Štěňata s PP - pejsci Biewer a Goldust

Prodám Jorkširského teriéra - Nabízím volná štěňátka s PP - už jen pejsky -...
Dohodou
Zdravím Vás,
Mám 4 letou fenku jorka. Už několik měsíců máme problém, že vždy ráno najdu v koupelně loužičku. Chodím s ní kolem 23:00 hodin ven a vstavám brzy ráno a často se stane že najdu loužičku jen v koupelně. Přes den bez problémů vydrží. Nemůžu jí trestat, protože to zjistím až ráno. Fenka není vykastrovaná. Poraďte prosím jak jí to odnaučit... Děkuji moc.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Nikol10
napsal(a):
Zdravím Vás,
Mám 4 letou fenku jorka. Už několik měsíců máme problém, že vždy ráno najdu v koupelně loužičku. Chodím s ní kolem 23:00 hodin ven a vstavám brzy ráno a často se stane že najdu loužičku jen v koupelně. Přes den bez problémů vydrží. Nemůžu jí trestat, protože to zjistím až ráno. Fenka není vykastrovaná. Poraďte prosím jak jí to odnaučit... Děkuji moc.
.....brzy ráno - tedy v 6?.......zkusila bych před půlnocí a poté v těch půl šestý až šestá........
Pokud se nic v režimu, na který je fenka zvyklá, nezměnilo a ona začala zničehož nic, tak já osobně bych nejprve navštívila veta, aby se vyloučila zdravotní příčina.
Jinak znám fenu, která začala loužičkovat, když si majitelé pořídili kotě.....
Nikol10
napsal(a):
Přesně tak. Mám tenhle víkend pracovní takže vstávám před půl 6. A včera i dneska jsem ráno našla louži. Jsem z toho už vážně zoufalá.
Nastavte si budíka na třeba na 4.hod.
napsal(a):
Pokud se nic v režimu, na který je fenka zvyklá, nezměnilo a ona začala zničehož nic, tak já osobně bych nejprve navštívila veta, aby se vyloučila zdravotní příčina.
Jinak znám fenu, která začala loužičkovat, když si majitelé pořídili kotě.....
Navštívila jsem veta asi před měsícem a půl. Měla problém s bulkou u cecíku. Bylo to kvůli hormonům. Brali jí krev a ta byla v pořádku. Moje fenka už to dělá hodně dlouho. Třeba týden nic, žádná louže a pak je to třeba dva dny za sebou nebo ob den.
Nikol10
napsal(a):
Přesně tak. Mám tenhle víkend pracovní takže vstávám před půl 6. A včera i dneska jsem ráno našla louži. Jsem z toho už vážně zoufalá.
Pokud je fena zdravotně v pořádku, tak já bych zvolila pro mě nejjednodušší způsob....feňuli na noc do postele, pokud se probudí, začne se "šmrdolit", tak jí popadnu a tradá ven, pokud to v posteli prospí, tak hurá...........dělám to takhle se štěňatama a byli jsme vždycky přes noc "bez ztráty kytičky".......
Nikol10
napsal(a):
,,,zkusila bych to opravdu posunout až k té půlnoci a ráno zase o něco dřív - tedy pátá a pokud by byl problém i tak, a pokud se u Vás doma opravdu nic nezměnilo, tak bych navštívila veterináře..........
A včera i dneska jsem ráno našla louži. Jsem z toho už vážně zoufalá.
louže od jorka ? fakt "důvod" k zoufalství
co krmíte ? jestli krmíte večer nějakej granulovej humus po kterém má enormní žízeň...
spíš bych to viděl na psychický problém
buďte ráda, že nemáte od "záchranářek" kastrovanou inkontinentní třeba labradorku, pak byste si teprve mohla opravdu zoufat
lupus4
napsal(a):
A včera i dneska jsem ráno našla louži. Jsem z toho už vážně zoufalá.
louže od jorka ? fakt "důvod" k zoufalství
co krmíte ? jestli krmíte večer nějakej granulovej humus po kterém má enormní žízeň...
spíš bych to viděl na psychický problém
buďte ráda, že nemáte od "záchranářek" kastrovanou inkontinentní třeba labradorku, pak byste si teprve mohla opravdu zoufat
no když je tam skoro každé ráno louže od jorka a ještě k tomu je nová koupelna a loužička je většinou ve spáře na podlaze je to trošku důvod k zoufalství. Dávám granule, ale naposledy kolem 17:00 hodin. Spíš se jde najíst dopoledne a pak po pozdějším obědě. Granulový humus to není. Druhý pejsek má problém se střevama zase. Takže dáváme speciální granule.
napsal(a):
Pokud je fena zdravotně v pořádku, tak já bych zvolila pro mě nejjednodušší způsob....feňuli na noc do postele, pokud se probudí, začne se "šmrdolit", tak jí popadnu a tradá ven, pokud to v posteli prospí, tak hurá...........dělám to takhle se štěňatama a byli jsme vždycky přes noc "bez ztráty kytičky".......
Feňule spinká s náma v posteli celou noc. U mých nohou většinou. Ale mě to bohužel nevzbudí, když zrovna odchází do koupelny :-D
Nikol10
napsal(a):
Feňule spinká s náma v posteli celou noc. U mých nohou většinou. Ale mě to bohužel nevzbudí, když zrovna odchází do koupelny :-D
Tak si ji přivažte ke kotníku
prostě si posunula budíček a když se vzbudí tak musí, no......
taky to nemusíte hrotit a na noc jí tam dát wc (savou podložku, kočičí záchod)
nebo s ní spát na šňůře,ať tě ten odchod vzbudí
naučit jí říkat si....