Peťka007

XXX.XXX.65.130
Dobry den, prosim o radu. Rodice si poridili psa. Zna me od stenete a s detma za nimi casto jezdime. Ale posledni cca 5 mesicu na me jedinou steka. Dokonce prijde vyskoci na me oblizne a necha se pomazlit. Nekolikrat behem navstevy. Ale pak jde k mamce nebo tatovi a steka na me. Uz se stalo ze me i do domu nepustil- stoupl mezi futra a stekal. A to byly vsichni venku. Ani k panickum kolikrat nejde a steka na me. Jak jsem si treba myslela ze je brani. Ale ne. Nikdy jsem mu nic neudelala psy miluju. A s nikym jinym problem nema. Jen na me jedinou porad steka. Uz jsem z toho zoufala. Nevite proc to muze delat nebo jak ho to odnaucit? Zkousela jsem i pamlsky mu davat a taky zadna zmena.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.56
U nas má podobný chovani jeden mamky jork. Pricina je jednoducha
Kdyz jsem cerstve vykoupana, nebo smrdím psy, prijde se i pomazlit. Jinak odstup panika a stekot. A to jsem ho porizovala ja a tri dny po privozu ho mela nonstop u sebe. Vadi mu smrad z hadu kterej ten oes proste ze me vnimat musi. Proto po vykoupani se přijde i pomazlit. A jindy mam smulu. Ja tedy nic necitim ale psi cumacek je jina liga. Možná to ma podobnou příčinu byt ne u vas tedy zrovna ty hady.