Prodám štěňátka Lhasa Apso

Prodám Lhasa Apso - Dobrý den, prodám štěňátka Lhasa Apso s PP, už jen chla...
30000 Kč
Dobrý den, v neděli si jedu pro roční fenečku Lhasa Apso... Můžete mi poradit kvalitní granulky bez obilnin ;-) Zatím je krmená granulemi Fitmin minipuppy ;-)
A nějaké tipy jak zvládnout 3hodinovou cestu autem, když není zvyklá ? Děkuji, krásný den
Uživatel s deaktivovaným účtem
O granulích je tady celá řada vláken, zkuste si to projít.
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2953205/kvalitni-granule#a3458273.
barking heads, jednoduché složení . Těch značek je moc a záleží co pejskovi sedne ale jestli sedí Fitmin. Marp je taky fajn, Wolfsblut má šíleně druhů tam si snad vybere každý ale chce to převádět pomalu. Ted teda krmím N&D, naše od štěněte trpěla na průjmy fakt peklo takže je to s ní složité. Ted má rybu s dýní + teda trošku konzervy protože jinak stojí u misky a kouká na mně co to má znamenat... U barkingu je i řada tiny paws pro malé plemena a to kupuji jehně a nejraději mají kachnu pak je ještě kuře ale to mladší fena nemůžu.
Já mám výborné zkušenosti s ESSENTIAL, TASTE of WILDE, CARNILOVE, FIRSTMATE. U prvních tří pěkný poměr, kvalita-cena. Všechny jsou bezobylné a slušné kvality. Kdybyste chtěla něco opravdu vyjímečného dejte vědět. Jinak při přechodu na novou značku je třeba postupovat postupně a pomalu měnit poměr ve prospěch nových granulí.První den jen pár granulek nového do Fitminu, druhý den o trošku víc a tak dál až Fitmim úplně vynecháte. Je dobré zachovat trpělivost alespoň týden. Fitmin není žádná sláva a můžou přijít zažívací problémy, protože to bude velká změna, ale k lepšímu...
Zapoměl jsem na tu otázku ohledně dlouhé zpáteční cesty autem. U mých štěňat dobře fungovalo, když jsem si vzal od chovatele kus hadru, hračku co měli s fenkou v pelecu(můžete poprosit chovatele, aby jim tam dopředu něco šoupnu.) Při cestě zpátky si ten předmět nasáklý domovským pachem vezmete. Necháte řídit někoho jiného a se štěndem a tim předmětem si sednete na zadní sedadlo. Moje štěnda takhle většinu cesty v klidu prospali.Jen je třeba dělat pár venčících zastávek.Markéta80 víše uvádí také kvalitní značky krmiv, jen si dovolím nesouhlasit se setrváním na Fitminu-na rozdíl od uvedených krmiv je chemicky konzervován. Doporučovaná krmiva mají všechny přírodní konzervaci a nejsou barvena!
Forester
napsal(a):
Zapoměl jsem na tu otázku ohledně dlouhé zpáteční cesty autem. U mých štěňat dobře fungovalo, když jsem si vzal od chovatele kus hadru, hračku co měli s fenkou v pelecu(můžete poprosit chovatele, aby jim tam dopředu něco šoupnu.) Při cestě zpátky si ten předmět nasáklý domovským pachem vezmete. Necháte řídit někoho jiného a se štěndem a tim předmětem si sednete na zadní sedadlo. Moje štěnda takhle většinu cesty v klidu prospali.Jen je třeba dělat pár venčících zastávek.Markéta80 víše uvádí také kvalitní značky krmiv, jen si dovolím nesouhlasit se setrváním na Fitminu-na rozdíl od uvedených krmiv je chemicky konzervován. Doporučovaná krmiva mají všechny přírodní konzervaci a nejsou barvena!
bylo to myšleno že když sedí fitmin tak by trávicí potíže pes mít neměl. Essential jsem chtěla zkoušet ale skoro ve všech je kuřecí takže bez šance. Ted jsme zvědavá až budeme brát nové štěně na jakou stravu bude zvyklá, já už totiž vidím že každá bude žrát něco jiného
Forester
napsal(a):
Když pes baští fitmin, nebo něco podobného s minimem masa, a pak dostane třeba orien, aatu, kde to je masem našlápnuté, tak je to takový rozdíl, že se podě... může. Ano s granulemi je to nékdy loterie.
tak to už je zase totál nabušené, když zvolí něco jednoduchého na složení, barking, marp bude to ok a pak jestli bude vše sedět tak klidně zkusit orijen, starší fena po něm zcela ok, u mladší jsem to teda neriskovala Acana starší sedí taky výborně Chce to vyzkoušet.