Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.3.2021 20:43
nedver

XXX.XXX.236.26

Dobrý den, chci se zeptat. Dnes jsem své půlroční čivavě dávala pastu na odčervení. Pan veterinář mi odendal pastu do speciální stříkačky. Řekl, ať dám psovi vždy dvě ty čárky. Bohužel panu veterináři nedošlo, že mi pro jednou výjimečně dal větší stříkačku a mně bohužel taky ne. Dala jsem dvě čárky a připadalo mi to moc, ale věřila jsem ve veterinářovi slova. Samozřejmě jsem ji toho dala moc. Po asi čtvrt hodině to vyzvracela. Docela dost, ale nejsem znalec abych věděla jestli vše. Mám dvě otázky:

1) myslíte, že je to v pořádku? Že už se jí nic nemůže stát?

2) mám zítra odčervení zopakovat, když má být odčervovaná a zvracela?

Diky moc

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.3.2021 20:49

Pokud má zjevně střevní parazity, tak musíte odčervit znovu, pasta neprošla střevem, když ji fenka vyzvrátila.

31.3.2021 20:51

nedver napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat. Dnes jsem své půlroční čivavě dávala pastu na odčervení. Pan veterinář mi odendal pastu do speciální stříkačky. Řekl, ať dám psovi vždy dvě ty čárky. Bohužel panu veterináři nedošlo, že mi pro jednou výjimečně dal větší stříkačku a mně bohužel taky ne. Dala jsem dvě čárky a připadalo mi to moc, ale věřila jsem ve veterinářovi slova. Samozřejmě jsem ji toho dala moc. Po asi čtvrt hodině to vyzvracela. Docela dost, ale nejsem znalec abych věděla jestli vše. Mám dvě otázky:

1) myslíte, že je to v pořádku? Že už se jí nic nemůže stát?

2) mám zítra odčervení zopakovat, když má být odčervovaná a zvracela?

Diky moc

Nic se jí nestane, ale musíte odčervit znovu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík