Čivava s PP k rezervaci

Prodám Čivavu - Chs. Full Moon dog (fci) Nabízí k rezervaci krátkosrstou ro...
Dohodou
Marcela1234567890
napsal(a):
Dobrý den,
mám malou civavu a jdu do Plzně na práva, tak mám dotaz, jestli z vás má někdo zkušenost brát psa na přednášky, jeslti je to vůbec možné a jestli je s tím problém, děkuji mockrát za odpověď:)
To si musíte zjistit na studijním oddělení, ale v Plzni na právech to prý jde docela rychle, tak Vám ji v nejhorším těch 14 dní někdo pohlídá
Uživatel s deaktivovaným účtem
lesnížínka
napsal(a):
Jinak...s touto češtinou se dají vystudovat práva? Kurňa, jsem blbá, že jsem nešla Snad ,,pes při studiích", ,,pes u studií".... ne?
Slečna napsala "Pes při studii" ...takže jsem si původně myslela, než jsem diskuzi otevřela, jakoupak studii o psech asi píše. Takhle je to spíš Pes při studiu. No, vcelku se není co divit, že mladí lidi neumí česky, dnes ráno jsem si opět na iDnes početla mimo jiné "linčovat"
napsal(a):
Slečna napsala "Pes při studii" ...takže jsem si původně myslela, než jsem diskuzi otevřela, jakoupak studii o psech asi píše. Takhle je to spíš Pes při studiu. No, vcelku se není co divit, že mladí lidi neumí česky, dnes ráno jsem si opět na iDnes početla mimo jiné "linčovat"
Soudce Linč
lesnížínka
napsal(a):
No já taky myslela, že nějaká studie o psech. Aby jsme nekřivdily, možná zase nějaká automatická oprava?
"Abychom", když už jsme u té češtiny :-D Ale ne, já jen tak trochu rejpu. Na internetových diskuzích mi obecně špatný pravopis nějak extra nevadí, ale u právníků tedy skřípu zuby..
marushka
napsal(a):
"Abychom", když už jsme u té češtiny :-D Ale ne, já jen tak trochu rejpu. Na internetových diskuzích mi obecně špatný pravopis nějak extra nevadí, ale u právníků tedy skřípu zuby..
Já už psala jinde, že na češtinu očividně machr nejsem ale tak alespoň je z toho snad poznat o co jde
marushka
napsal(a):
Mně to třeba vůbec nevadí, protože v poslední době zjišťuju, že mě internetové diskuze kazí
Filip26388
XXX.XXX.187.105
Myslím, že když Vám někdo podá slušný dotaz na nějakou danou situaci s kterou chce poradit, tak je od Vás dost hloupé takto reagovat, co se tyče dane češtiny.
Nevíte, zda to nebyla jen špatná automatická oprava.. udivuje mě, ze když jste všichni takto chytří, ze těch právníků a doktoru tedy nemáme více..;) pejska jsem pro studii měl, ale na přednášky jsem ho nebral.. ale má spoluzacka malou civavu měla, ale pouze na přednáškách na kterých ji to dovolili..
V krátké době dva téměř totožné dotazy... Doba je fakt jakási zvrácená. Lidi by chtěli psy tahat všude. Nechápu, proč by měli být psi voděni do škol. Co z toho ten pes bude mít? Samo, že nic. Kromě toho nikdo nemusí být a není zvědavý na vašeho psa.
..".nó, tak to by jste se možná divil, ale oni tu jsou"
Když už jsme si opravili "aby jsme" na abychom, tak prosím ještě opravit "by jste" na byste :-). Děkuji.
P.S. To " by jste " je tak časté, že už někdy nevím, jak to je !
napsal(a):
..".nó, tak to by jste se možná divil, ale oni tu jsou"
Když už jsme si opravili "aby jsme" na abychom, tak prosím ještě opravit "by jste" na byste :-). Děkuji.
P.S. To " by jste " je tak časté, že už někdy nevím, jak to je !
To spisovné snad už někdo nepoužívá, málokdy to vidím správně napsané. Ani jsem to tady už nechtěla zmiňovat, mládež je na to extrémně haklivá, ach jo