Belgický ovčák malinois s PP

Prodám Belgického ovčáka Malinoise - Jsme malá rodinná chovatelská stanice,...
20000 KčNaty123
XXX.XXX.167.171
Dobrý den,
rada by som si dala poradit - vzali sme si 3 měsíčně štěně, pani co nam ho prodavala nam povedala, že je to čistokrevný belgicky ovčak. Ja jsem se zapomněla zeptat na fotku rodičov. A skoro 1 měsíc je nedostupná,nezveda to, takže to nemám jak zjistit.
Ne že by jsem toho pejska nechtěla, mame ho rádi takovej jakej je. Milujeme ho 😊, ale byla by jsem zvedava co by to mohlo být za plemeno.
Dekuju za odpověď.
Atheira
napsal(a):
Mě baví ta poznámka, že si neřekli o fotku rodičů.
To tak běžně bývá, že rodiče štěňat znáte jenom z fotky. Hlavně teda matku. Ta je běžně někde na dovolený.
Matka bývá wonder bitch, stíhá x vrhů za život. Taková cikánka, politicky nekorektně řečeno. Otec bývá vždy nejistý, tam se to kontrolovat nemusí.
Naty123
napsal(a):
Dobrý den,
rada by som si dala poradit - vzali sme si 3 měsíčně štěně, pani co nam ho prodavala nam povedala, že je to čistokrevný belgicky ovčak. Ja jsem se zapomněla zeptat na fotku rodičov. A skoro 1 měsíc je nedostupná,nezveda to, takže to nemám jak zjistit.
Ne že by jsem toho pejska nechtěla, mame ho rádi takovej jakej je. Milujeme ho 😊, ale byla by jsem zvedava co by to mohlo být za plemeno.
Dekuju za odpověď.
Už na fotce z inzerátu jsou evidentní kříženci, a toho belgičáka tam vidím jen při hodně velké davce fantazie🙄
Uživatel s deaktivovaným účtem
Naty123
napsal(a):
Dobrý den,
Dekuju za odpověď.
Promiňte, ale když vám na vietnamské tržnici bude prodavač tvrdit, že tahle značka je opravdový adidas, tak mu taky budete věřit? Přece víte, že existuje něco jako PP. Hlavně, ať je štěndo zdravé a dělá vám radost.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Promiňte, ale když vám na vietnamské tržnici bude prodavač tvrdit, že tahle značka je opravdový adidas, tak mu taky budete věřit? Přece víte, že existuje něco jako PP. Hlavně, ať je štěndo zdravé a dělá vám radost.
Mně na tržnici jednou dokonce tvrdili, že mi stačí jenom jeden pantofel a že na něj dostanu slevu. Nebo že si k němu můžu vzít pantofel jiný velikosti, ale to už se slevou nebude.