Štěňata s PP - pejsci Biewer a Goldust

Prodám Jorkširského teriéra - Nabízím volná štěňátka s PP - už jen pejsky -...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
Ahoj, malují na zakázku podle fotografie
Když nám odejde za Duhovým most nás milacek... Pomůže a k utkseni bolesti ztráty jeho portrét jako obraz? Jaké máte zkušenosti vy?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Mám pár dobrých fotografií. Nafotila jsem si je za roky soužití sama a vážou se k nim vzpomínky ( hele tady, jak je celej zbahněnej, to bylo tenkrát, jak vletěl do toho smrdutýho rybníka ) Asi jsem vás nepotěšila.
nepomůže. pomůže jen čas.
já už toho mám na druhé straně tolik, že na obrazy bych potřebovala celou galerii. obrazové mauzoleum mrtvých zvířat, děkuji, nepotřebuji.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.37.98
napsal(a):
Když nám odejde za Duhovým most nás milacek... Pomůže a k utkseni bolesti ztráty jeho portrét jako obraz? Jaké máte zkušenosti vy?
Nepomůže, a reklama patří do inzerce.
napsal(a):
...nepomůže...
Děkuji za reakci.
Dobrý den, potěšila jste mě, nejkrásnější vzpomínka je ta, kdy cítíme radost v okamžiku... Založila jsem tuto diskuzi proto, abychom si popovídali o tom, jak se vyrovnáváme se ztrátou pritele... Malují portréty pejsku... To je jedna věc... Druhá věc... Pejsky miluju a toto téma k tomu patří...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
napsal(a):
Dobrý den, potěšila jste mě, nejkrásnější vzpomínka je ta, kdy cítíme radost v okamžiku... Založila jsem tuto diskuzi proto, abychom si popovídali o tom, jak se vyrovnáváme se ztrátou pritele... Malují portréty pejsku... To je jedna věc... Druhá věc... Pejsky miluju a toto téma k tomu patří...
Venku je konečně teplo, svítí sluníčko, a vy sem vnesete takové pohřební téma, jenom proto abyste sehnala kšeft... ?
Fotky nic nenahradi a už vůbec ne tohleto. A kdo to maluje? Píšete MALUJÍ, takže vy ne?