Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.3.2020 12:47
Alena13

XXX.XXX.149.42

Dobrý den chtěl bych se zeptat mám 4 měsíčního yorkšíra má 2 kila jakou a kolik může ovoce a zeleniny krmim ontariem 50g denně .....za všechny rady děkuji

30.3.2020 18:33
rapotacka11

XXX.XXX.212.132

To je roztomilé a správné.
A Vy máte pro sebe jaké dávkování ?
Ovoce - zeleninu?
Co mu bude chutnat.

30.3.2020 18:54
marq

XXX.XXX.160.41

Nemůže hroznové víno, tzn. i rozinky. Moji psi ho žerou na zahradě běžně a nemají žádný problém, ale pro některé psy je toxické. Dále brambory nestráví a jedovaté je prý avokádo. Nejen pro psy i pro papoušky např. Dále by neměli ořechy, ale moji pejsci si sami rozbíjí a vyjídají vlašáky. To není ani ovoce, nebo zelenina samozřejmě. Jinak milují veškeré bobuloviny, peckoviny, listovou, kořenovou zeleninu i s citrónem a česnekem. Někde říkají, že česnek je pro psy toxický, někde, že při barfu slouží jako přírodní antiparazitikum.

31.3.2020 14:46
Kaifra1120

XXX.XXX.128.11

Já dávám: mrkev,petržel, špenát, kysané zelí, jinou zeleninu nechtějí.

Z ovoce pak jedí jablka, švestky, hrusky, fena miluje mango:)

Množství přiměřeně ;)

31.3.2020 16:54
Alena13

XXX.XXX.149.42

Děkuji všem za odpovědi..dala jsem mému Maxikovi celou syrovou mrkev a byl šťastný.. celý den jí chroupal..😊

31.3.2020 17:11
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Alena13 napsal(a):
Děkuji všem za odpovědi..dala jsem mému Maxikovi celou syrovou mrkev a byl šťastný.. celý den jí chroupal..😊

Ty jo, pes vegetarián Nic mu to sice nedá výživově(to aby jste s tím nepočítala do denní dávky) možná se pokadí(vláknina) ale + je, že se tím zabavil a taky si očiští zoubky

31.3.2020 18:06
lupus4

XXX.XXX.205.61

Alena13 napsal(a):

a to si představte, jak by byl šťastnej, kdyby dostal třeba půlku syrového kuřecího skeletu... můžete mu ho lehce pomlátit paličkou (jen pro začátek)
ani byste o něm půl dne nevěděla

50g ontaria je úplně

31.3.2020 20:39
marq

XXX.XXX.160.41

Při krmení syrovým masem se doplňuje mimo jiné i zelenina a ovoce. I v přírodě vlci ožírají bobuloviny a peckoviny naprosto běžně.

31.3.2020 20:43
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

marq napsal(a):
Při krmení syrovým masem se doplňuje mimo jiné i zelenina a ovoce. I v přírodě vlci ožírají bobuloviny a peckoviny naprosto běžně.

A předtím jste napsala, že hrozny nemůže A ví to ten hladový vlk? A jinak...tento psík ale žere granule

31.3.2020 21:39
marq

XXX.XXX.160.41

Můj pes od mala žere syrové maso (krom vepřového), včetně kostí a celých ryb i s kostmi, k tomu granule Yogigies, vše v různém poměru. Miluje ovoce a zeleninu. Na zahradě máme vinnou révu, kterou moji psi, když uzraje ožírají. To, že nemůžou pejsci hroznové víno se píše celkem dost často, ale jedná se o jen některé jedince. A zjistit, který to zrovna je může být docela riziko. To že štěndo hryže, žere mrkev je úplně v pořádku:-).

31.3.2020 21:39
janaa

XXX.XXX.249.143

marq napsal(a):

Ale mimo jiné se to vůbec nemusí
Jinak naši sežerou taky vše,co roste. Začíná to na jaře třešňama,největší žně jsou samozřejmě na podzim,kdy sežerou kila jablek a hrušek denně,což zažerou vlašákama, a v zimě kromě shnilejch zmrzlejch jablek to dolaďujou šípkama

31.3.2020 21:51
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

marq napsal(a):
Můj pes od mala žere syrové maso (krom vepřového), včetně kostí a celých ryb i s kostmi, k tomu granule Yogigies, vše v různém poměru. Miluje ovoce a zeleninu. Na zahradě máme vinnou révu, kterou moji psi, když uzraje ožírají. To, že nemůžou pejsci hroznové víno se píše celkem dost často, ale jedná se o jen některé jedince. A zjistit, který to zrovna je může být docela riziko. To že štěndo hryže, žere mrkev je úplně v pořádku:-).

No, ono se jednalo o americké psy a kdoví, čím oni tu révu stříkají. Co bylo s těma rozinkama netuším, jak ktomu došli a nějak nevím, co by na sušeném hroznu mělo být hrozné Já nemám pažravé psy a ani tu révu, ale setřenčina strakačka jí ožrala postupně asi tři hlavy na zdi, říkala tehdy, že to mohlo být tak 10kg hroznů a nic jí nebylo. Proč nekrmíte vepřovým?

31.3.2020 22:00
marq

XXX.XXX.160.41

jo, moji psi nežerou jen ty šípky. Nedosáhnou na ně
Vepřové moje čubina nežere, je moc tučné:-(. Má 15 kg což je na horní hranici jejího standartu, není tlustá, ale nebudu to podporovat. Jinak s tou vinou révou a rozinkama - jsou prý snad toxické semínka.

31.3.2020 22:07
lupus4

XXX.XXX.205.61

vepřové se nekrmilo kvůli Ach., která se na jatkách nesleduje....ale to by sis žíně mohla už pamatovat, páč to tu bylo min 100x

1.4.2020 07:41
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

lupus4 napsal(a):
vepřové se nekrmilo kvůli Ach., která se na jatkách nesleduje....ale to by sis žíně mohla už pamatovat, páč to tu bylo min 100x

Já samozřejmě vím, proč se nekrmilo, ale už se to nějak neřeší. Syrové se už nekrmí jen divočák. Já se ptala, jestli psu nechutná, nebo má tu dietu a nebo se panička choroby bojí. Ale všichni jsme čekali, až nás poučíte

1.4.2020 07:54
rapotacka11

XXX.XXX.212.202

Chutná. Psovi i kočce.

1.4.2020 09:19
GAELLE

XXX.XXX.55.67

mleté vepřové jsme psu normálně dávali syrové. ovšem koupené u řezníka pro lidi.

1.4.2020 09:36
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

janaa napsal(a):
Ale mimo jiné se to vůbec nemusí
Jinak naši sežerou taky vše,co roste. Začíná to na jaře třešňama,největší žně jsou samozřejmě na podzim,kdy sežerou kila jablek a hrušek denně,což zažerou vlašákama, a v zimě kromě shnilejch zmrzlejch jablek to dolaďujou šípkama

O těch vlašákách mi ani nemluvte, už mě s tím psi začínají pěkně štvát . Máme tři obrovské ořechy , když padají, tak jakmile pustím psy venčit tak první kam letí je právě ořech a křoupat, potom teprve venčení . Teď by mohl být od ořechů klid, už dávno jsme všechny vysbírali, nechápu jak to psi dělají, ale oni si ještě pokaždé nějaký někde najdou

1.4.2020 20:50
fikovnice

XXX.XXX.134.59

rapotacka11 napsal(a):
Chutná. Psovi i kočce.

U mých koček též vede syrové vepřové. A pak ryby.

1.4.2020 21:07
fikovnice

XXX.XXX.134.59

marcelaamax napsal(a):
O těch vlašákách mi ani nemluvte, už mě s tím psi začínají pěkně štvát . Máme tři obrovské ořechy , když padají, tak jakmile pustím psy venčit tak první kam letí je právě ořech a křoupat, potom teprve venčení . Teď by mohl být od ořechů klid, už dávno jsme všechny vysbírali, nechápu jak to psi dělají, ale oni si ještě pokaždé nějaký někde najdou

No, tak zrovna o pecku třešně jsem si totálně rozlomila zub, byla to neskutečná bolest... Zub šel na kanálky, zánět okostice... Ale pesani to polykají vcelku. I když asi náhodné kousnutí se vyloučit nedá, nicméně psí chrup musí vydržet jaksi o hodně víc než ten můj!

Gara

1.4.2020 21:34
Gara

XXX.XXX.41.29

Tak ta moje by snědla všechno ale momentálně jí dávám jablka, borůvky, jahody, banán, mrkev, petržel a venku si vždycky najde vlašské ořechy a když nejsou, tak aspoň skořápku až bude léto, tak bude dostávat i broskve a další.
Ale teda borůvky jí jedou nejvíc

Přidejte reakci

Přidat smajlík