Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

lauranovotna123

21.10.2021 20:08
lauranovotna123

XXX.XXX.200.150

Dobrý den,
potřebovala bych radu, náš pes 1 a půl roční čivava dnes večer nemohla chodit. Odpoledne jsem s ní ležela přesněji mi ležela na hrudi a spala. Vůbec se jí nechtělo vstát, ale já jsem to neřešila, protože jsem myslela, že se chce prostě jen prospat.
Když jsem jí pak chtěla pustit na zahradu, aby se vyčůrarala, tak jsem jí tam musela donést, nechtělo se jí vstát. Když jsem jí položila na zem tak pomalu spadla, neudržela se na nohách. Když jsem jí donesla ven tak to samé.
Myslím si, že si třeba přeležela nožičky. Může to být ale také tím, že možná snědla žvýku.
Vůbec netuším co s ní může být a jestli se toho mám bát. Kdyby jste někdo věděl, tak prosím o radu.
PS. Jestli se to do zítra nezlepší, tak určitě zajdu k veterináři.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.10.2021 20:16

ano, bojte se a veterináře to potřebuje okamžitě. vlastně to chtělo veterináře už odpoledne, když jste jí musela vynést na zahradu.

nebo snad vy, kdybyste se najednou nemohla postavit, byste si nevolala rychlou, ale řekla byste si, že jste si asi jen přeležela nohy? fakt?

21.10.2021 21:16

lauranovotna123 napsal(a):
Dobrý den,
potřebovala bych radu, náš pes 1 a půl roční čivava dnes večer nemohla chodit. Odpoledne jsem s ní ležela přesněji mi ležela na hrudi a spala. Vůbec se jí nechtělo vstát, ale já jsem to neřešila, protože jsem myslela, že se chce prostě jen prospat.
Když jsem jí pak chtěla pustit na zahradu, aby se vyčůrarala, tak jsem jí tam musela donést, nechtělo se jí vstát. Když jsem jí položila na zem tak pomalu spadla, neudržela se na nohách. Když jsem jí donesla ven tak to samé.
Myslím si, že si třeba přeležela nožičky. Může to být ale také tím, že možná snědla žvýku.
Vůbec netuším co s ní může být a jestli se toho mám bát. Kdyby jste někdo věděl, tak prosím o radu.
PS. Jestli se to do zítra nezlepší, tak určitě zajdu k veterináři.

Ne, nepřeležela si nožičky ani to není tím, že snědla žvýkačku. Rada už padla, veterinář. A to rychle. Zítra už může být pozdě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík