Jorkšírskÿ terier s pp

Prodám Jorkširského teriéra - Pejsek a dvě fenky s pp v dospělosti malé vel...
DohodouProsím mohli byste se podělit o zkušenosti s krmením březí a kojící fenky jorka nebo jiného malého plemene? Krmíme granulemi Marp, zvažuji zda pro období březosti jsou stále vhodné. Marp nemá přímo granule pro březí feny ani moc pouze pro štěňata. Na většině je označení:, Pro štěňata i dospělé psy všech plemen". To ve mně nebudí dojem, že jsou pro březí fenku nejvhodnější. Čím prosím vy krmíte své březí fenky?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Marp jsou granule all life stage - pro všecky. Jenom si upravíte dávkování.
Když by to ale vycházelo hodně moc, jako že york by musel sníst půl kila granulí, což nesní, tak si najděte výkonnější krmivo.
Které máte přesně, co tak fenka celý den dělá a váha ?
Děkuji za vysvětlení.. Vím, že jsou, pro všechny" a právě si nejsem jistá, že vyhoví specifickým potřebám březí feny. Pokud ano, jsem jedině ráda. Co prosím považujete za výkonnější krmivo? Mám Marp ( vždy jen holistickou variantu), teď momentálně jehněčí. Zvažuji koupit na období březosti Red Mix, zdá se mi, nejvýživnější". Jde o to, že fenka není příliš velký jedlík- nikdy nebyla. Váží 2,5kg a aktivity má spíše poklidnější
Red mix má opravdu nejvíc, ale jen o maličko. Dá se řídit tabulkou pro štěňata.
Ze začátku dostane 70g, poslední tři týdny až 120g. Ale to jsou čísílka, přizpůsobit musíte Vy.
Sebrala jsem to odborníkům na výživu
jako je Národní badatelská rada (NRC), a ti to seskládali od lidí, kteří jsou uvedeni tu dole
http://www.peteducation.com/article.cfm?c=2+1659&aid=2612
a řídí se tím celý svět, doporučení odtud poskládali FEDIAF, AAFCO a podobná sdružení výrobců krmiv, dávkování granulí je podle toho psané
březí fena dostane cca trojnásobek obvyklé dávky, laktující až 8x...takže fakt to musíte dovychytat Vy
Marp jsou takové normální granule, nenormální jsou třeba 3200kcal, na tom by neprospíval nikdo.
Ještě jednou děkuji. Nejde mi ale asi tak o dávku, jako o kvalitu krmiva., Takové normální granule", jak píšete mi asi nestačí. Chtěla bych opravdu to nejlepší. Což jsem dosud myslela, že se mezi ně Marp řadí. Ale z obrovského výběru na trhu už se v tom přestávám orientovat. Cena není problém, jen nevím po čem sáhnout, aby to bylo top. Když něco vyčtu, přijde mi to spíš pro velká plemena psů.. Teď jsem narazila na ND-jsou lepší? Nebo Artemis? Dříve jsem krmila ještě Taste of the wild, ale zjistila jsem, že to taky není úplně dobré.. Chovatelka radí Yoggies, ale ty jsem zavrhla pro nedostatek tuků. Není to první březost, dříve jsem ale odkrmila na Royal Canin-starter (francouzská distribuce), teď už vím, že je to špatně.. Ale opravdu nějak vážně nevím a nechci nic zanedbat...
jo tak, promiňte N&D mají více kalorií, dáte tedy menší dávku, ale kvalitou je to prostě stejné.
Dělím granule na normální a hrozné.
Royal - hrozné.
N&D, Simpsons, Wolfsblut, Marp holistic, Barking heads, Carneeval, Eden, Canagan - normální.
Dobré, normální = maso, zvířecí tuk, lepší výplň, dostatek energie, jen vhodné suroviny a jejich správná konzervace.