Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

AmazonkaTK

21.11.2019 13:18
AmazonkaTK

XXX.XXX.138.150

Zdravim,
Nas stary 14ti lety pejsek se tak 2-3 mesice mota, vravora, obcas upadne a nedokaze se zvednout, nekdy po ranu ani nechce chodit. Po rozchozeni je to trosicku lepsi, venku po delsi chuzi se nemota vubec. Obcas se mu to stalo i drive, ale opravdu vyjimecne...

Chtela jsem ho dat pod narkozu kvuli spatnym zubum, ale odmitli mi to, pry ma neurologicke potize a mam ho nechat vysetrit -CT, MR.. muze se pry jednat o vestibularni syndrom, stav po mrtvici, nador na mozku,zanet mozku apod. Ale uprimne mi rekli, ze vetsinou se neda nic delat.
Obavam se, ze tohle vysetreni, nehlede na jeho zbytecnost, by opravdu nezvladl.
Tak se chci zeptat -v pripade, ze by to byl "pouze" starecky vestibularni syndrom, da se neco delat, nejak ulevit? Infuze, leky?

Mimo toho je tedy obcas zmateny a dezorientovany, pripisovala jsem to spatnemu zraku a sluchu, ale asi to bude nejaka demence, nebo to spolu souvisi...

Je moc tezke se na nej takhle divat, kdyz jeste v lete nadsene behal venku u vody a vesele se koupal, celkem obstojne i videl, mel velkou chut k jidlu a radost ze zivota a ted to jde tak strasne rychle z kopce a jen se tady bezcilne potaci, nebo spi...:-(

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.11.2019 19:39
Uživatel s deaktivovaným účtem

upřímně... utratit?

Přidejte reakci

Přidat smajlík