Biewer jorkšírskÿ terier s pp

Prodám Jorkširského teriéra - Biewer jorkšírskÿ terier s pp Pejsek a dvě fe...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
Můžete v nejhorším dát čtvrtku Kinedrylu, pokud je jí fakt hodně špatně. Ale nevím, jak je velká. My jezdívali 200 km na výcvik a fenka byla hotová, jak jí bylo zle. Celý den nežrala a to jí byly 3 měsíce. Zlepšilo se to častým ježděním na kratší vzdálenosti a taky pomohl psí parťák v autě, který cestování miloval. Fenka viděla, že o nic nejde, že se jede jen na výlet.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Můžete v nejhorším dát čtvrtku Kinedrylu, pokud je jí fakt hodně špatně. Ale nevím, jak je velká. My jezdívali 200 km na výcvik a fenka byla hotová, jak jí bylo zle. Celý den nežrala a to jí byly 3 měsíce. Zlepšilo se to častým ježděním na kratší vzdálenosti a taky pomohl psí parťák v autě, který cestování miloval. Fenka viděla, že o nic nejde, že se jede jen na výlet.
Jorkšírka,2 roky,4,5 kg.
Tak toho kinedrylu nevím, nějak podle dětského dávkování, prostě asi pidikousíček...Nám se osvědčil. Pes si myslím, že měl stres už z toho, že mu bude zase špatně. Jak psaly holky: nejíst, jen pití a ten kinedryl. Párkrát psu blbě proto nebylo a uklidnil se. Ale ježdění rád nemá, nikdy si úplně nezvyknul, opravdu dlouhou vzdálenost(nějaké Chorvatsko třeba) bych s ním nikdy nejela. Ale jemu je i v autě horko...prostě celkové nepohodlí..
Naffi
napsal(a):
Jorkšírka,2 roky,4,5 kg.
Jo tak, to je malý, tam bych radši nic nedávala.
napsal(a):
Fenka viděla, že o nic nejde, že se jede jen na výlet.
"""""""""
To já jsem věděla taky a mohlo mě to strhat.
Přešlo to až v dospělosti.
rapotacka11
napsal(a):
"""""""""
Měla jsem to samý a mívám stále, hlavně pokud je zataženo. Bez Kinedrylu ani ránu.
Ale u psa to nějak pomohlo, akorát teda fakt nesmí ráno žrát, pak je to v pohodě.
Moje čivava taky zvracela a hrozně slinila. Brala jsem ji do auta co nejčastěji - i kdybychom měly jen objet vesnici s jednou zastávkou, kde jsme se proběhly, pohrály si, atd.... Prostě aby si to spojila s něčím pro ni příjemným a zajímavým. Na víc teda nemohla být v přepravce, ale měla na sedačce deku ze svého pelíšku.
rapotacka11
napsal(a):
"""""""""
...já také, a také tak nějak přešlo samo v dospělosti...musela jsem sedět vedle řidiče a stejně mi bylo zle...zvracela jsem i s práškem...a tak jsem se vždycky těšila...
Meli jsme to podobne. Vezli jsme fenku z utulku pres pul republiky, od pulky cesty uz jsme to vychytali a zvracela do pytliku.
Pak ji bylo spatne pri kazde i kratke ceste. Brali jsme ji do auta casto, vesele sdelovali, ze se jede na vylet... ted uz si skace sama do auta a v cili se divi, proc ma vystupovat.
Predchozi pejsek se mohl pri slove pojedeme doslova zbláznit radosti.
Urcite to taky postupem casu vychytate...
napsal(a):
...já také, a také tak nějak přešlo samo v dospělosti...musela jsem sedět vedle řidiče a stejně mi bylo zle...zvracela jsem i s práškem...a tak jsem se vždycky těšila...
Mojí feně bylo celý život v autě špatně, jako dospělá už zvracela málokdy, jako štěně pokaždé. A to jsme jezdili často, vždycky se těšila, milovala výlety.
Jediné, co pomohlo, bylo nedávat žrát před cestou, a taky - stejně jako u lidí - to, že jezdila vepředu pod nohama. Vzadu zvracela i jako dospělá. Nesmí se to, není to bezpečné pro psa, ale byla to jediná možnost, jak psa co nejmíň trápit.