Štěňátka NO

Prodám Německého ovčáka - Odčervená očkovaná čipovaná vhodné k výcviku, soc...
8000 Kč
Dobrý den,
sháním ortopedický pelech pro psa, půjde na operaci kyčlí. Prosím nemá někdo nějaký tip? Nejlépe co nejlevnější ale funkční. Bohužel operace bude dost drahá a pelíšek musím koupit co nejdřív, kdyby to teď nebylo tak vše naráz klidně bych si připlatila.
Nemáte někdo zkušenosti? Tipy?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Mám pelech vyrobený z matrace z paměťové pěny - levná a účinná varianta. Psi ho milují.
Coolzada.cz maji rozumne ceny :)
Jinak take mame pelech z pametove peny, na ktery mi v coolzada usili potah ze super odolneho materialu ala kuze asi za 700 kc (140x100cm). Matrace stala asi tisicovku - je to “matrace” na matraci, tak zkuste googlit. Jsou z ni bud dva tenci pelechy nebo jeden tlustsi. Cenove to vychazi o dost levneji nez kupovat psi pelech.
Nejlevnější je koupit paměťovou pěnu v metráži, pak spíchnout potah. Doporučuji 5 cm, pokud je to plemeno střední až větší.
Psala jsem o ortopedickém pelechu zde:
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3369683/jaky-se-vam-osvedcil-pelech#a3370163
Je tam i post s odkazem na blok paměťové pěny Rozměr 200x90x2cm za fajn cenu 627 Kč:
https://molitan-matrace.cz/molitanove-desky/363-pametova-pena-ve-52025.html
I když koukám, že výška 5cm už je za 1200 (mají varianty až do 10cm výšky). Za mne ok, vzhledem k tomu, že je to celé z paměťovky, žádná drť či výplně. Stačí ušít/koupit potah
@PumaCZ: na e-shopu coolzada píšou, že je vyplněná paměťovou pěnou. Nikde ale nemají fotky průřezu. Kupovala jste od nich něco? Je to blok částečně vyplněný, anebo celý z visca?
Nibbleof
napsal(a):
Myslíte si, že 7 cm je už moc?
Né, klidně 20!
Kromě paměťové pěny v posteli mám na výlety 7,5 cm "samonafukovací" karimatku Outwell Dreamboat (paměťová pěna s tunýlky uvnitř). Nejradši by mi jí zabavil, válí se na ní pořád. Kdyby je dělali i ve velikostech pro psy, ocenili bychom to oba.