Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2018 19:22
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Zdarec, mám no z utulku chci vědět jestli nevadí krmit ho 3x denně, v utulku mě řekli 2x ale on je nějakej vyhublej víte co...

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.2.2018 19:24

V zásadě nevadí, hlavně ale záležì čím.

25.2.2018 19:39
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

No tak mi něco doporučte... a Já to koupím, dostává granule co dostával v utulku ale on to nežere když mu to nenamíchám s konzervou a syrovým vajíčkem.

25.2.2018 19:54

Které nechce ? kde mátě to štěně ?

25.2.2018 20:11
noemi

XXX.XXX.64.236

V říjnu jste se ptal na krmení pro belgického ovčáka...teď máte křížence z útulku?
Tak asi už nějaké info máte a nepotřebujete znovu radit.

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3370350/granule#a3370443.

Neregistrovaný uživatel

25.2.2018 20:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Které nechce ? kde mátě to štěně ?

Jestli se jedná o to štěně z chs Yabalute, tak Vám odpovím za něj (pochybuju, že by se mu do toho chtělo):
Pán koupil štěně bo za 5000, protože v době odběru nemělo sestouplé varle - to sestoupilo, a pán obratem štěně zkšeftil za 8000Kč! Chovatelka se o jeho inzerátu dozvěděla, a pejska chtěla odkoupit zpět za cenu, za kterou mu jej prodala, ale byla odmítnuta s tím, že za něj chce 8000Kč!

25.2.2018 20:19
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Hahahahha, chovatelka chtěla štěně odkoupit za 2000, - a tak na nás vydělat :) Takže sem s dovolením pejska prodal za cenu za kterou sem ho koupil 5000, - proč by se mi nechtělo odpovídat? btw: Pejsem byl povahově nevyrovnaný kdo ví co ste sním dělali když nám zkušení trenéři řekli že takhle se BoM nechová že BoM není tak bojácný ! Fck off chovatelské stanici Yabalute.

25.2.2018 20:21
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Víte co Já vám to sem postnu jak mě chovatelka nabízela vašich smyslených 5000, - :) Jen si zalistuju v historii chatu.

Neregistrovaný uživatel

25.2.2018 20:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

MichalCzarkowski napsal(a):
Hahahahha, chovatelka chtěla štěně odkoupit za 2000, - a tak na nás vydělat :) Takže sem s dovolením pejska prodal za cenu za kterou sem ho koupil 5000, - proč by se mi nechtělo odpovídat? btw: Pejsem byl povahově nevyrovnaný kdo ví co ste sním dělali když nám zkušení trenéři řekli že takhle se BoM nechová že BoM není tak bojácný ! Fck off chovatelské stanici Yabalute.

Já toho psa nikdy neviděla, ale viděla jsem inzerát, kde jste ho za 8000 nabízel, a v souvislosti s tím jsem se dozvěděla o celé této anabázi. Když byl pejsek nevyrovnaný a bojácný, tak proč jste si ho bral? Já jsem viděla jeho bratra, a ten byl naopak sebevědomý až moc.

25.2.2018 20:27
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Tady máte těch 5000, - za které si ho chtěla vykoupit :) Btw chtěla ho vykoupit za 2500, - a prodat plnohodnotně za 10 000, - protože pes už měl sestouplá obě varlata :) a už měla zájemce a byla velmi nespokojená když sem jí na to nepřistoupil :).

25.2.2018 20:30
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Kup pejska byl velice rychlý a nebyla možnost se dozvědět že je bojácný, dozvěděli jsme se to až na obranách kde se pejsek bál i hrát si s trenérem... Který nám na to řekl že to není normální chování BoM... Pejsek dále kousal moji těhotnou přítelkyni do krve a to nejen do ruk ale i do břicha proto musel jít pryč a nejvíc nás pobavili ty rady od paní chovatelky..." Musíte si to sním vyřídit porádně ho vykrákak ( zmlátit ) :).

25.2.2018 20:32
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Takže sem pejskovi našel dobrý domov a prodal ho za stejnou cenu za kterou sem ho koupil 5000, - a paní z chov. Yabalute by se měla stydět že ho chtěla odkoupit za 2500, - a prodat za 10 000, - a ještě nám to vyčítala že jí děláme na schváli protože už byla domluvená s jiným kupcem :) Tak prosím příště když neznáte souvislosti nepište hovna :).

Neregistrovaný uživatel

25.2.2018 20:32
25.2.2018 20:33
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Nehledě na to že pejsek neměl ani všechna očkování !

25.2.2018 20:34
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Ale Já netvrdím že sem ho nezkoušel prodat za 8 000, - pejsek byl už plnohodnotný... Ale když se mě zeptali na slevu tak sem jim ho dal za 5000, -.

Neregistrovaný uživatel

25.2.2018 20:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Takže sem pejskovi našel dobrý domov a prodal ho za stejnou cenu za kterou sem ho koupil 5000, - a paní z chov. Yabalute by se měla stydět že ho chtěla odkoupit za 2500, - a prodat za 10 000, - a ještě nám to vyčítala že jí děláme na schváli protože už byla domluvená s jiným kupcem :) Tak prosím příště když neznáte souvislosti nepište hovna :).

Kdyby ho chtěla prodat za 10 000, tak ho za ty peníze prodala už vám, protože takoví hlupáci by ani nepoznali, že nemá sestouplý obě kulky...

25.2.2018 20:36
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Chovatelka se o jeho inzerátu dozvěděla, a pejska chtěla odkoupit zpět za cenu, za kterou mu jej prodala, ale byla odmítnuta s tím, že za něj chce 8000Kč!

HAHAHHAHAHHA tohle mě dostalo :).

Neregistrovaný uživatel

25.2.2018 20:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Nehledě na to že pejsek neměl ani všechna očkování !

To ani mít nemohl, vzhledem k věku.
a co toho ovčáka z útulku - toho zkšeftíte kdy?

25.2.2018 20:38
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Jasně :) Na veterině by to taky nepoznali to víte tam sou taky hlupáci :).

Neregistrovaný uživatel

25.2.2018 20:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Ale Já netvrdím že sem ho nezkoušel prodat za 8 000, - pejsek byl už plnohodnotný... Ale když se mě zeptali na slevu tak sem jim ho dal za 5000, -.

Jasně, takže před chvilkou jste psal, že byl pes bázlivý a nedoočkovaný, a najednou jste ho za pár dní spravili, zplnohodnotili, a přirazili si na něj 3 litry...?

... abyste si vzápětí pořídili dalšího chudáka

25.2.2018 20:41
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Máte ještě něco jiného co mi chcete říct nebo se budete ohánět tím že kšeftuju s psama? :)

Jasně sem vám fotkou dokázal že jste napsalao tom že chtěla psa odkoupit za cenu kupu :) Takže je ještě něco co mi chcete říct? :)

A pozdravujte paní z ch. Yabalute:(.

25.2.2018 20:42

Oni ho dali pryč, protože povalování na bok a podobné nesmysly, přirážka za psychickou újmu, kterou utrpěli na fauně, belgičák s pp tuším to bylo ;-)
doufám, že už jste si to z hlavy vytloukli
a špatné krmení též
protože to štěně mělo prošlapy - špatný pohyb a výživa
teď to žrádlo:
na co je zvyklý, kolik asi váží, co dělá celý den ?
a jestli jste kompletně nezměnili přístup k živému tvoru, vraťte jej.

25.2.2018 20:42
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Aji kdybych si přirazil 5 litrů, vám je do toho hovníčko :) a co by dělala paní z Chov. Yabalute... Prodala ho za 2500, - ne? :ddddddddddd

Vtipně bráníte svoji známou :).

Neregistrovaný uživatel

25.2.2018 20:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Jasně :) Na veterině by to taky nepoznali to víte tam sou taky hlupáci :).

Koupil jste ho ve 2,5 měsících - to doočkovaný být nemohl, protože minimální věk pro očkování vztekliny je 12 týdnů, ale to těžko pochopí někdo, kdo má iq mražené makrely

25.2.2018 20:46
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Hahaha... Jojo, přesně tak a paní nám řekla že už měl být očkovanej a že tam sním musíme co nejdřív jít, ale že je to ještě v poho :) Za to ty máš iq 1000 :).

Neregistrovaný uživatel

25.2.2018 20:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Aji kdybych si přirazil 5 litrů, vám je do toho hovníčko :) a co by dělala paní z Chov. Yabalute... Prodala ho za 2500, - ne? :ddddddddddd

Vtipně bráníte svoji známou :).

Ta chovka je mi ukradená, ale někomu jako jste vy, nepatří pes do ruky!

25.2.2018 20:48
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

:d :d :d :d :d Jasně, radši si psa nepořizovat než dát domov nějakému z útulku :).

Neregistrovaný uživatel

25.2.2018 20:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Hahaha... Jojo, přesně tak a paní nám řekla že už měl být očkovanej a že tam sním musíme co nejdřív jít, ale že je to ještě v poho :) Za to ty máš iq 1000 :).

Nedělejte ze sebe ještě většího trotla, a vyhledejte si, od kdy se provádí vakcinace proti vzteklině - pokud je pro Vás google moc velký oříšek, tak si zadejte dotaz do nějaké veterinární poradny

25.2.2018 20:50
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Hahahha, Já mluvil o vzteklině nebo o trojkombinaci? :).

Neregistrovaný uživatel

25.2.2018 20:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

:d :d :d :d :d Jasně, radši si psa nepořizovat než dát domov nějakému z útulku :).

No s Vámi to ten chudák z útulku á vyloženě v kapse

Andrýsek3

XXX.XXX.212.56

A tohle se množí...

MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Pořád lepší než u vás :).

Neregistrovaný uživatel

25.2.2018 20:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Andrýsek3 napsal(a):
A tohle se množí...

No, a teď si představte, že tohleto byla ta nejrychlejší spermie!

25.2.2018 20:59
Andrýsek3

XXX.XXX.212.56

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
No, a teď si představte, že tohleto byla ta nejrychlejší spermie!

A tohle má vychovat štěně...nebo dítě...a obojí dohromady..

25.2.2018 21:17
rapotacka11

XXX.XXX.32.175

?
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3426647/granule-yoggies-nebo-markus-muhle#

Musíte hledat, zkoušet.
Co sedne jednomu, nesedí druhému.
Štěně teď, nebyl dobrej nápad !

25.2.2018 21:39
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Není štěně, je mu okolo 3,5 let...

25.2.2018 21:50
Tedysek

XXX.XXX.56.124

Dospělý pes z útulku do rodiny kde se brzo narodí dítě? Dejte na sebe kontakt do Blesku i s termínem porodu vaší partnerky. Ať máme info co nejdřív o další dětský tragédii. Chjo.
Chudák belgicak (ať to bylo jak chce) a chudák ovčák.

25.2.2018 23:50
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Ste vtipní, díte už je dávno na světě a předtím než se pes z utulku vzal byl s dítětem seznámen a sledovala se jeho reakce :) Vy jste všichni tááák chytří :).

25.2.2018 23:53
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Tedysek napsal(a):
Dospělý pes z útulku do rodiny kde se brzo narodí dítě? Dejte na sebe kontakt do Blesku i s termínem porodu vaší partnerky. Ať máme info co nejdřív o další dětský tragédii. Chjo.
Chudák belgicak (ať to bylo jak chce) a chudák ovčák.

Ste vtipní, díte už je dávno na světě a předtím než se pes z utulku vzal byl s dítětem seznámen a sledovala se jeho reakce :) Vy jste všichni tááák chytří :).

Kuk ty chudáku :).

Neregistrovaný uživatel

26.2.2018 00:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Kuk ty chudáku :).

Přítelkyně musí mít radost, když vylepujete její fotky v negližé na ifaunu

26.2.2018 08:54
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Ale ona se nemá za co stydět :) Narozdíl od někoho kdo si na profil nedá ani xicht :).

26.2.2018 08:55
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.172

Asi se hodně nudíte co, když se musíte furt do někoho navážet... :).

26.2.2018 09:11
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Zdarec, mám no z utulku chci vědět jestli nevadí krmit ho 3x denně, v utulku mě řekli 2x ale on je nějakej vyhublej víte co...

Tak ja budem odpovedať iba k tomu kŕmeniu lebo v tých doťahovačkách medzi tu prítomnými som sa už nejako aj stratila

Keď je pes chudý pokojne mu na začiatok dajte jesť 3x, ono je to vždy lepšie keď treba aby pribral kŕmiť radšej častejšie v menších dávkach. a ak chcete kŕmiť granule prešla by som na nejakú kvalitnejšiu značku pretože pochybujem, že v útulku kŕmia niečím extra kvalitným. Tam bohužiaľ musia myslieť skôr ekonomicky a často skrmujú to čo skrátka dostanú.

Ja som bola veľmi spokojná s granulami N&D od Farminy, je to trocha vyššia trieda, ak by sa vám zdali moc drahé tak celkom fajn boli aj Brit care.
Alebo poprípade skúsiť surové mäso ak by sa vám do toho chcelo, ja mám na tom psy už roky a sú spokojnejšie ako na granuliach. Tu si ale treba o tom barfe ale niečo naštudovať skôr ako sa do toho pustíte..

Neregistrovaný uživatel

26.2.2018 09:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Ale ona se nemá za co stydět :) Narozdíl od někoho kdo si na profil nedá ani xicht :).

Vy jste si ho tam dal, a taky vás to nespasilo - chytrej jste furt stejně...

27.2.2018 01:02
MichalCzarkowski

XXX.XXX.177.175

katkaa1 napsal(a):
Tak ja budem odpovedať iba k tomu kŕmeniu lebo v tých doťahovačkách medzi tu prítomnými som sa už nejako aj stratila

Keď je pes chudý pokojne mu na začiatok dajte jesť 3x, ono je to vždy lepšie keď treba aby pribral kŕmiť radšej častejšie v menších dávkach. a ak chcete kŕmiť granule prešla by som na nejakú kvalitnejšiu značku pretože pochybujem, že v útulku kŕmia niečím extra kvalitným. Tam bohužiaľ musia myslieť skôr ekonomicky a často skrmujú to čo skrátka dostanú.

Ja som bola veľmi spokojná s granulami N&D od Farminy, je to trocha vyššia trieda, ak by sa vám zdali moc drahé tak celkom fajn boli aj Brit care.
Alebo poprípade skúsiť surové mäso ak by sa vám do toho chcelo, ja mám na tom psy už roky a sú spokojnejšie ako na granuliach. Tu si ale treba o tom barfe ale niečo naštudovať skôr ako sa do toho pustíte..

Právě o barfu sem přemýšlel ale to by jsme.museli dokoupit velky mrazák. Každopádně dekuji za rady ! :).

27.2.2018 05:42

Já jsem začala krmit 3x denně proto, že pes byl zamlada hodně nežravej. Dostal tedy krmení po každý procházce, tj.3x denně, čímž vznikl docela obstojnej návyk jít se vždycky po přijití domů nažrat. a už nám to takhle zůstalo a s tímhle psem i zůstane.

Jinak je obvyklejší krmit spíš 1x-2x denně. Pokud je pes hubenej a žere normálně, prostě mu dávejte víc, nemusíte řešit, kolikrát denně. a pochopitelně kvalitní krmení, ať granule nebo maso.

27.2.2018 08:25
Tedysek

XXX.XXX.56.124

Právě o barfu sem přemýšlel ale to by jsme.museli dokoupit velky mrazák. Každopádně dekuji za rady ! :).

Když jsem začínala s barem ještě s fenou, tak jsme se obešli bez mrazáku. Ale masna měla denně otevřeno. Když jsem začala s barem se psem, tak jsem si vystačila se 3 šuplíky mrazáku v lednici. Nacpala jsem tam cca 40kg masa. Když už jsem chtěla barf pro dva psy, tak jsme koupili mrazák. Nevím, asi 300l pultak. Mrazák je ted skoro prázdný protože psí maso nechtějí pokud to není jen hovězí a jen tak jednou týdně. Takže mám 1/3 mrazáku houby, a přibudou domácí králíci a snad tam nacpu na podzim ještě cunika. k barfu není tak nutný mrazák.

27.2.2018 08:29
sisi58

XXX.XXX.191.1

No tak mi něco doporučte... a Já to koupím, dostává granule co dostával v utulku ale on to nežere když mu to nenamíchám s konzervou a syrovým vajíčkem.

Našemu psovi z útulku trvalo 2 roky, než si z navoněných a ochucených granulí, nevalné kvality, zvykl na ty kvalitní. Chce to čas.
O krmení psů je na ifauně hodně diskuzí, zkuste pohledat.
P.S. v žádném případě nenasazuji na útulky ohledně kvality krmní. Krmí tím, co mají nebo dostanou. i tak je to pro některé pejsky hostina.

27.2.2018 09:47
sisi58

XXX.XXX.191.1

rapotacka11 napsal(a):
- zvykl na ty kvalitní...

http://www.ctidoma.cz/zivotni-styl/2018-02-24-krmivo-byva-z-odpadu-vybirejte-peclive-co-davate-svemu-ctyrnohemu-milackovi?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk.

Nerozumím.
Myslíte, že nejsem schopná vybrat slušné granule nebo proč mi posíláte tohle sdělení?

27.2.2018 09:57
MichalCzarkowski

XXX.XXX.135.148

Tedysek napsal(a):
Když jsem začínala s barem ještě s fenou, tak jsme se obešli bez mrazáku. Ale masna měla denně otevřeno. Když jsem začala s barem se psem, tak jsem si vystačila se 3 šuplíky mrazáku v lednici. Nacpala jsem tam cca 40kg masa. Když už jsem chtěla barf pro dva psy, tak jsme koupili mrazák. Nevím, asi 300l pultak. Mrazák je ted skoro prázdný protože psí maso nechtějí pokud to není jen hovězí a jen tak jednou týdně. Takže mám 1/3 mrazáku houby, a přibudou domácí králíci a snad tam nacpu na podzim ještě cunika. k barfu není tak nutný mrazák.

No jasně, ale my svoje 3 šuplíky máme většinou plné... Takže kdybych šel do Barfu tak bych opravdu nutně potřeboval mrazák :).

27.2.2018 10:09
Tedysek

XXX.XXX.56.124

No jasně, ale my svoje 3 šuplíky máme většinou plné... Takže kdybych šel do Barfu tak bych opravdu nutně potřeboval mrazák :).

Pokud máš někde v okolí masnu nebo velký obchod tak nepotřeboval. Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce...
Já se obešla i bez něj. Kupovala jsem v krámě jednou za dva dny a šlo to. Jinak občas někdo daruje mrazak/lednici s mrazákem za odvoz.

27.2.2018 10:11
rapotacka11

XXX.XXX.32.175

sisi58 napsal(a):
Nerozumím.
Myslíte, že nejsem schopná vybrat slušné granule nebo proč mi posíláte tohle sdělení?

Psala jsem to obecně.

Váš názor se mi jen hodil.
Osobně granule moc neuznávám.
Ty vychvalované a doporučované mi zvířata
odmítala (bc), když je nakonec sežrala, tak je vyzvracela.
Další smrděly jak pálená kopyta(NaD), nynější smrdí
jak chemicko lékárenský koktejl (Wolfsblut)... nechce to žrát.

27.2.2018 10:16
Tedysek

XXX.XXX.56.124

rapotacka11 napsal(a):
Psala jsem to obecně.

Váš názor se mi jen hodil.
Osobně granule moc neuznávám.
Ty vychvalované a doporučované mi zvířata
odmítala (bc), když je nakonec sežrala, tak je vyzvracela.
Další smrděly jak pálená kopyta(NaD), nynější smrdí
jak chemicko lékárenský koktejl (Wolfsblut)... nechce to žrát.

Jaký wolfsblut máš? Já jsem ještě nezaznamenala u nich umělou vůni. a to jsme měli už pár příchutí. Ale je fakt, že třeba tabák mi voní po švestkách a beton když se připravuje tak ten mi voní po houbách... ale ani přítel nic neříkal že by to smrdelo.

27.2.2018 10:17

U svatýho pitbulla rapotacka11 kde nakupujete ?

27.2.2018 10:43
rapotacka11

XXX.XXX.32.175

Blue Mountain

Různě, na netu,
občas a spokojenost furt stejná...
(W. mi objednala dcera, jdou kamarádce-pitovi, jsem zvědavá...).

27.2.2018 10:46
Tedysek

XXX.XXX.56.124

My měli s kozou, velbloudem, dietní s rybou, dietní s kachnou, s hovězím Black Angus, jehněčí a teď divočák s buvolem a nikdy žádný divný zápach. Dokonce ty s Black Angus dost voneli po hovězím že i přítel ochutnal.

27.2.2018 10:52
rapotacka11

XXX.XXX.32.175

Potkala jsem lidi s moc pěkně osrstěným psem, řekli, že krmí
Yoggies.
Zkusím je, ale jestli zas vyhodím peníze zbytečně...

27.2.2018 10:58

Ale tak vyhodíte, protože Vám granule vadí
yoggies budou cítit jako plast, ale zas ne jak kopyta, tak to by se dalo, ne smajlík smajlík
na srst nejsou.

27.2.2018 12:00
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

rapotacka11 napsal(a):
Blue Mountain

Různě, na netu,
občas a spokojenost furt stejná...
(W. mi objednala dcera, jdou kamarádce-pitovi, jsem zvědavá...).

Blue Mountain jsem kupovala před lety - voněly krásně po bylinkách. Teď jsem po cca 6 letech vzala a byla jsem nemile překvapená: divně smrděly(mě tedy po nějaké siláži) a ani pes už z nich nebyl nijak nadšený. Dokonce se mi zdálo, že mají i jiný tvar. Stejně většinu rozdám pejskům - kámošům. Takže k těm jsem si poznačila: nikdy víc. Teď máme rybí, ocean něco a spokojenost. Jinou značku neberu, jen měním osvědčené příchutě.Oblíbené jsou Hunters a pak ty s vepřem. Koketovala jsem se změnou, zkoušela jsem vzorek Marpů, ale nelíbí se mi, jak jsou malinké, ani psu se to nijak zvlášť nezdálo.

27.3.2018 07:38

Nemůžu nikde nic najít, tak se zeptám tady. Moje fenka má po zimě pořád růžový čumák. V červnu jdeme na výstavu a kdyby se to do té doby nespravilo, jak se to hodnotí? A můžu něčím ten pigment podpořit, třeba přidáním chlorelly do žrádla?

27.3.2018 22:04

Nemůžu nikde nic najít, tak se zeptám tady. Moje fenka má po zimě pořád růžový čumák. V červnu jdeme na výstavu a kdyby se to do té doby nespravilo, jak se to hodnotí? A můžu něčím ten pigment podpořit, třeba přidáním chlorelly do žrádla?

Místo chlorely raději kelpu, ob den lžičku do krmení, výsledky cca do třech týdnů.

28.3.2018 09:40

Místo chlorely raději kelpu, ob den lžičku do krmení, výsledky cca do třech týdnů.

Super, díky moc, zkusím.

3.4.2018 15:11
Mario1986

XXX.XXX.115.255

Dobry den, predpolkadam že tu o barfovani bolo napisane dost. Mam kravu ktoru ideme porážat mam dosta ohladom spracovania masa pre mna a čo možem použit len a len pre psika napr. vnutrosti, kosti a tak.
Pripadne ako osetrit tuto surovinu alebo napr. uvarit vnutrosti pripadne ktore?
Ide mi o to podat psikovi vsetko čo sa naozaj mu ozaj da zožrat okrem masa pre mna :D

Dakujem pekne

3.4.2018 16:24
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Já si toho dotazu všimnula až dnes. Kelpu dávám už několik měsíců, ale ne denně, dávám lžíci do jídla, třeba 4x týdně(jak si vzpomenu či podle toho, jestli má vařené, nebo granule) Psu chutná a myslím, že se mu ten nos dobarvil taky díky ní(také měl hodně světlý přes zimu) I celkové zažloutnutí srsti se mi zdá, že se zlepšilo, vypadá bělejší

4.4.2018 07:30

lesnížínka napsal(a):
Já si toho dotazu všimnula až dnes. Kelpu dávám už několik měsíců, ale ne denně, dávám lžíci do jídla, třeba 4x týdně(jak si vzpomenu či podle toho, jestli má vařené, nebo granule) Psu chutná a myslím, že se mu ten nos dobarvil taky díky ní(také měl hodně světlý přes zimu) I celkové zažloutnutí srsti se mi zdá, že se zlepšilo, vypadá bělejší

Díky, už jsem ji objednala. Zatím se jí po zimě čumák nespravil, pořád je světlý.

Přidejte reakci

Přidat smajlík