Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.10.2019 09:02
Marcela1234567890

XXX.XXX.184.57

Dobrý den,
mám malou civavu a jdu do Plzně na práva, tak mám dotaz, jestli z vás má někdo zkušenost brát psa na přednášky, jeslti je to vůbec možné a jestli je s tím problém, děkuji mockrát za odpověď:)

3.10.2019 09:12
Terapeutka

XXX.XXX.150.101

Předpokládám, že pokud k ní máte i růžovou tašku a obojek s kamínky, tak to nebude problém

3.10.2019 09:25
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Marcela1234567890 napsal(a):
Dobrý den,
mám malou civavu a jdu do Plzně na práva, tak mám dotaz, jestli z vás má někdo zkušenost brát psa na přednášky, jeslti je to vůbec možné a jestli je s tím problém, děkuji mockrát za odpověď:)

To si musíte zjistit na studijním oddělení, ale v Plzni na právech to prý jde docela rychle, tak Vám ji v nejhorším těch 14 dní někdo pohlídá

3.10.2019 09:35
marushka

XXX.XXX.41.2

No já tedy studovala pražská práva, ale fakt si nedovedu představit, že bych tam brala psa Možná tedy ještě asistenčního, ale jinak fakt ne.

3.10.2019 10:21
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Inspektor Pišišvor napsal(a):
To si musíte zjistit na studijním oddělení, ale v Plzni na právech to prý jde docela rychle, tak Vám ji v nejhorším těch 14 dní někdo pohlídá

3.10.2019 10:26
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Jinak...s touto češtinou se dají vystudovat práva? Kurňa, jsem blbá, že jsem nešla Snad ,,pes při studiích", ,,pes u studií".... ne?

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.10.2019 11:12

lesnížínka napsal(a):
Jinak...s touto češtinou se dají vystudovat práva? Kurňa, jsem blbá, že jsem nešla Snad ,,pes při studiích", ,,pes u studií".... ne?

Slečna napsala "Pes při studii" ...takže jsem si původně myslela, než jsem diskuzi otevřela, jakoupak studii o psech asi píše. Takhle je to spíš Pes při studiu. No, vcelku se není co divit, že mladí lidi neumí česky, dnes ráno jsem si opět na iDnes početla mimo jiné "linčovat"

3.10.2019 11:27
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

No já taky myslela, že nějaká studie o psech. Aby jsme nekřivdily, možná zase nějaká automatická oprava?

3.10.2019 12:10
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

lesnížínka napsal(a):

To bylo první, co mě napadlo, jen jsem se pozastavila nad tím, že se tam s takovým písemným projevem jde vůbec dostat

3.10.2019 14:09
assil

XXX.XXX.225.195

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Slečna napsala "Pes při studii" ...takže jsem si původně myslela, než jsem diskuzi otevřela, jakoupak studii o psech asi píše. Takhle je to spíš Pes při studiu. No, vcelku se není co divit, že mladí lidi neumí česky, dnes ráno jsem si opět na iDnes početla mimo jiné "linčovat"

Soudce Linč

3.10.2019 14:11
marushka

XXX.XXX.41.2

lesnížínka napsal(a):
No já taky myslela, že nějaká studie o psech. Aby jsme nekřivdily, možná zase nějaká automatická oprava?

"Abychom", když už jsme u té češtiny :-D Ale ne, já jen tak trochu rejpu. Na internetových diskuzích mi obecně špatný pravopis nějak extra nevadí, ale u právníků tedy skřípu zuby..

3.10.2019 14:25
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

marushka napsal(a):
"Abychom", když už jsme u té češtiny :-D Ale ne, já jen tak trochu rejpu. Na internetových diskuzích mi obecně špatný pravopis nějak extra nevadí, ale u právníků tedy skřípu zuby..

Já už psala jinde, že na češtinu očividně machr nejsem ale tak alespoň je z toho snad poznat o co jde

3.10.2019 15:44

marushka napsal(a):

Mně to třeba vůbec nevadí, protože v poslední době zjišťuju, že mě internetové diskuze kazí

3.10.2019 19:13
Jirka54321

XXX.XXX.79.86

lesnížínka napsal(a):
Já už psala jinde, že na češtinu očividně machr nejsem ale tak alespoň je z toho snad poznat o co jde

Když sama o sobě tvrdíte, že nejste "machr" na češtinu, proč rýpete do druhého?? 🤔

3.10.2019 20:14
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Jirka54321 napsal(a):
Když sama o sobě tvrdíte, že nejste "machr" na češtinu, proč rýpete do druhého?? 🤔

Protože z takto formulovaného dotazu ani člověk nepozná, o co vlastně zadavateli jde...

Filip26388

3.10.2019 20:30
Filip26388

XXX.XXX.187.105

Myslím, že když Vám někdo podá slušný dotaz na nějakou danou situaci s kterou chce poradit, tak je od Vás dost hloupé takto reagovat, co se tyče dane češtiny.
Nevíte, zda to nebyla jen špatná automatická oprava.. udivuje mě, ze když jste všichni takto chytří, ze těch právníků a doktoru tedy nemáme více..;) pejska jsem pro studii měl, ale na přednášky jsem ho nebral.. ale má spoluzacka malou civavu měla, ale pouze na přednáškách na kterých ji to dovolili..

3.10.2019 21:17
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

udivuje mě, ze když jste všichni takto chytří, ze těch právníků a doktoru tedy nemáme více..;) - nó, tak to by jste se možná divil, ale oni tu jsou

4.10.2019 01:16
fidorka227

XXX.XXX.110.123

ZČU psy nepovoluje :-) možná kdyby si čivava zatím pospala v tašce, nikdo by si nevšiml, ale mohlo by to vést k vyloučení z přednášky :D záleží také na počtu studentů na přednášce, že jo.. pokud je to malá místnost, nebo velká poslouchárna..

4.10.2019 07:32

V krátké době dva téměř totožné dotazy... Doba je fakt jakási zvrácená. Lidi by chtěli psy tahat všude. Nechápu, proč by měli být psi voděni do škol. Co z toho ten pes bude mít? Samo, že nic. Kromě toho nikdo nemusí být a není zvědavý na vašeho psa.

4.10.2019 17:31

..".nó, tak to by jste se možná divil, ale oni tu jsou"

Když už jsme si opravili "aby jsme" na abychom, tak prosím ještě opravit "by jste" na byste :-). Děkuji.
P.S. To " by jste " je tak časté, že už někdy nevím, jak to je !

4.10.2019 19:48

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
..".nó, tak to by jste se možná divil, ale oni tu jsou"

Když už jsme si opravili "aby jsme" na abychom, tak prosím ještě opravit "by jste" na byste :-). Děkuji.
P.S. To " by jste " je tak časté, že už někdy nevím, jak to je !

To spisovné snad už někdo nepoužívá, málokdy to vidím správně napsané. Ani jsem to tady už nechtěla zmiňovat, mládež je na to extrémně haklivá, ach jo

Přidejte reakci

Přidat smajlík