Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ivetka22

17.3.2021 09:40
Ivetka22

XXX.XXX.172.86

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, máme doma štěně trpasličího pinče, bude jí půl roku, ač se snažíme jak můžeme nechce nám vykonávat potřebu venku, chodíme s ní i na hodinové procházky a nic, vždy si počká až přijdeme domů a potřebu vykoná v bytě, buď na psí podložce nebo v posteli, vyzkoušeli jsme snad všechno, ale nic nezabralo, zkusíte poradit co s tím? Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.3.2021 09:44
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkuste si najít asi tak milion diskuzí na stejné téma zde na ifauně. Probírá se to 1-2x týdně.
Kupodivu všichni, kterým štěně čůrá a kadí po bytě, ho nejprve naučili na podložku. A o půl roku později se díví.....

17.3.2021 10:24
rapotacka11

XXX.XXX.232.32

Znala jsem pinče , chovatelka to měla doma v kleci ...
Když jsem se ptala na čistotnost, pokrčila rameny.
Sestra ji koupila tříměsíční.
Od prvního do posledního dne
neprovedla jedinou nečistotnost.
Čím to asi tak bylo?

17.3.2021 10:49
Markéta80

XXX.XXX.227.151

tak jestli podložka nebo postel je psu jedno. Pokud vím že pes se klidně vyčůrá do postele tak mu zamezím přístup ne? Já bral štěně hned po probuzení a vyčůralo se do pár vteřin . Pokud by se stalo a neudělalo nic tak si ho doma pohlídám a za chvilku vezme ven zase. Ale kdykoliv jsem vzala štěně ven alespoň se vyčůralo, velice rychle si spojilo čůrání s pamlskem. šteně nechápe že n podložku je to ok a kus vedle nesmí a podložka jen vše prodlouží. Půlroční štěně už by mělo mít minimálně nehod

Přidejte reakci

Přidat smajlík