Biewer jorkšírskÿ terier s pp

Prodám Jorkširského teriéra - Biewer jorkšírskÿ terier s pp Pejsek a dvě fe...
DohodouMonci
XXX.XXX.242.242
Dobrý den ,možná to SRM nepatří ale nevím kam se obrátit.Chci se zeptat mám pejska Yorkshira a s majitelkou fenky stejne rasy jsme se dohodli o připuštěni .Za odměnu ze když to vyjde dohoda zněla ze mi da stenatko.Narodily se a ona mi ted odmítá dat jedno.Ze prý byly při porodu potíže a ze do toho dost investovala .Jak se já mohu bránit aby dohoda byla vykonána tak jak zněla.Děkuji ra radu
Gaara
XXX.XXX.41.29
Pokud to nemáte na papíře, tak nijak. Možná jedině, že byste si nahrával/a hovor, nebo že byste si o tom psali/y. To pak najít právníka a probrat možnosti.
Uživatel s deaktivovaným účtem
impact
napsal(a):
Takový to, když hloupá množka napálí další hloupou množku.
Tak tak, padla kosa na kámen.
Monci
napsal(a):
Dobrý den ,možná to SRM nepatří ale nevím kam se obrátit.Chci se zeptat mám pejska Yorkshira a s majitelkou fenky stejne rasy jsme se dohodli o připuštěni .Za odměnu ze když to vyjde dohoda zněla ze mi da stenatko.Narodily se a ona mi ted odmítá dat jedno.Ze prý byly při porodu potíže a ze do toho dost investovala .Jak se já mohu bránit aby dohoda byla vykonána tak jak zněla.Děkuji ra radu
Škodolibě jí přejte, aby ta štěňátka těch vašich yorků bez PP byla velmi wořechoidní a ona měla problém se jich zbavit.
Snad Vás to do budoucna poučí, že se nemají množit psi bez PP, natož z jedné ulice nebo vesnice.