čivava dlouhosrstá s PP fenka

Prodám Čivavu - Chovatelská stanice nabízí k odběru od 5.4. fenečku čivavy...
22000 Kčkrajickova
XXX.XXX.168.159
Dobrý den, moje 3letá čivava se začal v noci třást a cely den jenom polehává a přitom je velmi hyperaktivní pes. Nevíte někdo co se mohlo stát🙏🏼
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pochybuji, že by někdo mohl vědět, věšteckou kouli tu má jen pár lidí...
moje rada zní...veterina....
fikovnice
napsal(a):
Já myslím, že to může být cokoli - hypoglykémie, epilepsie nebo třeba zrovna někde blízko vybuchla nějaká rachejtle...ale to fakt nemá cenu po netu řešit.
A myslíš, že vet tu věšteckou kouli má? Já tu veterinu vůbec nerozmlouvám, jen prostě normálně udělám doma úkony, které jdou a možná něco napoví. S tím, že jsem zjistila, že má pes teplotu, jdu pak na tu veterinu. Co jiného si myslíš, že vet, bude dělat? Většina ani tu teplotu nezměří. Ale dostane okamžitě ATB, tím se přece nic nemůže pokazit...
lesnížínka
napsal(a):
A myslíš, že vet tu věšteckou kouli má? Já tu veterinu vůbec nerozmlouvám, jen prostě normálně udělám doma úkony, které jdou a možná něco napoví. S tím, že jsem zjistila, že má pes teplotu, jdu pak na tu veterinu. Co jiného si myslíš, že vet, bude dělat? Většina ani tu teplotu nezměří. Ale dostane okamžitě ATB, tím se přece nic nemůže pokazit...
Já vím, že nemáte s vety dobré zkušenosti, ale všichni nejsou lemplové. Znám i dobré, na které se s důvěrou obrátím.
napsal(a):
Já vím, že nemáte s vety dobré zkušenosti, ale všichni nejsou lemplové. Znám i dobré, na které se s důvěrou obrátím.
No právě...
Já se sice celkem často taky uchyluji k radám přes internet, ale my to zvíře nevidíme, vet ano. A s prominutím snad není každý vet takový b.b, aby na vše dával ATB.
Pravdou ale je, že znám takové i humánní lékaře, což jsou samozřejmě smutné zkušenosti...
nuchnuch
XXX.XXX.48.208
Rozhodne choďte na veterinu. Môže mať bolesti.