Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2018 13:54
Naffi

XXX.XXX.129.20

Dobrý den
Poslední dobou mi fena v autě zvrací... Jsou na to nějaké prášky nebo rady jak zvracení předejít když s ní pojedeme na dovolenou (3 hodiny cesta)? Doma ji rozhodně nechávat nebudeme.
Předem děkuji za rozumné komentáře :).

4.5.2018 14:00
scylla

XXX.XXX.150.32

Jezděte, ono se to srovná. Před jízdou nekrmte, dejte napít. Zastavujte, venčete (na vodítku), dávejte napít, můžete dát syrovou kost na okus, aby ležela a hryzala to. Po pár stovkách km to bude dobré.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.5.2018 15:00

Můžete v nejhorším dát čtvrtku Kinedrylu, pokud je jí fakt hodně špatně. Ale nevím, jak je velká. My jezdívali 200 km na výcvik a fenka byla hotová, jak jí bylo zle. Celý den nežrala a to jí byly 3 měsíce. Zlepšilo se to častým ježděním na kratší vzdálenosti a taky pomohl psí parťák v autě, který cestování miloval. Fenka viděla, že o nic nejde, že se jede jen na výlet.

4.5.2018 15:07
Naffi

XXX.XXX.129.20

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Můžete v nejhorším dát čtvrtku Kinedrylu, pokud je jí fakt hodně špatně. Ale nevím, jak je velká. My jezdívali 200 km na výcvik a fenka byla hotová, jak jí bylo zle. Celý den nežrala a to jí byly 3 měsíce. Zlepšilo se to častým ježděním na kratší vzdálenosti a taky pomohl psí parťák v autě, který cestování miloval. Fenka viděla, že o nic nejde, že se jede jen na výlet.

Jorkšírka,2 roky,4,5 kg.

4.5.2018 15:11
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Tak toho kinedrylu nevím, nějak podle dětského dávkování, prostě asi pidikousíček...Nám se osvědčil. Pes si myslím, že měl stres už z toho, že mu bude zase špatně. Jak psaly holky: nejíst, jen pití a ten kinedryl. Párkrát psu blbě proto nebylo a uklidnil se. Ale ježdění rád nemá, nikdy si úplně nezvyknul, opravdu dlouhou vzdálenost(nějaké Chorvatsko třeba) bych s ním nikdy nejela. Ale jemu je i v autě horko...prostě celkové nepohodlí..

4.5.2018 15:11

Naffi napsal(a):
Jorkšírka,2 roky,4,5 kg.

Jo tak, to je malý, tam bych radši nic nedávala.

4.5.2018 16:48
rapotacka11

XXX.XXX.32.249

Fenka viděla, že o nic nejde, že se jede jen na výlet.
"""""""""
To já jsem věděla taky a mohlo mě to strhat.
Přešlo to až v dospělosti.

4.5.2018 17:10

rapotacka11 napsal(a):
"""""""""

Měla jsem to samý a mívám stále, hlavně pokud je zataženo. Bez Kinedrylu ani ránu.
Ale u psa to nějak pomohlo, akorát teda fakt nesmí ráno žrát, pak je to v pohodě.

4.5.2018 23:55
dadu

XXX.XXX.61.94

Moje čivava taky zvracela a hrozně slinila. Brala jsem ji do auta co nejčastěji - i kdybychom měly jen objet vesnici s jednou zastávkou, kde jsme se proběhly, pohrály si, atd.... Prostě aby si to spojila s něčím pro ni příjemným a zajímavým. Na víc teda nemohla být v přepravce, ale měla na sedačce deku ze svého pelíšku.

5.5.2018 06:53

rapotacka11 napsal(a):
"""""""""

...já také, a také tak nějak přešlo samo v dospělosti...musela jsem sedět vedle řidiče a stejně mi bylo zle...zvracela jsem i s práškem...a tak jsem se vždycky těšila...

6.5.2018 07:54
noemi

XXX.XXX.64.236

Meli jsme to podobne. Vezli jsme fenku z utulku pres pul republiky, od pulky cesty uz jsme to vychytali a zvracela do pytliku.

Pak ji bylo spatne pri kazde i kratke ceste. Brali jsme ji do auta casto, vesele sdelovali, ze se jede na vylet... ted uz si skace sama do auta a v cili se divi, proc ma vystupovat.

Predchozi pejsek se mohl pri slove pojedeme doslova zbláznit radosti.

Urcite to taky postupem casu vychytate...

8.5.2018 16:49
Enter

XXX.XXX.158.148

Máme blicí dítě i blicího psasmajlík. Dítěti pomáhají zázvorová lízátka pro těhule , psovi zatím nepomohlo nic...Do auta se těší, pozoruje okolí, ale i s lačným žaludkem dáví. Vozíme náhradní deky, které má pod sebou. Je to puberťaček, tak se to snad ještě zlepší

8.5.2018 16:50
Enter

XXX.XXX.158.148

Máme přesně vychytanou vesnici, ve které poprvé zvrací

8.5.2018 17:27
tapina

XXX.XXX.165.16

Enter napsal(a):
Máme přesně vychytanou vesnici, ve které poprvé zvrací

No, my taky, překračujeme ceduli Brandebol, zvracíme a naskakujou nám pupínky. Jakože fakt všem, ne tak, jak se mezi pejskaři s oblibou říká, podle vzoru "háráme".

21.5.2018 21:31
K...

XXX.XXX.245.2

...já také, a také tak nějak přešlo samo v dospělosti...musela jsem sedět vedle řidiče a stejně mi bylo zle...zvracela jsem i s práškem...a tak jsem se vždycky těšila...

Mojí feně bylo celý život v autě špatně, jako dospělá už zvracela málokdy, jako štěně pokaždé. A to jsme jezdili často, vždycky se těšila, milovala výlety.
Jediné, co pomohlo, bylo nedávat žrát před cestou, a taky - stejně jako u lidí - to, že jezdila vepředu pod nohama. Vzadu zvracela i jako dospělá. Nesmí se to, není to bezpečné pro psa, ale byla to jediná možnost, jak psa co nejmíň trápit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík