Natálie, dotaz – čistokrevný belgicky ovčák?

Belgický ovčák Malinois
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Naty123

5.10.2020 16:17
Naty123

XXX.XXX.167.171

Dobrý den,
rada by som si dala poradit - vzali sme si 3 měsíčně štěně, pani co nam ho prodavala nam povedala, že je to čistokrevný belgicky ovčak. Ja jsem se zapomněla zeptat na fotku rodičov. A skoro 1 měsíc je nedostupná,nezveda to, takže to nemám jak zjistit.
Ne že by jsem toho pejska nechtěla, mame ho rádi takovej jakej je. Milujeme ho 😊, ale byla by jsem zvedava co by to mohlo být za plemeno.
Dekuju za odpověď.

5.10.2020 16:21
ainu

XXX.XXX.160.49

Kříženec, kde asi bude šmrnclý s belgičákem.

Ale pobavil text bezPP inzerátu "mohutná štěňátka čistokrevného belgického ovčáka, stáří 8tt (8.týden těhotenství)"

5.10.2020 16:29
Atheira

XXX.XXX.209.8

Mě baví ta poznámka, že si neřekli o fotku rodičů.
To tak běžně bývá, že rodiče štěňat znáte jenom z fotky. Hlavně teda matku. Ta je běžně někde na dovolený.

5.10.2020 16:33
ainu

XXX.XXX.160.49

Atheira napsal(a):
Mě baví ta poznámka, že si neřekli o fotku rodičů.
To tak běžně bývá, že rodiče štěňat znáte jenom z fotky. Hlavně teda matku. Ta je běžně někde na dovolený.

Matka bývá wonder bitch, stíhá x vrhů za život. Taková cikánka, politicky nekorektně řečeno. Otec bývá vždy nejistý, tam se to kontrolovat nemusí.

5.10.2020 16:35
Atheira

XXX.XXX.209.8

ainu napsal(a):
Matka bývá wonder bitch, stíhá x vrhů za život. Taková cikánka, politicky nekorektně řečeno. Otec bývá vždy nejistý, tam se to kontrolovat nemusí.

Zřejmě taky korzuje mezi několika plemeny.
Čistokrevný belgický ovčák... To je taky docela obecný.

5.10.2020 16:36
ainu

XXX.XXX.160.49

Atheira napsal(a):
Zřejmě taky korzuje mezi několika plemeny.
Čistokrevný belgický ovčák... To je taky docela obecný.

No dovolte, to není žádná běhna. Diverzifikuje.

5.10.2020 18:32
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Naty123 napsal(a):
Dobrý den,
rada by som si dala poradit - vzali sme si 3 měsíčně štěně, pani co nam ho prodavala nam povedala, že je to čistokrevný belgicky ovčak. Ja jsem se zapomněla zeptat na fotku rodičov. A skoro 1 měsíc je nedostupná,nezveda to, takže to nemám jak zjistit.
Ne že by jsem toho pejska nechtěla, mame ho rádi takovej jakej je. Milujeme ho 😊, ale byla by jsem zvedava co by to mohlo být za plemeno.
Dekuju za odpověď.

Už na fotce z inzerátu jsou evidentní kříženci, a toho belgičáka tam vidím jen při hodně velké davce fantazie🙄

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.10.2020 18:38
Uživatel s deaktivovaným účtem

Naty123 napsal(a):
Dobrý den,
Dekuju za odpověď.

Promiňte, ale když vám na vietnamské tržnici bude prodavač tvrdit, že tahle značka je opravdový adidas, tak mu taky budete věřit? Přece víte, že existuje něco jako PP. Hlavně, ať je štěndo zdravé a dělá vám radost.

5.10.2020 18:59
Atheira

XXX.XXX.209.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Promiňte, ale když vám na vietnamské tržnici bude prodavač tvrdit, že tahle značka je opravdový adidas, tak mu taky budete věřit? Přece víte, že existuje něco jako PP. Hlavně, ať je štěndo zdravé a dělá vám radost.

Mně na tržnici jednou dokonce tvrdili, že mi stačí jenom jeden pantofel a že na něj dostanu slevu. Nebo že si k němu můžu vzít pantofel jiný velikosti, ale to už se slevou nebude.

5.10.2020 19:00
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Atheira napsal(a):
Mně na tržnici jednou dokonce tvrdili, že mi stačí jenom jeden pantofel a že na něj dostanu slevu. Nebo že si k němu můžu vzít pantofel jiný velikosti, ale to už se slevou nebude.

To vypadá na stejného prodejce, jako ze zadavatelčina inzerátu😂

Přidejte reakci

Přidat smajlík