Jorkšírský terier s PP

Prodám Jorkširského teriéra - Nabízím 2 fenečky s PP FCI nar.1.2.2025.Feneč...
30000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den, měla bych takový dotaz, protože, už nevím co dělat. 27.12 jsem se svou čubinou byla poprvé u veta, kvůli zvětšenému bříšku. Pan doktor mi pověděl že má tekutinu v břiše a našel nějaký útvar na játrech. Odebral krv a čekali jsme na výsledky. Druhý den zavolal že výsledky krve jsou strašný. Velice nízký albumin a že není zatím indikovana operace. Dal nám ATB na zkoušku co to udělá. Holčička po třech dnech braní antibiotik splaskla sama od sebe bez odvodňovacích tabletek a vše se zdálo lepší. V pondělí jsme opět byli na sonu a dělali další odběr krve. Útvar se nezměnil je stále stejný a krev se malinko zlepšila, ale stále není na to aby přežila operaci. Pan doktor doporučuje další ATB, ale teď už injekčně. A stále neví co s ní vlastně je. Nemáte někdo podobnou zkušenost. Děkuji za odpověď
Tady nemá nikdo křišťálovou kouli! Nikdo tu nemůže tušit, co má Vaše fenka za problém. To by Vám měl říct veterinář. A stejně tak vysvětlit a zdůvodnit tu plánovanou operaci. Pokud mu nevěříte, nebo máte pochybnosti, konzultujte jinde. Nespoléhejte ale na to, že Vám podle pár vět někdo určí diagnózu a léčbu od stolu s počítačem!
Uživatel s deaktivovaným účtem
moje zkušenost je taková, útvar na játrech je nádor, pokud to teda není absces a to se dá podle sona poznat - podle struktury.
ale co je tomu vašemu zvířeti.. nepíšete nic o věku a nálezu ze sona: velikost, struktura, ohraničení od okolní tkáně, to všechno má veliký vliv na další postup.