Pejsek

Prodám Jorkširského teriéra - Nabízím pejska po výstavních rodičích z malé...
25000 KčMyska77
XXX.XXX.232.133
Mam doma 3.5 mes stene .. a uz po 2 se stalo ze usnula na chvilku probrala se a kňucela. Pije papa normalne. Nic ji neboli vse sem prohmatala a na nic nereaguje. Dekuju
Uživatel s deaktivovaným účtem
Myska77
napsal(a):
Mam doma 3.5 mes stene .. a uz po 2 se stalo ze usnula na chvilku probrala se a kňucela. Pije papa normalne. Nic ji neboli vse sem prohmatala a na nic nereaguje. Dekuju
Myslíte kňourání ze spaní? Kňouralo mi každý štěně a to občas hodně srdceryvně, jak kdyby ho lidově řečeno na nože brali Přitom jsem nikdy žádnýho prcka nebila, ani jinak netrestala a ani se mu nikdy nic hroznýho nestalo. Netuším teda, jestli mají psi sny, ale přijde mi to tak, že se jim prostě něco ošklivého zdálo....třeba že je nějaká obluda sebrala od jejich hodného milujícího páníčka
Uživatel s deaktivovaným účtem
Můj ukňouránek to praktikoval pravidelně...probudil se a nedej bože nikoho neviděl, ani svojí ségru, ani nikoho z rodiny, tak ne aby se rozhlédl nebo se sebral a šel se juknout, kde kdo je...ne ne ne, to radši zaplačánkuju, však ona si mě "maminka" najde.
Vtipný bylo, že třeba usnul v obýváku, ale tak "nešťastně" že když se probudil, tak koukal směrem do prázdný kuchyně a my seděli za jeho zády na gauči a on ne aby se nejdřív rohlédl...ale rovnou ..."mamííí...." no už od mala to žádnej myslitel ani samostatná jednotka nebyla, ale i tak je to samozřejmě naše sluníčko a máme ho rádi.