Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.6.2018 17:27

?

6.6.2018 11:50

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
?

?, asi že je to neskutečně smutné, lidi nejsou fér.

6.6.2018 12:06

No smutné to samozřejmě je, ale s tím nikdo nic neudělá. Dělo se to, děje se to a dít se to bude. Proto mi není jasné, co si rapotacka11 slibuje od zveřejnění zde.

6.6.2018 12:32

No smutné to samozřejmě je, ale s tím nikdo nic neudělá. Dělo se to, děje se to a dít se to bude. Proto mi není jasné, co si rapotacka11 slibuje od zveřejnění zde.

...teď zrovna známá hledá pro jejich devítiměsíční rádobyčivaváka majitele...pes je na ně agresivní, řve na všechno a všechny...problémem je, že ráno se venčí stylem na podložku doma někdy hluboce odpoledne s ním jde její desetiletá dcera, která si ho doslova "vykručela"...známá už ho začíná doslova nenávidět a v baráku nenávidí ji, protože není klidu ve dne ani v noci...nabízí ho kamkoli, kde by se mu věnovali a hlavně ho zvládli...ona je celý den v práci a dcera si ráno ráda přispí a odpoledne chce za kamarády - nikdo kdo jsme zasvěceni jsme její počin pořízení psa nepochopili...

6.6.2018 12:47

To je tak, když rodiče podlehnou dítěti a pořídí psa, aniž by to byl zároveň i jejich koníček. A protože na něj nemají čas a ani nevědí jak vychovávat, skončí to takhle nebo hůř. Chudák pes. Zajímalo by mě, jestli si takovou "bestii" někdo vezme.

6.6.2018 12:47
rapotacka11

XXX.XXX.32.249

Co bych si asi mohla slibovat ?

Individua si pořizují lehkovážně! psy,
kteří pak končí, jako "darovací".
Dříve se jich zbavovali nejčastěji po pátém roce,
teď trochu ochutnaj o čem je mít psa a pryč s ním co nejdřív.
A ta plemena..
Co si budem povídat, pes v bytě ve městě...
je to dost omezující. Denně a denně a cca 10 let...
Třeba si to přečte nová potencionální zájemkyně
a trošku se zamyslí.
(Ale nezamyslí, já vím...

6.6.2018 12:50

Přesně... nezamyslí...

6.6.2018 14:49

To je tak, když rodiče podlehnou dítěti a pořídí psa, aniž by to byl zároveň i jejich koníček. A protože na něj nemají čas a ani nevědí jak vychovávat, skončí to takhle nebo hůř. Chudák pes. Zajímalo by mě, jestli si takovou "bestii" někdo vezme.

...pravila jsem jí, že pokud dítě chce psa, pořizují si ho v první řadě rodiče - pokud nejsou psu nakloněni oni, bude to peklo pro všechny zúčastněné strany...no nevím, pes to moc vzhledný není a práce n něm bude jako na kostele - všechno ho naučit, znovu nebo vůbec ho socializovat...je mi ho opravdu líto...

6.6.2018 14:52

rapotacka11 napsal(a):
Co bych si asi mohla slibovat ?

Individua si pořizují lehkovážně! psy,
kteří pak končí, jako "darovací".
Dříve se jich zbavovali nejčastěji po pátém roce,
teď trochu ochutnaj o čem je mít psa a pryč s ním co nejdřív.
A ta plemena..
Co si budem povídat, pes v bytě ve městě...
je to dost omezující. Denně a denně a cca 10 let...
Třeba si to přečte nová potencionální zájemkyně
a trošku se zamyslí.
(Ale nezamyslí, já vím...

..NE, protože někdo prostě toho psa musí mít mermomocí a můžou mu to tady všichni stokrát zdůvodnit proč v jeho případě ne a stejně houby platný...

6.6.2018 14:57

Přesně... nezamyslí...

...až mně včera mrazilo, jak ho ona známá začíná nenávidět... z mazlíčka, který byl několik týdnů ten nejmilovanější, div se o něj nepraly doma - tedy ona s dcerou, se obratem ruky stal nechtěný...rodinný přítel byl od začátku proti - psa měl, zodpovědně choval a vychovával a hlavně věděl jak to dopadne, protože obě zná a růžové brýle mu už dávno spadly - taky jsem jí včera řekla, že on jediný má rozum když byl proti pořízení psa, a že pokud pořizuje dítěti psa, odnese to především ona...

6.6.2018 16:14
lupus4

XXX.XXX.66.104

a že pokud pořizuje dítěti psa, odnese to především ona...

bába se z toho vylíže, chudák pes

6.6.2018 16:19

...až mně včera mrazilo, jak ho ona známá začíná nenávidět... z mazlíčka, který byl několik týdnů ten nejmilovanější, div se o něj nepraly doma - tedy ona s dcerou, se obratem ruky stal nechtěný...rodinný přítel byl od začátku proti - psa měl, zodpovědně choval a vychovával a hlavně věděl jak to dopadne, protože obě zná a růžové brýle mu už dávno spadly - taky jsem jí včera řekla, že on jediný má rozum když byl proti pořízení psa, a že pokud pořizuje dítěti psa, odnese to především ona...

Nakonec se pes, pokud ho nikdo nebude chtít, "záhadně" ztratí...

6.6.2018 17:29
Cat cat

XXX.XXX.209.8

Můžu se zeptat od kud jsou?

6.6.2018 22:13

lupus4 napsal(a):
a že pokud pořizuje dítěti psa, odnese to především ona...

bába se z toho vylíže, chudák pes

...asi tak...

6.6.2018 22:14

Nakonec se pes, pokud ho nikdo nebude chtít, "záhadně" ztratí...

...tak to snad ne...i když bůh ví...

6.6.2018 22:14

Cat cat napsal(a):
Můžu se zeptat od kud jsou?

...z Prahy...

7.6.2018 00:57
Cat cat

XXX.XXX.209.8

...z Prahy...

Uvažuji o tom, že bych mému dvouletému psovi pořídila nějakého malého parťáka na vychajdy. Chodíme denně i na tři hodiny ven a ještě se mnou jezdí do práce...
Chudák pes...

7.6.2018 01:29

...k dvouletemu psovi poridit "radoby civavaka bez vychovy", bych se skoro bala, ze to nedopadne dobre.
Ale snad vite co mate doma a na co sily a znalosti staci...

7.6.2018 09:08

Cat cat napsal(a):
Uvažuji o tom, že bych mému dvouletému psovi pořídila nějakého malého parťáka na vychajdy. Chodíme denně i na tři hodiny ven a ještě se mnou jezdí do práce...
Chudák pes...

...ježíši to by bylo skvělé...myslím si, že když se tomu psovi dá normální venčení, mantinely a vyblbnutí se, tak by to byl nakonec pohodový pes...já jí zavolám a napíšu Vám do schránky mejl na ní...

7.6.2018 11:25

ainu napsal(a):
Tohle je taky materiál na pár facek...
https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/3207479/prodam-hladkosrsteho-pince/.

Srdeční záležitost a ani nezkusí, zda by "svoje" dítě přijal?...přitom je spousta psů, co cizí děti absolutně nemusí a svoje zbožňujou viz moje ovčanda...ani mě nanapadlo dát jí pryč, když jsem čekala syna, byla jsem si jistá, že to půjde, když nebudu fenu odstrkovat, ale zapojím jí "do výchovy" dítěte...

7.6.2018 11:45

Srdeční záležitost a ani nezkusí, zda by "svoje" dítě přijal?...přitom je spousta psů, co cizí děti absolutně nemusí a svoje zbožňujou viz moje ovčanda...ani mě nanapadlo dát jí pryč, když jsem čekala syna, byla jsem si jistá, že to půjde, když nebudu fenu odstrkovat, ale zapojím jí "do výchovy" dítěte...

...moji bývalý psi s dcerou vyrůstali - první přišel do rodiny když jí byl rok...poslední pes papillon s dětmi zkušenosti neměl, dokonce se dá říct, že je venku vůbec nemusel - neublížil, ale vyhýbal se, když přijel vnouček, byl pes na posteli aby k němu malý dnes 2 roky nemohl, postupem času při každé návštěvě se pes osměloval čím dál více, hlavně si ho malý získal, že ho chodil krmit a dávat mu dudlíka...při nedávné poslední návštěvě se pes od malého nehnul...seděl u něj nebo ležel když si malý hrál, malý mu házel aport a chodil utírat plenou pusu sobě i čumák psovi...párkrát sice psovi přišlápnul jeho předlouhé chlupy na ocasu (které se občas připletou i mně pod nohy), ale pes jen zakníknul ale nenapadlo ho ani na malého zavrkat...takže věřím, že pes se s citlivým přístupem na vlastní dítě navyknout dá...mimochodem náš malý přišel do rodin pejskařů jako první mimi přírůstek a všichni psi ho bez mrknutí oka vzali za svého...

Přidejte reakci

Přidat smajlík