Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Luccc

5.1.2020 07:07
Luccc

XXX.XXX.33.18

Dobrý den, mám dotaz. Máme fenku čivavy a před dvěma lety měla štěňata, porod císař, štěňata nepřijala, potom nám štěňátka umřela. Teď hárá a já bych to chtěla zkusit znovu. Jaká je pravděpodobnost, že bude normální porod a o štěňátka se bude starat?

5.1.2020 07:20
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Luccc napsal(a):
Dobrý den, mám dotaz. Máme fenku čivavy a před dvěma lety měla štěňata, porod císař, štěňata nepřijala, potom nám štěňátka umřela. Teď hárá a já bych to chtěla zkusit znovu. Jaká je pravděpodobnost, že bude normální porod a o štěňátka se bude starat?

nulová

5.1.2020 07:44
conie

XXX.XXX.206.202

Luccc napsal(a):

Poraďte se s chovatelem vaší fenky. Pokud je fena bez PP, nemnožte dál!

5.1.2020 07:49
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

conie napsal(a):
Poraďte se s chovatelem vaší fenky. Pokud je fena bez PP, nemnožte dál!

je to troll

5.1.2020 12:52
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Fenu nemám, ale nějak nechápu, že někdo může riskovat u feny, která nemohla porodit a měla císaře, ještě další porod. To vám na té feně nezáleží?!? Příště to může dopadnout ještě hůř, i takové případy se tu už řešili, pak tu panička brečela.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.1.2020 13:11

Luccc napsal(a):

..mrzí vás, že máte fenku v pořádku nebo chcete kvůli štěňatům riskovat její zdraví - líto by mi bylo i těch zmařených štěňat - takže za mně ne.....

5.1.2020 13:16

pravděpodobnost je menší než byla poprvé, protože fena je starší a má po císaři, což obojí může způsobovat problémy při porodu a zvyšuje šanci na další císař.

pak samozřejmě záleží na tom, co byla příčina císaře poprvé. jestli velký plod, tak to už by se teoreticky nemuselo opakovat a máte základní riziko císaře plus starší a po císaři.

jestli neměla stahy, tak taková fena nebude mít stahy i na podruhé a podesáté.

no a že vám uhynula štěňata je dobrý důvod k tomu nekrýt, asi nemáte na odchov vlohy. to je čistě vaše chyba.

Přidejte reakci

Přidat smajlík