Jorkšírskÿ terier s pp

Prodám Jorkširského teriéra - Pejsek a dvě fenky s pp v dospělosti malé vel...
DohodouTerka277
XXX.XXX.191.25
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s nočním "pokňouráváním" jorkšíků. Máme 4 měsíční holčičku. Spi vedle postele v pelíšku, ve kterém spí i přes den - postel máme moc vysokou, koupili jsme ji schodky, ale i tak nevyskočí z posledního schodku na postel. Se spánkem problém nemáme, ale ve chvíli, kdy se probudí, začíná plakat - do doby než usne. Chtěla bych vědět, jak k tomu přistupovat - aktuálně ji většinou hladím než usne, ale úplně asi nechci, aby si na to zvykla. Měla bych ji nechat vyplakat a nevšímat si nebo naopak utěšovat? Přece jenom je to štěňátko. Předem děkuji za rady :)
Jak dlouho ji máte doma? Normálně bych ji vzala do postele, pokud ji do postele učit nechcete (což asi chcete, když máte schůdky), tak bych si na prvních pár nocí lehla k ní na zem. Je ji prostě smutno. A nebo mě napadá - nepotřebuje se venčit? V noci jsem štěnda taky nosila ven na venčení - spali u mě v posteli, jakmile jsem zaznamenala pohyb a štěnda byla vzhůru, tak jsme letěli ven.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Já mám štěňata vždycky posteli a kupodivu se žádné kňučení nekoná, navíc to má tu výhodu, že mě štěně v noci vzbudí...když se vzbudí...tak ho popadnu a tradá ven.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Terka277
napsal(a):
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s nočním "pokňouráváním" jorkšíků. Máme 4 měsíční holčičku. Spi vedle postele v pelíšku, ve kterém spí i přes den - postel máme moc vysokou, koupili jsme ji schodky, ale i tak nevyskočí z posledního schodku na postel. Se spánkem problém nemáme, ale ve chvíli, kdy se probudí, začíná plakat - do doby než usne. Chtěla bych vědět, jak k tomu přistupovat - aktuálně ji většinou hladím než usne, ale úplně asi nechci, aby si na to zvykla. Měla bych ji nechat vyplakat a nevšímat si nebo naopak utěšovat? Přece jenom je to štěňátko. Předem děkuji za rady :)
....každé štěně jsem měla v posteli, jak se píše výše, nikdy nekňučela, a jakmile se zachrula, letělo se na čůrpauzu.....