Dlouhosrstý pejsek Čivavy s PP FCI

Prodám Čivavu - Nabízím zdravého, milého a šikovného pejska barvy hnědá sob...
16000 Kč
Dobry den,
měli jsme 7 stenat ze 7 stenat umreli 4. Narodila se moc malička, jako myšky. Fenka naše poprvé rodila, rasa je civava. Jedno umřeli po porodu, ty další postupně, jeden den jedno, druhý den další a tak dál. Ale dneska umřelo menší stenatko. Bylo studené ani ta deka nepomohla, chtěla jsem ji zahrat, tak jsem ji zahrívala na sobě.
Jen chci se zeptat, je to normalni ze umrou postupně 4 stenata. Jinak sali na začátku normálně. Pak i ta maličká po 2 dnech přestala. Dávala jsem ji matce k bradavce. Vypadala dost ziva, ale z ničeho nic dnes umřela 😭😭.
Tak doufám ze nam neumre další holčička, ta nechce taky papat. Lidi já už to nedávám. Srdce mi to dře. 5 dní jsem nespala, dohlížím na ně. Přikládám je k bradavkám. Vše jak to má být.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Alexandra23
napsal(a):
Dobry den,
měli jsme 7 stenat ze 7 stenat umreli 4. Narodila se moc malička, jako myšky. Fenka naše poprvé rodila, rasa je civava. Jedno umřeli po porodu, ty další postupně, jeden den jedno, druhý den další a tak dál. Ale dneska umřelo menší stenatko. Bylo studené ani ta deka nepomohla, chtěla jsem ji zahrat, tak jsem ji zahrívala na sobě.
Jen chci se zeptat, je to normalni ze umrou postupně 4 stenata. Jinak sali na začátku normálně. Pak i ta maličká po 2 dnech přestala. Dávala jsem ji matce k bradavce. Vypadala dost ziva, ale z ničeho nic dnes umřela 😭😭.
Tak doufám ze nam neumre další holčička, ta nechce taky papat. Lidi já už to nedávám. Srdce mi to dře. 5 dní jsem nespala, dohlížím na ně. Přikládám je k bradavkám. Vše jak to má být.
Řešili jste s veterinářem? Tady vám nepomůžeme.
Herpesvirus,kdysi jsem viděla u berńáků.Z 10 štěňat zůstala 2.
Alexandra23
napsal(a):
Žádné množení není ani n3bylo k cíli prostě se stalo .nejdlulezitejsi .je aby se mim drobečky nic takového nestalo .
Александра, возьмите щенков и идите в другую вет клинику.
napsal(a):
Александра, возьмите щенков и идите в другую вет клинику.
Když takhle píšete, tak si říkám....juchů, tak dlouho ze školy a ještě jsem azbuku nezapomněla....
Junak souhlas, já osobně už bych tam byla dávno.
Alexandra23
napsal(a):
Ano vše mneli .no veterinar nám řek ze to tak prej bývá. Víc nic .Ze u civav se to stává.
K takovému veterináři bych už víckrát nešla.
Alexandra23
napsal(a):
Co je to za nemoc?
Strejda Gůgl - virové onemocnění, jak vyplývá z názvu. Dělá mj. potraty a porody neživotaschopných mláďat.
Dasvo
napsal(a):
Pardon za OT! Ale jsem jenom já mimo, že na fotce žádnou čivavu nevidím?
Chtěla jsem zmínit totéž, pokud to černé na fotce je matka.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Anebo to vysvětluje, proč byl vrh tak početný - čistokrevná čivava tolik štěňat nedá.
Buď je to herpes nebo stafylokok, a asi padnou i ty zbývající.
Nebo taky nemusí dostatečně sát,matka nemusí mít dostatek mlíka, podle dotazu je těch možností milion,protože péče o štěňata a podmínky pro odchov nula nula nic
Dasvo
napsal(a):
Pardon za OT! Ale jsem jenom já mimo, že na fotce žádnou čivavu nevidím?
..no nechtěla jsem byt,za sťouru, ale fakt ne, je to velké, hlava nějaká strapata, barva podivná..