Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Monci

22.6.2020 15:52
Monci

XXX.XXX.242.242

Dobrý den ,možná to SRM nepatří ale nevím kam se obrátit.Chci se zeptat mám pejska Yorkshira a s majitelkou fenky stejne rasy jsme se dohodli o připuštěni .Za odměnu ze když to vyjde dohoda zněla ze mi da stenatko.Narodily se a ona mi ted odmítá dat jedno.Ze prý byly při porodu potíže a ze do toho dost investovala .Jak se já mohu bránit aby dohoda byla vykonána tak jak zněla.Děkuji ra radu

22.6.2020 15:53
GAELLE

XXX.XXX.55.67

nemnožit psy !!!! za blbost se platí

Gaara

22.6.2020 15:59
Gaara

XXX.XXX.41.29

Pokud to nemáte na papíře, tak nijak. Možná jedině, že byste si nahrával/a hovor, nebo že byste si o tom psali/y. To pak najít právníka a probrat možnosti.

22.6.2020 16:14
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Gaara napsal(a):
Pokud to nemáte na papíře, tak nijak. Možná jedině, že byste si nahrával/a hovor, nebo že byste si o tom psali/y. To pak najít právníka a probrat možnosti.

Tak množitelka řekne, že po tom psovi žádná štěňata nebyla, nebo zdechla, a nazdar...

22.6.2020 16:25
impact

XXX.XXX.59.63

Takový to, když hloupá množka napálí další hloupou množku.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.6.2020 17:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

impact napsal(a):
Takový to, když hloupá množka napálí další hloupou množku.

Tak tak, padla kosa na kámen.

22.6.2020 19:29
Fiona.Praha

XXX.XXX.236.78

Monci napsal(a):
Dobrý den ,možná to SRM nepatří ale nevím kam se obrátit.Chci se zeptat mám pejska Yorkshira a s majitelkou fenky stejne rasy jsme se dohodli o připuštěni .Za odměnu ze když to vyjde dohoda zněla ze mi da stenatko.Narodily se a ona mi ted odmítá dat jedno.Ze prý byly při porodu potíže a ze do toho dost investovala .Jak se já mohu bránit aby dohoda byla vykonána tak jak zněla.Děkuji ra radu

Škodolibě jí přejte, aby ta štěňátka těch vašich yorků bez PP byla velmi wořechoidní a ona měla problém se jich zbavit.

Snad Vás to do budoucna poučí, že se nemají množit psi bez PP, natož z jedné ulice nebo vesnice.

22.6.2020 20:50
Markéta80

XXX.XXX.224.55

Smůla. Nebo jste snad sepsali smlouvu? Asi ne co

Přidejte reakci

Přidat smajlík