čivava dlouhosrstá s PP fenka

Prodám Čivavu - Chovatelská stanice nabízí k odběru od 5.4. fenečku čivavy...
22000 KčLuccc
XXX.XXX.33.18
Dobrý den, mám dotaz. Máme fenku čivavy a před dvěma lety měla štěňata, porod císař, štěňata nepřijala, potom nám štěňátka umřela. Teď hárá a já bych to chtěla zkusit znovu. Jaká je pravděpodobnost, že bude normální porod a o štěňátka se bude starat?
Luccc
napsal(a):
Dobrý den, mám dotaz. Máme fenku čivavy a před dvěma lety měla štěňata, porod císař, štěňata nepřijala, potom nám štěňátka umřela. Teď hárá a já bych to chtěla zkusit znovu. Jaká je pravděpodobnost, že bude normální porod a o štěňátka se bude starat?
Poraďte se s chovatelem vaší fenky. Pokud je fena bez PP, nemnožte dál!
Uživatel s deaktivovaným účtem
Luccc
napsal(a):
..mrzí vás, že máte fenku v pořádku nebo chcete kvůli štěňatům riskovat její zdraví - líto by mi bylo i těch zmařených štěňat - takže za mně ne.....
Uživatel s deaktivovaným účtem
pravděpodobnost je menší než byla poprvé, protože fena je starší a má po císaři, což obojí může způsobovat problémy při porodu a zvyšuje šanci na další císař.
pak samozřejmě záleží na tom, co byla příčina císaře poprvé. jestli velký plod, tak to už by se teoreticky nemuselo opakovat a máte základní riziko císaře plus starší a po císaři.
jestli neměla stahy, tak taková fena nebude mít stahy i na podruhé a podesáté.
no a že vám uhynula štěňata je dobrý důvod k tomu nekrýt, asi nemáte na odchov vlohy. to je čistě vaše chyba.