Granule - odmítá žrát

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.11.2017 22:17
Sarka0108

XXX.XXX.219.130

Dobrý den, mám doma štěňátko 6 měsíců, a odmítá nám žrát granule.
Kupují velice kvalitní granule. Platinum.
Nejdrive jsem koupila jen malý pytel, abych si byla jistá že je opravdu bude jist.
Pokaždé když měla dostat granule byla štěstím bez sebe, teď už ji to nezajímá.
Měla jsem tam asi čtvrtku pytle a tak jsem objednala velké balení. Mají tak dobu dodání 5 dní. Tak jsem si myslela ze přijde dřív, ale opravdu to nechaly až do konce.
Tak jsem ji vařila rýži občas ji dostala samotnou a občas taky s masíčkem. ( nechtěla jsem ji dávat jiné granule abych ji neublížila) ve středu mi přišly granule a nechce je. Nechala jsem ji i den vyhladovet ale nic. Občas ji tam striknu lososový olej ale také ji ho nechci dávat pořád.
Měl by někdo nějakou užitečnou řadu co s tím?
Všechno ostatní žere bez problémů.
Moc děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.11.2017 22:47

Užitečného nemám nic.
Ten pes je chytrý. Jí jen to dobré.
Mimochodem.. Platinum jsou hnusné. Smrdí jako maggi a sorban je víte na co. Když granule, tak tyto určitě ne, ale jako "příloha", doplněk, místo jednoho jídla, na cesty,.. najdete v diskuzích.. vpravo nahoře "vyhledat v diskuzi".
Ale je to sakra škoda, když tak pěkně jí maso.
Výborný jednoduchý jídelníček "tapina" 19.1. čas 14.14
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3229216/barfovani-jak-zacit

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3362032/psi-a-zbytky
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3329380/barf-zacatecnik.

20.11.2017 10:35
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Užitečného nemám nic.
Ten pes je chytrý. Jí jen to dobré.
Mimochodem.. Platinum jsou hnusné. Smrdí jako maggi a sorban je víte na co. Když granule, tak tyto určitě ne, ale jako "příloha", doplněk, místo jednoho jídla, na cesty,.. najdete v diskuzích.. vpravo nahoře "vyhledat v diskuzi".
Ale je to sakra škoda, když tak pěkně jí maso.
Výborný jednoduchý jídelníček "tapina" 19.1. čas 14.14
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3229216/barfovani-jak-zacit

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3362032/psi-a-zbytky
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3329380/barf-zacatecnik.

Jo Megííí, to si myslíte vy, že granule spíš jako doplněk. Ale tohle štěně, dostávalo v mezičase rýži, někdy i s masem

20.11.2017 18:26

lesnížínka napsal(a):
Jo Megííí, to si myslíte vy, že granule spíš jako doplněk. Ale tohle štěně, dostávalo v mezičase rýži, někdy i s masem

JEN v mezi čase. Na to si dávat pozor.
A pro zadavatelku, tohle mi dělalo štěně taky (9 měsíců jsemji to nutila nakonec jsme teď na mase(teď ji je 1,5 roku) a super jen si otom něco načíst a používat rozum), hrůza, des, páteř ji šla až neskutečně vidět ale zrovna platinum mi žrala ale po další objednávce to smrdelo přesně jak popisovala megii a pes mi už je nechtěl...

20.11.2017 20:48
Enter

XXX.XXX.158.148

Od chovatelky jsme přivezli štěndo zvyklé jen na granule, do půl roku jsme skončili na mase a borderák jen kvetesmajlík

21.11.2017 07:03

"Všechno ostatní žere bez problémů"
tak v čem je problém?!

21.11.2017 07:54
rapotacka11

XXX.XXX.32.227

Kupují velice kvalitní granule. Platinum.
- velice kvalitní a chutnéé
Tak jsem ji vařila rýži
občas ji dostala samotnou
a občas taky s masíčkem.

Maso psovi neuškodí.
Granule střídat, zkoušet, které sednou.

21.11.2017 11:31
psíchovatelka

XXX.XXX.229.124

Až do ukončení růstu bych určitě zůstala na granulích, pak klidně přejděte na maso. Drahé neznamená vždycky kvalitní. Zkuste něco jinýho, třeba Carnilove se zvěřinou, to by štěndu mohlo šmakovat.

21.11.2017 13:13

Přesně ! Carnilove = drahé nic moc
konečně to někdo řekl smajlík smajlík smajlík
Essential, Simpsons, N&D
třeba bude chutnat rybí, protože to bude "nové".

21.11.2017 13:58
Nathaliej

XXX.XXX.240.43

Nám to když byl štěndo taky dělal, nejprve se po granulích mohl utlouct, potom zjistil jak chutná masíčko a konzerva a začal být mlsný a suché granule nežral. Jakmile do rodiny přišlo druhé štěndo, která teda sežere naprosto všechno na světě :D, hodně rychle se naučil že kdo zaváhá nežere a teď jsou i ty suché granule vlastně moc dobré :D.

21.11.2017 16:10
aneleh

XXX.XXX.128.24

Mám čtyřměsíčního barzojího kluka... Ze začátku granule odmítal totálně, postupně jsme se dopracovali ke kompromisu - ráno (z důvodu pohodlnosti, protože snídá až u mě v práci) granule Marp holistic red mix, v poledne a večer maso... Barfovala jsem sedm let, než jsem měla přes tři psy... Navíc odchovávat štěňata a mámy na barfu jsem se bála. Taky jsem byla tvrdý odpůrce kombinované stravy - a co dělám teď? Osm aussíků baští granule s doplňky a naše barzojí princátko má extra jídelníček... Jestli máte čas a chuť a dokážete používat hlavu a neposlouchat jen slepě, kdo vám co říká, pak se směle pusťte do barfu. Pokud ne, nebojte se vystřídat víc druhů granulí - ale Platinem bych fakt nekrmila... Smečku mám už tři roky na Marpu (Farmland a nebo holistic) a jsme maximálně spokojení všichni...

21.11.2017 20:21
Terven

XXX.XXX.160.10

aneleh napsal(a):
Mám čtyřměsíčního barzojího kluka... Ze začátku granule odmítal totálně, postupně jsme se dopracovali ke kompromisu - ráno (z důvodu pohodlnosti, protože snídá až u mě v práci) granule Marp holistic red mix, v poledne a večer maso... Barfovala jsem sedm let, než jsem měla přes tři psy... Navíc odchovávat štěňata a mámy na barfu jsem se bála. Taky jsem byla tvrdý odpůrce kombinované stravy - a co dělám teď? Osm aussíků baští granule s doplňky a naše barzojí princátko má extra jídelníček... Jestli máte čas a chuť a dokážete používat hlavu a neposlouchat jen slepě, kdo vám co říká, pak se směle pusťte do barfu. Pokud ne, nebojte se vystřídat víc druhů granulí - ale Platinem bych fakt nekrmila... Smečku mám už tři roky na Marpu (Farmland a nebo holistic) a jsme maximálně spokojení všichni...

Tak to krmím skoro stejně...Marp holistic jsem začala krmit hned po příchodu od chovatelky, postupně jsem vyzkoušela různé jiné - BH, Petkult, ND...a teď, skoro po dvou letech jsem se k němu zase vrátila, asi vyhovuje nejvíc. Máme lososa, v zásobě je jehně...koukala jsem, že mají novou recepturu pro malá plemena White Mix - to zatím vyzkoušené nemáme.
Granule má jenom k snídani, takže nám vydrží dlouho, večer barf.

Přidejte reakci

Přidat smajlík