Trhání zubů, stres po narkoze

Bišonek
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.10.2021 22:42
žížalka

XXX.XXX.168.237

žížalka napsal(a):
Jasně, jen že tenhle výsledek přišel z krve od Vedilabu ještě z Tábora , kde tu krev brali...

Děkuji

Jen jsem si tak říkala , jestli i to hojení by nešlo líp , kdyby to měla s hormony v pořádku

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.10.2021 22:42

žížalka napsal(a):
Jasně, jen že tenhle výsledek přišel z krve od Vedilabu ještě z Tábora , kde tu krev brali...

Děkuji

ale brali jí kdy, po kolika dnech toho zvracení a nechutenství?

12.10.2021 22:48

žížalka napsal(a):
Jen jsem si tak říkala , jestli i to hojení by nešlo líp , kdyby to měla s hormony v pořádku

ona to pravděpodobně v pořádku má a metabolismus si tělo zpomalilo, protože když se několik týdnů nežere, tak je prostě potřeba ubrat plyn. jak když jedete s prázdnou nádrží a modlíte se, abyste dojela k pumpě a nemusela nosit kilometr kanystr, také v té chvíli nejedete svižně ani sportovně.

když tělo začne fungovat jak má, tak jí hojení půjde líp samo o sobě a když bude z čeho, tak se metabolismus zase zrychlí.

když byste měla nějaký divný nápad jakože dát hormony v tabletě, to je jak kdyby vám při té cestě k pumpě nějakej blbec házel cihlu na plyn.

12.10.2021 22:49
žížalka

XXX.XXX.168.237

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
ale brali jí kdy, po kolika dnech toho zvracení a nechutenství?

Trvá to dlouho , asi 3,4 týdny-zvraceni , ne soustavně , nechutenství a krev na štítku brali asi je to 9 ,10 dni

12.10.2021 22:49

žížalka napsal(a):
Trvá to dlouho , asi 3,4 týdny-zvraceni , ne soustavně , nechutenství a krev na štítku brali asi je to 9 ,10 dni

to, tak co se divíte, viz můj příměr s nádrží.

12.10.2021 22:51

žížalka napsal(a):

Děkuji

Však asi Sárinka už nějakou dobu ten zánět v bříšku měla, problém ve střevech tajy byl déle... tak proto asi má tak nízké hodnoty T4...jak píše bodlinka, v důsledku nemoci. Až jim budete do Prahy volat, tak jim to řekněte nebo jim to pošlete mailem...ale neudělali si svoje nové celkové odběry při příjmu?

12.10.2021 22:51

vyhozený peníze za takový stanovení, mimochodem.

i kdyby měla opravdu problém se štítnou žlázou, tak by se to neprojevovalo zvracením, takže takové číslo v té chvíli u toho zvířete nikam neposouvalo jeho léčbu

no a nemocný zvíře mívá ty hormony štítné žlázy snížený vlastně běžně, protože to je normální.

12.10.2021 22:53
žížalka

XXX.XXX.168.237

to, tak co se divíte, viz můj příměr s nádrží.

Já se nedivím , jen tomu chci porozumět , protože jsme léky na štítku dostali , ale v tom jejím stavu jsem je vůbec nedávala a jak vidno jsem udělala dobře

12.10.2021 22:58
žížalka

XXX.XXX.168.237

Však asi Sárinka už nějakou dobu ten zánět v bříšku měla, problém ve střevech tajy byl déle... tak proto asi má tak nízké hodnoty T4...jak píše bodlinka, v důsledku nemoci. Až jim budete do Prahy volat, tak jim to řekněte nebo jim to pošlete mailem...ale neudělali si svoje nové celkové odběry při příjmu?

Dnes jsem to doktorovi večer říkala, že má nízkou hladinu hormonů , řekl , že je dobře, že jsem mu to řekla ... zítra ráno to ještě připomenu znovu .Při prijmu, minulý čtvrtek večer krevní testy dělali , ale nevím, jestli i na štítnou žlázu

12.10.2021 23:00

žížalka napsal(a):
Dnes jsem to doktorovi večer říkala, že má nízkou hladinu hormonů , řekl , že je dobře, že jsem mu to řekla ... zítra ráno to ještě připomenu znovu .Při prijmu, minulý čtvrtek večer krevní testy dělali , ale nevím, jestli i na štítnou žlázu

pochybuji. to se posílá vždy do laboratoře, není to hned a jak jsem říkala, v této chvíli jsou to vyhozené peníze a nic neříkající číslo.

12.10.2021 23:03
žížalka

XXX.XXX.168.237

vyhozený peníze za takový stanovení, mimochodem.

i kdyby měla opravdu problém se štítnou žlázou, tak by se to neprojevovalo zvracením, takže takové číslo v té chvíli u toho zvířete nikam neposouvalo jeho léčbu

no a nemocný zvíře mívá ty hormony štítné žlázy snížený vlastně běžně, protože to je normální.

Ano, i kdyby st.zlaza nepracovala tak jak má , tak se strevem to fakt nesouvisí , s tím naprosto souhlasím

12.10.2021 23:06
žížalka

XXX.XXX.168.237

pochybuji. to se posílá vždy do laboratoře, není to hned a jak jsem říkala, v této chvíli jsou to vyhozené peníze a nic neříkající číslo.

No, je mi to jasný , doktor v Táboře na mě celkem tlačil, aby se vidělo, jak je na tom

12.10.2021 23:15

žížalka napsal(a):
Ano, i kdyby st.zlaza nepracovala tak jak má , tak se strevem to fakt nesouvisí , s tím naprosto souhlasím

Vetka mi říkala, že když je nemoc, zánět v těle, tak na to štítka reaguje sníženou funkcí...dočasně...tak proto jsem to dala do souvislosti se Sářiným bříškem i střevy...bodlinka je odborník, já jsem pěšák laik...tak se držte

A co strava, už se to malinko lepší?

13.10.2021 07:50
žížalka

XXX.XXX.168.237

Vetka mi říkala, že když je nemoc, zánět v těle, tak na to štítka reaguje sníženou funkcí...dočasně...tak proto jsem to dala do souvislosti se Sářiným bříškem i střevy...bodlinka je odborník, já jsem pěšák laik...tak se držte

A co strava, už se to malinko lepší?

Ne , zatím pořád nebašti , ale tam je teď tolik šití , že to asi cítí ...
Musí jíst, musí , ale ...
Dnes bude teprve druhý den po operaci , dělali to v pondělí asi v půl 4 odpoledne, budu tam kolem 9 volat, jak to Sarinka přes noc zvládla ....

13.10.2021 21:49
žížalka

XXX.XXX.168.237

Prosím , vzpomeňte na mojí princeznu Sarinku , večer v 19 hod odešla za duhový most .....💔

Byli jsme s ní , rozloučili , i ona se s námi rozloučila a v klidu pak usnula navždy .💔

Ted jsme ji přivezli , spinká s hračkou a už ji nic nebolí .... 💔

13.10.2021 22:26

Ale to ne. Je mi to líto. Upřímnou soustrast.

13.10.2021 22:51

Bože 😪😪 to je mi strašně líto...upřímnou soustrast žížalko😔...Vaše Sárinka byla tak statečná...ale víte...na druhou stranu jsem ráda, že jste byla u ní, že jste se mohly a stihly se rozloučit, je to moc důležité...odvahu a sílu...🖤 Sárinka je zpět doma....

14.10.2021 01:19
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Je mi to moc líto. Dělala jste co se dalo. Ať se má krásně u duhového mostu. Hodně sil.

14.10.2021 07:47

..je mi to moc lito bojovali jste statečně.....držte se..

14.10.2021 08:36
janaa

XXX.XXX.40.57

Moc mě mrzí,že jste to nevybojovaly. Hodně sil

14.10.2021 08:38
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

žížalko - držte se, bojovala hodně, bylo toho na ni moc. Vezměte Elinku a běžte spolu ven, věnujte se jí, hrajte si s ní i s ostatním, psala jste, že jí Sára chybí, stejně jako vám, potřebuje Vás teď, aby se s tím vyrovnala.

14.10.2021 10:56
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Tak jste dopadla, dopadly, stejně jako před lety my Stejně jako tady hodně z nás Taky jsme léčili - první diagnoza zněla: nic hrozného se neděje, to se léky upraví. 2měsíce a co týden, to zhoršení psa...do takového stadia, že nám veti řekli, že si neví rady a víc už udělat nemůžou. O Beruška jsme přišli Taky nám zůstal ještě druhý pejsa, který v tuto dobu už bojuje se stářím, děkuju za každý týden, co tu ještě je. Držte se, moc na vás myslím, i když je to tak bolestivé...

14.10.2021 21:19
žížalka

XXX.XXX.168.237

lesnížínka napsal(a):
Tak jste dopadla, dopadly, stejně jako před lety my Stejně jako tady hodně z nás Taky jsme léčili - první diagnoza zněla: nic hrozného se neděje, to se léky upraví. 2měsíce a co týden, to zhoršení psa...do takového stadia, že nám veti řekli, že si neví rady a víc už udělat nemůžou. O Beruška jsme přišli Taky nám zůstal ještě druhý pejsa, který v tuto dobu už bojuje se stářím, děkuju za každý týden, co tu ještě je. Držte se, moc na vás myslím, i když je to tak bolestivé...

Ano, je to strašně kruté a bolestivé, myslela jsem, že mi pukne srdce .... 💔

Sarince už je dobře, už netrpí , tolik toho vydržela , nikdy nezapomenu na loučení s ní , nikdy .... dala mi tím nejkrásnějším způsobem najevo, že ví , že jsem u ní, chovam ji, že ji říkám krasna slova a že jí dávám pusinky na čumáček a že bude už navždy v mém srdci , do konce mého života ....💘

Moc děkuji Vám všem za pomoc a rady , i když to pro Sarinku nedopadlo dobře , ale i takový je život, krutý a nespravedlivý 💔

14.10.2021 21:39

Moc mě mrzí, že tento příběh nemá šťastný konec. Držte se. Upřímnou soustrast.

15.10.2021 16:29
fikovnice

XXX.XXX.132.101

žížalka napsal(a):
Prosím , vzpomeňte na mojí princeznu Sarinku , večer v 19 hod odešla za duhový most .....💔

Byli jsme s ní , rozloučili , i ona se s námi rozloučila a v klidu pak usnula navždy .💔

Ted jsme ji přivezli , spinká s hračkou a už ji nic nebolí .... 💔

Nemám slov, jak strašlivý je to rok stran odchodů tolika našich psích přátel!
Prosím, držte se, Vaše fenka byla nesmírně statečná!

26.10.2021 11:25
dadu

XXX.XXX.33.64

Sledovala jsem váš příběh od začátku a moc jsem držela Sárince pěsti, ale tak nějak jsem trochu cítila, že to nedopadne dobře
Taky teď řeším zdravotní stav své fenky čivavy. Má zavodnění plic a 25.8. byla na operaci čéšky na pravé noze. Po operaci mi doktor řekl, že se "něco" stalo, ale co - to mi neřekl. Druhý den jsem zjistila, že má fenka na levé straně za přední nohou bouli. Doktor mi k tomu opět nic neřekl . . . Udělali jsme další rentgen, páč se mi zdálo, že léky na zavodnění nějak nezabírají a odebrala se krev. Zjistila se kalcifikace srdce a nefunkčnost štítné žlázy. Na víc má každou chvíli zarudlé bělmo očí. Objednala jsem ji na vyšetření do HK na kliniku, tak uvidím . . .

26.10.2021 11:37

dadu napsal(a):
Sledovala jsem váš příběh od začátku a moc jsem držela Sárince pěsti, ale tak nějak jsem trochu cítila, že to nedopadne dobře
Taky teď řeším zdravotní stav své fenky čivavy. Má zavodnění plic a 25.8. byla na operaci čéšky na pravé noze. Po operaci mi doktor řekl, že se "něco" stalo, ale co - to mi neřekl. Druhý den jsem zjistila, že má fenka na levé straně za přední nohou bouli. Doktor mi k tomu opět nic neřekl . . . Udělali jsme další rentgen, páč se mi zdálo, že léky na zavodnění nějak nezabírají a odebrala se krev. Zjistila se kalcifikace srdce a nefunkčnost štítné žlázy. Na víc má každou chvíli zarudlé bělmo očí. Objednala jsem ji na vyšetření do HK na kliniku, tak uvidím . . .

Já tomu vašemu popisu nějak nerozumím. Operovali jí koleno a má ránu na boku?
Kolik je fence a jaká je příčina zavodnění? To je samo o sobě vážný problém, proč jste v takovéto situaci operovali nohu??
A když se NĚCO stalo, proč jste netrvala na vysvětlení?

26.10.2021 12:35
dadu

XXX.XXX.33.64

Ano, operoval jí pravé koleno. Podle mě (a mé kamarádky zdr. sestry v důchodu) jim ležela v dezinfekci a takhle jí to spálilo kůži. Operace byla nutná - fenka vůbec nechtěla chodit. Léky na bolest nepomáhaly, takže operace byla nutná. Fence je dva a půl roku. Doktora jsem se ptala několikrát, ale pravou příčinu mi neřekl Už k němu nepůjdu . . .

26.10.2021 12:46

dadu napsal(a):
Ano, operoval jí pravé koleno. Podle mě (a mé kamarádky zdr. sestry v důchodu) jim ležela v dezinfekci a takhle jí to spálilo kůži. Operace byla nutná - fenka vůbec nechtěla chodit. Léky na bolest nepomáhaly, takže operace byla nutná. Fence je dva a půl roku. Doktora jsem se ptala několikrát, ale pravou příčinu mi neřekl Už k němu nepůjdu . . .

Aha, tak teď už to dává lepší smysl. Vaše rozhodnutí změnit veterináře je na místě, držím vám i fence palce.

26.10.2021 16:53
žížalka

XXX.XXX.168.237

Děkuji, že jste si na Sarinku vzpomněla.... já jsem tak strašně doufala, že mi jí zachrání a že se uzdraví a budeme zase spolu..... vždycky jsem ji říkala : " Sarinko, kam půjdu já , půjdeš semnou , my budeme navždy spolu , ale ..... 💔
Zůstaly mi fotografie, pletené světřiky ,videa , svíčka a hrobeček , a já tak strašně doufala ....

Nepamatuji si za několik let , že by mně potkalo něco, pro mě, tak hrozného .... 🖤

Mám ještě dva bišonky, starečka skoro 17 let , je to Sarinky tatínek a šidlo Elinku , jsem šťastná, že je mám, miluju je, ale Sarinka byla jedna jediná ..... jako každý pes , jiná psí osobnost a povaha , hodná , zlatá fenka .....

Kubík už na procházky nechodí, nosím ho na zahradu venčit , pár metrů už mu stačí.... tak jsme chodily 3 a teď už jen dvě .... 😥

Sarinka zemřela / histologie / na agresivní lymfom , nic a nikdo by jí nezachranil .... jen si říkám , co se to stalo v tom malém tělíčku, že mi umřela , ona , která byla tak zdravá a tak ráda papala ? 💔

26.10.2021 17:23
žížalka

XXX.XXX.168.237

26.10.2021 18:06

žížalka napsal(a):
Tohle je moje Sarinka

Udělala jste, co se dalo. Jak píšete, dle histologie, nešlo ji zachránit.🐾

26.10.2021 18:55
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

žížalka napsal(a):
Tohle je moje Sarinka

Je krásenková Bulím tu jak želva, vžycky říkám, že hnusné nemoci by neměly ta naše zvířátka potkávat, na to jsme tu my, lidi, co si na ně zaděláváme. Naprosto vás chápu, mě bolí byť jen pomyšlení, že jednou půjdu sama, bez Worky

26.10.2021 20:58
Varaxi

XXX.XXX.129.250

lesnížínka napsal(a):
Je krásenková Bulím tu jak želva, vžycky říkám, že hnusné nemoci by neměly ta naše zvířátka potkávat, na to jsme tu my, lidi, co si na ně zaděláváme. Naprosto vás chápu, mě bolí byť jen pomyšlení, že jednou půjdu sama, bez Worky

Řeknu to, co jsem řekla už jednou, když odešel Váš bernášek: Měla jste si pořídit štěně. Ihned, nebo aspoň tak rychle, jak to šlo.

26.10.2021 23:28
dadu

XXX.XXX.33.64

žížalka napsal(a):
Tohle je moje Sarinka

Krásná holčička

27.10.2021 10:05
žížalka

XXX.XXX.168.237

lesnížínka napsal(a):

27.10.2021 10:06
žížalka

XXX.XXX.168.237

dadu napsal(a):
Tohle je ta moje Lili

27.10.2021 23:31
fikovnice

XXX.XXX.132.241

dadu napsal(a):

A máte aspoň nějaké papíry? Mám na mysli lékařskou zprávu, výsledky laboratorních vyšetření, atd...?

Navíc je divné, že tak mladé zvíře dle Vašich slov "nechtělo chodit". Tam víte důvod? Plus tedy ta voda v hrudní dutině - to vše by Vám přece mělo být řádně vysvětleno nebo aspoň řečeno, jaké diagnózy mohou být ve hře, co s tím dál, atd.

27.10.2021 23:46
dadu

XXX.XXX.33.64

Nechtěla chodit, páč si utrhla čéšku a moc ji to bolelo. To zavodnění plic jsem poznala (už jsem jednu fenku s tímto problémem měla), doktor mi to po rentgenu potvrdil. Ty problémy se štítnou žlázou mohly být díky té velké nekrotické ploše kůže (což bylo tady napsáno, že to souvisí s nějakým problémem v těle).
Ano, zprávy od veta mám. V úterý jedem do HK na kliniku, tam sebou zprávy vezmu. Tak snad se konečně dozvím, co a jak

27.10.2021 23:54
fikovnice

XXX.XXX.132.241

dadu napsal(a):
Nechtěla chodit, páč si utrhla čéšku a moc ji to bolelo. To zavodnění plic jsem poznala (už jsem jednu fenku s tímto problémem měla), doktor mi to po rentgenu potvrdil. Ty problémy se štítnou žlázou mohly být díky té velké nekrotické ploše kůže (což bylo tady napsáno, že to souvisí s nějakým problémem v těle).
Ano, zprávy od veta mám. V úterý jedem do HK na kliniku, tam sebou zprávy vezmu. Tak snad se konečně dozvím, co a jak

Tak kéž by!
Držím Vám a fence pěsti!

27.10.2021 23:59
dadu

XXX.XXX.33.64

Děkujem. V úterý, nebo ve středu dám vědět

3.11.2021 17:23
dadu

XXX.XXX.33.64

Tak jsme včera byly na té veterině . . . A jsem moc ráda, že jsem tam jela.
Personál je tam milý, příjemný a ochotný - to na začátek :-)
Objednaná jsem byla k MVDr. Honajzerová Petra.
Zmínila jsem se, že si fenka si občas drbe ouško, takže dostala kapky Otodine i s názorným ukázáním, jak používat (i když toto vím, jelikož jsem dlouholetá chovatelka pejsků).
Do očí dostala Maxitrol, tak snad to bude dobré.
Plíce jsou podle rentgenu čisté . . .
Udělal si na nás čas i kardiolog Friček. Udělal ultrazvuk srdíčka a oznámil mi dobrou zprávu - srdíčko má úplně zdravé .
Hladinu hormonů štítné žlázy lze vyšetřit nejdříve šest týdnů po vysazení léků. Jelikož jsme zjistili co jsme zjistili, tak jsme se dohodly, že postupně úplně vyřadíme všechny léky a pak se znova objednám na tu štítnou žlázu. Budem dělat ještě vyšetření horních cest dýchacích, abychom zjistily, proč jí tak teče z nosu. Takže minimálně polovinu léků bere úplně zbytečně . . .
Ještě budu muset na veterinu do Mladé Boleslavi, abych si vyžádala snímky plic a srdce, co nám tam dělali
Takže asi tak

3.11.2021 18:55

lesnížínka napsal(a):

Woruška je krásnej chlapeček 😍 a není poznat, že už má věk...na fotkách teda určitě ne🌷

3.11.2021 19:02

žížalka napsal(a):
Tohle je moje Sarinka

Žížalko, Sárinka má pohled..jen promluvit...maličká a krásná💕...a byla moc moc statečná 🌷 díky za foto

3.11.2021 20:48
žížalka

XXX.XXX.168.237

Žížalko, Sárinka má pohled..jen promluvit...maličká a krásná💕...a byla moc moc statečná 🌷 díky za foto

Milá Vahine, strašně vám děkuji, protože jste řekla to, co opravdu Sárinka byla .... chytrá, hodná, zlatá moje princezna .... měla jsem 3 bišonky a mohla jsem srovnávat .... sama jsem si jí kdysi vybrala a vybrala jsem tak , že ani nešlo líp .... jen mě trápí, že tak trpěla, a vydržela tolik bolesti a přesto, že jsem prosila doktora ať udělá i nemožné, aby mi jí zachránil, tak se to prostě nestalo ..... 💔💔

Jsem už bohužel stará? na to mít jinou Sárinku a uvědomuji si , že by jí stejně žádná jiná fenka -stěně nenahradilo , tak to prostě je, navíc mám doma skoro 8letou "samostatnou jednotku " , Elinku . Ale kdybych neměla doma už žádnou psi dušičku , tak bych to ještě riskla , ale to je jen - to kdyby ...😇

4.11.2021 08:28

žížalka napsal(a):
Milá Vahine, strašně vám děkuji, protože jste řekla to, co opravdu Sárinka byla .... chytrá, hodná, zlatá moje princezna .... měla jsem 3 bišonky a mohla jsem srovnávat .... sama jsem si jí kdysi vybrala a vybrala jsem tak , že ani nešlo líp .... jen mě trápí, že tak trpěla, a vydržela tolik bolesti a přesto, že jsem prosila doktora ať udělá i nemožné, aby mi jí zachránil, tak se to prostě nestalo ..... 💔💔

Jsem už bohužel stará? na to mít jinou Sárinku a uvědomuji si , že by jí stejně žádná jiná fenka -stěně nenahradilo , tak to prostě je, navíc mám doma skoro 8letou "samostatnou jednotku " , Elinku . Ale kdybych neměla doma už žádnou psi dušičku , tak bych to ještě riskla , ale to je jen - to kdyby ...😇

Elinka se doufám přizpůsobí situaci, když je teď hlavní kápo, i s věkem bude snad mazlivější a zaplní prázdno, které teď cítíte...přizpůsobí se, uvidíte. A příště to může být třeba pejsek ve středním věku z útulku nebo dočasek, když byste se už necítila na štěndo....mívají i bišonky na pesweb.cz
Ať je dobře! Přeji jen to dobré...🌷

4.11.2021 10:58
žížalka

XXX.XXX.168.237

Elinka se doufám přizpůsobí situaci, když je teď hlavní kápo, i s věkem bude snad mazlivější a zaplní prázdno, které teď cítíte...přizpůsobí se, uvidíte. A příště to může být třeba pejsek ve středním věku z útulku nebo dočasek, když byste se už necítila na štěndo....mívají i bišonky na pesweb.cz
Ať je dobře! Přeji jen to dobré...🌷

Děkuji, já vám také ....

21.12.2021 09:40
žížalka

XXX.XXX.168.237

Dobrý den všem, ani jsem ještě netušila před hodinou, že vás budu všechny, co

mysleli na mojí Sarinku, když bojovala o svůj život, chtit poprosit , jestli neví o nějakém dobrém chovateli, který má bišonky / I havanske/a třeba příští rok na podzim plánuje štěňátka.... nechci naletet nejake množirne ....

Víte, netušila jsem / vlastně tušila 😢 / že ztráta Sarinky , mně takhle strašně zasáhne a není tomu pořád konec a asi to nikdy neskončí , ale možná by mně trochu - moc "zachránila " nová Sárinka, kterou bych si vypiplala od malinka, od štěňátka..... chci se aspon zase trochu těšit ze života a mít svojí novou spriznenou dušičku ... určitě mi rozumite... děkuji vam všem , za správné pochopení toho, co jsem napsala🌹🍀🌹 a přeji vám, vašim nejlepším psím přátelům, kteří vás bezmezně milují a vždycky milovat budou, krásné Vánoce , hodně štěstí, zdravi v novém roce 2022 a hlavně lepší časy pro nás pro všechny .....⭐🌟🌠🍀🍀🍀

21.12.2021 10:59
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Omlouvám se, neorientuju se v chovkách, jen jsem chtěla napsat, že vás všichni naprosto chápou a určitě by vám nové štěňátko, novou Sárinku doporučili. Přeju moc štěstí a lepší nový rok s novou psí dušičkou

21.12.2021 13:14
aluska

XXX.XXX.197.205

CHS žádnou neznám, ale nové štěně jen doporučuju. Mě když odešla první fenky, hned jsem měla nové štěně. Teď mám raději 4 pejsky najednou ...

21.12.2021 13:33
lupus4

XXX.XXX.205.61

žížalka napsal(a):
Dobrý den všem, ani jsem ještě netušila před hodinou, že vás budu všechny, co

mysleli na mojí Sarinku, když bojovala o svůj život, chtit poprosit , jestli neví o nějakém dobrém chovateli, který má bišonky / I havanske/a třeba příští rok na podzim plánuje štěňátka.... nechci naletet nejake množirne ....

Víte, netušila jsem / vlastně tušila 😢 / že ztráta Sarinky , mně takhle strašně zasáhne a není tomu pořád konec a asi to nikdy neskončí , ale možná by mně trochu - moc "zachránila " nová Sárinka, kterou bych si vypiplala od malinka, od štěňátka..... chci se aspon zase trochu těšit ze života a mít svojí novou spriznenou dušičku ... určitě mi rozumite... děkuji vam všem , za správné pochopení toho, co jsem napsala🌹🍀🌹 a přeji vám, vašim nejlepším psím přátelům, kteří vás bezmezně milují a vždycky milovat budou, krásné Vánoce , hodně štěstí, zdravi v novém roce 2022 a hlavně lepší časy pro nás pro všechny .....⭐🌟🌠🍀🍀🍀

HPCH - Hlavní poradce chovu:
Ladislava Hörzerbergerová
V. Kovaříka 383, 190 11 Praha 9 - Běchovice
tel.: 737 731 854
e-mail: litoznickatvrz@gmail.com

ta by měla vědět, co kde je a co se kde chystá

21.12.2021 14:57
žížalka

XXX.XXX.168.237

lesnížínka napsal(a):
Omlouvám se, neorientuju se v chovkách, jen jsem chtěla napsat, že vás všichni naprosto chápou a určitě by vám nové štěňátko, novou Sárinku doporučili. Přeju moc štěstí a lepší nový rok s novou psí dušičkou

Děkuji za Vaše krásné přání , určitě nová Sárinka bude , jen jdu v dubnu na TE kyčle a pokud budu v pořádku, tak budu hledat, dokud svojí malou fenecku, štěňátko nenajdu, ale musím počkat po operaci, tedy na podzim 22 ....

Děkuji i za přání do nového roku a ať jsou vsichni naši parťáci šťastní a my s nimi ....

21.12.2021 15:08
žížalka

XXX.XXX.168.237

lupus4 napsal(a):
HPCH - Hlavní poradce chovu:
Ladislava Hörzerbergerová
V. Kovaříka 383, 190 11 Praha 9 - Běchovice
tel.: 737 731 854
e-mail: litoznickatvrz@gmail.com

ta by měla vědět, co kde je a co se kde chystá

Děkuji moc, musím uschovat a až přijde ten správný čas ..... tak se budu strašně moc těšit .....

30.12.2021 13:27
dadu

XXX.XXX.33.64

Tak včera jsem byla opět v HK na klinice a nechala jsem znova udělat vyšetření srdce a plic - obojí naprosto v pořádku. Štítná žláza je též v pořádku, takže mám velkou radost, že je moje Lili zdravá. Jen ještě v budoucnu uděláme vyšetření horních cest dýchacích, páč jí občas teče teče z nosu.
Teď, když už je fenka opět bez léků, tak je to povahou zase ona - byla totiž úplně apatická, stále jen spala. Teď už mě opět vítá, je hravá a komunikativní :-)

Bohužel mě moc mrzí, že veterinář v MB, kterému jsem věřila, mi fenku málem zabil . . .

30.12.2021 13:29
dadu

XXX.XXX.33.64

Přeji všem pejskařům veselého Silvestra bez petard a hodně zdraví a radosti v celém novém roce 2022

30.12.2021 17:23

dadu napsal(a):
Tak včera jsem byla opět v HK na klinice a nechala jsem znova udělat vyšetření srdce a plic - obojí naprosto v pořádku. Štítná žláza je též v pořádku, takže mám velkou radost, že je moje Lili zdravá. Jen ještě v budoucnu uděláme vyšetření horních cest dýchacích, páč jí občas teče teče z nosu.
Teď, když už je fenka opět bez léků, tak je to povahou zase ona - byla totiž úplně apatická, stále jen spala. Teď už mě opět vítá, je hravá a komunikativní :-)

Bohužel mě moc mrzí, že veterinář v MB, kterému jsem věřila, mi fenku málem zabil . . .

Tak to teda koukám, že máte dobré zprávy! To se dobře čte, že je Lili opět vitální a vítá Vás...co ta "spálenina" nad levou přední nožkou, zahojila se a zarostla srstí?
To by mě zajímalo, co budou v HK říkat na původní rtg snímky, podle kterých byla údajně zavodněná! A že nemocné srdce údajně. Dejte vědět a také Vám přeji šťastný nový rok 2022!
Jen to dobré!
Edit: to, jak Lili občas teče z nosu, tak to mě taky zajímá, proč se to děje....ať je dobrá Vaše čokoládová Lili 🐶🌷

30.12.2021 21:40
žížalka

XXX.XXX.168.237

dadu napsal(a):

Hlavně že to dobře dopadlo, buďte šťastná .... jsem ráda, že je ta vaše v pořádku a že se bude zase radovat že života 🙂 , co já bych za to dala ....😇

31.12.2021 12:08
fikovnice

XXX.XXX.20.198

žížalka napsal(a):
Hlavně že to dobře dopadlo, buďte šťastná .... jsem ráda, že je ta vaše v pořádku a že se bude zase radovat že života 🙂 , co já bych za to dala ....😇

I já...

31.12.2021 12:11
žížalka

XXX.XXX.168.237

fikovnice napsal(a):
I já...

" " 😥 ....

6.1.2022 16:25
BlueBee

XXX.XXX.3.174

Žížalko, kdyby jste zase mela nekdy akutni problem s pejskem, tak jedte do Karakalu v Tabore rovnou. Kdyz vidi, ze je zle, tak Vas vezmou. Jsou sice na objednani, ale akutni resi hned. Me parkrat do roka delaji cisarsky rez u morčice. Jen zavolam nebo rovnou jedu, protoze neni na co cekat a nikdy se nestalo, ze by odmitli, kdyz to zvire vidí, v jakem je stavu. Je to podle me nejlepsi veterina na taborsku. Jinak je jeste v pripade nouze dobra klinika Vltava v ČB, pak klinika v Písku. Tam drzi taky pohotovost a umi to. A kdyby jste potrebovala pomoct nebo odvezt, tak mi klidne zavolejte, pomuzu. Kontakt je v profilu. Je mi Sarinky moc lito, ze uz ji nebylo pomoci:-( Celou diskusi jsem cetla az ted.

Přidejte reakci

Přidat smajlík