Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Robinek

14.7.2021 09:42
Robinek

XXX.XXX.57.191

Dobrý den. Chci se zeptat naše fenka když sní větší množství kuřecího masa tak je ji špatně,je taková divná neví co s ní je , ale bývá to i jindy to nic nejí vrátíme se z procházky a v noci je jí zlé . Nevím jestli třeba venku něco neolízla hodně čichá.Mohly byste my poradit

14.7.2021 10:48
Annaa

XXX.XXX.134.116

Spousta psů mívá na kuřecí maso alergie. Kuřecí maso nevšedně každému psovi. Přestaňte psovi kuřecí maso podávat a začnete psovi podávat například hovězí maso. Navštivte také veterináře.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.7.2021 13:21

Jak špatně? Jak se to projevuje? Věk a plemeno?

Robinek

14.7.2021 14:56
Robinek

XXX.XXX.57.191

je to jorkšírský teriér fenka , když je jí špatně tak stojí akouká nechce nic jíst ale průjem nemá ,má jen 2.70 kg

14.7.2021 15:16
aluska

XXX.XXX.197.205

Tak nedávejte větší množství najednou, ale rozdělte do 2-3 porcí

14.7.2021 15:25
Atheira

XXX.XXX.209.8

Jak je stará? Jak dlouho ji máte a jak dlouho to dělá - od začátku, co ji máte nebo je to jen dočasný problém? Napadlo mě ještě, jestli třeba nemá před háráním?

14.7.2021 15:31

Robinek napsal(a):
Dobrý den. Chci se zeptat naše fenka když sní větší množství kuřecího masa tak je ji špatně,je taková divná neví co s ní je , ale bývá to i jindy to nic nejí vrátíme se z procházky a v noci je jí zlé . Nevím jestli třeba venku něco neolízla hodně čichá.Mohly byste my poradit

Jestli se takhle chová jen po drůbežím mase, může mít na něj třeba alergii mě napadlo a nebo bych taky volila menší porce...záleží, jak se chová, když jí dáte na baštu něco jiného...musíte to vypozorovat...

14.7.2021 18:48

jak je stará, kolik váží a čím krmíte normálně?

Robinek

14.7.2021 19:18
Robinek

XXX.XXX.57.191

Má 10 let , váží 2.70kg nejvíc měla 2.90kg krmíme ji granulemi hils pro malá plemena , ty jí vyhovují a nic jí po nich není sem tam jí přilepšíme kuřecím masem ,tuňákem ,tvrdým tvarohem ale i mrkvičkou ale jí filé , nebo libové hovězí ale dáváme jí spíš míň než víc ,jinak jí nic není jen někdy venku když moc čuchá tak je jí tak zlé alespoň si to myslím , třeba jestli venku něco neolízne a jinak snad nic

14.7.2021 20:24
Annaa

XXX.XXX.134.116

Dobrý den, jelikož v textu není uvedeno o jaké plemeno psa se jedná, kolik je psovi let a zda je vyšetřen na alergie, mohu pouze složitě soudit. Nejlépe zajděte se psem brzy k veterináři. Poradí vám nejlépe. Dle mého názoru se jedná o alergickou reakci na kuřecí maso. Také se může jednat o překrmení - velké množství dávky pokrmu. Kuřecí maso psovi do návštěvy veterináře nepodávejte.

14.7.2021 20:56
Atheira

XXX.XXX.150.56

Ostatní rozumí tomu popisu? Já nechápu moc, jak je ji tedy zle. Po jídle? Po čuchání? A jak zle - zvrací?

Robinek

14.7.2021 21:10
Robinek

XXX.XXX.57.191

Je jí zlé tak že stojí a kouká a neví co s ní je,někdy jí škrunká v bříšku to ale málokdy, jinak nemá průjem , ani neztrácí jen není ve svojí kůži je to jorkšír

14.7.2021 22:45

Robinek napsal(a):
Je jí zlé tak že stojí a kouká a neví co s ní je,někdy jí škrunká v bříšku to ale málokdy, jinak nemá průjem , ani neztrácí jen není ve svojí kůži je to jorkšír

Jestli to trvá chvíli bez zvracení nebo následného průjmu, tak to nic není. Prostě jí to chutnalo, tak to rychle "vdechla" a holt se jí to potřebuje v bříšku srovnat. Můj pes je na mase, keksy nejí, miska dřív mizela do pár sekund. Po jídle přišel na podrbání, chvíli stál a pak si mocně krknul. A šel řádit.

15.7.2021 09:35

Z obyčejného "stání a dumání" bych si také asi nic nedělala. Může být prostě přežraná, to mi taky dělá potíže pak i sedět Nicméně je třeba vypozorovat, zda ji něco nebolí.

Určitě není od věci na nějakou dobu to kuřecí vynechat. A potom podat malé množství, pokud už to nutně potřebujete krmit. Myslím, že jsem tu četla, že některým psům spíš sedí krůtí, můžete zkusit. A jednorázovou dávku zvyšovat jen tak, aby poté neměla žádné neobvyklé projevy. Pokud se jí to špatně tráví, a zůstává "stát" jen po kuřeti, tak prostě může být, že ho bude moci dostat jen málo nebo nic.

Přidejte reakci

Přidat smajlík