Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lucinkax09

12.10.2021 18:32
Lucinkax09

XXX.XXX.47.231

Dobrý den,

nás pejsek od soboty nemůže chodit,nyní je lecen s otokem mozku. Dostává injekce proti bolesti a injekce proti otoku. Dnes konečně snědl alespoň par granuli,jinak je krmen tekutou výživou. Bohužel nozickama ani hlavou stále nehýbe. Má prosím někdo zkušenosti,zda se tento stav muže zlepšit? Já vím,ze je to individuální,jen mě znervózňuje ze se stav stále nemění.

Děkuji za odpovědi, L.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.10.2021 18:59

otok mozku není diagnóza, musí to být nějakou příčinu a podle té příčiny a nastavené léčby se dá určit nějaká prognóza.

Lucinkax09

12.10.2021 19:12
Lucinkax09

XXX.XXX.47.231

Aha,to se omlouvám. To my bohužel nevíme,v sobotu začal kulhat na zadni packu,večer už se neudržel na dlažbě. V neděli ráno už si nestoupnul ani na koberci a nedoslapnul ani na jednu predni packu. Proto jsme jeli k veterináři a pani doktorka mu packy prohmatala,dala injekci na bolest a řekla ze to bude nějaké trauma z padu a ze si v pondělí máme zajet pro jistotu někam na rtg. V pondělí ráno už neudržel ani hlavu vzprimene,takže jsme vyrazili rovnou k našemu veterináři a ten když ho viděl,tak řekl ze to bude otok mozku který ovlivňuje nervovou soustavu a dal mu injekci na bolest a proti otoku. Dnes jsme měli kontrolu,opět dostal obe injekce a zítra jedeme znovu. Bohužel nic víc nevíme a žádné jiné vsetreni jsme neabsolvovali.

12.10.2021 19:17
janaa

XXX.XXX.40.57

Pes v takovém stavu by měl být někde na klinice,kde ho pořádně vyšetří, diagnostikují a podle toho zahájí léčbu

12.10.2021 19:19

takže nemáte žádnou diagnózu a léčíte tak nějak jakože nějaké injekce, asi teda kortikoidy.

no, v tom případě hodně štěstí.

buď to náhodou vyjde nebo to byla nějaká otrava pani.

Neregistrovaný uživatel

12.10.2021 19:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.80

Bud ho uspete nebo se placnete pres kapsu a nechte poradne vysetrit

Lucinkax09

12.10.2021 19:30
Lucinkax09

XXX.XXX.47.231

My prave chodíme na vyhlasenou kliniku tady,teď si tedy pěkně vycitam ze jsme něco totálně zanedbali,když jsme slepě věřili doktorovi.
Jinak o peníze opravdu nejde,ale žádné vyšetření nám nabídnuto nebylo. Opravdu jsem doteď věřila doktorovi ze ví,co děla. Řekl,ze když se jedna o nervovou soustavu tak se nedá než cekat a prave mu dávat ty injekce. Prý 7-10 dni.
Já zde jen píšu,jak to u nás probíhá. Udělala bych cokoliv,aby byl zase co nejvíc v pořádku. Dnes už dokázal sníst alespoň par granuli,ale s tím hybanim stále žádná změna.

12.10.2021 19:35

co se dá dělat? minimálně odběr mozkomíšního moku. minimálně odběr krve. to je fakt minimum.

Lucinkax09

12.10.2021 19:49
Lucinkax09

XXX.XXX.47.231

Dekuju vám za tip,určitě zítra doktora o odběry poprosím.

17.10.2021 01:39
fikovnice

XXX.XXX.134.88

Lucinkax09 napsal(a):
Dekuju vám za tip,určitě zítra doktora o odběry poprosím.

Tak to tu zpětně čtu a Vy jste tedy léčili naslepo a ambulantně psa, který měl/má? edém mozku??? Moc by mě zajímal další vývoj situace, jak dopadly odběry (mmch. to je opravdu úplný základ!) a vůbec, jestli se z toho pesan dostal nebo dostává.

17.10.2021 09:54

Lucinkax09 napsal(a):
My prave chodíme na vyhlasenou kliniku tady,teď si tedy pěkně vycitam ze jsme něco totálně zanedbali,když jsme slepě věřili doktorovi.
Jinak o peníze opravdu nejde,ale žádné vyšetření nám nabídnuto nebylo. Opravdu jsem doteď věřila doktorovi ze ví,co děla. Řekl,ze když se jedna o nervovou soustavu tak se nedá než cekat a prave mu dávat ty injekce. Prý 7-10 dni.
Já zde jen píšu,jak to u nás probíhá. Udělala bych cokoliv,aby byl zase co nejvíc v pořádku. Dnes už dokázal sníst alespoň par granuli,ale s tím hybanim stále žádná změna.

Vyhlášená klinika a neudělá základní vyšetření? A dává ty injekce? Jaké?

Přidejte reakci

Přidat smajlík