Fena je agresivní na všechny kolemjdoucí psi i feny

Americký stafordšírský teriér
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

MiaTerka

12.1.2021 17:35
MiaTerka

XXX.XXX.26.11

Dobrý den, prosím vás.
Mám 8 měsíční fenu staforda a máme jeden veliký problém. Když potkáme psa na ulici i když je na protějším chodníku, hned se staví a stéká a vrci. Psa k sobě pustí jenom s kosikem a nebo má par vybraných které snáší ale je jich tolik co napočítáte na prstech jedné ruky. Chování na lidi je neuvěřitelně přátelská. Nemá problém v podstatě s žádným člověkem ( muž, žena, dítě) je ji to jedno kdo to je hraje si. Mazli se ale jakmile se v dohlédne vzdálenosti pes je problém. Úplně vypne je jako hlucha a slepá a vůbec mě nevnímá. Jak pes není vidět zase je normální.
Už nevím co mám dělat. Chvalila jsem když si náhodou zachovala chladnou hlavu a trestala když vyvadela. Otacim ji zády ke psům, zakrývám oči a takový. Pomáhá na chvilku...
Poradíte někdo prosím ? Dekuji.

12.1.2021 17:39
Andrýsek3

XXX.XXX.34.4

A vy jste nevěděla, co si pořizujete za psa?
Zakrývat oči je sakra hloupy nápad.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.1.2021 17:40

vy si opravdu myslíte, že když jí zakryjete oči, že to pomůže?? Že o tom psovi pak neví??
U staforda je normální, že nemusí jiné psy - na Vás je naučit ho tolerovat je na "rozumnou" vzdálenost a nenutit ho do žádného kamarádění...

12.1.2021 17:48
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

To bych u staforda vůbec nečekala, že bude hnusnej na psy - jak se to mohlo stát...? 🤔

12.1.2021 17:49
janaa

XXX.XXX.2.34

Máte, co jste chtěla. Očekávat u staforda, že bude kamarádit se psama je bláhovost.Asi jako bych od labradora čekala, že nebude nosit nebo plavat. Ovšem to,že už takhle vyvádí v osmi měsících mi trošku evukuje,jestli tam nehraje i roli nedostatečná socializace a strach z nich (pokud to tak je, tak o to horší). Každopádně máte staforda, to znamená makat na poslušnosti,kterou prostě musíte vypilovat tak,aby šlapala jak hodinky, tudíž i v přítomnosti ostatních psů. Nebude se s nima kamarádit,ale pod dobrým vedením je nebude bezdůvodně napadat a nebude šílet,jen nějakého uvidí. V každém případě to znamená vodítko, pohodlný náhubek,který bude mít venku vždy a najít si cvičák,cvičitele,který má ideálně zkušenosti s bull plemeny a ví, jak na to

MiaTerka

12.1.2021 17:54
MiaTerka

XXX.XXX.26.11

Ano chápu ze to není úplně nejlepší ale zkoušela jsem už všechno. Odvádění pozornosti hračkou. Zkoušela jsem udělat otocku a odejít. Vážně mi můžete věřit ze vím co mám za psa a vím ze stafordi se moc nekamaradi ale já chci vědět jak ji odnaucit stekat úplně na všechny kolemjdoucí psi. 🤔

12.1.2021 17:56
janaa

XXX.XXX.2.34

MiaTerka napsal(a):
Ano chápu ze to není úplně nejlepší ale zkoušela jsem už všechno. Odvádění pozornosti hračkou. Zkoušela jsem udělat otocku a odejít. Vážně mi můžete věřit ze vím co mám za psa a vím ze stafordi se moc nekamaradi ale já chci vědět jak ji odnaucit stekat úplně na všechny kolemjdoucí psi. 🤔

Opakuji,najděte cvičitele,co má zkušenost s bull plemeny,protože to je o reakci na místě a po netu vám to nikdo neukáže. A pokud budete zkoušet první druhý,co vám kdo kde poradí,tak to jen ještě zhoršíte

12.1.2021 18:09
vetřelec

XXX.XXX.36.165

MiaTerka: Sežeňte si breakstick a naučte se to používat. A nechte fenku na pokoji, s tím se nedá dělat nic normálního. janaa je vedle jak ta jedle! Je naprosto zbytečné potlačovat vnější projev vrozeného vnitřního rozpoložení, akorát ji poškodíte.

12.1.2021 18:40
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

vetřelec napsal(a):
MiaTerka: Sežeňte si breakstick a naučte se to používat. A nechte fenku na pokoji, s tím se nedá dělat nic normálního. janaa je vedle jak ta jedle! Je naprosto zbytečné potlačovat vnější projev vrozeného vnitřního rozpoložení, akorát ji poškodíte.

Tak v tom případě by si měli lidé z okolí pořídit nůž, nebo plynovku s pepřovými náboji, a naučit se je používat...

12.1.2021 18:43
janaa

XXX.XXX.2.34

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Tak v tom případě by si měli lidé z okolí pořídit nůž, nebo plynovku s pepřovými náboji, a naučit se je používat...

Tak já myslím,že devítka s ostrejma by to vyřešila poměrně jednoduše

12.1.2021 18:49
lupus4

XXX.XXX.205.61

MiaTerka napsal(a):
Dobrý den, prosím vás.
Mám 8 měsíční fenu staforda a máme jeden veliký problém. Když potkáme psa na ulici i když je na protějším chodníku, hned se staví a stéká a vrci. Psa k sobě pustí jenom s kosikem a nebo má par vybraných které snáší ale je jich tolik co napočítáte na prstech jedné ruky. Chování na lidi je neuvěřitelně přátelská. Nemá problém v podstatě s žádným člověkem ( muž, žena, dítě) je ji to jedno kdo to je hraje si. Mazli se ale jakmile se v dohlédne vzdálenosti pes je problém. Úplně vypne je jako hlucha a slepá a vůbec mě nevnímá. Jak pes není vidět zase je normální.
Už nevím co mám dělat. Chvalila jsem když si náhodou zachovala chladnou hlavu a trestala když vyvadela. Otacim ji zády ke psům, zakrývám oči a takový. Pomáhá na chvilku...
Poradíte někdo prosím ? Dekuji.

trestala když vyvadela

úplně špatně, jen v ní posilujete negativní emoce...čímž to jen zhoršujete, nemluvě o "ztrátě důvěry" nablblým trestáním

sežeňte si S.Reichel : Rambo na vodítku ...

12.1.2021 18:50
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

janaa napsal(a):
Tak já myslím,že devítka s ostrejma by to vyřešila poměrně jednoduše

No to každopádně, akorát ji nemá každý - tak jsem navrhla veřejně dostupné prostředky.

... a přitom by stačil pouhý NÁHUBEK🤫

12.1.2021 18:52
vetřelec

XXX.XXX.36.165

Inspektor Pišišvor: Nestačilo by vodítko?

12.1.2021 18:58

MiaTerka napsal(a):

Bohužel to po internetu nezvládnete vyřešit. Potřebujete, aby na vás někdo kouknul a řekl vám, co děláte špatně, ukázal správný postup. Neexistuje jednoduchý postup typu "zmáčkněte toto tlačítko". Někoho dobrýho, jako je třeba Eva Štemberová v Praze.
Náhubek je u takovýho psa samozřejmost.

12.1.2021 19:02
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

vetřelec napsal(a):
Inspektor Pišišvor: Nestačilo by vodítko?

Vodítko a náhubek je úplný ideál - pak není potřeba ani ten breakstick👍

12.1.2021 19:07
lupus4

XXX.XXX.205.61

Někoho dobrýho, jako je třeba Eva Štemberová v Praze.

ta má teď doma 2 početné vrhy ve fázi rozběhávání , tak asi nebude oplývat časem, ale jinak tip dobrej

12.1.2021 19:38

lupus4 napsal(a):
Někoho dobrýho, jako je třeba Eva Štemberová v Praze.

ta má teď doma 2 početné vrhy ve fázi rozběhávání , tak asi nebude oplývat časem, ale jinak tip dobrej

Ano, vím, navíc k ní je někdy problém se dostat i bez štěňat :) ale nikoho lepšího nebo stejně dobrýho na doporučení neznám :)

13.1.2021 01:26
ryba22

XXX.XXX.146.135

Měl jsem obdobný problém. Zkuste mi napsat zprávu :)

13.1.2021 09:09
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Řešila jsem to samé, u xAST, taky cca v 8mi měsících. Jak už to psaly holky, nejlepší by bylo sehnat někoho osobně, kdo vám pomůže.

Ale napíšu, co pomohlo mě. V první řadě se hodit do klidu, říct si, že žádný problém nebude, že já to mám pod kontrolou. Ale musíte opravdu sebe přesvědčit, že to tak je, dělá to hodně. No a pak dám psovi koš, vodítko a jdeme. Jde se prostě suverénně s tím, že to bude v pohodě. A ono najednou hrozná změna, ten pes ve vás má najednou oporu, asi nějak cítí, že vy to máte pod kontrolou a on to tak řešit nemusí. Od té doby, co jsem si tohle urovnala v hlavě já, a od té doby co měl pes košík - to zase pomohlo mě, to šlo tak nějak lépe, takže tím bych začala.

S fenami vychází? Zkusila bych sehnat i nějakou fenu (feny), přátelskou, ať má i někoho na vyblbnutí, samozřejmě pokud o to má zájem.

No a pak se prostě naučit zvládat různé situace, míjet psy. Chce to toho psa si hodně navázat na sebe. Mě v tom pomohl docela i cvičák (školička), kde bylo spoustu různých psů. A pes pochopil, že i mezi tolika psema je největší zábava právě se mnou.

S Vetřelcem v tomhle nesouhlasím, většina lidí prostě potřebuje, aby pes fungoval v běžném životě. Ale k tomu breaksticku - ten bych si pro jistotu opravdu pořídila a naučila se s ním zacházet. To nic nemění na tom, že bych psovi dávala koš, všude kde je možnost, že potkám psa. Jen si myslím, že každý kdo vlastní bulla, tak by měl taky vědět, co dělat v případě rvačky, a jak psa oddělit. Protože někdy se to stát může. Mě se to třeba paradoxně naposledy stalo na závodech (bull sporty), vinou majitele druhého psa. Nikdo z nás u sebe breakstick neměl, protože na závodech s tím tak nějak nepočítáte, tam lidi vědí, co mají za psy. Naštěstí byli dost pohotoví pořadatele a do pár minut s tím přiběhli.

13.1.2021 09:18
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

marcelaamax napsal(a):
Řešila jsem to samé, u xAST, taky cca v 8mi měsících. Jak už to psaly holky, nejlepší by bylo sehnat někoho osobně, kdo vám pomůže.

Ale napíšu, co pomohlo mě. V první řadě se hodit do klidu, říct si, že žádný problém nebude, že já to mám pod kontrolou. Ale musíte opravdu sebe přesvědčit, že to tak je, dělá to hodně. No a pak dám psovi koš, vodítko a jdeme. Jde se prostě suverénně s tím, že to bude v pohodě. A ono najednou hrozná změna, ten pes ve vás má najednou oporu, asi nějak cítí, že vy to máte pod kontrolou a on to tak řešit nemusí. Od té doby, co jsem si tohle urovnala v hlavě já, a od té doby co měl pes košík - to zase pomohlo mě, to šlo tak nějak lépe, takže tím bych začala.

S fenami vychází? Zkusila bych sehnat i nějakou fenu (feny), přátelskou, ať má i někoho na vyblbnutí, samozřejmě pokud o to má zájem.

No a pak se prostě naučit zvládat různé situace, míjet psy. Chce to toho psa si hodně navázat na sebe. Mě v tom pomohl docela i cvičák (školička), kde bylo spoustu různých psů. A pes pochopil, že i mezi tolika psema je největší zábava právě se mnou.

S Vetřelcem v tomhle nesouhlasím, většina lidí prostě potřebuje, aby pes fungoval v běžném životě. Ale k tomu breaksticku - ten bych si pro jistotu opravdu pořídila a naučila se s ním zacházet. To nic nemění na tom, že bych psovi dávala koš, všude kde je možnost, že potkám psa. Jen si myslím, že každý kdo vlastní bulla, tak by měl taky vědět, co dělat v případě rvačky, a jak psa oddělit. Protože někdy se to stát může. Mě se to třeba paradoxně naposledy stalo na závodech (bull sporty), vinou majitele druhého psa. Nikdo z nás u sebe breakstick neměl, protože na závodech s tím tak nějak nepočítáte, tam lidi vědí, co mají za psy. Naštěstí byli dost pohotoví pořadatele a do pár minut s tím přiběhli.

Já bych teda k agresívní bull feně na hraní druhou fenu!/feny rozhodně nesháněla. Když už, tak aspoň psa.

13.1.2021 09:19
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Já bych teda k agresívní bull feně na hraní druhou fenu!/feny rozhodně nesháněla. Když už, tak aspoň psa.

Jo pardon . Samozřejmě psa

Jak jsem psala o svém psovi, tak jsem to nějak automaticky vzala podle sebe, a proto jsem napsala tu fenu..

13.1.2021 11:43
vetřelec

XXX.XXX.36.165

Vodítko a náhubek je úplný ideál - pak není potřeba ani ten breakstick👍

Ať je v tomto případě po Vašem!

Zda-li potlačovat vnější projev vrozeného vnitřního rozpoložení, nebo jej láskyplně tolerovat. Případně potlačovat-li přímo vrozené vlastnosti, nebo je naopak ventilovat.

???

13.1.2021 11:58
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

vetřelec napsal(a):
Ať je v tomto případě po Vašem!

Zda-li potlačovat vnější projev vrozeného vnitřního rozpoložení, nebo jej láskyplně tolerovat. Případně potlačovat-li přímo vrozené vlastnosti, nebo je naopak ventilovat.

???

Když ono není moc příjemné láskyplně tolerovat to, že se pes vrhá se řevem na každého psa, kterého vidí. Určitě ani pro ostatní pejskaře není příjemné, když takové psy potkávají.

Nemyslím si, že by musel se psy být kamarád, to vůbec ne, stačí, když je bude ignorovat.

Jak by to tu asi vypadalo, kdyby všichni majitele bullů (a nejen jich) tohle chování láskyplně tolerovali.

13.1.2021 12:08
vetřelec

XXX.XXX.36.165

marcelaamax: Vrozený level je individuální, takže i přístup musí být individuální. Pokud štěně přímo screamuje tak se nenaučí ignorovat druhé psy nikdy. Jediné co mu můžete zasadit je behaviorální blokace, takže se naučí tzv. lhát.

13.1.2021 12:11
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.42.1

vetřelec napsal(a):
marcelaamax: Vrozený level je individuální, takže i přístup musí být individuální. Pokud štěně přímo screamuje tak se nenaučí ignorovat druhé psy nikdy. Jediné co mu můžete zasadit je behaviorální blokace, takže se naučí tzv. lhát.

Když bude na špagátě a s košem na hubě, tak ať si klidně lže jak starý cikán.

13.1.2021 12:19

vetřelec napsal(a):

Achjo, neměla bych reagovat na trolla.. ale stejně...

Když si pes myslí, že musí ostatní psy agresivně napadat a já mu pomůžu pochopit, že nemusí, tak k žádnému nesmyslu jako je "behaviorální blokace" nedojde.

13.1.2021 12:26
vetřelec

XXX.XXX.36.165

keriton: Vaše zkušenosti s vořechem jsou skutečně k nezaplacení! Ta fenka velmi pravděpodobně touží po kontaktu s jinými psy. Ona si nemyslí, že je musí napadat - To je Vaše špatná interpretace.

13.1.2021 12:40
vetřelec

XXX.XXX.36.165

keriton: Když si chrt myslí že musí honit zajíce, tak mu pomůžete pochopit že nemusí? Vy jste opravdu řádná! Jak mu to pomůžete pochopit?

13.1.2021 12:48

vetřelec napsal(a):
keriton: Vaše zkušenosti s vořechem jsou skutečně k nezaplacení! Ta fenka velmi pravděpodobně touží po kontaktu s jinými psy. Ona si nemyslí, že je musí napadat - To je Vaše špatná interpretace.

Jsem věděla, že na vás nemám reagovat. Bohužel hlubší diskuzi o výchově psů s vámi považuju za zbytečnou a nebudu na ni plýtvat časem.

13.1.2021 12:56

Mam taky staforda a je to miláček. Jaký pán takový pes. Začněte řádně s výchovou než někoho napadne a bude problém. Když dostane vztek prostě do něj lehce kopněte nebo stouchnete a položte ho na zem ať se uklidní

13.1.2021 13:05

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mam taky staforda a je to miláček. Jaký pán takový pes. Začněte řádně s výchovou než někoho napadne a bude problém. Když dostane vztek prostě do něj lehce kopněte nebo stouchnete a položte ho na zem ať se uklidní

..ach jo.....

13.1.2021 13:32

Co achjo? Koukněte se na pořady o psech. Dají se vycepovat. Když na psa nestacite nemůžete si pořídit staforda to se na mě nezlobte. By byl lepší papoušek

13.1.2021 13:39
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Co achjo? Koukněte se na pořady o psech. Dají se vycepovat. Když na psa nestacite nemůžete si pořídit staforda to se na mě nezlobte. By byl lepší papoušek

Jo, a když nemáte na veterinu, tak si kupte plyšovýho - toho pak ani nemusíte okopávat👍

13.1.2021 13:41

Samozřejmě. Nemůžu si pořídit něco na co nemám. Pak jsou plny útulky a a bazose

13.1.2021 13:50
lupus4

XXX.XXX.205.61

Dají se vycepovat

a není lepší je vychovat ?

13.1.2021 13:53

..nevim tedy na jaké pořady se to díváte, ale.ono se to totiž dá i bez těch kopanců a povalování na zem

13.1.2021 13:57
vetřelec

XXX.XXX.36.165

Jsem věděla, že na vás nemám reagovat. Bohužel hlubší diskuzi o výchově psů s vámi považuju za zbytečnou a nebudu na ni plýtvat časem.

Pojďme to tedy prodiskutovat v míru. Z hlubší diskuse vzejde zajisté něco dobrého.

13.1.2021 14:17

..nevim tedy na jaké pořady se to díváte, ale.ono se to totiž dá i bez těch kopanců a povalování na zem

Koukněte na psího zaseptavace ;) velmi uznávaný pán. Ano dá ale pouze se psem s povahou na tyhle agresivní frustrovane chudáky to jinak nejde. No až vás takový pes jednou napadne taky do dej začněte kopat asi ho hladit úplně nebudete

13.1.2021 14:18

Nemá se cenu o tom bavit s majiteli civav a podobných krysáčků kteří jsou rozmazlený agresivní a paničci je ještě lituji a podporují to.. chudáci psi

13.1.2021 14:21
janaa

XXX.XXX.2.34

Kopanec funguje,jen když u toho syčíte a sykáte jako Cesar

13.1.2021 14:23

janaa napsal(a):

13.1.2021 14:55
juhaj

XXX.XXX.164.121

Nemá se cenu o tom bavit s majiteli civav a podobných krysáčků kteří jsou rozmazlený agresivní a paničci je ještě lituji a podporují to.. chudáci psi

Vy máte agresivního flustrovaného chudáka, nebo jsem to špatně pochopila? Pokud ne a vy se takto vyjadřujete o svém psu, pak chápu ty kopance a lehání. U nás na cvičáku pár bul plemen je, nechtějí se kamarádit se psy, to nikdo nevyžaduje, ostatně, moje fena ostatní psy aké nemusí, nicméně jejich pánové je považují za normální psy a podle toho psi také fungují.

13.1.2021 15:07

Já toto nikdy zavádět nemusela mám tři vychované psy. Neříkám zkopat psa do krve, ale zakrývání očí asi opravdu nepomůže. Pokud nemáte žaludek na drsnou výchovu pořidte si rybičku. Miluju pak takové nány, co neumí ovládnout svého psa a útočí na moje.

13.1.2021 15:09
lupus4

XXX.XXX.205.61

aaa další drsná "krotitelka"...

13.1.2021 15:12

:DD jestli Vám přijde v pořádku agresivní pes tak to ano. Kdybyste věděla kolik já zvířat už zachránila. Uvidíme se na bazoši az vám váš pes pokouše děcko a budete brečet jak ho musíte dát pryč nashle.

13.1.2021 15:19
lupus4

XXX.XXX.205.61

"napadáka" mám z útulku doma, a věříte, že to jde bez násilí ?

13.1.2021 15:20

Počkat donutit psa aby si lehl na záda je násilí? Od kdy?

13.1.2021 15:23
janaa

XXX.XXX.2.34

Počkat donutit psa aby si lehl na záda je násilí? Od kdy?

To slůvko "donutit" má poměrně jasnej význam

13.1.2021 15:26

Tady se zase sesla banda moralistů. Co v životě neplacli děcko nebo psa... Omuj bože to je hrůza.

arte.P

13.1.2021 15:29
arte.P

XXX.XXX.163.250

Tady se zase sesla banda moralistů. Co v životě neplacli děcko nebo psa... Omuj bože to je hrůza.

Už aby byla škola doma je to nuda co? Ještě, že je do čeho si kopnout

13.1.2021 15:31
lupus4

XXX.XXX.205.61

A proč si má lehat na záda, když uvidí psa ? Přijdete si pak jako "machr" , nebo proč ?

Na foto se ten můj, nějak moc směje - asi ho budu muset výchovně dokopat a převalit, aby ho ten smích přešel

No hlavně , že jste se sebou spokojená

proč se zase divím, že se divím

13.1.2021 15:33

Asijo

13.1.2021 15:46

Co to je cepovat? Musela jsem si to najít ve slovníku. Tvrdě cvičit, drilovat, drezura.
Tak přesně tohle stafford nenávidí. Přeji všem takovým cepům, aby je jejich pes sežral.

Koukala jsem na Cesara, na všecky díly, a vzala jsem si z toho, že je dobré psa (kterého jsem nechala dojít do toho stavu)
z vynerveného stavu vyrušit.
Divné je, že mi stačí se psa dotknout, nemusím ho kopat.
Také tam říkal, že by to chtělo se se psem proběhnout, nebo ho nechat hledat myši a tak. Jak to, že si z toho vybere většina cepů kopání?
Cesar udělal jednu velkou, převelkou chybu. Pravil, že pes je v levelu 10 a na toho už prosba slovíčkem nestačí. A teď jakýkoli cep vyhodnotí, že pes je v levelu 10, a už ho řeže.
Sedni nic, ke mně nic, běžíme nic, práce se vzdáleností nic, odpovídající vyžití nic, kopající cep na každém rohu.

13.1.2021 16:18
juhaj

XXX.XXX.164.121

Já toto nikdy zavádět nemusela mám tři vychované psy. Neříkám zkopat psa do krve, ale zakrývání očí asi opravdu nepomůže. Pokud nemáte žaludek na drsnou výchovu pořidte si rybičku. Miluju pak takové nány, co neumí ovládnout svého psa a útočí na moje.

Tak pokud je to na mne, mám temperamentní a sebevědomou čtyřicetikilovou fenu hovawarta, v pubertě měla sklony kasat se na psy, Ale tohle máme vyřešeno. Pravda, zmiňované plemena znám jen od pár známých a ze cvičáku, tak osobní zkušenost nemám

13.1.2021 19:07

Samozřejmě. Nemůžu si pořídit něco na co nemám. Pak jsou plny útulky a a bazose

Jo, plný útulky a bazoše jsou, protože někteří majitelé vychovávají psy tak jako vy.

Jsjhdhj

13.1.2021 19:42
Jsjhdhj

XXX.XXX.55.241

To víte že... Kolik já už měla zvířat a v životě jsem ho nedala pryč. Když o mě nic nevíte tak laskavě mlcte. Plny útulky jsou psů kteří jsou nevychovani a proto přestanou majitele zajímat. Protože si uvědomí že vlastně jakmile vyroste že štěněte už není tak roztomilý. Já je vychovat nemusela já nemám agresivní hajzly

13.1.2021 20:10

janaa napsal(a):

...tak teď jsem si poprskala noťas

Jinak to syčení jsme svého času probíraly se Sárou a kdyby měla prsty, tak si ťuká na čelo.

No zase budu mimo plemeno, protože bull psa jsem neměla, nemám a nikdy mít nebudu, ale měla jsem velmi reaktivní fenu...žádná čivava, krysařík, ale 55 kilo živý a odhodlaný váhy. Nikdy by mě nenapadlo do ní kopnout...i kdyby to měl být jen takovej tukanec nebo jí povalovat na záda a podobně.
Vytrhnout jí z toho, že někam čučí...na to stačilo buď oslovení a nebo jemně zacukat...nebo spíš zachrastit vodítkem jakože "haló paní, já jsem na druhém konci šňůry, takže přestaň čučet, stejně z toho nic nebude, tak na to ani nemysli, k noze a jdeme a chraň tě ruka páně vymejšlet nějaký bejkátny...kdo je tady vedoucí?? tak to půjde podle mě a můžeš být načuřená jak chceš"

Nej postup se mi osvědčil klid a hlavně to mít srovnaný v hlavě...v tomhle teda můsím dát Cesarovi za pravdu....relax...

Duda

7.1.2023 15:06
Duda

XXX.XXX.93.206

Staford není Bull

7.1.2023 18:59
Doron

XXX.XXX.103.229

vetřelec napsal(a):
Pojďme to tedy prodiskutovat v míru. Z hlubší diskuse vzejde zajisté něco dobrého.

Mě by to moc zajímalo, ten Váš přístup.
Neumím si konkrétně představit, co to znamená láskyplně tolerovat.
Jak byste to tedy tedy řešil Vy?
Doufám, že to nevyznívá ironicky, tak to opravdu nemyslím.

7.1.2023 19:04

Doron napsal(a):
Mě by to moc zajímalo, ten Váš přístup.
Neumím si konkrétně představit, co to znamená láskyplně tolerovat.
Jak byste to tedy tedy řešil Vy?
Doufám, že to nevyznívá ironicky, tak to opravdu nemyslím.

Jestli si dobře pamatuji, vetřelec obhajuje psí zápasy.

7.1.2023 19:18
Doron

XXX.XXX.103.229

Jestli si dobře pamatuji, vetřelec obhajuje psí zápasy.

V jiné debatě, nebo jsem to přehlédla?

7.1.2023 19:26

Doron napsal(a):

Ne ne, už je to dříve. A taky obhajuje držení bull psů na řetězu jako to nejlepší, co existuje. A jeho příspěvky jsou ještě horší než moje . Spousta odborných termínů, filozofických úvah a smysl uniká. Teda aspoň mně.

Zadejte si ho do vyhledávače. Počtete si.

7.1.2023 19:28

Doron napsal(a):

Tohle vlákno bylo celkem ikonické.

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3759649/celorocni-chov-americkeho-pitbulteriera-venku

7.1.2023 23:09
Doron

XXX.XXX.103.229

Děkuju, podívam se!

Přidejte reakci

Přidat smajlík