pozemky, do domů, do bytů, a tam odebírat psy a štěňata a přeprodávat je u nás nebo ven
Kristy82
napsal(a):
Souhlasím... Myslím ze pravomocí policie, veterinární správy a odboru životního prostředí zde jsou... Jak ovšem funguji je věc druha... Ale nevím co by řešila další instituce... Lepší snad stávajícím upravit zákony.
Nefungují. Poslední případ, o kterém vím, že než se rozhoupaly, všechna zvířata, o která šlo, zemřela. V Brně-Bidlácích také KVS psům absolutně nepomohla v ničem. A těchto případů je mraky. Nejsou schopni zatočit ani s takovými lidmi, kteří opakovaně množí psy a nechávají je dojít do tak zubožených stavů, že uhynou. Kotrola KVS, která proběhne "v pořádku" je absolutně neprůkazná, protože tento výsledek znamená ve skutečnosti širokou škálu stavu zvířat - od opravdu v pořádku až po zvíře před smrtí. Dobrý výsledek kontroly KVS nemá absolutně žádnou vypovídací hodnotu o stavu zvířete a péči o něho.
Ty případy jsou opakované, existuje více méně pár výjimek, které se váží na některé konkrétní kontrolory. Takže není jediný důvod tuto pravomoc jako celek KVS nechávat.
tyrana.zvirata
napsal(a):
Nefungují. Poslední případ, o kterém vím, že než se rozhoupaly, všechna zvířata, o která šlo, zemřela. V Brně-Bidlácích také KVS psům absolutně nepomohla v ničem. A těchto případů je mraky. Nejsou schopni zatočit ani s takovými lidmi, kteří opakovaně množí psy a nechávají je dojít do tak zubožených stavů, že uhynou. Kotrola KVS, která proběhne "v pořádku" je absolutně neprůkazná, protože tento výsledek znamená ve skutečnosti širokou škálu stavu zvířat - od opravdu v pořádku až po zvíře před smrtí. Dobrý výsledek kontroly KVS nemá absolutně žádnou vypovídací hodnotu o stavu zvířete a péči o něho.
Ty případy jsou opakované, existuje více méně pár výjimek, které se váží na některé konkrétní kontrolory. Takže není jediný důvod tuto pravomoc jako celek KVS nechávat.
Že špatně fungují to je druhá věc, ale žádnou další animal policii placenou státem nepotřebujeme - stačí když se městští strážníci budou zajímat i o jiné věci než dávat lístačky za stěrače, nandavání botiček na auto a a měření rychlosti, občas mohou dělat i něco jiného. Žádnou další polici a instituce nepotřebujeme. Veterináři na veterinárních správách by také občas mohli hnout prdelí a udělat něco pro zvířata.
manako
napsal(a):
Že špatně fungují to je druhá věc, ale žádnou další animal policii placenou státem nepotřebujeme - stačí když se městští strážníci budou zajímat i o jiné věci než dávat lístačky za stěrače, nandavání botiček na auto a a měření rychlosti, občas mohou dělat i něco jiného. Žádnou další polici a instituce nepotřebujeme. Veterináři na veterinárních správách by také občas mohli hnout prdelí a udělat něco pro zvířata.
Přece nikde netvrdím, jak to má být placené. A kdyby ano, tak o to méně by měla dostat KVS, které by se pravomoc vzala. Není důvod na KVS živit lenochy dál, on už není důvod živit je tam teď.
Ano, všichni by mohli hnout pozadím, ale skoro nikdo nehne. V tomto případě by AP pomoct mohla, pokud by to fungovalo jiným způsobem, než přes státní zaměstnance v tom smyslu, jak to nefunguje nyní. Stačí se podívat do států, kde to funguje, a poučit se tam. Není důvod stále vymýšlet nějaké "české cesty", těch tu už od 1989 máme dost a vedou akorát tak do pr...
tyrana.zvirata
napsal(a):
Přece nikde netvrdím, jak to má být placené. A kdyby ano, tak o to méně by měla dostat KVS, které by se pravomoc vzala. Není důvod na KVS živit lenochy dál, on už není důvod živit je tam teď.
Ano, všichni by mohli hnout pozadím, ale skoro nikdo nehne. V tomto případě by AP pomoct mohla, pokud by to fungovalo jiným způsobem, než přes státní zaměstnance v tom smyslu, jak to nefunguje nyní. Stačí se podívat do států, kde to funguje, a poučit se tam. Není důvod stále vymýšlet nějaké "české cesty", těch tu už od 1989 máme dost a vedou akorát tak do pr...
Jo, ale aby to nefungovalo, že nová animal policie psy odebere ( nahrnuli by se tam lidé co se angažují v organizacích teď a se psy kšeftují ), a pak si některé z nich u plemen o které je zájem budou soukromě prodávat a vylepšovat si tak jednotlivci pod rouškou dobročinnosti svůj rozpočet, jako se to děje teď. Známe povahy některých čecháčků. Morální kodex těchto, zachránců, z animal policie by musel, být úplně jiný než je u nás dnes.
manako
napsal(a):
Jo, ale aby to nefungovalo, že nová animal policie psy odebere ( nahrnuli by se tam lidé co se angažují v organizacích teď a se psy kšeftují ), a pak si některé z nich u plemen o které je zájem budou soukromě prodávat a vylepšovat si tak jednotlivci pod rouškou dobročinnosti svůj rozpočet, jako se to děje teď. Známe povahy některých čecháčků. Morální kodex těchto, zachránců, z animal policie by musel, být úplně jiný než je u nás dnes.
Morální kodex národa je naprostá katastrofa. Stačí se podívat na zdejší diskuzi. Takže s lepším materiálem se počítat nedá a musí se pracovat s tím, co je.
Každopádně je pro mě přijatelnější, když si někdo bude cíleně vybírat to, co je snadněji umístitelné, a za starost o to si vybere poplatky, než aby i tahle zvířata chcípala dál u nějakých hajzlů. Vám to asi tak nepřipadá, pokud tomu dobře rozumím. Čili Vy upřednostníte bídný život těch zvířat před podle Vás jakýmsi imaginárním finančním prospěchem ochranářů. Rozumím tomu dobře, ano?
scylla
napsal(a):
AP zvířata odebere a co dál? Kam je dá? Kdo bude jejich výživu a ošetření financovat? V tom je tady u nás problém. V mnoha případech by šli do stejných nebo někde i horších podmínek, než ze kterých byla odebrána.
Zeptej se manaka, ten má evidentně odpověď - nikdo to nebude financovat, bude se na tom vydělávat!
A teď vážně: máš pravdu, tohle problém je. Financování zničených zvířat je náročné. Každopádně nyní se ta zvířata dostávají ven taky a lidi se snaží starat. Takže to prostě budou dělat dál. Akorát s tím, že bude usnadněný odchod těch zvířat ze špatných podmínek.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Není nad to, se před spaním dobře zasmát. Zdravím Editku, Reneé a samozřejmě premiera Sobotku !
tyrana.zvirata
napsal(a):
Zeptej se manaka, ten má evidentně odpověď - nikdo to nebude financovat, bude se na tom vydělávat!
A teď vážně: máš pravdu, tohle problém je. Financování zničených zvířat je náročné. Každopádně nyní se ta zvířata dostávají ven taky a lidi se snaží starat. Takže to prostě budou dělat dál. Akorát s tím, že bude usnadněný odchod těch zvířat ze špatných podmínek.
Není třeba žádná nová policie, spíše asi kvalitní nové útulky financované městy a pod kontrolou měst a obcí - ne soukromé útulky, tam je pravda, že se s odebranými zvířaty zase mnohdy soukromě kšeftuje. A podmínky jsou v některých také dost otřesné, takže by to bylo z louže pod okap.
tyrana.zvirata
napsal(a):
"usnadněný odchod těch zvířat ze špatných podmínek." si ale bohužel ti aktivisté, kteří tady volají po nějaké "animal policii" mnohdy představují tak, že budou beztrestně vnikat na cizí pozemky a odebírat psy jak se jim zamane. A toto je dost nebezpečné, navíc když známe jak to chodí. A netvr´dte tady pořád dokola, jak je "financování zničených zvířat náročné". Na to jdou na účty oesek peníze od dárců... plus ještě si oesko vybere tučný adopční poplatek včetně peněz za transport zvířete někam k novému majiteli. Tak se to dělá, to je neoddiskutovatelné. Kritiky za vysoké AP máte dost všude na netu vč. diskuzí tady na ifauně
Před pár dny jsme měla hovor s veterinárním lékařem a ten mi potvrdil, že mnohdy záchranářky vyžadují nesmyslné a drahé a neperspektivní operace na psech a kočkách jen proto, že prostě na to "mají peníze". Aktivistky požadují operace ikdyž prognóza, že se z toho zvíře dostane, je velmi špatná. Svojeho psa by nechali s takovou diagnózou uspat, ale psa z útulku nechají operovat jen proto, že prostě na to jsou peníze od dárců na účtě. Vůči zvířatům je toto kruté, vůči dárcům nezodpovědné. Jediné možná plus z toho našeho celkem smutného hovoru bylo zjištění, že veterináři takových aktivistek taky mají už plné zuby.
bilusik
napsal(a):
Není třeba žádná nová policie, spíše asi kvalitní nové útulky financované městy a pod kontrolou měst a obcí - ne soukromé útulky, tam je pravda, že se s odebranými zvířaty zase mnohdy soukromě kšeftuje. A podmínky jsou v některých také dost otřesné, takže by to bylo z louže pod okap.
Názorů, s kterýma souhlasím, je tady víc, ale tento vše přesně vystihuje
ainu
napsal(a):
Ze by se ledy hnuly?
Http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/poslanci-jdou-do-boje-proti-mnozirnam-psu-pomoci-ma-povinna-registrace-1458523.
Ten váš link nejede, tady by to snad mělo být ok
http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/1458523.
bilusik
napsal(a):
Hezká teorie. Praxe je taková, že útulky pod kontrolou měst jsou často ty nejhorší. Ať už z hlediska financování, tak z hlediska péče o zvířata.
Tak my se tady dohaduje zda zvířecí policie může nebo nemůže vzniknout a ona už prý vznikla vloni!
Nechapu stále lidi co si mysli ze zřízením nové instituce se něco zmeni... Základ je v zákonech, které musí umožnit rychle odebrání týraného zvířete, pokryt další nutnou peci a stanovit co se zvířetem dále, potrestáni viníka a opatření proti zneužití pravomocí. To ze dnes to nefunguje je zejména díky nesmyslné byrokracii která vše komplikuje nad únosnou míru a proto lidé co by měli konat nekonají. A nebo konají ale jejich snaha pokud není oprena o kvalitní zákon jde vniveč při prvním setkání se soukromým právníkem.
tyrana.zvirata
napsal(a):
Hezká teorie. Praxe je taková, že útulky pod kontrolou měst jsou často ty nejhorší. Ať už z hlediska financování, tak z hlediska péče o zvířata.
Já mám zkušenost opačnou, nejhorší jsou některé soukromé. A jejich provozovatelky z této činnosti dost často žijí - je to podobné jako v množárnách odkud štěňata a psy odebrali. Týraná zvířata dají mnohdy do soukromého útulku, kde jsou obdobné podmínky jako v množírně a majitellky soukromého útulky se na odebraných zvířatech snaží hlavně si něco vydělat - a často na odebraných zvířatech lukrativních módních plemen množí další štěňata pro svůj zisk. Takže píšete pěkné nesmysly. Městské útulky na odebraných psech módních plemen nemnoží cíleně štěňata na další prodej. Mnohé soukromé útulky = množárny bezpapíráků - pod rouškou útulku množí i další bezpapíráky dobře prodejných plemen na prodej.
kateausten
napsal(a):
"usnadněný odchod těch zvířat ze špatných podmínek." si ale bohužel ti aktivisté, kteří tady volají po nějaké "animal policii" mnohdy představují tak, že budou beztrestně vnikat na cizí pozemky a odebírat psy jak se jim zamane. A toto je dost nebezpečné, navíc když známe jak to chodí. A netvr´dte tady pořád dokola, jak je "financování zničených zvířat náročné". Na to jdou na účty oesek peníze od dárců... plus ještě si oesko vybere tučný adopční poplatek včetně peněz za transport zvířete někam k novému majiteli. Tak se to dělá, to je neoddiskutovatelné. Kritiky za vysoké AP máte dost všude na netu vč. diskuzí tady na ifauně
Před pár dny jsme měla hovor s veterinárním lékařem a ten mi potvrdil, že mnohdy záchranářky vyžadují nesmyslné a drahé a neperspektivní operace na psech a kočkách jen proto, že prostě na to "mají peníze". Aktivistky požadují operace ikdyž prognóza, že se z toho zvíře dostane, je velmi špatná. Svojeho psa by nechali s takovou diagnózou uspat, ale psa z útulku nechají operovat jen proto, že prostě na to jsou peníze od dárců na účtě. Vůči zvířatům je toto kruté, vůči dárcům nezodpovědné. Jediné možná plus z toho našeho celkem smutného hovoru bylo zjištění, že veterináři takových aktivistek taky mají už plné zuby.
Zaprvé, jednání přímo s premiérem o změně legislativy a s tím souvisejícím vznikem úřadu/útvaru, který by měl pravomoce úřední osoby...to chce mít silnou lobby
Nemyslím si, že něco jako "animal policie", ať je to cokoliv, vznikne v čr - ta změna legislativy, by musela být značná, nebo jejich pravomoce, tak malé, že by to nemělo smysl je zřizovat.
Ani teď není jednoduché přijít na "množírny" a dokázat jim to. Jádro pudla leží naprosto jinde, PČR, natož městská policie, nemůže jen tak bez povolení nakráčet do bytu a zjišťovat, jestli tam je/není "množírna"...tzn., nebojte se, že někdo bude vnikat na cizí pozemek a zabírat psi, sice něco podobného už tu bylo, ale to se zvířata "znárodnila".
Www.cmku.cz - dokumenty - poslední zápis z P ČMKU ! - tady máte dostatečnou odpověď.
lev
napsal(a):
Www.cmku.cz - dokumenty - poslední zápis z P ČMKU ! - tady máte dostatečnou odpověď.
Zpráva z jednání „Kulatý stůl k problematice Zájmových chovů“
Jednání sezvala pí poslankyně MUDr. Gabriela Pecková ve spolupráci s Podvýborem pro myslivost a poslanec marek Černoch, člen Ústavně právního výboru poslanecké sněmovny. Jednání se konalo v Poslanecké sněmovně dne 17. února 2015.
Kulatého stolu se zúčastnili mimo poslanců zástupci MZe, SVS, Ústavu veřejného veterinářství, ochrany zvířat a Welfare z Brna, Odboru hospodářské kriminality Policejního prezidia ČR, KVL, soukromí veterinární lékaři a představitelé některých organizací zaměřených na ochranu zvířat. Účastníci by sedali rozdělit na aktivní a pasivní. První kategorie měla možnost 15 - ti minutového příspěvku. ČMKU byla zařazena mezi aktivní účastníky. Snahou našeho příspěvku bylo vysvětlení kynologických předpisů v otázce welfare psů a přístupu k množírnám a překupnictví psů. Zároveň bylo upozorněno na to, že vyhláška, která řeší ochranu psů při chovu, nemá obecnou platnost a vztahuje se pouze na organizované chovatele a chovatele s živnostenským listem.
V příspěvcích zazněla celá řada názorů motivovaných hlavně situací okolo „množíren“. Padaly návrhy na různá opatření, nejčastěji pak požadavek na povinné identifikační označení všech psů a možnost případných postihů při nekorektním jednání vůči zvířatům obecně a psům zvláště. Přítomní zástupci státních organizací a parlamentu většinu návrhu zpochybnili jako obtížně proveditelné a finančně přespříliš náročné.
Byla snaha vytvořit pracovní skupinu schopnou se problematikou zabývat s tím, že místo ve skupině by měla mít i ČMKU a to zvláště z pohledu ochrany vlastních chovatelů. Byl vznesen požadavek na Mze, s tím, že není věnovaná dostatečná pozornost propagaci správného přístupu k chovu psů a to nejen z pohledu chovatelů, ale i z pohledu nabyvatelů štěňat. Vladimíra Tichá
Jediné co z toho je jasné, že zástupci státních organizací a parlametu nechtějí čipování a registr.
... Jediné co z toho je jasné, že zástupci státních organizací a parlametu nechtějí čipování a registr... No, to množírny bezpapíráků také nechtějí, aby museli čipovat svá štěňata před prodejem jako to dělají chovatelé s PP - takže to jim jen zase pěkně nahráli. Je vidět, že o tom rozhodují zase lidé co o tom nemají páru. Ponvinné značení všech štěňat bez PP rovnou u množitele ( na množitele bezpapíráků ) ještě před prodejem to by byl bič na množírny a zdanění jejich činnosti finančním úřadem. Hned by se vědělo kolik Jouda z Horní nebo Dolní odchoval na kšeft štěňat rádoby plemen bez PP, a jestli podal daňové přiznání ze svojí stále se opakující činnosti, na kterou má mít ŽL a dělat daňové přiznání. Tak to co by na množitele bezpapíráků jediné asi účinně platilo zase neudělají.
kateausten
napsal(a):
Bohužel je na tom hodně pravdy. Aktivistky jsou schopné po vetovi vyžadovat očkování, odčervení, čipování a kastraci zvířete ze špatných podmínek v řádu dnů nebo nejlépe ve stejný den, vyžadují kastrace štěňat a s těmi nesmyslnými zákroky máte bohužel také pravdu, viz chudák rtw Doriánek, berňák Amigo a dost dalších. Ale jen slušní vetové mají aktivistek plné zuby, ti ostatní z toho mají dobrý kšeft.
bilusik
napsal(a):
... Jediné co z toho je jasné, že zástupci státních organizací a parlametu nechtějí čipování a registr... No, to množírny bezpapíráků také nechtějí, aby museli čipovat svá štěňata před prodejem jako to dělají chovatelé s PP - takže to jim jen zase pěkně nahráli. Je vidět, že o tom rozhodují zase lidé co o tom nemají páru. Ponvinné značení všech štěňat bez PP rovnou u množitele ( na množitele bezpapíráků ) ještě před prodejem to by byl bič na množírny a zdanění jejich činnosti finančním úřadem. Hned by se vědělo kolik Jouda z Horní nebo Dolní odchoval na kšeft štěňat rádoby plemen bez PP, a jestli podal daňové přiznání ze svojí stále se opakující činnosti, na kterou má mít ŽL a dělat daňové přiznání. Tak to co by na množitele bezpapíráků jediné asi účinně platilo zase neudělají.
Ano. To by bylo účinné a ne zas tak komplikované řešení.
bilusik
napsal(a):
Souhlasím. Ono jediné a velmi jednoduché řešení tohoto problému by podle mne bylo, kdyby všechny aktivity kolem psů byly zahrnuty striktně pod živnostenský list.
V případě chovatelů (s pp i bez pp) činnost volná - Chov psů. Kdo ještě nemá ŽL (z chovatelů pod ČMKU) tak by si ho musel chca nechca vyřídit.
A v případě oesek, které se zabývají "záchranou" psů a následným přeprodejem k novým majitelům do adopcí, tak striktně ŽL na činnost vázanou Obchod se zvířaty ze zájmových chovů. Tím by se zamezilo i neodbornému nakládání se psy, jak se v oeskách ve většíně případů děje.
Čipování a registrace pak už je jen pouhý detail, protože evidenci - přesnou evidenci pohybu konkrétního zvířete, by si museli vést všichni.
kateausten
napsal(a):
Souhlasím. Ono jediné a velmi jednoduché řešení tohoto problému by podle mne bylo, kdyby všechny aktivity kolem psů byly zahrnuty striktně pod živnostenský list.
V případě chovatelů (s pp i bez pp) činnost volná - Chov psů. Kdo ještě nemá ŽL (z chovatelů pod ČMKU) tak by si ho musel chca nechca vyřídit.
A v případě oesek, které se zabývají "záchranou" psů a následným přeprodejem k novým majitelům do adopcí, tak striktně ŽL na činnost vázanou Obchod se zvířaty ze zájmových chovů. Tím by se zamezilo i neodbornému nakládání se psy, jak se v oeskách ve většíně případů děje.
Čipování a registrace pak už je jen pouhý detail, protože evidenci - přesnou evidenci pohybu konkrétního zvířete, by si museli vést všichni.
Tak chovatelé s PP podléhají povinnému značení a centrální evidenci na PK už teď.
Jenom ten povinný žl - ono se to kapku tluče s chovatelskými řády, jak FCI, tak ČMKU, protože ty oba chovatelům přímo zakazují komerční chov.
kateausten
napsal(a):
Nebylo by to jednoduché a ani levné řešení (zvýšení důchodů, protože z chovatelů v důchodovém věku by byli pracující důchodci, podobné u invalidního důchodu, komplikace s vyplácením dávek v době mateřské dovolené atd).
Z těchto a nejspíše i více důvodů žádná zájmová činnost nemůže být vázaná na žl, protože je to komplikace v zákoníku práce a nejspíš i obchodním právu.
Nejsem sice expert na tyto oblasti, ale pokud by byl chov vázaný na žl, jak by se naložilo se zaměstnanci podléhajicím §303 zákoníku práce ?
samain
napsal(a):
Tak chovatelé s PP podléhají povinnému značení a centrální evidenci na PK už teď.
Jenom ten povinný žl - ono se to kapku tluče s chovatelskými řády, jak FCI, tak ČMKU, protože ty oba chovatelům přímo zakazují komerční chov.
Jenže zákony CZ jsou těmto organizacím nadřazené a pokud mám chov jako hobby, nemám zisk, neživí mě chov, to neznamená, že nemůžu mít ŽL. Nemám hlavní činnost.
manako
napsal(a):
Já mám zkušenost opačnou, nejhorší jsou některé soukromé. A jejich provozovatelky z této činnosti dost často žijí - je to podobné jako v množárnách odkud štěňata a psy odebrali. Týraná zvířata dají mnohdy do soukromého útulku, kde jsou obdobné podmínky jako v množírně a majitellky soukromého útulky se na odebraných zvířatech snaží hlavně si něco vydělat - a často na odebraných zvířatech lukrativních módních plemen množí další štěňata pro svůj zisk. Takže píšete pěkné nesmysly. Městské útulky na odebraných psech módních plemen nemnoží cíleně štěňata na další prodej. Mnohé soukromé útulky = množárny bezpapíráků - pod rouškou útulku množí i další bezpapíráky dobře prodejných plemen na prodej.
Velmi se mýlíte. A, prosím, jmenujte konkrétní lidi a konkrétní útulky. Děkuji.
tyrana.zvirata
napsal(a):
Vůbec se nemýlí, je to známá věc, že se mnohdy v soukromých útulcích i bezpapíráci na kšeft u dobře prodejných plemen množí a odebrané psy prodávají a prašulky jdou do vlastní kapsy a ne do útulku. A vy tu také žádné konkrétní útulky nejmenujete.
tyrana.zvirata
napsal(a):
Vy už jste trapná až na půdu s tím obhajování oesek, která údajně zachraňujou pejsky. Jestli potřebujete konkrétní jména osob, která se na tom odporném kšeftu se psy podílejí tak ty najdete velmi rychle v té vaší fejsbukové skupince "Občanská iniciativa ochránců na FCB aneb SOS pro PES".
Tyrana.zvirata - Pozemšťanko Evo Neureiterová - že vám není hanba
Další ztracený pes
https://www.facebook.com/groups/343461922528664/permalink/347566138784909/
jiný účet SOS for Pets u veřejné sbírky než sbírkový účet schválený Krajským úřadem, který veřejnou sbírku povolil
https://www.facebook.com/groups/343461922528664/permalink/347627075445482/
(Fb skupina Občanská iniciativa SOS pro PES - bez cenzury).
kateausten
napsal(a):
Tyrana.zvirata - Pozemšťanko Evo Neureiterová - že vám není hanba
Další ztracený pes
https://www.facebook.com/groups/343461922528664/permalink/347566138784909/
jiný účet SOS for Pets u veřejné sbírky než sbírkový účet schválený Krajským úřadem, který veřejnou sbírku povolil
https://www.facebook.com/groups/343461922528664/permalink/347627075445482/
(Fb skupina Občanská iniciativa SOS pro PES - bez cenzury).
Kdyby blbost kvetla, tak někteří budou jak botanická zahrada. Kubíček je v pořádku, ztracený není a má se dobře. Ale pssst, to je tajný, to se nesmí říkat, aby se dál mohly šířit konspirační teorie.
Já už fakt nevím, jestli je ta vaše grupa ještě k smíchu nebo už jen k pláči.
bilusik
napsal(a):
Vůbec se nemýlí, je to známá věc, že se mnohdy v soukromých útulcích i bezpapíráci na kšeft u dobře prodejných plemen množí a odebrané psy prodávají a prašulky jdou do vlastní kapsy a ne do útulku. A vy tu také žádné konkrétní útulky nejmenujete.
Známá věc je například i to, že špenát má hodně železa. Akorát že to není pravda, no.
lev
napsal(a):
Jenže zákony CZ jsou těmto organizacím nadřazené a pokud mám chov jako hobby, nemám zisk, neživí mě chov, to neznamená, že nemůžu mít ŽL. Nemám hlavní činnost.
Pokud mám chov jako hobby, nemám zisk a neživí mně, nepotřebuji ŽL.
Stačí přiznat ke zdanění vrh.
V dánsku to třeba takto ošetřené mají. CHovatelé "koníčkáři", jsou odděleni od chovatelů profesních, které chov psů živí.
Ti pak mají mnohem přísnější podmínky, musí mít schválená chovatelská nzařízení například.
Podobně je to ve Francii.
A hlavně - štěňata jsou povinně značena (u chovatele) a evidována, což je tady zdá se, z jakéhosi záhadného důvodu, nepřekonatelný problém.
Zákon o dani z příjmu nezná pojem zájmový (hobby) chov, to pouze rozlišuje veterinární zákon ve vztahu ke kontrolám.
Příjem za prodaná štěňata je ostatním příjmem podle § 10, odst.1, pís.a.
Pokud příjem (cena prodejní) přesáhne 30000 Kč. Ne zisk, jak si často pletete.
Uvádějte zde pouze to, co je pravda, nedělejte ze sebe chytřejší než jste.
Podle tohoto zákona daní všichni chovatelé čehokoliv. Psi nemají vyjímku.
tyrana.zvirata
napsal(a):
Známá věc je například i to, že špenát má hodně železa. Akorát že to není pravda, no.
Ale toto je pravda. Pokud o tom nic nevíš, neznamenáné, že to tak není. Stejně jako s těma daněma a přijmem nad 30 tisc. Pravda je oboje - i ty povinné daně při příjmu na d 30 tisíc i s těmi některými soukromími útulky, kde prodávají psy a množí štěňata a zisk jde do soukromé kapsy provozovatelům soukromého, útulku,. Že někdo něco nezná a neví, že to tak je neznamená, že to tak není.
tyrana.zvirata
napsal(a):
Kdyby blbost kvetla, tak někteří budou jak botanická zahrada. Kubíček je v pořádku, ztracený není a má se dobře. Ale pssst, to je tajný, to se nesmí říkat, aby se dál mohly šířit konspirační teorie.
Také si myslím.
tyrana.zvirata
napsal(a):
Botanická zahrado, ty jsi spíš k pláči.
krasnapepina
napsal(a):
Zákon o dani z příjmu nezná pojem zájmový (hobby) chov, to pouze rozlišuje veterinární zákon ve vztahu ke kontrolám.
Příjem za prodaná štěňata je ostatním příjmem podle § 10, odst.1, pís.a.
Pokud příjem (cena prodejní) přesáhne 30000 Kč. Ne zisk, jak si často pletete.
Uvádějte zde pouze to, co je pravda, nedělejte ze sebe chytřejší než jste.
Podle tohoto zákona daní všichni chovatelé čehokoliv. Psi nemají vyjímku.
Ale já přece nikde nepíšu, že příjem ze štěňat není třeba danit.
Píšu že ho lze zdanit právě jako jednorázový příjem. Není tudíž třeba, aby hobby chovatel měl ŽL.
Takže vlk (zákon) se nažere a koza (chovatelské řády) zůstane celá.
tyrana.zvirata
napsal(a):
Proč je tajný kde je Kubíček? Oeska si předávají psy na tajňačku? Co to jsou za metody? Tohleto vás baví dělat z lidí blbce?
Eva Pernová
Prosím o sdílení! Hledám dvouletého psa Kubíčka. Kubík byl v prosinci 2014 svěřen do dočasné péče organizaci dočasky.cz. Od té doby přestala tato organizace komunikovat s majitelkou psa i se mnou. Zjistila jsem, že se nachází v Jablonci nad Nisou, tam jeho "stopa" končí. Paní, co jej měla u sebe jej již nemá a nikdo nechce říct, kde Kuba je. Moc vás prosím, pomozte mi jej najít, jsem zoufalá, protože nevím, co s ním je, děkuji.
Zobrazeno uživateli (33)
Ladislav Lacina Tohle přece musí skončit?! Aby se ztráceli psy!
15 hod · To se mi líbí · 1
Paja Paja hmm zase nějaká spojitost?
Ladislav Lacina To nevím, ale vypadá to na stejný postup jako u hledání GASTONa, který byl předám do dočasné péče, v té není a jeho pobyt se tají !? Kde to jsme?
15 hod · To se mi líbí · 3
Ladislav Lacina Podat TO na Policii ČR. Organizace musí vést evidenci zvířat odkud a kam je předaly podle zákona 246/1992Sb.
15 hod · Upraveno · To se mi líbí · 2
Eva Pernová Ladislav Lacina - za tu chvíli co jsem to sem dala jsem dostala neuvěřitelné informace, které rozhodně nenechám bez povšimnutí a myslím, že "mafie", která cíleně vyhledává a obchoduje se psy se rpozšíří o další subjekty...TO bude to první co udělám
15 hod · To se mi líbí · 6
Otto Nešpor Docela častý jev.Pes jd do dočasky pár lidí se poplácá po zádech, několik komentu"ty jsi zlatíčko" a za psem se zavře voda.
13 hod · To se mi líbí · 5
Eva Pernová Otto Nešpor - nikdy bych nevěřila že ten, komu jsem Kubíčka dala je součástí něčeho o čem všichni víme, kdybych měla Kubíčka hledat a najít na druhém konci světa, tak to udělám a pak...to se nechte překvapit - myslím, že mě někdo hodně moc podcenil.
13 hod · To se mi líbí · 7
Marcela Parizek Otto Nešpor toho jsem si taky všimla. Tisíckrát mě napadlo kde ti psi vlastně jsou ? Všichni jsou užasní růžoví a sluníčkoví, ale kde ty údajné stovky psů jsou ?
13 hod · To se mi líbí · 4
Otto Nešpor Evo to jsou ty dočasky od Břeclavy?
13 hod · To se mi líbí · 2
Eva Pernová Marcela Parizek - jsou přeprodáni, až přijde správný čas, zveřejním věci, ze kterých bude pár lidem ouzko, ale ještě chvíli počkám, ten čas přijde, nebojte
Eva Pernová Otto Nešpor - ano, odsud otto
13 hod · To se mi líbí
Marcela Parizek Počkám si opravdu ano
Ladislav Lacina Pokud se setkáte s podobným jednáním a dojdete k závěru, že by se mohlo jednat o trestní čin, obracejte se na zvlášní útvar Policie ČR, který je pro tyto případy zřízen.
uskpv.ohk.net@pcr.cz
pan Nosek nebo pan Plesl
ohk.net
uskpv.ohk.net
13 hod · To se mi líbí · 3
Otto Nešpor To jsme si Marcelo všimli stejně, když čtu kolik stovek psů kdo umístil tak vždycky je mě těch psů líto.Každý kdo pomáhá ví že není jednoduché najít dobré místo.
13 hod · To se mi líbí · 8
Marcela Parizek No právě Otto, vím co dá práce najít domov jednomu nebo dvěma. Umístit byť jen 20 si už představuji velmi těžko. A taky vím o čem mluvím..dělala jsem to 10 let v 90 letech psy i kočky. Byla to cesta trnitá, obtížná a zabírala desítky hodin práce. Dnes...Zobrazit více
Martina Filípkova Kotlárová To je ten fešák, na stránkach ho ale nabízejí k adopci
8 hod · To se mi líbí · 2
Hana Krylova Taky by mně zajímalo, co se s těmi psy děje.
3 hod · To se mi líbí · 1
Diskuse - obrázek
T ak co nám k tomu Eva asi řekne? Kolik těch důkazu ještě chcete, no nevím jak tohle vaše slavná Danuš vysvětlí! Na to že je taková odbornice při dodržování všech platných zákonů a předpisů v ČR a nehledě, že vminulosti pokutu z MV již jednou za nepovolenou sbírku dostala.
samain
napsal(a):
Píšu že ho lze zdanit právě jako jednorázový příjem. Není tudíž třeba, aby hobby chovatel měl ŽL.
Problém je ten, že množitelé bezpapíráků nikdo z nich nedaní, protože štěňata nejsou nikde evidovaná jako v chovu s PP, tak tam jedou na černo. Což by právě povinné značení ( třeba to čipování ) a registrace v nějakém registru všech štěňat hned u chovatele ( i těch bez PP ) mohlo změnit. Už by i množitelé bezpapíráků přestali být anonymní a vědělo by se kolik vyprodukují za rok vrhů a štěňat a jestli dělali a podávali daňové přiznání ze svých příjmů převyšujících 30 tisíc Kč za rok..
bilusik
napsal(a):
Ale toto je pravda. Pokud o tom nic nevíš, neznamenáné, že to tak není. Stejně jako s těma daněma a přijmem nad 30 tisc. Pravda je oboje - i ty povinné daně při příjmu na d 30 tisíc i s těmi některými soukromími útulky, kde prodávají psy a množí štěňata a zisk jde do soukromé kapsy provozovatelům soukromého, útulku,. Že někdo něco nezná a neví, že to tak je neznamená, že to tak není.
No, tak sichr. A to říká někdo, kdo stanovuje u psa diagnózu na dálku, aniž by psa kdykoliv viděl, a zároveň pomlouvá veterináře, kteří psa mají v péči a případně ho léčí úspěšně již drahnout dobu. Jojojo, Ty jsi vždy byla seriozní zdroj informací.
Co se týče špenátu, tak na přelomu 19. a 20. století se někdo seknul v desetinné čárce, ty pravdo. A od té doby se to mylně traduje.
A co se týče těch útulků, tak samozřejmě jsou různé přístupy různých útulků a o.s.ek, ale takhle zjednodušeně, jak to tu píšete vy, to prostě není pravda.
A že má někdo za zisk platit daně? No, má. Ale co to má nyní společného s tím, jestli množí zvířata soukromé nebo dozorované útulky obcemi? Už jenom tohle prvotní rozdělení je nesmyslné. Protože mnoho těch útulků, kam dávají obce zvířata, jsou soukromé. A bordel nebo pořádek je v nich různý zcela nehledě na to, jestli na to, zda dostávají od obcí příspěvky nebo nedostávají.
Proto jsem Ti psala, ať jmenuješ konkrétní útulky a lidi. Protože blábolit něco obecně je sice dobré, ale kolem psích zařízení je taková rozmanitost, že tak jednoduše zobecňovat, jak činíš, nejde. Například já vím o dvou útulcích naprosto katastrofálních, které vedou veterináři! Jsou(byly) dotovány městem a naprosto se to na nich kladně neprojevilo - ani veterinární vzdělání majitelů ani jistý příjem od obcí. Se zařízeními provozovanými mnoha o.s.ky, na které tu plivete, se to absolutně nedalo srovnat naprosto v ničem.
kateausten
napsal(a):
Proč je tajný kde je Kubíček? Oeska si předávají psy na tajňačku? Co to jsou za metody? Tohleto vás baví dělat z lidí blbce?
Eva Pernová
Prosím o sdílení! Hledám dvouletého psa Kubíčka. Kubík byl v prosinci 2014 svěřen do dočasné péče organizaci dočasky.cz. Od té doby přestala tato organizace komunikovat s majitelkou psa i se mnou. Zjistila jsem, že se nachází v Jablonci nad Nisou, tam jeho "stopa" končí. Paní, co jej měla u sebe jej již nemá a nikdo nechce říct, kde Kuba je. Moc vás prosím, pomozte mi jej najít, jsem zoufalá, protože nevím, co s ním je, děkuji.
Zobrazeno uživateli (33)
Ladislav Lacina Tohle přece musí skončit?! Aby se ztráceli psy!
Paja Paja hmm zase nějaká spojitost?
Ladislav Lacina To nevím, ale vypadá to na stejný postup jako u hledání GASTONa, který byl předám do dočasné péče, v té není a jeho pobyt se tají !? Kde to jsme?
15 hod · To se mi líbí · 3
Ladislav Lacina Podat TO na Policii ČR. Organizace musí vést evidenci zvířat odkud a kam je předaly podle zákona 246/1992Sb.
15 hod · Upraveno · To se mi líbí · 2
Eva Pernová Ladislav Lacina - za tu chvíli co jsem to sem dala jsem dostala neuvěřitelné informace, které rozhodně nenechám bez povšimnutí a myslím, že "mafie", která cíleně vyhledává a obchoduje se psy se rpozšíří o další subjekty...TO bude to první co udělám
15 hod · To se mi líbí · 6
Otto Nešpor Docela častý jev.Pes jd do dočasky pár lidí se poplácá po zádech, několik komentu"ty jsi zlatíčko" a za psem se zavře voda.
Eva Pernová Otto Nešpor - nikdy bych nevěřila že ten, komu jsem Kubíčka dala je součástí něčeho o čem všichni víme, kdybych měla Kubíčka hledat a najít na druhém konci světa, tak to udělám a pak...to se nechte překvapit - myslím, že mě někdo hodně moc podcenil.
13 hod · To se mi líbí · 7
Marcela Parizek Otto Nešpor toho jsem si taky všimla. Tisíckrát mě napadlo kde ti psi vlastně jsou ? Všichni jsou užasní růžoví a sluníčkoví, ale kde ty údajné stovky psů jsou ?
Otto Nešpor Evo to jsou ty dočasky od Břeclavy?
Eva Pernová Marcela Parizek - jsou přeprodáni, až přijde správný čas, zveřejním věci, ze kterých bude pár lidem ouzko, ale ještě chvíli počkám, ten čas přijde, nebojte
Eva Pernová Otto Nešpor - ano, odsud otto
13 hod · To se mi líbí
Marcela Parizek Počkám si opravdu ano
Ladislav Lacina Pokud se setkáte s podobným jednáním a dojdete k závěru, že by se mohlo jednat o trestní čin, obracejte se na zvlášní útvar Policie ČR, který je pro tyto případy zřízen.
uskpv.ohk.net@pcr.cz
pan Nosek nebo pan Plesl
ohk.net
uskpv.ohk.net
13 hod · To se mi líbí · 3
Otto Nešpor To jsme si Marcelo všimli stejně, když čtu kolik stovek psů kdo umístil tak vždycky je mě těch psů líto.Každý kdo pomáhá ví že není jednoduché najít dobré místo.
13 hod · To se mi líbí · 8
Marcela Parizek No právě Otto, vím co dá práce najít domov jednomu nebo dvěma. Umístit byť jen 20 si už představuji velmi těžko. A taky vím o čem mluvím..dělala jsem to 10 let v 90 letech psy i kočky. Byla to cesta trnitá, obtížná a zabírala desítky hodin práce. Dnes...Zobrazit více
Martina Filípkova Kotlárová To je ten fešák, na stránkach ho ale nabízejí k adopci
8 hod · To se mi líbí · 2
Hana Krylova Taky by mně zajímalo, co se s těmi psy děje.
3 hod · To se mi líbí · 1
Diskuse - obrázek
Co je na tom tajného? Já si to přečetla a v rámci pozdní večeře jsem si o informace o Kubovi zavolala přímo ke zdroji. Dozvěděla jsem se, jak to bylo, včetně přesných citací, co se ptala a o čem diskutovala Eva, a také jaké informace dostala. Nechápu tudíž její reakci, ale tu již nechápu nějaký ten měsíc a na pochopení jsem rezignovala. Mě odpovědi uspokojily a prý jsem byla už mnohá v pořadí, kteří se ten den na Kubu ptali - právě asi díky tomuto příspěvku. Mě naopak nebaví, jak blbce děláte z lidí vy a předkládáte jim překroucené nebo dokonce lživé informace.
samain
napsal(a):
JEn za předpokladu, že to není opakované. Pak už by to mělo spadat pod §7.
Animal policajt
napsal(a):
T ak co nám k tomu Eva asi řekne? Kolik těch důkazu ještě chcete, no nevím jak tohle vaše slavná Danuš vysvětlí! Na to že je taková odbornice při dodržování všech platných zákonů a předpisů v ČR a nehledě, že vminulosti pokutu z MV již jednou za nepovolenou sbírku dostala.
A co jako na to mám říkat? Nechápu, o čem je ten příspěvek.
bilusik
napsal(a):
Problém je ten, že množitelé bezpapíráků nikdo z nich nedaní, protože štěňata nejsou nikde evidovaná jako v chovu s PP, tak tam jedou na černo. Což by právě povinné značení ( třeba to čipování ) a registrace v nějakém registru všech štěňat hned u chovatele ( i těch bez PP ) mohlo změnit. Už by i množitelé bezpapíráků přestali být anonymní a vědělo by se kolik vyprodukují za rok vrhů a štěňat a jestli dělali a podávali daňové přiznání ze svých příjmů převyšujících 30 tisíc Kč za rok..
Ano. S tím naprosto souhlasím.
kateausten
napsal(a):
Tyrana zvirata - evo pozemšťanko neureiterová - vy tak voláte u jiných po konkrétních údajích a vy sama nikdy žádné konkrétní údaje nedáte
No, ale já taky tady do nikoho cíleně nevysírám a nikoho se tu v padesáti vláknech nesnažím pomluvit, že? To děláte Vy, tak byste si to měli umět konkrétně obhájit.
No asi tak - ať už povinné čipování anebo povinné živnosťáky, to už je jedno jak to naši legislativci vyřeší. Z mého pohledu je důležité to, aby se podívali na všechny kanály, kde obchod se psy kvete a ošetřili to v nových zákonech. Tudíž nejen na chovatele, množitele bezpp, prodejce, překupníky, ale taky na ta různá oeska s jejich adopčníma poplatkama, nepřehlednýma účtama, sbírkama a kdečím jakým bincem.
Pozitivní je, že státní instituce jak je SVS, MZE, odbor hospodářské kriminality apod. už aspoň trochu mají šajn o tom, že u tzv. záchranářských organizací není vše růžové jak si to sami malujou a že na různých konferencích a kulatých stolech se od nich nenechají opíjet jejich kecičkama.
kateausten
napsal(a):
No asi tak - ať už povinné čipování anebo povinné živnosťáky, to už je jedno jak to naši legislativci vyřeší. Z mého pohledu je důležité to, aby se podívali na všechny kanály, kde obchod se psy kvete a ošetřili to v nových zákonech. Tudíž nejen na chovatele, množitele bezpp, prodejce, překupníky, ale taky na ta různá oeska s jejich adopčníma poplatkama, nepřehlednýma účtama, sbírkama a kdečím jakým bincem.
Pozitivní je, že státní instituce jak je SVS, MZE, odbor hospodářské kriminality apod. už aspoň trochu mají šajn o tom, že u tzv. záchranářských organizací není vše růžové jak si to sami malujou a že na různých konferencích a kulatých stolech se od nich nenechají opíjet jejich kecičkama.
Heleďte se, paní spravedlivá, v Oslavanech je nyní pes, který nutně potřebuje ošetření. Starosta to neřeší. Takže se můžete spojit se slečnami, kterým to není jedno, kontakt dodám, a můžete vstoupit do jednání se starostou a psovi to ošetření zařídit - to je vzít ho na veterinu - a uhradit. Děvčatům ještě není 18, takže by uvítaly někoho zletilého, schopného jednat se starostou a solventního k zaplacení té veteriny.
Ještě mě pobavila ta SVS v příspěvku. Tak ta určitě má zájem něco řešit! Množákům jde na ruku, protože prakticky vůbec nic neřeší. Tak jestli těm vadí oska, tak maxiálně v tom, že oska chtějí, aby SVS něco dělala.
Viz vyjádření KVS, jak je u množitele Žišky všechno OK. Byli také mnohokrát ve Skrýšově, u Bártů a jako vždy bylo vše v pořádku. Jejich činnost je velmi tristní. Co se týče Brna-Bidláků, tak psi byli odsud pryč díky dobrovolníkům, aniž by se KVS probrala ze spánku a vyrazila na místo. O Zubrech u Plzně ani nemluvě, tam také kontrola pana Doubka z KVS dopadla dle obvyklého scénáře, akorát teda že ty zubry za asi 1,5 měsíce museli utratit pro nevratný špatný zdravotní stav, a že jsou nemocní a podvyživení bylo vidět už na nekvalitních fotografiích před kontrolou KVS. A takhle by se dalo pokračovat na dalších příkladech. Vy o takových příkladech ale nich nevíte, že? Protože tohle Vás nezajímá. Vy umíte jenom hloupě plkat proti o.s.kům. A navíc obecně, protože konkrétního nemáte nic, jen smyšlenky a dohady. Proto mi taky nedokážete žádné opravdu konkrétní příklady jmenovat a odvoláváte se na to, že já sem taky žádné nedávám.
Podle mne je to SVS od SVS, mám zkušenosti v ˇC.B. Olomouc, Břeclav, a skutečně, kromě Olomouce, všechny stály za houby, na druhé straně tady byl teoretickými odpůrci množáren kritizován zásah SVS střední Čechy, která přišla, vstoupila a zabavila, přesně tak, jak to má být,. Je to v lidech. Na druhé straně příčinou nedostatečné činnosti VS je i to, že se každý hrozí - kam já ty psy, kočky, koně dám, když je zabavím, kdo to bude živit, kdo zaplatí veterinu, tyhle technické a praktické věci by měl řešit zákon a počíaet s tím obecní i další místní rozpočty.
samozřejmě posuzuju činnost VS na úseku ochrany zvířat, jiná jim totiž nepřísluší, ohlášení trpícího zvířete...
kateausten
napsal(a):
No, je jasné, že o tom nevíte zcela nic, ale jinak - vezmete toho psa v Oslavanech, jak vám nabízejí týraná zvířata? tak se ukažte, paní spravedlivá
ať žijou psi
napsal(a):
Podle mne je to SVS od SVS, mám zkušenosti v ˇC.B. Olomouc, Břeclav, a skutečně, kromě Olomouce, všechny stály za houby, na druhé straně tady byl teoretickými odpůrci množáren kritizován zásah SVS střední Čechy, která přišla, vstoupila a zabavila, přesně tak, jak to má být,. Je to v lidech. Na druhé straně příčinou nedostatečné činnosti VS je i to, že se každý hrozí - kam já ty psy, kočky, koně dám, když je zabavím, kdo to bude živit, kdo zaplatí veterinu, tyhle technické a praktické věci by měl řešit zákon a počíaet s tím obecní i další místní rozpočty.
samozřejmě posuzuju činnost VS na úseku ochrany zvířat, jiná jim totiž nepřísluší, ohlášení trpícího zvířete...
Ano, oni teoretičtí odpůrci množáren mi přijdou, jako že si ta zvířata berou jen na oko za zástupný problém. Ve skutečnosti mám dost podezření, že jsou to ti, kterým by naopak silnější pozice lidí zaměřených proti množírnám uškodila. Takže se snaží jim škodit. O zvířata nejde, jde v podstatě jen o peníze.
ať žijou psi
napsal(a):
No, je jasné, že o tom nevíte zcela nic, ale jinak - vezmete toho psa v Oslavanech, jak vám nabízejí týraná zvířata? tak se ukažte, paní spravedlivá
No, nevezme. Bude dělat mrtvýho brouka stejně, jako když jsem vyčíslila těch 60 000 za dva psy z útulku s tím, jestli mi přispěje, když je to podle ní tak výdělečná činnost u o.s.ek. Mohla by Beníkovi aspoň platit Vetoryl. Ale to né, jí přede jde o to, kdo má kolik adopční poplatek, ale kolik stojí zničení psi z útulků (včetně těch, kterým platí obce) ji totiž nezajímá. To se nehodí do krámu teorií o velcích výdělcích.
PS. Do některého vlákna jsem jim několikrát jmenovala o.s.ka, kde to je prostě špatně. Zcela v duchu, který tu tato grupa razí. Dokonce jsou i přiznané chybějící peníze, dodatečně označené za půjčku. Měla být vrácena do konce 2014. A evidentně jediný, koho to tady zajímá, jsem já. Ti spravedliví bojovníci to opakovaně nechávají zcela bez povšimnutí. Selektivní slepota, no. Ona totiž ta o.s.ka, o kterých mluvím já a která mají prokazatelně máslo na hlavě, neřeší žádné množírny. Prostě se do toho nepletou, dělají si své. Takže se domnívám, že v tom je ten zakopaný pes. Ta nevadí, protože nepřekáží.
tyrana.zvirata
napsal(a):
PS. Do některého vlákna jsem jim několikrát jmenovala o.s.ka, kde to je prostě špatně. Zcela v duchu, který tu tato grupa razí. Dokonce jsou i přiznané chybějící peníze, dodatečně označené za půjčku. Měla být vrácena do konce 2014. A evidentně jediný, koho to tady zajímá, jsem já. Ti spravedliví bojovníci to opakovaně nechávají zcela bez povšimnutí. Selektivní slepota, no. Ona totiž ta o.s.ka, o kterých mluvím já a která mají prokazatelně máslo na hlavě, neřeší žádné množírny. Prostě se do toho nepletou, dělají si své. Takže se domnívám, že v tom je ten zakopaný pes. Ta nevadí, protože nepřekáží.
Ano, jmenovala jste oeska, kde to je taky špatně. Ale to je asi tak vše co jste udělala. Tak je vyjmenujte znovu spolu s důkazama, screenama, ofocenýma diskuzema, z kterých to je tak patrné, že je to tam špatné jako v případě SOS for Pets. Dejte to sem anebo na diskuzi Obchod se psy pod rouškou dobročinnosti - není přece problém.
a že mi jde jen o ty, které "bojujou" s množírnama? No to jste špatný detektiv jestli tohle z toho dedukujete.
ať žijou psi
napsal(a):
To je už komické toto. Ano, vytáhne se jeden chudák pes, aby se s ním zapláclo desítky psů trčících v norimberském útulku páč paní Danuše si chce hrát na Jánošíka
vytáhne se jeden chudák pes, aby se sním zapláclo desítky ztracených psů kdesi na cestě mezi dočaskou a adopcí
vytáhne se jeden chudák pes, aby se s ním zaplácly nesouhlasící účty u veřejných sbírek
atd atd... s tím fakt běžte za pipinama na fejsbuk
kateausten
napsal(a):
Ano, jmenovala jste oeska, kde to je taky špatně. Ale to je asi tak vše co jste udělala. Tak je vyjmenujte znovu spolu s důkazama, screenama, ofocenýma diskuzema, z kterých to je tak patrné, že je to tam špatné jako v případě SOS for Pets. Dejte to sem anebo na diskuzi Obchod se psy pod rouškou dobročinnosti - není přece problém.
a že mi jde jen o ty, které "bojujou" s množírnama? No to jste špatný detektiv jestli tohle z toho dedukujete.
No, celkem se tady dá vysledovat, komu o psy nejde...
tyrana.zvirata
napsal(a):
No, tak sichr. A to říká někdo, kdo stanovuje u psa diagnózu na dálku, aniž by psa kdykoliv viděl, a zároveň pomlouvá veterináře, kteří psa mají v péči a případně ho léčí úspěšně již drahnout dobu. Jojojo, Ty jsi vždy byla seriozní zdroj informací.
Co se týče špenátu, tak na přelomu 19. a 20. století se někdo seknul v desetinné čárce, ty pravdo. A od té doby se to mylně traduje.
A co se týče těch útulků, tak samozřejmě jsou různé přístupy různých útulků a o.s.ek, ale takhle zjednodušeně, jak to tu píšete vy, to prostě není pravda.
A že má někdo za zisk platit daně? No, má. Ale co to má nyní společného s tím, jestli množí zvířata soukromé nebo dozorované útulky obcemi? Už jenom tohle prvotní rozdělení je nesmyslné. Protože mnoho těch útulků, kam dávají obce zvířata, jsou soukromé. A bordel nebo pořádek je v nich různý zcela nehledě na to, jestli na to, zda dostávají od obcí příspěvky nebo nedostávají.
Proto jsem Ti psala, ať jmenuješ konkrétní útulky a lidi. Protože blábolit něco obecně je sice dobré, ale kolem psích zařízení je taková rozmanitost, že tak jednoduše zobecňovat, jak činíš, nejde. Například já vím o dvou útulcích naprosto katastrofálních, které vedou veterináři! Jsou(byly) dotovány městem a naprosto se to na nich kladně neprojevilo - ani veterinární vzdělání majitelů ani jistý příjem od obcí. Se zařízeními provozovanými mnoha o.s.ky, na které tu plivete, se to absolutně nedalo srovnat naprosto v ničem.
Ty jelito, to s mne asi s někým pleteš, asi s tvojí mámou, já nejsem ta, ale ten... Takže si vedle jak ta jedle, jako vždy.
manako
napsal(a):
Souhlasím. I tak to někdy v některých soukromých útulcích funguje.
tyrana.zvirata
napsal(a):
A jinak s tím jmenováním jste fakt trapná. Myslíte si, že mi to vadí? Myslíte si, že je to košér a etické? Jste vážně ubohá. Nebyla jste za komunistů v uličním výboru nebo nějaká ta domovní důvěrnice? Vypadáte na to.
Tam jsi byla asi ty, sama, že to tak znáš. Jsi tu největší trapanda s další duševně postiženou kámoškou podobného ražení - ať žijí psi alias plisák alias 236.4 - vy jste největší trapandy z celé ifauny.
tyrana.zvirata
napsal(a):
A jinak s tím jmenováním jste fakt trapná. Myslíte si, že mi to vadí? Myslíte si, že je to košér a etické? Jste vážně ubohá. Nebyla jste za komunistů v uličním výboru nebo nějaká ta domovní důvěrnice? Vypadáte na to.
Nejubožejší si tady ty sama a podle toho, jak to popisuješ, jsi tam asi ty byla v těch výborech pečená vařená.
tyrana.zvirata
napsal(a):
To si mně asi pleteš ty pipinko se svojí mámou... Já nejsem rodu ženského. A o špenátu to víme všichni, že se tenkrát sekli, ale já o špenátu nic nepsal... Takže tu blábolíš úplné nesmysly a jsi zase vedle, jak ta jedle.
Animal policajt
napsal(a):
bilusik
napsal(a):
Přesně.
tyrana.zvirata
napsal(a):
Ty seš tak bezcitnej člověk, že ti není rovno...moc dobře víš, že se se mnou o Kubíčkovi dočasky nechtějí vůbec bavit a jediné co jsem dostala za info je že je Kubíček vpořádku. Hlavně když ty jsi dávala svoje psy do domovů tak jsi striktně vyžadovala kontakt, fotky a chodila jsi k těm lidem domů několikrát po adopci na kontroly, Chtěla bych tě vidět, jak by ti bylo, kdyby tě někdo po předání psa poslal do prd*ele a ostatní okolo tebe by se ti vysmívali že jsi blázen. Nechápu, proč se zatajuje kde Kubík je a nechápu, jak se může někdo vysmívat člověku, který jej hledá.
Cituji: "jak rikam, Tvoje pravda
klidne se do toho pust, jestli nemas nic jineho na praci
pokud jsem s Tebou doted nechtela mluvit, plati to o to vic, ze jsem nechtela zasahovat do niceho mezi Tebou a Pozemstankou
Kuby se totiz to, co mi ted rikas, vubec netyka, ze?
Mej se"
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
jo a ještě jedna věc, tohle je zpráva ze včerejška kdy jsem prosila dočasky.cz o info co je s Kubíčkem...je to zpráva od Áji Černé - kde se jasně píše, že doteď se mnou nechtěla mluvit a dál o to víc...takže mi došlo, podle toho jak se tu pozemšťanka vysmívá mně o Kubíčkovi, že je to pravděpodobně podle info ze zprávy její "práce", že se se mnou nechce o Kubíčkovi bavit ten, kdo jej ode mě převzal. Jojo, "pod rouškou dobročinnosti" se dějí věci, o psy jde až v poslední řadě, ale vyřizování si nějakých antipatií s "rukojmím" psa, to je opravdu hrdinství. Já celou dobu jen chtěla vědět jak je to s Kubíčkem a abych byla odpállkována, je mi sděleno, že se moje otázky kde Kubík je se Kuby netýkají, no ale tohle mi řekne někdo, kdo mě včera poslal prý ať jdu na odborné vyšetření. Takže jakmile člověk pátrá po zmizelém pejskovi, na kterém mu záleží, je z něj udělám blázen.
eninka
napsal(a):
Ty seš tak bezcitnej člověk, že ti není rovno...moc dobře víš, že se se mnou o Kubíčkovi dočasky nechtějí vůbec bavit a jediné co jsem dostala za info je že je Kubíček vpořádku. Hlavně když ty jsi dávala svoje psy do domovů tak jsi striktně vyžadovala kontakt, fotky a chodila jsi k těm lidem domů několikrát po adopci na kontroly, Chtěla bych tě vidět, jak by ti bylo, kdyby tě někdo po předání psa poslal do prd*ele a ostatní okolo tebe by se ti vysmívali že jsi blázen. Nechápu, proč se zatajuje kde Kubík je a nechápu, jak se může někdo vysmívat člověku, který jej hledá.
Když si člověk přečte, jak to opravdu je, tak to je mazec. Lžou a mlží, to se tu teda slezl, záchranářský, výkvět.
bilusik
napsal(a):
Když si člověk přečte, jak to opravdu je, tak to je mazec. Lžou a mlží, to se tu teda slezl, záchranářský, výkvět.
Ano...a když si vzpomenu, jak pozemšťanka - týraná zvířata, když kdysi hledala dočasku pro svoji skororodící fenku a našla ji na cz-pes u jedné paní, která se nabídla, že se o fenku postará i o štěňata a odvezla ji k sobě, tak po nějakém "amoku" se pozemšťanka rozhodla, že chce fenu zpět a vyváděla jako šílená až toho dosáhla a já se jí ještě tehdy zastávala... Zajímalo by mě, co by dělala, kdyby ji zpět nedostala, byla by na tom stejně jako teď já, akorát s tím rozdílem, že ona se mi za to směje a to aspoň věděla, kde fenka je a že bude jistě vrácena zpět a já ani nevím, co se s Kubíčkem stalo
bilusik
napsal(a):
To si mně asi pleteš ty pipinko se svojí mámou... Já nejsem rodu ženského. A o špenátu to víme všichni, že se tenkrát sekli, ale já o špenátu nic nepsal... Takže tu blábolíš úplné nesmysly a jsi zase vedle, jak ta jedle.
No, to je vážně zajímavé, že tehdy jsi tvrdila, že jsi tomu původně nevěřila, ale že vidíš po vyjádření oné paní, že chtěla fenu majitelce zašantročit a štěňata až na jedno utratit. Ty si vážně nevidíš do pusy, viď? A víš dobře, že jsi mi s navrácením fenky pomáhala z pozice právníka, protože návrat fenky byl naopak velmi, ale velmi nejistý, a to je ještě velmi kulantně a slabě řečeno. Kromě toho fenka tehdy nebyla moje a "amok" spočíval v tom, co jsem napsala na konci prvního souvětí.
Myslím, že už by ses fakt měla probrat z toho imaginárního světa, ve kterém v posledních dvou měsících jsi. Už je to fakt na pováženou, co děláš. Mě osobně to teda normální nepřijde.
A neříkej mi, že "vím", že se s Tebou o Kubíčkovi nebaví. Jak to mám vědět? Každý tvrdíte něco jiného, takže někomu z Vás můžu věřit nebo ani jednomu nemusím věřit. A po pravdě, poté, cos nedávno předvedla, jsi to Ty, komu nevěřím.
kateausten
napsal(a):
A proč bych to dělala? Vy jste tady ta "spravedlivě rozhořčená", ne? Tak jestli Vám jde o zvířata, snažte se sama. Jestli si myslíte, že si budu brát za spojence ke spolupráci zrovna Vás, tak na to zapomeňte, na něco takového je potřeba úplně jiných typů lidí.
eninka
napsal(a):
Cituji: "jak rikam, Tvoje pravda
klidne se do toho pust, jestli nemas nic jineho na praci
pokud jsem s Tebou doted nechtela mluvit, plati to o to vic, ze jsem nechtela zasahovat do niceho mezi Tebou a Pozemstankou
Kuby se totiz to, co mi ted rikas, vubec netyka, ze?
Mej se"
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
jo a ještě jedna věc, tohle je zpráva ze včerejška kdy jsem prosila dočasky.cz o info co je s Kubíčkem...je to zpráva od Áji Černé - kde se jasně píše, že doteď se mnou nechtěla mluvit a dál o to víc...takže mi došlo, podle toho jak se tu pozemšťanka vysmívá mně o Kubíčkovi, že je to pravděpodobně podle info ze zprávy její "práce", že se se mnou nechce o Kubíčkovi bavit ten, kdo jej ode mě převzal. Jojo, "pod rouškou dobročinnosti" se dějí věci, o psy jde až v poslední řadě, ale vyřizování si nějakých antipatií s "rukojmím" psa, to je opravdu hrdinství. Já celou dobu jen chtěla vědět jak je to s Kubíčkem a abych byla odpállkována, je mi sděleno, že se moje otázky kde Kubík je se Kuby netýkají, no ale tohle mi řekne někdo, kdo mě včera poslal prý ať jdu na odborné vyšetření. Takže jakmile člověk pátrá po zmizelém pejskovi, na kterém mu záleží, je z něj udělám blázen.
Pane bože. Jaká moje práce? Já se o Tebe nestarám! Tak nechápu, že máš pořád potřebu mě všude řešit. Kvůli Kubovi jsem volala včera s Ájou jen proto, že jsi na netu už předtím lítala s nařčením, že se s Tebou nikdo nebaví a Kuba je přeprodaný. Považovala jsem to za nesmysl, tak jsem se na to normálně zeptala a dostala jsem normální odpověď, tu jsem sem napsala čili nechápu, o co Ti zase jde.
No a z citace je patrné, že jsi opět řešila mě. Tak se na mě vykašli, nikam kvůli mě nevolej, nikam nepiš, nikoho s tím neotravuj a lidi se s Tebou budou mít větší chuť bavit.
eninka
napsal(a):
Ano...a když si vzpomenu, jak pozemšťanka - týraná zvířata, když kdysi hledala dočasku pro svoji skororodící fenku a našla ji na cz-pes u jedné paní, která se nabídla, že se o fenku postará i o štěňata a odvezla ji k sobě, tak po nějakém "amoku" se pozemšťanka rozhodla, že chce fenu zpět a vyváděla jako šílená až toho dosáhla a já se jí ještě tehdy zastávala... Zajímalo by mě, co by dělala, kdyby ji zpět nedostala, byla by na tom stejně jako teď já, akorát s tím rozdílem, že ona se mi za to směje a to aspoň věděla, kde fenka je a že bude jistě vrácena zpět a já ani nevím, co se s Kubíčkem stalo
KOPÍRUJI MOJI ODPOVĚĎ KE SPRÁVNÉMU PŘÍSPĚVKU:
No, to je vážně zajímavé, že tehdy jsi tvrdila, že jsi tomu původně nevěřila, ale že vidíš po vyjádření oné paní, že chtěla fenu majitelce zašantročit a štěňata až na jedno utratit. Ty si vážně nevidíš do pusy, viď? A víš dobře, že jsi mi s navrácením fenky pomáhala z pozice právníka, protože návrat fenky byl naopak velmi, ale velmi nejistý, a to je ještě velmi kulantně a slabě řečeno. Kromě toho fenka tehdy nebyla moje a "amok" spočíval v tom, co jsem napsala na konci prvního souvětí.
Myslím, že už by ses fakt měla probrat z toho imaginárního světa, ve kterém v posledních dvou měsících jsi. Už je to fakt na pováženou, co děláš. Mě osobně to teda normální nepřijde.
A neříkej mi, že "vím", že se s Tebou o Kubíčkovi nebaví. Jak to mám vědět? Každý tvrdíte něco jiného, takže někomu z Vás můžu věřit nebo ani jednomu nemusím věřit. A po pravdě, poté, cos nedávno předvedla, jsi to Ty, komu nevěřím.
tyrana.zvirata
napsal(a):
A proč bych to dělala? Vy jste tady ta "spravedlivě rozhořčená", ne? Tak jestli Vám jde o zvířata, snažte se sama. Jestli si myslíte, že si budu brát za spojence ke spolupráci zrovna Vás, tak na to zapomeňte, na něco takového je potřeba úplně jiných typů lidí.
Tak to proboha nedělejte, ale pak proč na ta jiná oeska, kde je to v nepořádku, soustavně narážíte tady i jinde na diskuzích?
to, že i v jiných oeskách to nefunguje, to je známá věc už teď. Je jen otázka času, kdy se to na ně provalí
kateausten
napsal(a):
Tak to proboha nedělejte, ale pak proč na ta jiná oeska, kde je to v nepořádku, soustavně narážíte tady i jinde na diskuzích?
to, že i v jiných oeskách to nefunguje, to je známá věc už teď. Je jen otázka času, kdy se to na ně provalí
Dávám Vám náměty, kam především napřít svoji laskavou pozornost. Copak nejste ráda? Vy? Taková bojovnice proti nepravostem?
kateausten
napsal(a):
Přesně tak, jde o peníze - o vaše peníze z kšeftů se psy. Proto tady po všech diskuzích tak štěkáte
Nikoliv, jde o peníze - o Vaši závist a neinformovatnost. Takže jak to bude se 30 000 za Beníka, se 30 000 za Jorika a s těmi 6 stovkami aktuálně za pesana v Oslavanech? Pomůžete? Když mi dáte polovinu na ty náklady, já Vám později dám polovinu z těch tučných výdělečných adopčních poplatků. To je fér, ne?
Tyrana zvirata, chápu, že se problémy, které se kolem Vás a spol navršily, snažíte zaplácnout teď už třema potřebnýma pejskama. Ale já bych vám a vašemu nedůvěryhodnému sdružení neposkytla ani korunu. Svoje peníze dávám tam, kde mám jistotu, že budou použity na dobrou věc a že uvidím výsledek, když ho budu chtít vidět. U vás se psi záhadně ztrácejí, takže ono to taky může být tak, že Beník A Jorik dneska potřebují a za měsíc Beník a Jorik prostě nejsou
kateausten
napsal(a):
Tyrana zvirata, chápu, že se problémy, které se kolem Vás a spol navršily, snažíte zaplácnout teď už třema potřebnýma pejskama. Ale já bych vám a vašemu nedůvěryhodnému sdružení neposkytla ani korunu. Svoje peníze dávám tam, kde mám jistotu, že budou použity na dobrou věc a že uvidím výsledek, když ho budu chtít vidět. U vás se psi záhadně ztrácejí, takže ono to taky může být tak, že Beník A Jorik dneska potřebují a za měsíc Beník a Jorik prostě nejsou
Děkuji za odpověď, která mě absolutně nepřekvapila. Už si nás zase s někým pletete (což nepřekvapuje), protože nám se nikdy žádný pes neztratil.
Tak co aspoň ten oslavanský pes? Tím my nevládneme. Přispějete aspoň na něho, když moje férová nabídka ohledně Beníka a Jorika, že půjdeme na polovic všeho, Vás, paní starostlivou, spravedlivou a obětavou pro zvířata, nezaujala?
Můžete se s námi podělit o to, kam přispíváte? I my přispíváme a také bychom rádi přispívali penězi jen tam, kde máme jistotu, že budou použity na dobrou věc a uvidíme výsledek, když ho budeme chtít vidět. Takže rádi uslyšíme Vaši zkušenost, kam že to je.
kateausten
napsal(a):
Mohla byste mi specifikovat, které konkrétní problémy se kolem nás navršily? (A pro sichr - koho myslíte tím "Vás a spol"?).
tyrana.zvirata
napsal(a):
Co to meleš, ty jsi na drogách nebo neumíš číst psaný text ? Už jednou jsem ti psal, že si ÚPLNĚ MIMO, ŽE NEJSEM rodu ženského. Fakt si mně asi pleteš se svojí mámou... Ze svého imaginárního světa se probuď ty a už to nehul. Já jsem nic o Kubíčkovi nepsal to si mne pleteš s jinou píšící, ty se opravdu neorientuješ v psaném textu, co kdo napsal. Jsi úplně mimo... Nevím co jsem nedávno předvedl, to nemám potuchy, ale vidím co tu za blnosti a galimatyáš předvádíš už několik dní ty...
zdravýrozum
napsal(a):
Co to meleš, ty jsi na drogách nebo neumíš číst psaný text ? Už jednou jsem ti psal, že si ÚPLNĚ MIMO, ŽE NEJSEM rodu ženského. Fakt si mně asi pleteš se svojí mámou... Ze svého imaginárního světa se probuď ty a už to nehul. Já jsem nic o Kubíčkovi nepsal to si mne pleteš s jinou píšící, ty se opravdu neorientuješ v psaném textu, co kdo napsal. Jsi úplně mimo... Nevím co jsem nedávno předvedl, to nemám potuchy, ale vidím co tu za blnosti a galimatyáš předvádíš už několik dní ty...
Dávej bacha, Mášenku, ze kterého profilu píšeš: bilušíku a zdravýrozume. Rozdvojená osobnost či co? No, hlavně, že je zde užívání dvou profilu zakázané. A co jinak? Vidím, že vše při starém - hrdina po netu, na rozdíl od reálu, že?
kateausten
napsal(a):
No já myslím, že jsem se dostatečně vyjádřila v tomto citovaném příspěvku, takže další vaše - tyrana zvirata a at zijou psi - opakované výlevy na toto téma jsou zbytečné. Asi bude v té Vaší charitě něco špatně, když potřebujete na každém místě a u každého vzbuzovat pocit viny tu za dva, tu za tři, tu za jednoho potřebného psa.
Tady píšete o dvou třech konkrétních pejskách jak nutně potřebujou pomoc a jinde mávnete rukou nad 60 psy Vaší vinou (dtto vinou s vámi spřáteleného oeska SOS for pets) trčících v norimberském útulku.
píšete, že u Vašeho oeska se žádní psi neztratili, ale obhajujete ty oeska, kterým se psi ztrácejí, utíkají a hynou
a v neposlední řadě tady obhajujete opět oesko SOS for pets, které manipuluje s účtama a veřejnýma sbírkama, nevykazuje adopční poplatky na účtě, porušuje platné zákony o transportu psů do zemí EU traces atd atd.
Když tyto praktiky tak horlivě obhajujete, tak se můžeme tady úspěšně domnnívat, že s nima souhlasíte, podporujete je a děláte to stejně. A chudáci psi jako rukojmí...Takže na takovouto charitu skutečně ani korunu.
kateausten
napsal(a):
No já myslím, že jsem se dostatečně vyjádřila v tomto citovaném příspěvku, takže další vaše - tyrana zvirata a at zijou psi - opakované výlevy na toto téma jsou zbytečné. Asi bude v té Vaší charitě něco špatně, když potřebujete na každém místě a u každého vzbuzovat pocit viny tu za dva, tu za tři, tu za jednoho potřebného psa.
Tady píšete o dvou třech konkrétních pejskách jak nutně potřebujou pomoc a jinde mávnete rukou nad 60 psy Vaší vinou (dtto vinou s vámi spřáteleného oeska SOS for pets) trčících v norimberském útulku.
píšete, že u Vašeho oeska se žádní psi neztratili, ale obhajujete ty oeska, kterým se psi ztrácejí, utíkají a hynou
a v neposlední řadě tady obhajujete opět oesko SOS for pets, které manipuluje s účtama a veřejnýma sbírkama, nevykazuje adopční poplatky na účtě, porušuje platné zákony o transportu psů do zemí EU traces atd atd.
Když tyto praktiky tak horlivě obhajujete, tak se můžeme tady úspěšně domnnívat, že s nima souhlasíte, podporujete je a děláte to stejně. A chudáci psi jako rukojmí...Takže na takovouto charitu skutečně ani korunu.
Ony jsou to vůbec mistryně slaměných panáků. Nepamatu ju si, že by tady nick Kateausten rozebíral, kdo je větší záchranář, jestli ona, nebo osSOS, nebo jiný spolek, ale to, že os SOS psy z lidí mámí se lživou legendou, jak jde pejsek ( nejlépe čistokrevný, atraktivní plemeno s PP) do milující rodiny a zatím si ho bere se záměrem dalšího kšeftování s ním.
Nebo pejsky přímo konfiskuje s tvrzením že má pravomoce, které nemá.
Opravte mně, jestli se mýlím.
kateausten
napsal(a):
Takže rozumím dobře, ten pejsek vám, takové ochránkyni a spravedlivé, za pomoc nestojí?
tyrana.zvirata
napsal(a):
Co to meleš za kraviny, nejsi duševně nemosná ? To si mne asi pleteš se svojí mámou. Jíá nejsem rodu ženského... Po té, co tu předvádíš ty nemůže nikdo věřit těm blábolům a blbostem co tu píšeš, jsi úplně mimo, prober se ty, ýe svého imaginárního světa.
samain
napsal(a):
Ony jsou to vůbec mistryně slaměných panáků. Nepamatu ju si, že by tady nick Kateausten rozebíral, kdo je větší záchranář, jestli ona, nebo osSOS, nebo jiný spolek, ale to, že os SOS psy z lidí mámí se lživou legendou, jak jde pejsek ( nejlépe čistokrevný, atraktivní plemeno s PP) do milující rodiny a zatím si ho bere se záměrem dalšího kšeftování s ním.
Nebo pejsky přímo konfiskuje s tvrzením že má pravomoce, které nemá.
Opravte mně, jestli se mýlím.
Tak tak, kšeftovat a prodávat některá dobře prodejná plemena pod rouškou záchrany, o to jde v některých soukromých útulcích a organizacích - namastit si také vlastní vlastní kapsu, ale to tu evidentně pseudoochránkyně slyšet nechtějí.
bilusik
napsal(a):
Tak tak, kšeftovat a prodávat některá dobře prodejná plemena pod rouškou záchrany, o to jde v některých soukromých útulcích a organizacích - namastit si také vlastní vlastní kapsu, ale to tu evidentně pseudoochránkyně slyšet nechtějí.
Jenomže - to je jaxi meritus věci těchto vláken.
A proto dámy vytvářejí strawmany, na které pak reagují, aby od tohoto meritu odvedly pozornost.
Tak tedy vážená Gito Pechová alias Tyraná zviřátka zajímá mě jak dopadlo vaše kauza na UP Kutná Hora to, že tady pomáháte zvižátkům je moc krásné, přispívate na ně nebo na sbírku ale asi Vám nikdo nesdělil, že dávky hmotné nouze mají být použity na úplně jiné věci. Doufám, že se Vám povedlo doložit DPP z Sos for pets páč by mohla mít problém i Danuše jelikož, krom pořádání černých sbírek by mohla dostat pokutu za zaměstnance, kteří pracují na černo.
Animal policajt
napsal(a):
Tak tedy vážená Gito Pechová alias Tyraná zviřátka zajímá mě jak dopadlo vaše kauza na UP Kutná Hora to, že tady pomáháte zvižátkům je moc krásné, přispívate na ně nebo na sbírku ale asi Vám nikdo nesdělil, že dávky hmotné nouze mají být použity na úplně jiné věci. Doufám, že se Vám povedlo doložit DPP z Sos for pets páč by mohla mít problém i Danuše jelikož, krom pořádání černých sbírek by mohla dostat pokutu za zaměstnance, kteří pracují na černo.
Tak ona je doma a pobírá dávky v hmotné nouzi ? A tady bude rozumovat ? Jo, tyhle lidi se pak snaží nejvíc přihrábnout si nějakou kačku prodejem, zachráněných, psů a mají čas celý dny tu vysávat a rozumovat a krafat nesmysly. Pokud jsou holky na pracáku, tak by tu akorát tak měly držet klapačku, protože by se jmi mohlo stát, že by na ten pracák mohl někdo zavolat a na tuto skutečnost a jejich černé příjmy upozornit. A pofičí z pracáku jak namydlený blesk. Takže zase tu nejvíce píší a vyřvávají děvčata, co mají sama máslo na hlavě...
ať žijou psi
napsal(a):
Dávky v hmotné nouzi nikoho nijak nestigmatizují, stejně jako tebe tvůj důchod na hlavu, bilusiku - a nenadával jsi mi náhodou, že jsem udavačka, když jsem oznámila chybu v standardu a také to, že klub nekontroluje dodržení zákona?
Důchod na hlavu máš akorát tak ty podle toho co tu dokola meleš, ty si tu nejméně oblíbená nejčervenější tlapka a známá udavačka a práskačka.
bilusik
napsal(a):
Tak ona je doma a pobírá dávky v hmotné nouzi ? A tady bude rozumovat ? Jo, tyhle lidi se pak snaží nejvíc přihrábnout si nějakou kačku prodejem, zachráněných, psů a mají čas celý dny tu vysávat a rozumovat a krafat nesmysly. Pokud jsou holky na pracáku, tak by tu akorát tak měly držet klapačku, protože by se jmi mohlo stát, že by na ten pracák mohl někdo zavolat a na tuto skutečnost a jejich černé příjmy upozornit. A pofičí z pracáku jak namydlený blesk. Takže zase tu nejvíce píší a vyřvávají děvčata, co mají sama máslo na hlavě...
Tak to je síla, do práce nechodí, berou dávky a přiživují se prodejem zachráněných psů, teď když je známá jejich totožnost, tak by to měla místní práskačka - ať žijí psi - nahlásit na úřad práce. Ale s kámoškama si notuje, tak na ty asi práskat nepůjde. Tak třeba někdo jiný, je to na odebrání příspěvku a vyřazení z evidence úřadu práce, když mají výdělečnou činnost na černo.
ať žijou psi
napsal(a):
No tos mne opravdu ranila, že nejsem oblíbená u zdejších neználků a sprosťáků, já snad ani neusnu
Ale jediný zamindrákovaný neználek a udavač jsi tady ty sama a ještě adeptka pobírající dávky v hmotné nouzi - tyrana.zvirata. Která když byla odtajněna její identita a zjištění, že pobírá dávky a je na ÚP a k tomu kšeftuje jako černý příjem se psy, tak se raděj odmlčela a došly jí rozumy a klepe se, aby to na ní na ÚP neprasklo...
bilusik
napsal(a):
Ale jediný zamindrákovaný neználek a udavač jsi tady ty sama a ještě adeptka pobírající dávky v hmotné nouzi - tyrana.zvirata. Která když byla odtajněna její identita a zjištění, že pobírá dávky a je na ÚP a k tomu kšeftuje jako černý příjem se psy, tak se raděj odmlčela a došly jí rozumy a klepe se, aby to na ní na ÚP neprasklo...
Musím se Evi pozemšťanky zastat, dávky žádné nepobírá živí se jistě jako poctivá účetní, i když to chvílemi vypadá že dělá účetnictví pro sos for pets a o tom, by již dalo polemizovat Vím taky, že jsi již několikrát ostře vystoupila proti Danuši jen teď se to snaží pořád hrát do autu. Ani se ti nedivím jelikož to zavání velkým průserem pro všechny ostatní. A největší průser je, že se ani samotná H erpe nedá odvolát, když šefuje sama sobě.
Tak přeci jen Animal policie je na světě :) - další NOVÝ SPOLEK v řadě - Animal EYe, chtějí být "důvěryhodnou ochranářskou organizací", tak jim držme palce. Prozatím můžete posílat 100,300,500,1000 Kč na provoz telefonické poradny (m.j.).
Kdo jsme
ANIMAL EYE, z.s., je celostátní nezisková organizace, jejímž účelem je hájit a prosazovat práva a zájmy zvířat, především pak zvířat v zájmovém chovu. Její vznik podnítilo znepokojení nad neutěšeným stavem ochrany zvířat v České republice.
Naším cílem je stát se důvěryhodnou ochranářskou organizací v povědomí široké veřejnosti. Rádi bychom nastavili přesné základy profesních, odborných a etických standardů v této oblasti a do budoucna se vyprofilovali v přirozeného odborného partnera státních a samosprávných institucí i dalších subjektů působících na úseku ochrany zvířat.
Diskuze o Novince Animal EYe - novém oesku, které má fungovat jako "animal policie" je zde
https://www.facebook.com/groups/343461922528664/permalink/349614061913450/
pochybnosti o tomto "projektu", které tam diskutující vznesly naprosto sdílím.
Slova Danuše Jungmannové
Milí přátelé konečně byl spuštěn projek ANIMAL YEY, na kterém jsme se take podíleli a sbirali informace o množitelích a překupnících, abychom ty to materiàly předali nově vznikle Animal policii Animal Eye
Ano jsme moc rádi, že vnikla nová nezavislá policie i My jsme předali na sbírané informace o Sos for Pets a doufáme, že budou objektivně posouzen.Pokud máte info k případu prosím zašlete na Animal Eye.
Vážení přátelé ANO, v ČR nám vznikla Animal policie, zřejmě ta, o které je řeč v úvodu tohoto vlákna. Paní Danuše z SOS for Pets pořádá reklamu na tento nově vzniklý spolek křížem krážem fejsbukem (viz přiložený obr).
Nechápu jednu věc, proč si Animal Eye vzalo za propagátorku zrovna paní Danuši z SOS for Pets, když tato osoba má na triku dost podezřelých transakcí např kolem černých sbírek, případně i podezření z "podvodů a jiné protiprávní činnosti v oblasti prodeje a chovu zvířat", které tento "projekt" na svých stránkách hlásá, že bude potírat.
Další věc, která mne zaujala v článku od paní Danuše, je její interpretace o zavedení plošného čipování psů a centrálního registru. Podle toho co a jak paní Danuše tvrdí, může dojít k pochopení věci, že vše je již upečeno - projednáno, zákon je připraven, jen ho schválit. A to není pravda, viz dokument z kulatého stolu (výše) a zhodnocení p. Tiché, že vlastně čipování a registr zástupci státních organizací a poslanci odmítli.
Nejzajímavější ovšem na celém článku od p. Danuše je v závěru výzva, žádost, prosba, žebrání opět o peníze a to (pro změnu) na TELEFONICKOU LINKU:
"Bohužel ale spuštění Telefonické linky pomoci není možné financovat z vlastních prostředků členů ANIMAL EYE. Proto Vás všechny prosím, přispějte alespoň na rozjezd, než se ANIMAL EYE stanou známějšími a seženou nějaké sponzory např. z řad výrobců krmiv. I menší částky pomohou... (i 20 Kč jsou peníze)"
Na co proboha telefonická linka? která navíc má dle animal eye údajů fungovat POUHÉ čtyři hodiny ve všední dny... na co - v dnešní době emailů, fejsbukového sdílení a mimochodem ZDARMA sim karet pro příchozí hovory, dtto levných tarifů, - potřebuje nějaký "opět spolek" žádát peníze po dárcích na provoz telefonické linky...?
kateausten
napsal(a):
Vážení přátelé ANO, v ČR nám vznikla Animal policie, zřejmě ta, o které je řeč v úvodu tohoto vlákna. Paní Danuše z SOS for Pets pořádá reklamu na tento nově vzniklý spolek křížem krážem fejsbukem (viz přiložený obr).
Nechápu jednu věc, proč si Animal Eye vzalo za propagátorku zrovna paní Danuši z SOS for Pets, když tato osoba má na triku dost podezřelých transakcí např kolem černých sbírek, případně i podezření z "podvodů a jiné protiprávní činnosti v oblasti prodeje a chovu zvířat", které tento "projekt" na svých stránkách hlásá, že bude potírat.
Další věc, která mne zaujala v článku od paní Danuše, je její interpretace o zavedení plošného čipování psů a centrálního registru. Podle toho co a jak paní Danuše tvrdí, může dojít k pochopení věci, že vše je již upečeno - projednáno, zákon je připraven, jen ho schválit. A to není pravda, viz dokument z kulatého stolu (výše) a zhodnocení p. Tiché, že vlastně čipování a registr zástupci státních organizací a poslanci odmítli.
Nejzajímavější ovšem na celém článku od p. Danuše je v závěru výzva, žádost, prosba, žebrání opět o peníze a to (pro změnu) na TELEFONICKOU LINKU:
"Bohužel ale spuštění Telefonické linky pomoci není možné financovat z vlastních prostředků členů ANIMAL EYE. Proto Vás všechny prosím, přispějte alespoň na rozjezd, než se ANIMAL EYE stanou známějšími a seženou nějaké sponzory např. z řad výrobců krmiv. I menší částky pomohou... (i 20 Kč jsou peníze)"
Na co proboha telefonická linka? která navíc má dle animal eye údajů fungovat POUHÉ čtyři hodiny ve všední dny... na co - v dnešní době emailů, fejsbukového sdílení a mimochodem ZDARMA sim karet pro příchozí hovory, dtto levných tarifů, - potřebuje nějaký "opět spolek" žádát peníze po dárcích na provoz telefonické linky...?
Asi jsme všichni uvítali spuštění projektu ANIMAL EYE. A vypadá to, že jednou z prvních kauz, kterou bude řešit, je SOS for Pets a jejich praktiky. Na vzniku projektu se nepodíleli a od jejich různých prohlášení ve skupinách na FB se Animal eye distancuje. Snad tedy konečně dojde i na jejich černý obchod se psy.
tyrana.zvirata
napsal(a):
Veterináři SVS a KVS se musí řídit zákonem..., Snažte se tedy o změnu českých zákonů...
Animal Policie ČR je totální blbost. Stejně by fungovala v rámci stejných zákonů jako SVS a OÚ.
Jako další spolek je úplně zbytečná, zrušila bych i ty stávající. Nefungují tak jak by měly.
Je naprosto zbytečné se tím zabývat.
Nejprve by se měli dotáhnou stávající veter.zákony, kde by byly uvedeny normy pro chovy apod.
Jinak budou všechny zákony bezzubé a s tím i organizace.
Řešte co to, co lze a neplkejte o blbostech.
krasnapepina
napsal(a):
Animal Policie ČR je totální blbost. Stejně by fungovala v rámci stejných zákonů jako SVS a OÚ.
Jako další spolek je úplně zbytečná, zrušila bych i ty stávající. Nefungují tak jak by měly.
Je naprosto zbytečné se tím zabývat.
Nejprve by se měli dotáhnou stávající veter.zákony, kde by byly uvedeny normy pro chovy apod.
Jinak budou všechny zákony bezzubé a s tím i organizace.
Řešte co to, co lze a neplkejte o blbostech.
Souhlas! Ovšem obávám se, že by právě ta Animal policie chtěla fungovat ještě nad zákon, aby měli pravomoce SVS, oÚ, městských policií, pravomoce vstupovat na pozemky, do bytů, odebírat zvířata kdekoliv komukoliv se jim zamane. To je dost nebezpečné a hlavně jak známe "ochranářské" spolky dost zneužitelné. Výkon zákona se nemůže dostat do rukou nějakým aktivistům, ten musí být pod kontrolou státu.
Animal Eye prej mají mít 17. března nějakou tiskovou konferenci, moderovat to má ten Smetana, který psa objevil přesně ve chvíli, kdy zakoupil na parkovišti nemocnou čivavu od překupnice, v týmu AE jsou lidi, kteří o chovu psů, o životě se psy dost tak vědí houby, tak počkáme co z nich vypadne.
kateausten
napsal(a):
Souhlas! Ovšem obávám se, že by právě ta Animal policie chtěla fungovat ještě nad zákon, aby měli pravomoce SVS, oÚ, městských policií, pravomoce vstupovat na pozemky, do bytů, odebírat zvířata kdekoliv komukoliv se jim zamane. To je dost nebezpečné a hlavně jak známe "ochranářské" spolky dost zneužitelné. Výkon zákona se nemůže dostat do rukou nějakým aktivistům, ten musí být pod kontrolou státu.
Animal Eye prej mají mít 17. března nějakou tiskovou konferenci, moderovat to má ten Smetana, který psa objevil přesně ve chvíli, kdy zakoupil na parkovišti nemocnou čivavu od překupnice, v týmu AE jsou lidi, kteří o chovu psů, o životě se psy dost tak vědí houby, tak počkáme co z nich vypadne.
Ale to by bylo opravdu úděsné, kdyby se tady objevila skupina, která podle zákona by se po celou pracovní dobu zabývala jen tím, zda zvířata netrpí, je to tak sice zařízeno v celém světě, ale, pozor, nikoliv tam, kde se množí jako na běžícím pásu, aby se zaplnily vývozní kamiony, které štětě přežije, to přežije a psi se vyváželi, Představte si tu hrůzu, kdyby si na toto, někdy i živnostenským listem pokryté podnikání, taková zvířecí policie posvítila z hlediska zvířat - no masakr to se nesmí státt.
ať žijou psi
napsal(a):
Ale to by bylo opravdu úděsné, kdyby se tady objevila skupina, která podle zákona by se po celou pracovní dobu zabývala jen tím, zda zvířata netrpí, je to tak sice zařízeno v celém světě, ale, pozor, nikoliv tam, kde se množí jako na běžícím pásu, aby se zaplnily vývozní kamiony, které štětě přežije, to přežije a psi se vyváželi, Představte si tu hrůzu, kdyby si na toto, někdy i živnostenským listem pokryté podnikání, taková zvířecí policie posvítila z hlediska zvířat - no masakr to se nesmí státt.
Zase si vymýšlíš nesmysly, není to tak zařízeno v celém světě. Nikde na světě nemá žádná skupina civilních občanů sdružená v nějaké skupině ať ji budeme nazývat jak chcete - větší pravomoce než policie. Policie ( městská či státní ) a OVS a KVS mají dostatečné pravomoce, jen je musí důsledně využívat. Jako vždy píše samé blbosti.
petr33
napsal(a):
Zase si vymýšlíš nesmysly, není to tak zařízeno v celém světě. Nikde na světě nemá žádná skupina civilních občanů sdružená v nějaké skupině ať ji budeme nazývat jak chcete - větší pravomoce než policie. Policie ( městská či státní ) a OVS a KVS mají dostatečné pravomoce, jen je musí důsledně využívat. Jako vždy píše samé blbosti.
No jasně, třeba ve středoafrické republice (nebo zase císařství) to není, ale už v Jihoafrické ano, taky ISIS se se psy ani nepárá... ale máš pravdu v jednom, nemlže to být jen tak nějaký sbor civilů, musí to být policie s řádnými pravomocemi se vším všudy.
petr33
napsal(a):
Přesně, zase si jen vymýšlí bez důkazů, napíše sem jen co si mylně myslí a chtěla by, aby její zcestné názory brali ostatní za bernou minci. Nikde nemá animal policie větší pravomoci než běžná policii a ve většině zemí ani není a myslím si, že by u nás nevyřešila více než státní policie. Myslím si, že u nás opravdu stačí městská a státní policie a veterinární správy - pravomoci mají dostatečné, jen je musí vždy správně v praxi aplikovat. Takže opět samé nesmysly a tvrzení vycucaná z prstu. Samé trolloviny a hloupé tlachy duševně nemocné osoby.
Ba ne, Zvířecí policie by při známé minimální funkčnosti VB byla velikým přínosem, samozřejmě s právem vstupu do obydlí, kde je důvodné podezření na to, že je tam vážně ohroženo zvíře, s právem pokutovat, přikazovat a také odebírat zvířata a připravovat materiály pro soud.
kdoví, kdy tohle u nás bude...
zdravýrozum
napsal(a):
Přesně, zase si jen vymýšlí bez důkazů, napíše sem jen co si mylně myslí a chtěla by, aby její zcestné názory brali ostatní za bernou minci. Nikde nemá animal policie větší pravomoci než běžná policii a ve většině zemí ani není a myslím si, že by u nás nevyřešila více než státní policie. Myslím si, že u nás opravdu stačí městská a státní policie a veterinární správy - pravomoci mají dostatečné, jen je musí vždy správně v praxi aplikovat. Takže opět samé nesmysly a tvrzení vycucaná z prstu. Samé trolloviny a hloupé tlachy duševně nemocné osoby.
Souhlasím.
ať žijou psi
napsal(a):
Že bych ucítila závan strachu, že přijdou, že uvidí a že zasáhnou?
Že by si se sama bála u tebe, že přijdou, uvidí a zasáhnou... My se nebojíme, jen nám to přijde zbytečné. Policejní stát, to už tu také bylo, takže si myslím, že policie je dost a pravomoci má dostatečné, jen je využívat beze zbytku v součinnosti s veterinární správou. Už vidím, jak zájemkyně z ifauny o práci u animal policie dělají psychotesty, fyzické testy a zbrojní průkaz jako zájemci k normální policii - kdyby byly ty samé požadavky jako na uchazeče k normální státní policii. Z přitroublých zájemkyň tady z ifauny by neprošla v žádném testu ani jedna...

ať žijou psi
napsal(a):
Ba ne, Zvířecí policie by při známé minimální funkčnosti VB byla velikým přínosem, samozřejmě s právem vstupu do obydlí, kde je důvodné podezření na to, že je tam vážně ohroženo zvíře, s právem pokutovat, přikazovat a také odebírat zvířata a připravovat materiály pro soud.
kdoví, kdy tohle u nás bude...
Snad nikdy.
Opravdu vážně uvažujete nad tím, že byste zavedla nějaký spolek, který by mohl vlítnout lidem do baráku jen tak, bez soudu, na základě nějakých domněnek či vlastních pocitů? Že by tenhle spolek mohl na základě těch stejných domněnek lidem jejich zvířata prostě sebrat, napálit jim pokutu, a pak by možná někdy došlo k nějakému soudu?
Víte, co je to presumpce neviny?
ať žijou psi
napsal(a):
Nechci tě zklamat bilusiku, vím, že si život sám s tebou dost pohrál, ale tady diskutuje několik policistek.
Ty mne zklamat nijak nemůžeš a život si pohrává spíše s tebou, tím jak jsi mentálně retardovaná. A ty rozhodně k policistkám nepatříš, takové mentály tam neberou...
napsal(a):
Snad nikdy.
Opravdu vážně uvažujete nad tím, že byste zavedla nějaký spolek, který by mohl vlítnout lidem do baráku jen tak, bez soudu, na základě nějakých domněnek či vlastních pocitů? Že by tenhle spolek mohl na základě těch stejných domněnek lidem jejich zvířata prostě sebrat, napálit jim pokutu, a pak by možná někdy došlo k nějakému soudu?
Píše nesmysly, nevzala si svůj lék. Nikdo nedá potrhlým aktivistkám větší pravomoci než státní policii, to je blbost. Píše zase blbosti a nesmysly, jako vždy - jsou to jen její zbožná přání. A policejní stát už jsme tu měli, a jak to s ním dopadlo už víme.
napsal(a):
Snad nikdy.
Já vážně si velmi přeju, aby byla vyčleněna taková policejní složka, nebo něco jí podobného, která by měla na starosti pouze zvířata a v případě, že by byla tahle zvířata ohrožena na životě, mohla vtrhnout kamkoliv. aby mola uložit pokutu, předvést mučitele před soud a zvířata, která jsou v ohrožení aby mohla zabavit. jindë to tak funguje a je to ku prospěchu zvířat.
napsal(a):
Snad nikdy.

Jo, potrhlá aktivistka, to možná sedí... ne, já už to fakt vidím, jak na udání souseda, kterému vadí, že děcka odpoledne, kdy on spí po noční, dupou, přijde do bytu kontrola, přeměří akvárko s morčaty, rodině napálí likvidační pokutu a morčata dětem rovnou odeberou.
Aneb naprostá většina kontrol, které dělá veterinární správa kvůli týrání zvířat, je na udání nějaké nepřejícné osoby, která, pokud nevyjde tohle, pošle třeba ještě sociálku.

ať žijou psi
napsal(a):
Já vážně si velmi přeju, aby byla vyčleněna taková policejní složka, nebo něco jí podobného, která by měla na starosti pouze zvířata a v případě, že by byla tahle zvířata ohrožena na životě, mohla vtrhnout kamkoliv. aby mola uložit pokutu, předvést mučitele před soud a zvířata, která jsou v ohrožení aby mohla zabavit. jindë to tak funguje a je to ku prospěchu zvířat.
A jak poznají, že jsou zvířata ohrožená na životě? Mají na služebně křišťálovou kouli, nebo chodí na udání sousedů?
napsal(a):
A jak poznají, že jsou zvířata ohrožená na životě? Mají na služebně křišťálovou kouli, nebo chodí na udání sousedů?
Lidé, kteří mají dar rozumu si to troufnou odhadnout, dám příklad i pro tebe, například kočka několik dní pláče na okně opuštěného bytu, nemá přístup k vodě ani potravě, je vychrtlá, pes je uvuádán na tak krátkém úvazku, že stojí téměř na špičkách a nedosáhne k vodě a je tak vázán často, kůň má tak přerostlá kopyta, že nemlže chodit a nikde není žádná potrava... tak to jsou jen příklady.
a ano, chodí i na udání sousedů, kteří se na tohle nedovedou dívat. díky za ně.

ať žijou psi
napsal(a):
Lidé, kteří mají dar rozumu si to troufnou odhadnout, dám příklad i pro tebe, například kočka několik dní pláče na okně opuštěného bytu, nemá přístup k vodě ani potravě, je vychrtlá, pes je uvuádán na tak krátkém úvazku, že stojí téměř na špičkách a nedosáhne k vodě a je tak vázán často, kůň má tak přerostlá kopyta, že nemlže chodit a nikde není žádná potrava... tak to jsou jen příklady.
a ano, chodí i na udání sousedů, kteří se na tohle nedovedou dívat. díky za ně.
A tyhle situace jsou snad za současného stavu neřešitelné?
napsal(a):
Jo, potrhlá aktivistka, to možná sedí... ne, já už to fakt vidím, jak na udání souseda, kterému vadí, že děcka odpoledne, kdy on spí po noční, dupou, přijde do bytu kontrola, přeměří akvárko s morčaty, rodině napálí likvidační pokutu a morčata dětem rovnou odeberou.
Aneb naprostá většina kontrol, které dělá veterinární správa kvůli týrání zvířat, je na udání nějaké nepřejícné osoby, která, pokud nevyjde tohle, pošle třeba ještě sociálku.
bilusik
napsal(a):
Že by si se sama bála u tebe, že přijdou, uvidí a zasáhnou... My se nebojíme, jen nám to přijde zbytečné. Policejní stát, to už tu také bylo, takže si myslím, že policie je dost a pravomoci má dostatečné, jen je využívat beze zbytku v součinnosti s veterinární správou. Už vidím, jak zájemkyně z ifauny o práci u animal policie dělají psychotesty, fyzické testy a zbrojní průkaz jako zájemci k normální policii - kdyby byly ty samé požadavky jako na uchazeče k normální státní policii. Z přitroublých zájemkyň tady z ifauny by neprošla v žádném testu ani jedna...
Hehe přesně tak :) psychotesty a hlavně ty fyzické testy - už to vidím v barvách jak aktivistka Danuše se třema pneumatikama na břiše dělá žabáky přes fotbalové hřiště :D mno a na požadovaném vzdělání by taky pohořely, dneska už k policii čr nestačí maturita
Další nezákoná akce !
https://www.facebook.com/groups/343461922528664/353396084868581/?comment.
Existence Zvířecí policie by byla více než přínosná poté, co se VS projevují vcelku jako v této oblasti nefunkční.
znamenala by okamžitou pomoc pro zvířata v nouzi a vybavena by měla být v podstatě policejními pravomocemi, tedy například právem vstupovat do objektů včetně obydlí, pokud je podezření, že tam jsou na životě ohrožena zvířata, zvířata zabavovat, ukládat pokuty a posílat případy před soud.
samozřejmě to přepokládá vybudování sítě záchytných útulků pro zajištěná zvířata a další náklady. Myslím ale, že by se opravdu vyplatily a týraným zvířatům více než pomohly.
kateausten
napsal(a):
Milá Evo je moc dobře, že opět veřejně hodnotíš práci SVS a opět ne kladně ale mohu tě ubezpečit že právě SVS nepřetržitě dozoruje celý problém kolem Sos for Pets a věř, že úředníkům se vůbec nelíbí za jakých podmínek údajní detektivové vstupují na soukromé pozemky občanů. Policie ČR se také zabívá již několikátým podnětem podezření na zneužití pravomocí veřejného činitele při vstupu na soukromý pozemek.
samain
napsal(a):
Zejména se mi ve vyjádření samozvané policajtky líbí věta:
bohuzelu p. Vinsové nebyly shledany zavaznosti, ktere by byli v rozporu se zakonem proti tyrani chovem
Volně přeloženo - tyto pejsky bohužel nemůžeme ukrást a přeprodat.
Anebo jen nevhodně užité slovo a přesný objektivní závěr?
ať žijou psi
napsal(a):
To tedy vážně zabolelo to nepřijetí, viď, no snad příště budeš mít štěstí (ale oni prá neúspěšné uchazeče podruhé až ani nepozvou), možná by bylo bývalo pomohlo, kdybys byl býval psychologovi přinesl některé tvé příspěvky do zdejších diskuzí. No, pozdě bycha honit.
Opravdu zase trapné, jak si hraješ na něco co nejsi. Zkus tu animal policii, o které tu pořád pěješ chvalozpěvy, třeba tě vemou aspoň tam...
samain
napsal(a):
Další nezákoná akce !
Tak to je hnus. Ty psychopatky z Animals Help Company se nezastaví před ničím. To by mělo být varování pro každého chovatele, dávejte si pozor, koho pouštíte do baráku pod záminkou, že je to zájemce o štěně.
Čím je ta Vinsová od pudlíků tak naštvala, že se k ní vydaly na "kontrolu?" - netuší to někdo?
ať žijou psi
napsal(a):
Bilusik - to víš, že ji zkusím, ono bude ještě dlouho trvat, než ji zřídí, takže už budu mít jak výsluhu, tak místo snů
Opravdu zase trapné, jak si hraješ na něco co nejsi. Zkus tu animal policii, o které tu pořád pěješ chvalozpěvy, třeba tě vemou aspoň tam, nehraj si dokola na něco opravdu ty nejsi. A nic na tom nezměníš ani když si dáš za příspěvk kopu smajlíků...
ať žijou psi
napsal(a):
Bože, to je mi líto, že už jsi tak rezignoval na smysluplnou diskuzi, kterou jsi býval proslulý, ale snaž se, můžeš být ještě i před penzí úspěšný v jiném oboru než je policie
Je to opravdu trapné blbko, jak se nám tady snažíš vnutit tvoji utkvělou představu a neustále ze sebe děláš něco co opravud nejsi. A bláboly a svoje představy sem přenášíš leda tak ty. S tímhle svým chováním bys neprošla u žádných psychostetů. Už se dál neztrapňuj, fakt je to už hodně ubohé, nechápu proč tu ty tvoje hloupé lži a výlevy admin trpí...
bilusik
napsal(a):
Je to opravdu trapné blbko, jak se nám tady snažíš vnutit tvoji utkvělou představu a neustále ze sebe děláš něco co opravud nejsi. A bláboly a svoje představy sem přenášíš leda tak ty. S tímhle svým chováním bys neprošla u žádných psychostetů. Už se dál neztrapňuj, fakt je to už hodně ubohé, nechápu proč tu ty tvoje hloupé lži a výlevy admin trpí...
Také si myslím, že už by měl správce diskuze zakročit a po tom co tu AŤ ŽIJÍ PSI včera a dnes předvádí se svojí utkvělou představou by ji měl vymazat a zablokovat přístup.
ať žijou psi
napsal(a):
Já budu skoro potěšena, protože mezi podobné skvělé a slušné diskutéry aby si člověk bral protiatomový oděv, ale ať vám to vadí nebo ne, já jsem psychiotesty prošla A kromě toho mám důstojnickou hodnost... prima, že? přej a bude ti přáno
Omyl, potěšeni budeme my. A tvá bujná fantazie a tvoje představy a výmysly nás opravdu nezajímají.
Varování pro chovatele psů! Podvodné "kontroly chovů" z Animals Help Company
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2906278/varovani-pro-chovatele-psu-podvodne-kontroly-chovu#a2906278
Chovatelé psů, dávejte si pozor na to, koho pouštíte do baráku a do bytu. Samozvané Animal Policistky z Animal gelp Company, což je sekce o.s. SOS for Pets se vám pod záminkou, že jsou zájemci o vaše štěně, vetřou do baráku, nechají si předvést celý váš chov - pak o tom regerují na facebooku a hodnotí, "zda jste množka anebo nejste množka". Toto jednání soukromých osob je zcela nezákonné, Váš chov Vám může takto kontrolovat pouze Státní Veterinární správa (SVS) - příslušná KVS spoulu s městkou policií, případně zástupcem obecního úřadu.
Než někoho - podezřelé nepovolané osoby - pustíte ke svým psům, nechte si předložit legitimace státních úředníků, případně si telefonicky ověřte na příslušné KVS, zda skutečně k Vám byla kontrola poslána. Nepouštějte nikoho přes práh jen s papírem od nějakého spolku - občanského sdružení. Je to podvodné jednání, čeho se takzvané a samozvané "animal policistky" dopouštějí. Pokud jste se s takovým jednáním setkali, informujte Policii ČR.
Toto se děje viz případ z počátku března t.r. na FB skupině https://www.facebook.com/groups/343461922528664/permalink/353396084868581/
pro ty, kdo nemají FB přiloženy screeny
případně info i v paralelní diskuzi Animal Policie ČR zde na ifauně
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2895153/animal-policie-cr.
ať žijou psi
napsal(a):
Bože, to je mi líto, že už jsi tak rezignoval na smysluplnou diskuzi, kterou jsi býval proslulý, ale snaž se, můžeš být ještě i před penzí úspěšný v jiném oboru než je policie
Tak co prolhaná účetní Evičko - 236.4 alias ať žijí psi, nějak ti sklaplo... Už nejsi policajtka...?
samain
napsal(a):
Další nezákoná akce !
To už není normální co si aktivistky dovolí. Založila jsem diskuzi
Varování pro chovatele psů! Podvodné "kontroly chovů"
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2906278/varovani-pro-chovatele-psu-podvodne-kontroly-chovu#a2906321
Toto by měla veřejnost vědět a každý chovatel by si měl dát pozor koho pouští ke svým psům!
ať žijou psi
napsal(a):
Dávky v hmotné nouzi nikoho nijak nestigmatizují, stejně jako tebe tvůj důchod na hlavu, bilusiku - a nenadával jsi mi náhodou, že jsem udavačka, když jsem oznámila chybu v standardu a také to, že klub nekontroluje dodržení zákona?
Už se prober Eva NEUREITEROVÁ z toho šoku, jak jsi tu lhala a dělala jsi ze sebe něco jiného a oni tě odhlali. Duševně nemocná jsi tu leda tak ty, když se pořád vydáváš za někoho jiného...
No super tak admin začal mazat ale nic na tom nemění že skupinka aktivistů Sos for Pets a jejich partička Animal Help Company je partička aktivistů, kteří nezákonné vstupují na pozemky chovatelů kde se je pokouší zastrašit a donutit je podepsat dá rtg ovací smlouvy aby zvířata mohli odebrat a dále s nimi obchodování.To že admin odmazaváni příspěvky je škoda ale nevadí úřady se o celou věc již začali zajímat.
Animal policajt
napsal(a):
No super tak admin začal mazat ale nic na tom nemění že skupinka aktivistů Sos for Pets a jejich partička Animal Help Company je partička aktivistů, kteří nezákonné vstupují na pozemky chovatelů kde se je pokouší zastrašit a donutit je podepsat dá rtg ovací smlouvy aby zvířata mohli odebrat a dále s nimi obchodování.To že admin odmazaváni příspěvky je škoda ale nevadí úřady se o celou věc již začali zajímat.
Varování pro chovatele psů! Podvodné "kontroly chovů" z Animals Help Company
Chovatelé psů, dávejte si pozor na to, koho pouštíte do baráku a do bytu. Samozvané Animal Policistky z Animal gelp Company, což je sekce o.s. SOS for Pets se vám pod záminkou, že jsou zájemci o vaše štěně, vetřou do baráku, nechají si předvést celý váš chov - pak o tom regerují na facebooku a hodnotí, "zda jste množka anebo nejste množka". Toto jednání soukromých osob je zcela nezákonné, Váš chov Vám může takto kontrolovat pouze Státní Veterinární správa (SVS) - příslušná KVS spoulu s městkou policií, případně zástupcem obecního úřadu.
Než někoho - podezřelé nepovolané osoby - pustíte ke svým psům, nechte si předložit legitimace státních úředníků, případně si telefonicky ověřte na příslušné KVS, zda skutečně k Vám byla kontrola poslána. Nepouštějte nikoho přes práh jen s papírem od nějakého spolku - občanského sdružení. Je to podvodné jednání, čeho se takzvané a samozvané "animal policistky" dopouštějí. Pokud jste se s takovým jednáním setkali, informujte Policii ČR.
Toto se děje viz případ z počátku března t.r. na FB skupině https://www.facebook.com/groups/343461922528664/permalink/353396084868581/
pro ty, kdo nemají FB přiloženy screeny
případně info i v paralelní diskuzi Animal Policie ČR zde na ifauně
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2895153/animal-policie-cr.
Animal policajt
napsal(a):
Admin začal mazat zřejmě díky nesmyslům, co tu předváděla ať žijí psi - co tu jejími lživými výmysly zahnojila několik diskuzí.
bilusik
napsal(a):
Admin začal mazat zřejmě díky nesmyslům, co tu předváděla ať žijí psi - co tu jejími lživými výmysly zahnojila několik diskuzí.
No jo, jenže zmizela i mnou založená diskuze. nechápu - jak jinak můžeme lidi varovat než tady
ve skupinách na FB se vyhazuje za nesouhlasný názor, a tady jestli se bude mazat, tak chudáci chovatelé co naletí.
Domáhá se vstupu na váš pozemek nebo dokonce do bytu či domu paní Pechová, Šlechtová, Skořepová nebo Jungmannová nebo někdo jiný pod nějakou záminkou nebo s papírem Animal Police? Okamřitě kontaktujte People Police a podejte Trestní oznámnení. Nikdo nemá právo vstoupit na váš pozemek nebo do vašeho bytu a narušovat vaše soukromí!
kateausten
napsal(a):
No jo, jenže zmizela i mnou založená diskuze. nechápu - jak jinak můžeme lidi varovat než tady
ve skupinách na FB se vyhazuje za nesouhlasný názor, a tady jestli se bude mazat, tak chudáci chovatelé co naletí.
Ok takže nová diskuze byla vyhodnocena adminem jako duplicitní a byla smazána. Respektujem to a prosím držte se tématu, protože veškeré nesouvisející a osobní hádky bude admin mazat.
kateausten
napsal(a):
Ale chovatelé s PP nikomu nenaletí. Chovatele co chová s PP a je v klubu, tak mohou a to pouze po předchozím upozornění a dohodnutém termínu návštěvy kontrolovat pouze činovníci chovatelského klubu nebo veterinární správy. Takže nějaké neohlášené aktivistky mají smůlu. A tohle všichni chovatelé, co chovají pod kluby s PP ví. Takže z těch, co chovají s PP nenaletí nikdo. Takže naletět může asi leda tak někdo, kdo dělá bezpapíráky.
bilusik
napsal(a):
Ale chovatelé s PP nikomu nenaletí. Chovatele co chová s PP a je v klubu, tak mohou a to pouze po předchozím upozornění a dohodnutém termínu návštěvy kontrolovat pouze činovníci chovatelského klubu nebo veterinární správy. Takže nějaké neohlášené aktivistky mají smůlu. A tohle všichni chovatelé, co chovají pod kluby s PP ví. Takže z těch, co chovají s PP nenaletí nikdo. Takže naletět může asi leda tak někdo, kdo dělá bezpapíráky.
Právě že z toho co na FB píšou se může jednat o chov s PP. V mnoha klubech se chovy nekontrolujou, anebo jen nepravidelně, mnozí chovatelé s PP se neúčastní aktivního života v klubu anebo třeba ani nejsou členy, mohou chovat s klubem jen na dohodu,. Opravdu si nemyslím, že se to týká jen bezpapírových chovů...
kateausten
napsal(a):
Krom toho, aktivistkám je skutečně jedno jestli to je chov pod čmku s pp anebo chov bez pp, ony jsou schopny označit za množitele - jak Skládal ve svém příspěvku na Obchod se psy pod rouškou dobročinnosti trefně napsal - každého, kdo psy neklonuje - tedy KAŽDÉHO
Ale aktivistkám je to jedno jestli je chov s PP nebo bez, ale opravdu si myslím, že drtivá většina chovatelů zná svá práva a chovatelské řády klubů a ví, že je nemůže bezdůvotně navštívit nějaká Dita nebo Eva, co nemá nic společného s chovetelským klubem jejich plemene nebo nic dočinění s veterinární správou a domáhat se vstupu nebo nějaké kontroly. Myslím si, že tak chytří jako tyto aktivistky je drtivá většina chovatelů co chová pod kluby s PP - a všichni ví, že i kontrola z klubu nebo vet. správy musí být dopředu nahlášená. Takže když někdo zazvoní u bytu nebo domu neohlášený a domáhá se kontroly, že ho většina chovatelů s PP, co zná postupy a chovatelské řády požene svinským krokem. A ty co množí bezpapíráky vlastně nemůže kontrolovat ani žádný klub, jen po ohlášené návštěvě dopředu veterinární správa - takže holky aktivistky budou mít zase smolíka. Soudný a průměrně inteligentní člověk si je nepustí přes práh pod žádnou záminkou, stejně jako si většina rozumných lidí nepustí domů prodejce energií, pojištění, prodejce hrnců a jiného zboží - zkrátka žádné takové neohlášené vlezlé šmejdy - ke kterým řadím i aktivistky z výše jmenovaných spolků. Drtivé většině snad bude jasné, že na žádnou kontrolu a zásah do soukromí, která by se opírala o platné zákony nemají nárok.

Aktivistky jsou hlavně úplně mimo.
Kdyby aspoň na animal planet koukaly pořádně, pak by si všimly, že ty jejich animal policie do domů a na pozemky soukromých majitelů vstupují vždycky až s papírem od soudu.
Ano, aktivistky jsou mimo - ale tak ony chtějí být ještě před zákonem a hlavně nad zákon a vypadá to, že jsou schopny udělat vše, aby zneužily naivity lidí.
Bilusik, to co píšete, je pravda, je fakt, že spousta lidí je dneska už opatrných, ale spousta lidí je ještě stále naivních a jakékoliv šmejdy si do domu pustí. Viz furt v tv reportáže o důvěřivých důchodcích, které nějaký šmejd okradl o celoživotní úspory - je toho málo? je to furt i přes varování - moment překvapení, naivita, důvěra v toho člověka, který v tom umí chodit
A taky nezapomínejme, že ony aktivistky lžou a kamuflujou a vymýšlejí záminky jak se k vám dostat. V uvedeném případě (zřejmě) paní kontaktovali na nějaký inzerát o prodeji štěněte a dohodli si, zcela regulérně, návštěvu jako zájemce o štěně. Paní zřejmě potěšená, že prodá svůj odchov (berme v úvahu, že skutečně s PP, když ta aktivistka píše, že se jedná o chovatelskou stanici) přijme tuto návštěvu a přirozeně jí předvede všechny své psy - proč ne, že, když je měla v pořádku. To, že ta osoba až později přiznala, že není zájemce o štěně, ale nějaká osoba kontrolorka a začla se ohánět papírem od oeska a animal policií, to se dělo zřejmě později - takže tyto aktivistky používají evidentní podvodné praktiky, kterým může naletět hodně lidí - lidi nejsou podezíraví, věří, a taky jsou neinformovaní. Normálně mezi chovateli (s PP) mnoho z nich vůbec neví, že nějaké takové spolky fungují, nezajímají se o to, zajímá je jen jejich chov a jejich plemeno, lidi od psů (chovatelé organizovaného chovu) vůbec neznaj nějakou Jungmannovou nebo Pechovou - taky jak by mohli, když ony nikdy v kynologii nebyly.
To je prostě tak a snad i touto formou se podaří před tím chovatele psů varovat, protože tady nejde jen o množky bez PP, to se týká velkou mírou i chovů s PP.
bilusik
napsal(a):
Ale aktivistkám je to jedno jestli je chov s PP nebo bez, ale opravdu si myslím, že drtivá většina chovatelů zná svá práva a chovatelské řády klubů a ví, že je nemůže bezdůvotně navštívit nějaká Dita nebo Eva, co nemá nic společného s chovetelským klubem jejich plemene nebo nic dočinění s veterinární správou a domáhat se vstupu nebo nějaké kontroly. Myslím si, že tak chytří jako tyto aktivistky je drtivá většina chovatelů co chová pod kluby s PP - a všichni ví, že i kontrola z klubu nebo vet. správy musí být dopředu nahlášená. Takže když někdo zazvoní u bytu nebo domu neohlášený a domáhá se kontroly, že ho většina chovatelů s PP, co zná postupy a chovatelské řády požene svinským krokem. A ty co množí bezpapíráky vlastně nemůže kontrolovat ani žádný klub, jen po ohlášené návštěvě dopředu veterinární správa - takže holky aktivistky budou mít zase smolíka. Soudný a průměrně inteligentní člověk si je nepustí přes práh pod žádnou záminkou, stejně jako si většina rozumných lidí nepustí domů prodejce energií, pojištění, prodejce hrnců a jiného zboží - zkrátka žádné takové neohlášené vlezlé šmejdy - ke kterým řadím i aktivistky z výše jmenovaných spolků. Drtivé většině snad bude jasné, že na žádnou kontrolu a zásah do soukromí, která by se opírala o platné zákony nemají nárok.
Jenomže Bilušíku přečtěte si ty screeny pořádně! Animální policajtka se vloudila pod lživým tvrzením, že je zájemce o štěně!
Což jako chovatel s PP bere tak, že se někdo jde podívat na chov a ještě takové mrše nabídne kafe.
Ta holt pak v reportu konstatuje, že u chovatele je bohužel jenom smrad ( ještě nemáme pejsky přirozeně vonící po fialkách) a že teda bohužel nelze pod záminkou a výhrůžkami psy ukrást (jako se to stalou barzojů u Podhradí).
napsal(a):
Aktivistky jsou hlavně úplně mimo.
Kdyby aspoň na animal planet koukaly pořádně, pak by si všimly, že ty jejich animal policie do domů a na pozemky soukromých majitelů vstupují vždycky až s papírem od soudu.
No, myslím že i u nás ani SVS nesmí vstoupit na pozemek nebo do bytu chovatele bez jeho souhlasu, nebo případně v doprovodu státní policie.
samain
napsal(a):
Jenomže Bilušíku přečtěte si ty screeny pořádně! Animální policajtka se vloudila pod lživým tvrzením, že je zájemce o štěně!
Což jako chovatel s PP bere tak, že se někdo jde podívat na chov a ještě takové mrše nabídne kafe.
Ta holt pak v reportu konstatuje, že u chovatele je bohužel jenom smrad ( ještě nemáme pejsky přirozeně vonící po fialkách) a že teda bohužel nelze pod záminkou a výhrůžkami psy ukrást (jako se to stalou barzojů u Podhradí).
samain
napsal(a):
No, myslím že i u nás ani SVS nesmí vstoupit na pozemek nebo do bytu chovatele bez jeho souhlasu, nebo případně v doprovodu státní policie.
Vstup na súkromný pozemok bez súhlasu majiteľa je možný len na základe súhlasu prokurátora, pri likvidácii živelnej udalosti (požiar, povodeň...) alebo polícii pri aktuálnom stíhaní páchateľa. A silno pochybujem, že by v ČR platili v tomto smere iné zákony.

kopek
napsal(a):
Vstup na súkromný pozemok bez súhlasu majiteľa je možný len na základe súhlasu prokurátora, pri likvidácii živelnej udalosti (požiar, povodeň...) alebo polícii pri aktuálnom stíhaní páchateľa. A silno pochybujem, že by v ČR platili v tomto smere iné zákony.
Ano, tak to je, na váš pozemek můžou lidi vlézt jen se souhlasem soudu - což platí i pro tu policii, zásahová jednotka musí mít povolení od soudu - či v krajní nouzi, což platí u těch hasičů, nebo třeba když záchranné složky zachraňují dítě zabouchlé na balkoně a tak.
Ale v zahraničí u té animal policie, což je vzor šílených aktivistek, tomu není jinak, navzdory tomu, co si tyhle ženské myslí. Ani tam neleze animal policie do cizích baráků a nebere lidem zvířata bez povolení soudu a bez asistence státní policie. Je to vlastně spíš taková glorifikovaná odchytovka se zázemím pro odebraná zvířata.
Vstup do soukromého objektu je umožněn oprávněným osobám v případě ohrožení života nebo majetku.
Svými aktivitami jste vyvolali naprosto kontraproduktivní reakci. Mnoho vláken na stejné téma, málo průkazných informací. Strany, kterých se téma týká, velmi dobře ví o co jde a jak se mají zachovat a ostatní "normální" běžné uživatele se vám podařilo dokonale otrávit a nové, další jste nezískali. Ono totiž platí, že všeho moc škodí!
Prostě si to tady dáváte v podstatě sami se sebou (jak se tomu říká? Onanie? Samohana? )
Nejvíc mě baví, že se tady ohání zákony atd. někdo, kdo na vedlejších vláknech nabádá
k porušování platných zákonů.
Já sem jen občas nakouknu pro pobavení
Jako poradna nebo diskuze vaše ataky rozhodně nepůsobí a už to pochopil (i když opožděně) i admin, takže vaše porušování zákonů o osobních údajích, porušování místních pravidel diskuze a rozpor s podmínkami udělení licence k provozování tohoto portálu spolu
s vašimi trapnými, dokola se opakujícími příspěvky, nikoho se zdravým rozumem neoslovily.
Takže abychom si to shrnuli: Stále dokola jedno Bratrstvo psí packy mele svou, v podstatě jen pro své příznivce.
Tak si to užívejte "ad libidum" !
bohemica
napsal(a):
Vstup do soukromého objektu je umožněn oprávněným osobám v případě ohrožení života nebo majetku.
Svými aktivitami jste vyvolali naprosto kontraproduktivní reakci. Mnoho vláken na stejné téma, málo průkazných informací. Strany, kterých se téma týká, velmi dobře ví o co jde a jak se mají zachovat a ostatní "normální" běžné uživatele se vám podařilo dokonale otrávit a nové, další jste nezískali. Ono totiž platí, že všeho moc škodí!
Prostě si to tady dáváte v podstatě sami se sebou (jak se tomu říká? Onanie? Samohana? )
Nejvíc mě baví, že se tady ohání zákony atd. někdo, kdo na vedlejších vláknech nabádá
k porušování platných zákonů.
Já sem jen občas nakouknu pro pobavení
Jako poradna nebo diskuze vaše ataky rozhodně nepůsobí a už to pochopil (i když opožděně) i admin, takže vaše porušování zákonů o osobních údajích, porušování místních pravidel diskuze a rozpor s podmínkami udělení licence k provozování tohoto portálu spolu
s vašimi trapnými, dokola se opakujícími příspěvky, nikoho se zdravým rozumem neoslovily.
Takže abychom si to shrnuli: Stále dokola jedno Bratrstvo psí packy mele svou, v podstatě jen pro své příznivce.
Tak si to užívejte "ad libidum" !
Takže svůj příspěvek kopíruješ do třech vláken, tak podle tebe činím i já, když to tak chceš - O dokonalou idylku se jednalo, když se sem nelezou hádat ty dvě zmiňované osoby, které stejně jako ty nemají pravdu a ohání se tu jen svojím tvrzením bez důkazů a argumentů a vložené důkazy a argumenty jiných jen přehlížíte. Teď se je ty snažíš zastoupit a hádky opět asi vyvolat a zase bez důkazů a zase bez argumentů. Tak směle zase do toho...
Čím víc se s hov *m mažeš, tím víc smrdí!
Už mě vážně ta vaše partička dlouho nebaví, bilusík, sám přiznáváš, že máte založeno několik vláken na podobné téma a kde nic, tu nic...stále žádné výsledky
Už máte z těch vašich aktivit nějaké hmatatelné výsledky nebo stále dokola zaplevelujete marně iFaunu ?
Tady nenajdete to správné pochopení a místo na vaše aktivity.
Pokud máte nějaké konkrétní důkazy, oslovte patřičné orgány a média a tam si ty vaše "případy" zkuste odehrát !
Tak jak to tady prezentujete (jako mega podvody) tak po takové kauze skočí každý, kdo si chce svůj plat nebo honorář zasloužit!
Tím, že diskutujete v podstatě sami mezi sebou není tím, že byste měli pravdu...jen jste nikoho nepřilákali, kdekoho jste otrávili a už nikoho nebavíte...
A to tele hubou mele...stále dokola a nic...
Tak zase někdy až se sem podívám vím, že si přečtu jen to, co vyhřezlo z bilusíka nebo vora nebo hyperaktivní kateausten a jejich sympatizantů, ale stále nic, co by doložilo jejich domněnky a prokázalo provinění těch, které tady pořád napadají.
bohemica
napsal(a):
Čím víc se s hov *m mažeš, tím víc smrdí!
Už mě vážně ta vaše partička dlouho nebaví, bilusík, sám přiznáváš, že máte založeno několik vláken na podobné téma a kde nic, tu nic...stále žádné výsledky
Už máte z těch vašich aktivit nějaké hmatatelné výsledky nebo stále dokola zaplevelujete marně iFaunu ?
Tady nenajdete to správné pochopení a místo na vaše aktivity.
Pokud máte nějaké konkrétní důkazy, oslovte patřičné orgány a média a tam si ty vaše "případy" zkuste odehrát !
Tak jak to tady prezentujete (jako mega podvody) tak po takové kauze skočí každý, kdo si chce svůj plat nebo honorář zasloužit!
Tím, že diskutujete v podstatě sami mezi sebou není tím, že byste měli pravdu...jen jste nikoho nepřilákali, kdekoho jste otrávili a už nikoho nebavíte...
A to tele hubou mele...stále dokola a nic...
Tak zase někdy až se sem podívám vím, že si přečtu jen to, co vyhřezlo z bilusíka nebo vora nebo hyperaktivní kateausten a jejich sympatizantů, ale stále nic, co by doložilo jejich domněnky a prokázalo provinění těch, které tady pořád napadají.
Ano, mazali jsme se tu s vámi už dost dlouho a opravdu smrdíte... A já nic nepřiznávám, jen jsem konstatoval, že kopíruješ svůj stejný příspěvek do několika vláken. Tím nic nepřiznávám, takže mi zase nic nepodsouvej. Každé vlákno si založil někdo jiný, a ty abys je obsahla všechny a měla asi trojnásobnou pravdu... tak si jeden svůj příspěvek zkopírovala do všech. A tak jsem jen po tvém vzoru až po tobě učinil i já. Jen tu zase vypouštíš nějaké lži bez důkazů. Nemohu za to, že je víc lidí proti vašim praktikám a názorům. Nesmíte dělat podvody se, , zachráněnými, zvířaty, lhát a podvádět, a pak se tu s vámi nebudou muset ostatní ani já dál hádat. Sami tu lžete a mlžíte bez důkazů nejvíce. Takže tvoje duševní výlevy jsou velmi ubohé a jsou opravdu na úrovni tvých kámošek - ať žijí psi a týraná zvířátka - jste velmi ubohé a prolhané všechny tři a ostatní tady jen napadáte. Děláte přesně to samé, co vyčítáte druhým...
Už chybí jakékoliv argumenty, průšvihů vyhřezlo na povrch, že s tím se nic jiného nedá dělat než že je třeba touto diskuzí patřičně podhrdat a všecky dokola pozurážet, že jo bohemica. Budete se muset holt smířit s tím, že tuto diskuzi nikdo nesmaže, ani její aktéry odsud nikdo nevyhodí jako to je ve vašich skupinkách po fejsbuku.
kopek
napsal(a):
Neplatí. SVS zastoupená OVS dává vždy předem vědět a na pozemek smí vstoupit pouze se souhlasem majitele, nebo, je li podezření na porušování zákona na ochranu zvířat a majitel odmítne tento STÁTNÍ ORGÁN vpustit, musí mít doprovod policie.
Opravdu neexistuje, aby nějaký samozvanec, který si říká animální policajt vám vlezl do baráku se smyšlenou historkou a bylo to legální. I kdyby byl/a dotyčný/á stokrát zaměstnán u policie, nebo to byl sám policejní náčelník.
I v našem právním systému platí, že důkazy získané nelegální cestou, nelze u soudu použít a není to jen tak pro nic za nic!
Viz "Agent provokatér" :Cit:
Ano, hovořila jsem o tom, že je to naprosto jednoznačně účinný prostředek boje proti korupci. Zásadní problém tkví v tom, že existují rozhodnutí Evropského soudu pro lidská práva i Ústavního soudu a ty hovoří o tom, že provokace, kdy stát vlastně vytváří kriminalitu, provokuje kriminalitu, provokuje jednání, které má za následek skutkovou podstatu trestného činu, je nepřípustné.
celý odkaz"
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Vesecka-Agent-provokater-ma-sam-o-sobe-povahu-kriminalniho-cinu-157840.
kateausten
napsal(a):
Ano, aktivistky jsou mimo - ale tak ony chtějí být ještě před zákonem a hlavně nad zákon a vypadá to, že jsou schopny udělat vše, aby zneužily naivity lidí.
Bilusik, to co píšete, je pravda, je fakt, že spousta lidí je dneska už opatrných, ale spousta lidí je ještě stále naivních a jakékoliv šmejdy si do domu pustí. Viz furt v tv reportáže o důvěřivých důchodcích, které nějaký šmejd okradl o celoživotní úspory - je toho málo? je to furt i přes varování - moment překvapení, naivita, důvěra v toho člověka, který v tom umí chodit
A taky nezapomínejme, že ony aktivistky lžou a kamuflujou a vymýšlejí záminky jak se k vám dostat. V uvedeném případě (zřejmě) paní kontaktovali na nějaký inzerát o prodeji štěněte a dohodli si, zcela regulérně, návštěvu jako zájemce o štěně. Paní zřejmě potěšená, že prodá svůj odchov (berme v úvahu, že skutečně s PP, když ta aktivistka píše, že se jedná o chovatelskou stanici) přijme tuto návštěvu a přirozeně jí předvede všechny své psy - proč ne, že, když je měla v pořádku. To, že ta osoba až později přiznala, že není zájemce o štěně, ale nějaká osoba kontrolorka a začla se ohánět papírem od oeska a animal policií, to se dělo zřejmě později - takže tyto aktivistky používají evidentní podvodné praktiky, kterým může naletět hodně lidí - lidi nejsou podezíraví, věří, a taky jsou neinformovaní. Normálně mezi chovateli (s PP) mnoho z nich vůbec neví, že nějaké takové spolky fungují, nezajímají se o to, zajímá je jen jejich chov a jejich plemeno, lidi od psů (chovatelé organizovaného chovu) vůbec neznaj nějakou Jungmannovou nebo Pechovou - taky jak by mohli, když ony nikdy v kynologii nebyly.
To je prostě tak a snad i touto formou se podaří před tím chovatele psů varovat, protože tady nejde jen o množky bez PP, to se týká velkou mírou i chovů s PP.
Souhlasím.
Mimochodem jsem narazila na další aktivistky, které si založily DALŠÍ spolek o psech, a to Chováme poctivě, z.s., jehož hlavním údajným posláním je
"... propagace a podpora čistokrevného chovu psů, hájení zájmů chovatelů sdružených pod ČMKU a snaha o omezení nezodpovědné produkce štěňat, která často vede k utrpení psů. Všichni slušní chovatelé, příznivci čistokrevného chovu i ti, které trápí přeplněné útulky a týrání psů, jsou v našem spolku srdečně vítáni. "
a si pochopitelně ihned založil "transparentní" účet, abyste jim tam mohli posílat peníze :)
Byl založen transparentní účet u FioBanky, kde každý může sledovat, jak je nakládáno s financemi spolku. Po splacení zřizovacích výdajů bude financována v první řadě osvětová kampaň a kampaň vzdělávání chovatelů.
ovšem v žádném případě se nesmíte zajímat kdo vlastně jsou ti lidi, kteří ten spolek vedou, protože to je tajné, viz jejich FB page:
Dotaz: Přečetla jsem si zápis z ustavující schůze spolku, ale přílohy jsem v něm nenašla. Kde si mohu vyhledat např. složení výboru nebo komisí?
Odpověď od Chováme poctivě: Je to smutné, ale naše snaha o zlepšení welfare psů v České republice se dotkne nejednoho člověka, který nezodpovědně produkuje štěňata za účelem zisku. Tito lidé bývají bohužel bezpáteřní a neštítí se ničeho, byli jsme z několika stran varováni, že se dokáží ošklivě mstít. Proto, z důvodu ochrany bezpečí funkcionářů, jejich majetku a především jejich psů, nejsou jejich jména zveřejněna na webových stránkách spolku, ale jsou sdělována jen v soukromé zprávě, emailu apod. Ono řekněme si upřímně, kdo chce, tak si ta jména zjistí, ať už má úmysly dobré nebo špatné, ale doufejme, že ten se špatnými úmysly tomu nebude chtít obětovat čas a úsilí. Děkujeme za pochopení
http://www.chovamepoctive.wz.cz/index.html
https://www.facebook.com/events/343668279159106/
https://www.facebook.com/pages/Chov%C3%A1me-poctiv%C4%9B-z-s/744366108986253.
kateausten
napsal(a):
Mimochodem jsem narazila na další aktivistky, které si založily DALŠÍ spolek o psech, a to Chováme poctivě, z.s., jehož hlavním údajným posláním je
"... propagace a podpora čistokrevného chovu psů, hájení zájmů chovatelů sdružených pod ČMKU a snaha o omezení nezodpovědné produkce štěňat, která často vede k utrpení psů. Všichni slušní chovatelé, příznivci čistokrevného chovu i ti, které trápí přeplněné útulky a týrání psů, jsou v našem spolku srdečně vítáni. "
a si pochopitelně ihned založil "transparentní" účet, abyste jim tam mohli posílat peníze :)
Byl založen transparentní účet u FioBanky, kde každý může sledovat, jak je nakládáno s financemi spolku. Po splacení zřizovacích výdajů bude financována v první řadě osvětová kampaň a kampaň vzdělávání chovatelů.
ovšem v žádném případě se nesmíte zajímat kdo vlastně jsou ti lidi, kteří ten spolek vedou, protože to je tajné, viz jejich FB page:
Dotaz: Přečetla jsem si zápis z ustavující schůze spolku, ale přílohy jsem v něm nenašla. Kde si mohu vyhledat např. složení výboru nebo komisí?
Odpověď od Chováme poctivě: Je to smutné, ale naše snaha o zlepšení welfare psů v České republice se dotkne nejednoho člověka, který nezodpovědně produkuje štěňata za účelem zisku. Tito lidé bývají bohužel bezpáteřní a neštítí se ničeho, byli jsme z několika stran varováni, že se dokáží ošklivě mstít. Proto, z důvodu ochrany bezpečí funkcionářů, jejich majetku a především jejich psů, nejsou jejich jména zveřejněna na webových stránkách spolku, ale jsou sdělována jen v soukromé zprávě, emailu apod. Ono řekněme si upřímně, kdo chce, tak si ta jména zjistí, ať už má úmysly dobré nebo špatné, ale doufejme, že ten se špatnými úmysly tomu nebude chtít obětovat čas a úsilí. Děkujeme za pochopení
Jaký má takový spolek zřizovací náklady? Fakt mně to zajímá - založení OS - k tomu jsou potřeba minimálně tři lidé a sepsné stanovy.
Co je na tom za náklady?
A dále - jak se snaha o zlepšení welfare dotkne nezodpovědných chovatelů? Tyhle spolky nemají naprosto žádné pravomoce. Takže, být nezodpovědným chovatelem - množitelem, samosebou dámy ze spolku nepustím přes práh. A budu lustrovat každého, kdy mi přes ten práh bude chtít vlézt.
Co je to welfare? Je týrání chovat pastevce tak, že je ubytován v boudě vystlané slámou? Je týraný protože neleží doma v posteli a nemá kolem krku růžovou mašli?
Kdyby všechny tahle s prominutím slepice, co se baví zakládáním šmírovacích spolků raději napřely své síly k oslovení zákonodárných orgánů, aby bylo konečně zavedeno povinné značení a registrace všech štěňat na CHOVATELE, tak jak je to samozřejmé u všech štěňat s PP a povinná zodpovědnost chovatele/majitele za psa (placení nákladů na pobyt v útulku, léčbu atd než se najde nový majitel), pak se ráda zůčastním. A klidně i přispěju finančně na právníky, aby měl návrh nějakou solidní formu.
Ale další parta šmíráků...díky, ani náhodou!
kateausten
napsal(a):
Samain - "ty zřizovací náklady" - náklady na zřízení spolku jsou nula. Při žádosti o registraci spolku se, ano, platí tisícovka, ale tu pak po registraci stanov krajský soud vrací. Takže ty kecy o nějakých zřizovacích výdajících už samy o sobě zavánějí nějakým podvodem.
Tak to je síla, co pořád blbnout se zakládáním nových spolku, že by víďina rychleho zbohatnout?Ví někdo kdo jsou člení výboru?Snad neproběhla reinkarnace Jungmannové nebo Pechová!
Tady je odkaz na nějaký útulek - https://cs-cz.facebook.com/utulek.primetice/post/647733705310626 - a na tom telefonu a e-mailu, co je také pro útulek prodává někdo na ifauně v inzerci 2 čivavy bez PP. Je to také v diskuzi tady na ifauně ve vlákně zajímavé inzeráty...
bilusik
napsal(a):
Tady je odkaz na nějaký útulek - https://cs-cz.facebook.com/utulek.primetice/post/647733705310626 - a na tom telefonu a e-mailu, co je také pro útulek prodává někdo na ifauně v inzerci 2 čivavy bez PP. Je to také v diskuzi tady na ifauně ve vlákně zajímavé inzeráty...
Ten odkaz je nefunkční.
kateausten
napsal(a):
Ten odkaz je nefunkční.
Https://cs-cz.facebook.com/utulek.primetice/posts/647733705310626.
Animal policajt
napsal(a):
Tak to je síla, co pořád blbnout se zakládáním nových spolku, že by víďina rychleho zbohatnout?Ví někdo kdo jsou člení výboru?Snad neproběhla reinkarnace Jungmannové nebo Pechová!
Členi výboru jsou tajní, protože lidé jsou zlí. A na odhalování množitelů mají svoje tajné - jak jinak - metody.
Mně osobně to celkem stačí.
kateausten
napsal(a):
Na pořad přichází velká opatrnost, protože není jasné, kdo se za aktivitou skrývá a na uvedené adrese sídla z.s. je nahlášeno dalších 899 právnických osob, tedy adresa bude zřejmě falešná.
Na adrese Jaurisova 515/4, Michle,140 00 Praha 4 sídlí celkem 899 Právnické osoby, kterým bylo vydáno IČO a nezanikly (osoby registrované v RES).
V internetové databázi registrovaných spolků zatím není o spolku ani slovo.
Ustavující schůze byla v Brně 3.1.2015 a STANOVY jsou sepsány 3.1.2012
Tak neváhejte a posílejte svých dvětstě a staňte se Tajného spolku členem!
Vor
napsal(a):
Na pořad přichází velká opatrnost, protože není jasné, kdo se za aktivitou skrývá a na uvedené adrese sídla z.s. je nahlášeno dalších 899 právnických osob, tedy adresa bude zřejmě falešná.
Na adrese Jaurisova 515/4, Michle,140 00 Praha 4 sídlí celkem 899 Právnické osoby, kterým bylo vydáno IČO a nezanikly (osoby registrované v RES).
V internetové databázi registrovaných spolků zatím není o spolku ani slovo.
Ustavující schůze byla v Brně 3.1.2015 a STANOVY jsou sepsány 3.1.2012
Tak neváhejte a posílejte svých dvětstě a staňte se Tajného spolku členem!
Cha! tak to je dobrý teda.
kateausten
napsal(a):
Fascinuje mne, jak spolek Chováme poctivě, kde členky chtějí být v prvé řadě tajné, prohlašuje, že hodlá hájit zájmy chovatelů pod čmku... když už logicky chovatel, který je pod čmku, je docela dost veřejná osoba v oblasti chovu psů
TAké nechápu JAK ty zájmy chtějí hájit. Já jsem chovatel pod čmku a nějak necítím potřebu nějaké další organizace, která by měla hájit moje zájmy. Jsem svéprávná a zatím jsem své zájmy dokázala vždy obhájit sama.