Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.5.2020 13:46
Pupíček

XXX.XXX.54.35

Prosím, poradí mě někdo dobrou chovnou stanici jorkšírů na Moravě? ...ale není to podmínkou, třeba i celá ČR pokud jsou solidní a férový. Nechci pejska na výstavy ale mazlíka. Jde mi hlavně o jeho zdraví a aby byl hodný a měl mazlivou povahu. Jorkšíra jsem už měl byl super ale bohužel mě nedávno zemřel. Měl 10 let a byl bez PP. Kvůli zdraví bych teď chtěl raději s PP. Nezná někdo CHS Z dvora Fonovic nebo Bohemia Platina? Budu rád za vaše tipy a postřehy.

12.5.2020 14:39
Pupíček

XXX.XXX.54.35

Jasně, spíš jsem myslel jesti má někdo osobní zkušenost s CHS na moravě a může tím pádem poradit...a.t.d.

Neregistrovaný uživatel

12.5.2020 19:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.86

My mame pesany od Alexandry Raškové. Někdo jí nemusí ale já i rodina jsme s psisky od ní spokojení. Zdraví povaha přesně co řekla atd. Za mě supr.

13.5.2020 12:23
Pupíček

XXX.XXX.195.254

A jaká to je chovná stanice, odkud jsou a mají webové stránky? Předem děkuji.

13.5.2020 12:33
lupus4

XXX.XXX.205.61

tvl, pupíčku a na záchod chodíš taky až po "konzultaci" na webu, nebo
"už" sám ?

adresa:A.R. - ch.s. Daly Nowa
Kopřivnice - Lubina 354, PSČ 74221

13.5.2020 12:36
Pupíček

XXX.XXX.195.254

Už jsem si paní Raškovou našel, ona chová ale Biewer jorlšíry (jsou krásní) ale já by jsem raději chtěl klasického jorkšírka.

13.5.2020 13:01
Pupíček

XXX.XXX.195.254

Hele lupus4, děkuji ti vřele za všechny tvoje "upřímné rady" ale bude lepší když si pro příště najdeš nějakou jinou konverzaci, já o tvoje urážlivé odpovědi nestojím.
Nechci se tady pod rouškou anonymity s někým dohadovat a nechat se urážet, od toho tyto stránky přece nejsou.
Chtěl jsem se jen na něco zeptat chovatelů a lidí co mají rádi jorkšíry a přečíst si jejich názory na danné téma, nic víc. Myslím si, že není proč si tady dokazovat svoj vyjmečnost...

Jinak děkuji - leithian - za odpověď a doporučení

13.5.2020 13:07
Terven

XXX.XXX.110.191

lupus4 napsal(a):
těžký najít (3 vteřiny?)

http://www.yorkshireclub.cz/index.php?p=chovatelske-stanice

nebo

http://yorkshire-club.cz/chovatelske-stanice-yt

Tak to bych se pupíčka zastala...ptal se na dobrou ...tyhle všechny jsou dobrý?
plus by rád tipy a postřehy, ne výčet.
Pokud bych chtěla reference na chovky, mj. bych se zeptala i tady.

13.5.2020 13:11
lupus4

XXX.XXX.205.61

Ale tam si SÁM dopředu mohl najít ty "moravské" a pak se ptát na zkušenosti ...

PS. koukám , že požadavek na samostatnost jedince je pro některé nepochopitelný...

13.5.2020 13:15
Terven

XXX.XXX.110.191

lupus4 napsal(a):
Ale tam si SÁM dopředu mohl najít ty "moravské" a pak se ptát na zkušenosti ...

PS. koukám , že požadavek na samostatnost jedince je pro některé nepochopitelný...

Vždyť si je našel...nebo ne?
Nezná někdo CHS Z dvora Fonovic nebo Bohemia Platina? Budu rád za vaše tipy a postřehy.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík