Štěňata s PP - pejsci Biewer a Goldust

Prodám Jorkširského teriéra - Nabízím volná štěňátka s PP - už jen pejsky -...
DohodouDžesi
XXX.XXX.145.244
Prosim o pomoc,
mam maličkou fenku. Dělaji se ji malé boláčky na kuži, když ji to podrbu, tak uhne.
Potom ten bolák se po několika dnech začne odlupovat a svědí ji to a dělaji se ji lupy.
Byla jsem s tím u lékaře a dával mi šampony a nic nepomohlo.
Šla jsem k němu znova a řekl, že jí odcházeji alergeny a pak že, jsou to lupy.
Nevim si už rady🥲 mám zato, že bude alergická na kuřecí granule. Nevim jaké krmivo bych jí mohla změnit.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Zadejte si tady do vyhledávače pes - alergie a budete mít čtení na mnoho večerů.
Jděte k vet dermatologovi.
dog
XXX.XXX.77.29
Džesi
napsal(a):
Prosim o pomoc,
mam maličkou fenku. Dělaji se ji malé boláčky na kuži, když ji to podrbu, tak uhne.
Potom ten bolák se po několika dnech začne odlupovat a svědí ji to a dělaji se ji lupy.
Byla jsem s tím u lékaře a dával mi šampony a nic nepomohlo.
Šla jsem k němu znova a řekl, že jí odcházeji alergeny a pak že, jsou to lupy.
Nevim si už rady🥲 mám zato, že bude alergická na kuřecí granule. Nevim jaké krmivo bych jí mohla změnit.
zkuste si procist vyzivu psu a zjistit ktera zelenina a ovoce prospiva kuzi a srsti take neni dobra jednostrana strava to neprospiva ani cloveku zejmena velke mnozstvi masa take neni prospesne ani u lidi cim pestrjsi strava tim lepe prosperuje organismus.
dog
XXX.XXX.77.29
koukam ze ti co krmi barfem tak onem nic nevedi hlavne ti co o nem tak basni chtel bych je videt jist maso samotne cely zivot. zjistete si nejdriv co to vubec je barf a pak radte druhym. to ty granule sou pestrejsi nez samotne maso. ti co tu pisou o barfu tak zapominaji na dulezite vitaminy potrebne k vyzive a ze samotneho masa je pes nikdy nezyska.
dog
napsal(a):
koukam ze ti co krmi barfem tak onem nic nevedi hlavne ti co o nem tak basni chtel bych je videt jist maso samotne cely zivot. zjistete si nejdriv co to vubec je barf a pak radte druhym. to ty granule sou pestrejsi nez samotne maso. ti co tu pisou o barfu tak zapominaji na dulezite vitaminy potrebne k vyzive a ze samotneho masa je pes nikdy nezyska.
Jaké pro něj potřebné vitaminy nezyska? Ježíška?
C & K si vyrobí sám, D, A nejsou ve větším než malém množství nic dobrého, A = játra čau, tuk, otrava... jsou i v mase a lépe využitelné, tučnější maso na déčko úplně stačí, losos, d jako drůbež. A překvapivě je jich, těch rozp. v tucích, mraky v granulích.. a syntetických. Déčka sypou do krmiv tolik, že už kvůli tomu stahují každé druhé žrádlo z krámu, jelikož psíci umírali skrz ledviny. Akorát tady to nikdo nikomu neřekl..
Víte kolik vitaminů chcípá okamžitě po otevření pytle nových granulí kvůli světlu a vzduchu? A co zhyne ještě dřív vlivem žluknutí tuku, co je ho na granuli nalito cisternou, aby to vůbec někdo jedl?
B9, B7,.........to taky umí pes sám. Kde je zdroj vitaminů? V mase.
Co chybí v mase? Ani skoro nic.. se zeptejte šakala.. co chybí v granulích? Milion věcí. Třeba ten thiamin.
Tady plácáte o kůži a srsti ze zeleniny, to byl vtip? Na to potřebujete tuk, tuk, tuk, zinek (vejce, hovězí, moře) a D, B, C.. to je v mase a céčko vyrábí pes sám. Takže mi vadí něco, vlastně nevím co, ale tak aby řeč nestála, ne :-)
dog
napsal(a):
mno , zatím to vypadá, že ani nemáte ponětí, že nemáte ponětí...
dog
napsal(a):
Tak úplně samotným masem tu asi krmit nikdo neradí. Taky kosti, chrupavky, apod. jsou např. zepotřebí.
Nicméně Vy se domníváte (?), že granule jsou pestré! Vcelku by mě zajímalo, jakou značku byste doporučil...?
A jinak z mých 3 koček mám jednu jedinou výhradní granulářku...a jsem z toho fest nešťastná.