Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

DAISY01

11.10.2021 09:59
DAISY01

XXX.XXX.168.69

Dobrý den,
naše 3leta holčička v noci z ničeho nic nemůže na nohy a postavit se, celá se klepe.(nezvraci).
Na klouby dáváme alavis, když jsme byli naposledy na veterine, tak páteř má v pořádku, srdíčko taky.
Za cele 3 roky se to stalo 2x a pokaždé v noci ne během dne, přijde mi, jak kdyby byla na chvilku ochrnuta nebo měla křeč. Trvá to pár minut, pak už je spíše vyděšená (možná i ze mě, jsem moc hysterička).
Po noci je v pořádku, hravá, baští i pije, chodí normálně, skáče. Nechci nic zanedbat.
Je možné že se jí něco ošklivého zdá a pak je z toho tak rozhozena že neví co se děje?
Nebo nějaká nemoc?
Nemáte někdo zkušenost s podobným chováním?
Moc děkuji za odpověď!

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.10.2021 10:07

Popis je vágní, těžko říct. Mohlo by to event. mít neurologickou příčinu, je ve věku, kdy se typicky projevuje idiopatická epilepsie. Nejlépe asi uděláte, když to natočíte na video, a ukážete na veterině.

11.10.2021 10:12
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Taky si myslím, že s nohama jako takovýma to nemá nic společného, ještě tak nějaké onemocnění nervů by to mohlo být.

11.10.2021 10:17

Nevím, jak je to u psů. Ale mě když chytne v noci křeč do nohy, tak se nepostavím a kňučím jako pes. Stejně tak přeležená ruka. Může se pes, který tvrdě usne, taky přeležet?

11.10.2021 10:19

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nevím, jak je to u psů. Ale mě když chytne v noci křeč do nohy, tak se nepostavím a kňučím jako pes. Stejně tak přeležená ruka. Může se pes, který tvrdě usne, taky přeležet?

To se asi stát může, ale u zadavatelky čtu mezi řádky o následné dezorientaci, což mě myšlenkově přivádí k té neurologii.

Přidejte reakci

Přidat smajlík