Jorkšírský terier s PP

Prodám Jorkširského teriéra - Nabízím 2 fenečky s PP FCI nar.1.2.2025.Feneč...
30000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
řeknu vám tajemství, ju?
když umře člověk a je pak vystavenej v rakvi, tak má oči i pusu ZAŠITOU. Aby to drželo zavřené.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
řeknu vám tajemství, ju?
když umře člověk a je pak vystavenej v rakvi, tak má oči i pusu ZAŠITOU. Aby to drželo zavřené.
Ano to mate vlastně pravdu. I tak si říkám kde se stala chyba ze ji vždy pomohli a najednou tam byla vet která ki vzivote neosetrovala a ji pod ruky odešla. 😞
na lymfangiektázii se ale umírá. ne nijak rychle, to ne, ale časem ano.
Megin
napsal(a):
3 roky jsme s tím bojovali a 3roky jsme byli na kortikoidech a cyklosporinu :-(
Můžu se zeptat jak snášel ten cyklosporin?
Megin
napsal(a):
Měli jsme sporimune a snášela jej bez problému. Taky užíváte cyklosporin?
Ano, od včerejška, na autoimunitní zánět. Equoral. Měl by být nejšetrnější z imunosupresiv. Hodně jsem se toho bála, vedlejších účinků a celkově jak to bude snášet. Ale bohužel je vážně nemocný a není v podstatě jiná možnost. Jemu je ale teprve 7 a půl.
napsal(a):
Ano, od včerejška, na autoimunitní zánět. Equoral. Měl by být nejšetrnější z imunosupresiv. Hodně jsem se toho bála, vedlejších účinků a celkově jak to bude snášet. Ale bohužel je vážně nemocný a není v podstatě jiná možnost. Jemu je ale teprve 7 a půl.
Napište mi prosím mail ozvu se
Megin
napsal(a):
Napište mi prosím mail ozvu se
Ok, díky, písnu vám soukromou zprávu.
napsal(a):
Naše jezevčice /13 let/ bere Equoral už třetí rok /po kousnutí klíštětem anaplazmoza/ 1 tbl. každý den, snáší to velice dobře a její zpočátku velmi špatný zdravotní stav se krásně upravil - takže veškeré testy má poslední rok v normálu.
Ale bude ho brát až do konce života.Zpočátku chtěl vet nastavit tak, aby ho brala obden, ale prostě nešlo to, začaly jí haprovat hodnoty, takže takto je to optimální stav.
Ebi
napsal(a):
Naše jezevčice /13 let/ bere Equoral už třetí rok /po kousnutí klíštětem anaplazmoza/ 1 tbl. každý den, snáší to velice dobře a její zpočátku velmi špatný zdravotní stav se krásně upravil - takže veškeré testy má poslední rok v normálu.
Ale bude ho brát až do konce života.Zpočátku chtěl vet nastavit tak, aby ho brala obden, ale prostě nešlo to, začaly jí haprovat hodnoty, takže takto je to optimální stav.
To může brát někdo i takto dlouhodobě, to jsem nevěděla. Nám vet říkal že zhruba 3-4 měsíce, buď to zabere nebo ne. Mně i to přišlo hodně dlouho. Děkuju za zprávu, jsem ráda že to někdo snáší tak dobře a vašemu psíkovi přeji ať se dožíje co nejvyššího věku v dobré kondici.
Můj labík bere 4tbl denně - 3x 50mg a 1x 25mg. Vy máte malého pejska, to mají odhadem asi stejnou dávku. Musí se prý každý měsíc dělat kontrolní krevní testy - to má vše v normě? I po cca 3 letech užívání.