Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.5.2020 18:31
PanPatrik

XXX.XXX.93.33

Zdravím. Mám Yorkshira se zdravotními komplikacemi. Má 8 let. Zvrací hlen a strašně často kadí a má průjem. Navíc nemá chuť VK jídlu. Pije normálně a teplotu nemá.
Nevíte, co mu může být?

27.5.2020 18:35
rapotacka11

XXX.XXX.212.202

Copak papá?
Co mu tak svědčí?

27.5.2020 18:38
PanPatrik

XXX.XXX.93.33

rapotacka11 napsal(a):
Copak papá?
Co mu tak svědčí?

Je dost vybíravý. Má rád třeba vývar z kostí a to maso, krom toho vybrané granule, pamlsky a tím to končí. Málo jí i obvykle, ale ne až takhle, že nechce ani salám

27.5.2020 18:39
impact

XXX.XXX.39.173

PanPatrik napsal(a):
Zdravím. Mám Yorkshira se zdravotními komplikacemi. Má 8 let. Zvrací hlen a strašně často kadí a má průjem. Navíc nemá chuť VK jídlu. Pije normálně a teplotu nemá.
Nevíte, co mu může být?

Veterinář neví?

27.5.2020 18:45
PanPatrik

XXX.XXX.93.33

impact napsal(a):
Veterinář neví?

Pokud se to nezlepší, tak zítra jdeme

27.5.2020 18:53
PanPatrik

XXX.XXX.93.33

impact napsal(a):
Veterinář neví?

Pokud se to do dne nezlepší, tak se má jít ano?

27.5.2020 19:03
ainu

XXX.XXX.26.84

PanPatrik napsal(a):
Pokud se to do dne nezlepší, tak se má jít ano?

Už se dávno mělo. Stejně, jako když máte vy zdravotní potíže, nečekáte, až Vás odvezou na márách. přeji hezký den a hodně štěstí hafanovi

27.5.2020 19:07
PanPatrik

XXX.XXX.93.33

ainu napsal(a):
Už se dávno mělo. Stejně, jako když máte vy zdravotní potíže, nečekáte, až Vás odvezou na márách. přeji hezký den a hodně štěstí hafanovi

On to má dnes první den, tak snad za den neumře

27.5.2020 19:14
ainu

XXX.XXX.26.84

PanPatrik napsal(a):
On to má dnes první den, tak snad za den neumře

Jo aha, jsem špatně pochopila první příspěvek. Přišlo mi to, že mívá zdravotní komplikace, nebo je už má nějakou dobu. Pardon.

Asi budu za exota, ale díky radě a instrukcí od kamaráda z indie používám už několik let pro podporu zdraví hafana (i preventivně) kurkumu. A na sebe taky.
http://www.aktivityprozdravi.cz/moje-zdravi/kurkumin
http://www.kurkumin.eu/

Samozřejmě je to jeden z podpůrných faktorů, a nelze to zaměňovat za kvalitní či urgentní léčbu.

Monikaaaa

28.5.2020 18:29
Monikaaaa

XXX.XXX.199.129

Meli jsme stejne problemy..yorkshirka 6 let, zacala zvracet, prujmovat, nemela chut k jidlu. Veterinar udelal rozbor krve a ten odhalil chronické selhání ledvin. Měla dietu, byla tyden na vet na kapackach a bohuzel nic nepomohlo...Radši bych tedy navstivila vet a nic nepodcenovala. Muze to byt ale i stravou. Drzim palce, at Vam to dobre dopadne!

28.5.2020 18:59
PanPatrik

XXX.XXX.78.1

Monikaaaa napsal(a):
Meli jsme stejne problemy..yorkshirka 6 let, zacala zvracet, prujmovat, nemela chut k jidlu. Veterinar udelal rozbor krve a ten odhalil chronické selhání ledvin. Měla dietu, byla tyden na vet na kapackach a bohuzel nic nepomohlo...Radši bych tedy navstivila vet a nic nepodcenovala. Muze to byt ale i stravou. Drzim palce, at Vam to dobre dopadne!

Snad vše to už uklidnilo, zase má chuť k jídlu, nezvracel a ještě nekadil, což asi průjem vylučuje. Každopádně děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík