Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2019 14:47
strnecka

XXX.XXX.0.146

Prosím o radu. Našemu pejskovi vytrhli poslední zuby a od té doby mu leze jazyk z tlamičky, více na jednu stranu. I se olizuje z 90 % na té jedné straně. Žrát a pít se mu daří. Jinak bere ATB a chová se normálně. Je to tři dny.
To je normální po ztrátě všech zubů?

Prosím nehodnoťte, že o zuby přišel. Na čištění byl několikrát, kupovala jsem kde co všechno, čistila, ale prostě to nestačilo. Je mu 12 let.

1.2.2019 15:08
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

strnecka napsal(a):
Prosím o radu. Našemu pejskovi vytrhli poslední zuby a od té doby mu leze jazyk z tlamičky, více na jednu stranu. I se olizuje z 90 % na té jedné straně. Žrát a pít se mu daří. Jinak bere ATB a chová se normálně. Je to tři dny.
To je normální po ztrátě všech zubů?

Prosím nehodnoťte, že o zuby přišel. Na čištění byl několikrát, kupovala jsem kde co všechno, čistila, ale prostě to nestačilo. Je mu 12 let.

Rodičů stará jorkšírka už také nemá všechny zuby - vypadaly jí. A také ji leze jazyk z tlamy - prostě tam nemá zábranu, která by ho držela .

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.2.2019 15:27
Uživatel s deaktivovaným účtem

to je normální. prostě tam chybí ta hradbička. lepší nebo jiné to nebude.

1.2.2019 19:48
strnecka

XXX.XXX.15.2

marcelaamax napsal(a):
Rodičů stará jorkšírka už také nemá všechny zuby - vypadaly jí. A také ji leze jazyk z tlamy - prostě tam nemá zábranu, která by ho držela .

Tak to jste mě uklidnila, já myslela, jestli tam třeba nebyl poškozen nějaký nerv. Taky jí ujíždí jazyk převážně na jednu stranu? To je mi na tom to nejdivnější.

1.2.2019 20:54
Terven

XXX.XXX.110.147

Takhle má jazyk pořád, taky skoro 12 let a nějaké zuby ještě má

1.2.2019 20:56
Dasvo

XXX.XXX.250.72

Bezzubým psům zkrátka jazyk trčí z tlamky ven, protože se nemá o co opřít. Je to normální, žádná porucha.

Přidejte reakci

Přidat smajlík