Westík

Prodám West highland white teriéra - Prodám štěňata s PP. Jen do dobrých ru...
Dohodou
Já nevím... Mě složení přijde jiné, než co se píše pod příspěvkem, který jste poslala...
A nepřipadá mi na něm nic špatného.
Uživatel s deaktivovaným účtem
AnnaZ
napsal(a):
Já nevím... Mě složení přijde jiné, než co se píše pod příspěvkem, který jste poslala...
A nepřipadá mi na něm nic špatného.
To bude ta kukuřice.
Vtírnu se, protože mám podobný dotaz.
Koupila jsem pese granule marp slim pro zpestření jídelníčku.
Granule jsou světlé a barva trusu je stejná. Na rozdíl od předchozího dotazu je ten bobek takový dost měkký (pro představu: holou rukou by se mi ho asi nepovedlo sebrat).
K tomu se mi zdá, že kolik toho do pesy vejde, stejný objem vyjde.
A ještě po tom ukrutně prdí a smrdí.
Granule už jí nedávám, jen by mne zajímalo, jestli někdo netuší, proč ta barva, hustota a objem, prdy a smrad. Abych se tomu vyvarovala.
https://www.spokojenypes.cz/marp-variety-slim-and-fit-2-kg/
Fiona.Praha
napsal(a):
Vtírnu se, protože mám podobný dotaz.
Koupila jsem pese granule marp slim pro zpestření jídelníčku.
Granule jsou světlé a barva trusu je stejná. Na rozdíl od předchozího dotazu je ten bobek takový dost měkký (pro představu: holou rukou by se mi ho asi nepovedlo sebrat).
K tomu se mi zdá, že kolik toho do pesy vejde, stejný objem vyjde.
A ještě po tom ukrutně prdí a smrdí.
Granule už jí nedávám, jen by mne zajímalo, jestli někdo netuší, proč ta barva, hustota a objem, prdy a smrad. Abych se tomu vyvarovala.
https://www.spokojenypes.cz/marp-variety-slim-and-fit-2-kg/
Jsou dietní, ten odpad tak asi bude.. je to z rýže, u nás rýžové nejíme, dopadá to špatně. Barva je prostě tak, jak to namíchali. Vepřový tuk, rýže, ryba, nevím. Každopádně to mysleli jako hubnoucí granule a zdánlivě jsou, ale úplně na špatných místech. Light, senior, fit slim bla bla nekupuji. Lepší je dát kvalitní (tohle jsou samé cukry) a méně.
U lidí obecně by to byla acholická stolice, že neobsahuje žluč(buď se netvoří nebo neodtéká), tudíž i vzhled je jiný, zjednodušeně netráví se tuky takže mazlavý....nevím, zda to platí u psů, ale když jste s krmením těch granulí skončila, skončil i problém....tak to souviset nebude....v tom Marpu je hrášek nebo hrách teď nevím=prdy smrad, bílkovina , ale rostlinná....to dám feně raději rohlík
reico to samé, samý cukr, brala bych to jako knedlík k masu
a pořádné údaje furt napsat neumí, takže tamto vlákno je vysoce aktuální :-)
megi.....poraďte mi nějaké granule půl masa, půl obilí, ale obilí, ne hrachu a.t.d. a bez zbytečných chujovim, jako desetin a setin procent něčeho ....něco by psina ochutnala jiného jen na příkus, má maso aby toho masa zase nebylo všude moc.
napsal(a):
U lidí obecně by to byla acholická stolice, že neobsahuje žluč(buď se netvoří nebo neodtéká), tudíž i vzhled je jiný, zjednodušeně netráví se tuky takže mazlavý....nevím, zda to platí u psů, ale když jste s krmením těch granulí skončila, skončil i problém....tak to souviset nebude....v tom Marpu je hrášek nebo hrách teď nevím=prdy smrad, bílkovina , ale rostlinná....to dám feně raději rohlík
Ajo vlastně, to je pravda, tuk, tady je ho málo a dietní granule se vlákninou snaží, aby ta potrava
se vlastně ani moc netrávila.. přesně jak to popisuje fiona.
A já se přidám s dotazem. Co soudíte o těchto granulích?
https://krmivo-psy.heureka.cz/fitmin-dog-mini-maintenance-15-kg/specifikace/#section
napsal(a):
megi.....poraďte mi nějaké granule půl masa, půl obilí, ale obilí, ne hrachu a.t.d. a bez zbytečných chujovim, jako desetin a setin procent něčeho ....něco by psina ochutnala jiného jen na příkus, má maso aby toho masa zase nebylo všude moc.
hehe to bych chtěla taky nějaké takové granule :D
wolfsblut jste koukala?
už mi zbyly asi jen essential
https://essentialfoods.hpf.cz/cs/essential-foods-balance-small
a barking heads s ovesnými vločkami - to jsou asi tender loving
a ještě jedny byly litlle big food s .. rýže, brambory, oves, hrachový škrob a malinko hr. proteinu
asi je jich víc
všecko přejmenovali, tak to koukněte sem
https://barkingheads.net/produkty-barkingheads/pro-psy
napsal(a):
A já se přidám s dotazem. Co soudíte o těchto granulích?
https://krmivo-psy.heureka.cz/fitmin-dog-mini-maintenance-15-kg/specifikace/#section
u fitminu se musíte zeptat, jestli tam mají BHA/BHT, jednu dobu to bylo, pak zas nějaké nové receptury a už nedávali.. u fitminu se mi líbily jedny granule, co byly pro kočky, mají takový světlý obal moderní.. určitě jsou i pro psy.. jsou to takové ty dražší od nich
edit.: Purity se jmenují .. drůbeží tuk tam je.. ale náhodou vím, co fitmin sype za maso, tak teoreticky, možná, je někdy zkusím
Toto jsou ty dražší. Potřebuju něco s křehkými minigranulkami pro starouše, už se mi hůř kouše. Tyhle vyhovují. Není čistě na granulích, kombinuji s vařeným.
Edit:
Aha, tak Purity, těch jsem si nevšimla, myslela jsem, že Fitmin dělá jen 2 řady. Díky za info, vyzkouším.
napsal(a):
Ajo vlastně, to je pravda, tuk, tady je ho málo a dietní granule se vlákninou snaží, aby ta potrava
se vlastně ani moc netrávila.. přesně jak to popisuje fiona.
Aháááááááááááááááááááááááááá, to mi dává smysl, díky.
Já mám spíš zafixováno, velké ho.vno = nekvalitní granule ( nejlépe z hypermarketu před barákem). Zatím to tak u všech, co znám a mají je velká, bylo.
Proto mne to překvapilo u toho Marpu, protože ten bych za levný a nekvalitní neoznačila.
A to prdění (to mi nevadí) a smrad (ten mi teda vadí) je z toho hrachu?
Nikdy takhle nesmrděla/y, tak jsem asi nikdy hrachem nekrmila.
Složení čtu, ale jenom kvůli masu a tuku, protože se vyhýbám kuřecímu masu/tuku a vlastně i živočišnému nebo drůbežímu tuku (protože to klidně může být zakamuflovaný ten kuřecí).