Jorkšírskÿ terier s pp

Prodám Jorkširského teriéra - Pejsek a dvě fenky s pp v dospělosti malé vel...
Dohodou
Ahojky,
Dnes jsme s naším 6 letým pejskem podstoupili kastraci. Polehává, už normálně jí. Vše v pohodě.
Akorát tedy mám strach ze skákání. Je dost aktivní a udržet ho v klidu bude k smrti těžký hlavně v noci.
Chci se tedy zeptat, jak dlouho jste to skákání z postele a zpět dodržovali vy. Je mi jasný, že to těch 10 dnů prostě nedáme. Nemůžu přeci být vzhůru dva týdny
Uživatel s deaktivovaným účtem
Sammy26
napsal(a):
Ahojky,
Dnes jsme s naším 6 letým pejskem podstoupili kastraci. Polehává, už normálně jí. Vše v pohodě.
Akorát tedy mám strach ze skákání. Je dost aktivní a udržet ho v klidu bude k smrti těžký hlavně v noci.
Chci se tedy zeptat, jak dlouho jste to skákání z postele a zpět dodržovali vy. Je mi jasný, že to těch 10 dnů prostě nedáme. Nemůžu přeci být vzhůru dva týdny
Tak jestli se jedná o nějaké skákání z postele a na postel, které nemáte možnost v noci když spíte ovlivnit, tak já osobně vidím 2 možnosti....předpokládám, že pesan tam skáče, aby byl v posteli s vámi....tak jako první možnost bych si třeba ustlala na zemi, jako druhou možnost, že bych u postele udělala nějaký schod, i kdyby to měli být složené deky, aby ten skok nahoru nebyl tak vysoký a dolu by to bylo ještě utlumené měkkou vrstvou..........
Ono taky záleží, jak je pes velikej, třeba moji pesani defakto slezou a vylezou, o nějakém skákání v pravém slova smyslu se nedá mluvit, takže u nich bych to neřešila.
S fenou teď aktuálně devět dnů, teď už si na postel a z postele chodí sama. Ale se psem? Já se teda omlouvám, jestli to moc zlehčuju a pokud mi někdo podá dobrý důvod, ráda svůj názor změním, ale kastrované psy jsme měli (na stáří kvůli prostatě, dva) a nějaký klidový režim (spíš schody a skákání na křesla, jinak si dělali, co chtěli) měli tak dva dny... Nedovedu si představit, že bych kvůli nějakýmu "odkoulení" se psem šaškovala přes týden, přijde mi to naprosto neadekvátní zákroku.
Pokud mate psa ve smyslu samce, ktery absolvoval beznou kastraci (cili nehledala se nekde nejaka koule zbloudila v brise), tak bych si s tim vubec nedelala hlavu. Dnes v noci si s nim ustelte na zemi - normalne si sundejte madraci na zem. Ale to hlavne proto, at sebou nesvihne po te narkoze. A pak uz muze chodit a skakat normalne.
Elki
napsal(a):
Dobrý den, napadla mě taková trochu divná otazka. Mam pejska na Suprelorinu a ted mi došlo, ze od doby účinkování neměl jedinkrát erekci. Je to tak ze uz ji neni schopen nebo jen neni bez testosteronu duvod 😀?
Jeden ze 75 psů léčených tímto veterinárním léčivým přípravkem se v průběhu klinických testů během šesti měsícůpo implantaci spářil a spojil s hárající fenou, ale tento případ neměl za následek březost.
Spáří-li se léčený pes s fenou od 6 týdnů do 6 měsíců po ošetření, je nutné přijmout taková opatření, aby bylo vyloučeno riziko březosti. Vzácněbyla hlášena podezření na nedostatečnou účinnost (ve většině případů bylo pozorováno nedostatečné snížení velikosti varlete a/nebo došlo ke spojení s fenou). Pouze hladina testosteronu (tj. zavedený zastupující indikátorplodnosti) může definitivně potvrdit nedostatečnou účinnost léčby.
Atd.atd. - vykopírováno z SPC přípravku...
Osobně bych do toho u svého psa nešla - ale to je můj osobní soukromý postoj.
Elki
napsal(a):
On ho nema kvůli fenkám ale na zkousku, jestli pomůže při cystinurii, pokud ano, tak pujde po ukonceni pusobeni leku na kastraci normalni. Ale ptala jsem se jestli je normalni, ze nema erekci.. dříve měl nekolikrat za den
Aha, tak to pak ano, zdravotní důvody chápu...
Nízká kontinuální dávka deslorelinu sníží funkčnost samčích reprodukčních orgánů, libido a spermatogenezi a sníží hladinu testosteronu v plazmě vobdobí od 4 do 6 týdnů po implantaci. Bezprostředně po implantaci může být pozorováno krátké přechodné zvýšení testosteronu v plazmě. Měření koncentrací testosteronu v plazmě ukázalo trvalý farmakologický účinek v podobě přetrvávající přítomnosti deslorelinu v krevním oběhu po dobu nejméně šesti měsíců po podání přípravku.
Opět jsem si dovolila vykopírovat z SPC. Z uvedeného vyplývá, že přípravek snižuje nejen fertilitu, ale i libido, takže ano - dá se předpokládat, že nebude mít erekci.
Uživatel s deaktivovaným účtem
No, popravdě já asi psa v tomto ohledu málo sleduju, protože fakt nevím, kolikrát denně má erekci...